Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το συναρπαστικό «THE MINI FESTIVAL SUMMER EDITION» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η μεγαλύτερη γιορτή της ΜΙΝΙ με όλα τα μοντέλα της οικογένειας ΜΙΝΙ και τους φίλους της μάρκας, ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό Sunset Party και με open air cinema με προβολή της κλασσικής ταινίας «The Italian Job» και συνοδεύτηκε τις επόμενες ημέρες από live μουσική αγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών, διασκεδαστικά test drives και από την εμβληματική παρουσία μοντέλων Μini Classic.

Εκδηλώσεις Lifestyle
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Αθήνα. Η μεγαλύτερη γιορτή της ΜΙΝΙ ολοκληρώθηκε φέτος το καλοκαίρι με απόλυτη επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις στους φίλους της Βρετανικής μάρκας στη χώρα μας. Στην Αθήνα, το «THE ΜΙΝΙ FESTIVAL SUMMER EDITION» πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Ιουλίου στον Παραλιακό Πεζόδρομο Αλίμου. Εκεί, η αγαπημένη μάρκα ΜΙΝΙ υποδέχτηκε περισσότερους από 1.500 επισκέπτες με πολλά χαμόγελα, άφθονη μουσική, διασκεδαστικά happenings, test drives με τα αγαπημένα μοντέλα ΜΙΝΙ και πολλές καλοκαιρινές εκπλήξεις δίπλα στη θάλασσα.

 

Η παρουσία των μοναδικών Classic Mini κέρδισαν τον θαυμασμό των επισκεπτών ενώ αρκετοί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με το αγαπημένο τους μοντέλο ΜΙΝΙ και να ενημερωθούν αναλυτικά από τους Product Geniuses των Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ. Όσοι βρέθηκαν στο THE MINI FESTIVAL SUMMER EDITION επισκέφθηκαν το corner  με τα  μοναδικά γνήσια αξεσουάρ & lifestyle προϊόντα ΜΙΝΙ, ενώ διασκέδασαν με live μουσική από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του σταθμού ΕΝ LEFKO. Στην καλοκαιρινή γιορτή της ΜΙΝΙ, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν παγωτά από την Algida, τονωτικά energy drinks της Red Bull και αναψυκτικά Tuborg με ποικιλία γεύσεων.

 

Το opening του φεστιβάλ έγινε με ένα μοναδικό Sunset Party, όπου οι καλεσμένοι της ΜΙΝΙ διασκέδασαν σε ένα ξεχωριστό live show από τον ταλαντούχο Jerome Kaluta και την μπάντα του, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν την κλασσική ταινία ‘Τhe Italian Job’, (1969) με πρωταγωνιστές τα θρυλικά Mini, σε open air cinema.

 

To «THE MINI FESTIVAL SUMMER EDITION» συνέχισε το ‘ταξίδι’ του μετά την Αθήνα και ο επόμενος σταθμός ήταν η πόλη της Θεσσαλονίκης. Στις 12 & 13 Ιουλίου, περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες βρέθηκαν την Παραλία Θεσσαλονίκης (στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου) και θαύμασαν από κοντά τα μοναδικά μοντέλα MINI και Μini Classic, διασκεδάζοντας παράλληλα με ξεχωριστά dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΖΟΟ Radio και συμμετέχοντας σε μοναδικές δράσεις για όλη την οικογένεια.

 

Με βασικό στόχο την συμβολή σε δράσεις που ωφελούν το περιβάλλον και την κοινωνία, η ΜΙΝΙ στο πλαίσιο του «THE MINI FESTIVAL SUMMER EDITION», υποστήριξε τον οργανισμό Εναλεία, που έχει ως όραμα να καταστήσει το θαλάσσιο οικοσύστημα βιώσιμο, μέσω λύσεων κυκλικής και κοινωνικής οικονομίας, με δράσεις καθαρισμού των θαλασσών και συμβουλευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο, ενώ στη Θεσσαλονίκη συνέβαλε στην ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ (Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών) που προσφέρει επί 37 χρόνια πολύτιμο έργο στον αθλητικό και κοινωνικό χώρο.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Το δίκτυο παραγωγής του BMW Group περιλαμβάνει πάνω από 30 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το 2022, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 202.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Τα κέρδη προ φόρων κατά το οικονομικό έτος 2022 ανήλθαν σε 23,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε έσοδα ύψους 142,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, το BMW Group απασχολούσε 149.475 εργαζόμενους.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογική και υπεύθυνη δράση. Η εταιρεία καθόρισε από νωρίς την πορεία της για το μέλλον και θέτει τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα των πόρων στο επίκεντρο της στρατηγικής της κατεύθυνσης - από την αλυσίδα εφοδιασμού, μέχρι την παραγωγή, και το τέλος της φάσης χρήσης, για όλα τα προϊόντα της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση