Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Промяна в ръководството на търговски регион BMW Централна и Югоизточна Европа.

Г-н Кристоф фон Чиршниц е новият Президент на търговски регион BMW Централна и Югоизточна Европа, Др. Андреа Кастроново поема нови предизвикателства в централата на BMW Group в Мюнхен.

Хора
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~117,43 KB)
  
Photos(3x, ~12,97 MB)

От 1 ноември 2014, Г-н Кристоф фон Чиршниц е новият Президент на регион Централна и Югоизточна Европа на BMW (12 държави). До момента регионът е под ръководството на Др. Андреа Кастроново, кой след пет години в Залцбург се връща в Мюнхен, за да поеме управлението на глобалния отдел Международни корпоративни, директни и специални продажби.

Г-н Кристоф фон Чиршниц е завършил Бизнес администрация в Университета в Мюнстер, Германия с фокус Финанси, Маркетинг и Организация. Работи в BMW Group от 1992 г. Има управленски опит на редица позиции, сред които Мениджър Корпоративно планиране, сливания и придобивания; Маркетинг мениджър BMW Motorrad и Директор Продажби и Маркетинг на търговския регион на BMW, който обхваща Азия, Тихоокеански регион, Африка и Източна Европа. От 2008 г. г-н фон Чиршниц заема поста Вице-президент Флийт, корпоративни и директни продажби в BMW Германия. 

Др. Андреа Кастроново изпълнява длъжността Президент на BMW Group Централна и Югоизточна Европа от 2010 г. и има значителен принос за успешното развитие на марките BMW и MINI в региона, както и за успешното разширяване на региона от 7 до 12 държави.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733 , F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети в света със своите марки. Като световна компания BMW Group управлява 29 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2013 г. BMW Group е реализирала 1.963 млн. автомобила и над 115 215 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2013 г. е 7.91 млрд. евро при приходи от 76,06 млрд. евро. Към 31 декември 2013 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 110 351 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.