Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group συνεργάζεται με την AirConsole για να φέρει το casual gaming στα οχήματα το 2023.

+++ Συλλογή βιντεοπαιχνιδιών για έναν και πολλούς παίκτες μετατρέπει την κάθε κατάσταση αναμονής στο όχημα σε μία διασκεδαστική εμπειρία. +++

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
Πληροφόρηση, συστήματα ελέγχου
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Μόναχο/Ζυρίχη. Σήμερα, η AirConsole και το BMW Group ανακοίνωσαν μία συνεργασία που θα φέρει το casual gaming σε νέα οχήματα της BMW, ξεκινώντας από του χρόνου. Η AirConsole είναι μία πλατφόρμα gaming που ταιριάζει απόλυτα με το BMW Curved Display και προσφέρει μία μεγάλη και ποικίλη λίστα παιχνιδιών. Τα παιχνίδια τρέχουν απευθείας στο σύστημα ψυχαγωγίας του οχήματος. Η τεχνολογία AirConsole επιτρέπει την άμεση, over-the-air διανομή των παιχνιδιών και τον έλεγχο μέσω smartphone.«Με την AirConsole θα αξιοποιήσουμε καινοτόμες τεχνολογίες σε συνδυασμό με μία ευρεία γκάμα απολαυστικών και multiplayer παιχνιδιών. Με τον τρόπο αυτό, κάθε κατάσταση αναμονής μέσα στο όχημα, όπως η διαδικασία φόρτισης, γίνεται μία ευχάριστη εμπειρία», δήλωσε ο Stephan Durach – Ανώτερος Αντιπρόεδρος, BMW Group Connected Company Development.Ο Anthony Cliquot, CEO της N-Dream, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από την μάρκα AirConsole είπε από την πλευρά του: «Νιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι που πρωτοστατούμε στο gaming εντός των οχημάτων με την BMW και είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε νέα παιχνίδια για ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο. Η έξυπνη αρχιτεκτονική μας σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης της πλατφόρμας μας θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι ψυχαγωγούνται στα οχήματά τους».Smartphone + Οθόνη = Κονσόλα.
Το στήσιμο της εμπειρίας gaming με την AirConsole γίνεται απρόσκοπτα. Το μόνο που χρειάζονται οι παίκτες είναι ένα smartphone, που λειτουργεί ως χειριστήριο του παιχνιδιού, και το BMW Curved Display. Η σύνδεση μεταξύ του smartphone και του οχήματος πραγματοποιείται, για παράδειγμα, σκανάροντας έναν QR κωδικό στο όχημα. Στη συνέχεια, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν άμεσα το παιχνίδι.Το BMW Group επέλεξε την AirConsole ως συνεργάτη μέσω του προγράμματος BMW Startup Garage.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση