Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Ντεμπούτο για το νέο λογότυπο της John Cooper Works: Η Bulldog Racing για μία ακόμα φορά αγωνίστηκε με ένα MINI John Cooper Works.

Το νέο λογότυπο της John Cooper Works έκανε το ντεμπούτο του στο φινάλε της σεζόν του Rundstrecken-Challenge Nürburgring 2023, στον 3ωρο αγώνα του "Schwedenkreuz". Η Bulldog Racing έτρεξε με MINI John Cooper Works Edition με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

F56
·
John Cooper Works
·
John Cooper Works
 

Press Contact.

Kostas Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Author.

Kostas Diamantis
BMW Group

N ü rburg . Το φινάλε της σεζόν του Rundstrecken-Challenge Nürburgring 2023, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο συναρπαστικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Γερμανία, έδωσε στην Bulldog Racing την τέλεια ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο λογότυπο της John Cooper Works εν δράσει. Η δυναμική σχεδίαση του λογοτύπου αντικατοπτρίζει τις επιδόσεις του John Cooper Works και το ντεμπούτο του έγινε με εντυπωσιακό τρόπο υπό βροχή σε έναν αγώνα γεμάτο συγκινήσεις.

 

Το νέο λογότυπο John Cooper Works αντιπροσωπεύει το πάθος και τον σπορ χαρακτήρα της μάρκας αντικαθιστώντας το προηγούμενο λογότυπο JCW σε όλα τα οχήματα της νέας οικογένειας MINI που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο. «Το νέο λογότυπο John Cooper Works εκφράζει τον απεριόριστο ενθουσιασμό και την υπερηφάνεια που νιώθουμε για την John Cooper Works. Η John Cooper Works και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στο DNA της MINI. Θα συνεχίσουν να καθοδηγούν το καινοτόμο πνεύμα και τη δημιουργικότητά μας στο μέλλον», σχολιάζει η Stefanie Wurst, Brand Director της MINI.

 

Το MINI John Cooper Works Edition με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και αριθμό εκκίνησης #616, επέδειξε σταθερή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του βροχερού αγώνα και τερμάτισε στην 53η θέση, από τα 158 αυτοκίνητα που εκκίνησαν, έχοντας ολοκληρώσει 13 γύρους. Στην κατηγορία για αυτοκίνητα παραγωγής με κυβισμό από 1.600 έως 2.000 κ.εκ. και υπερσυμπιεστή, το μαύρο MINI John Cooper Works Edition τερμάτισε 13ο από τα 23 αυτοκίνητα που εκκίνησαν.

 

Οι Sebastian Sauerbrei (GER) και Friedhelm Thelen (GER) αγωνίστηκαν με το MINI John Cooper Works Edition. Ο Sebastian Sauerbrei πέτυχε φέτος την καλύτερη προσωπική του επίδοση σε 24ωρο αγώνα στο τιμόνι αυτού ακριβώς του αυτοκινήτου. Ο Friedhelm Thelen έχει μεγάλη εμπειρία στο Nürburgring και είναι επικεφαλής της ομάδας Bulldog Racing.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Το δίκτυο παραγωγής του BMW Group περιλαμβάνει πάνω από 30 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το 2022, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 202.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Τα κέρδη προ φόρων κατά το οικονομικό έτος 2022 ανήλθαν σε 23,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε έσοδα ύψους 142,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, το BMW Group απασχολούσε 149.475 εργαζόμενους.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογική και υπεύθυνη δράση. Η εταιρεία καθόρισε από νωρίς την πορεία της για το μέλλον και θέτει τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα των πόρων στο επίκεντρο της στρατηγικής της κατεύθυνσης - από την αλυσίδα εφοδιασμού, μέχρι την παραγωγή, και το τέλος της φάσης χρήσης, για όλα τα προϊόντα της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Login

PressClub Information

JAPAN MOBILITY SHOW.

Click here

Here you can see the webcast of the BMW Group Keynote at the Japan Mobility Show 2025. 

CO2 emission information.

Fuel consumption, CO2 emission figures and power consumption and range were measured using the methods required according to Regulation VO (EC) 2007/715 as amended. They refer to vehicles on the German automotive market. For ranges, the NEDC figures take into account differences in the selected wheel and tyre size, while the WLTP figures take into account the effects of any optional equipment.

All figures have already been calculated based on the new WLTP test cycle. NEDC figures listed have been adjusted to the NEDC measurement method where applicable. WLTP values are used as a basis for the assessment of taxes and other vehicle-related duties which are (also) based on CO2 emissions and, where applicable, for the purposes of vehicle-specific subsidies. Further information are available at www.bmw.de/wltp and at www.dat.de/co2/.

Search Settings.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures

Search with attachment language.

Ελληνικά
  • Γλώσσα του συνημμένου αρχείου
  • Αγγλικά
  • Ελληνικά
Updates
Top-Topic

Set publication time.

no Selection
  • no Selection
  • past 24 hours
  • past Week
  • past Month
  • past Year
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Login