Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Articles · Znamke.

Sporočilo za javnost
 
Gradivo za medije
 
Govor
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Tri različice BMW xDrive: novi BMW X1 in novi BMW iX1 na zimskem treningu v Söldnu.

06.12.2022Sporočilo za javnost

Tri različice pogonskega sklopa novega BMW X1, blago hibridni motor z notranjim zgorevanjem, priključni hibrid in popolnoma električni pogon, skupaj z inteligentnim štirikolesnim pogonom zagotavljajo vrhunsko izkušnjo v vožnji. Nova izdaja vstopnega modela v svet X se je izkazala na ledeniku v avstrijskem Ötztalu.

U11
·
BMW i
·
X1
·
BMW iX1

Začetek proizvodnje BMW iX1 v Regensburgu: Do leta 2024 bo vsak tretji BMW iz bavarskih tovarn električen.

11.11.2022Sporočilo za javnost

+++ Kot obljubljeno: Popolnoma električni modeli iz vseh nemških tovarn +++ Kratke razdalje: visokonapetostna baterija za BMW iX1* tudi iz Regensburga +++ Več kot 3300 zaposlenih dela v proizvodnji električnih komponent BMW Group +++

Tehnologija
·
BMW i
·
Podjetje
·
Tovarne, objekti
·
Proizvodne lokacije
·
Trajnostni razvoj
·
BMW iX1
·
Proizvodnja in predelava vozil
·
Electrification

Neukročeni pustolovec prihaja v novem sijaju – MINI Cooper SE Countryman ALL4 v izdaji Untamed Edition.

03.11.2022Sporočilo za javnost

MINI Untamed Edition zdaj poudarja eleganten značaj MINI Cooper SE Countryman ALL4 z novim lakiranjem Nanuq White. Prostoren priključni hibridni model združuje pametno tehnologijo s štirikolesnim pogonom in dvema pogonskima sklopoma za uravnoteženje zmogljivosti, užitka v vožnji in trajnosti.

MINI
·
MINI Countryman

Izraziti individualist – modeli MINI Edition dodajo življenju velik pridih novih barv.

26.10.2022Sporočilo za javnost

Ekskluzivni dizajn in značilnosti opreme dajejo modelom MINI Edition zelo značilen videz. Od novembra 2022 bodo nove barve razširile individualni značaj Resolute Edition za MINI s 3 vrati, MINI s 5 vrati in MINI Cabrio. Izdaja Untold Edition za MINI Clubman in izdaja Untamed Edition za MINI Countryman bosta na voljo tudi v novem barvnem zaključku.

MINI Clubman
·
MINI
·
MINI Convertible
·
MINI Countryman
·
MINI Electric
·
MINI 3 door
·
MINI 5 door

Najvišja ocena Euro NCAP: pet zvezdic za novi BMW X1 in novi BMW serije 2 Active Tourer.

25.10.2022Sporočilo za javnost

+++Evropski inštitut za varstvo potrošnikov je obema vrhunskima kompaktnima modeloma podelil najvišjo oceno.+++ Nova sredinska zračna blazina zmanjša tveganje za poškodbe voznika in sovoznika v primeru bočnega trka.+++ Nova generacija opozoril o čelnem trku lahko zaščiti tudi pešce in kolesarje pri zavijanju.+++

U06
·
U11
·
Tehnologija
·
Active Tourer
·
Varnost
·
X1
·
Serija 2

BMW Group napoveduje naložbo v višini 1,7 milijarde USD za izdelavo električnih vozil v ZDA in podpisuje pogodbo z Envision AESC za dobavo baterijskih celic za tovarno Spartanburg.

19.10.2022Sporočilo za javnost

+++ Nova naložba v višini 1 milijarde USD v tovarno Spartanburg (ZDA) za pripravo na proizvodnjo baterijskih električnih vozil. Vsaj šest popolnoma električnih modelov BMW X do leta 2030 proizvedenih v ZDA +++ Dodatna naložba v višini 700 milijonov USD za izgradnjo novega obrata za sestavljanje visokonapetostnih baterij v Južni Karolini +++

Battery cell factory
·
battery cell
·
High-voltage battery
·
Lithium
·
cobalt
·
certification
·
e-mobility
·
Okolje
·
Tehnologija
·
Korporativne finance, podatki in številke

Predstavljen Rolls-Royce Spectre: Prvi popolnoma električni avtomobil znamke.

18.10.2022Sporočilo za javnost

Top

Leta 1900 je soustanovitelj Rolls-Roycea, Charles Rolls, avtomobilom napovedal električno prihodnost. Ko je kupil električno vozilo z imenom The Columbia Electric Carriage, je predvidel njegovo primernost kot čisto, tiho alternativo motorju z notranjim zgorevanjem – pod pogojem, da obstaja zadostna infrastruktura za njegovo podporo. Danes, več kot 120 let pozneje, je prišel čas, da Rolls-Royce Motor Cars izpolni prerokbo svojega ustanovitelja.

Novi BMW M2.

12.10.2022Gradivo za medije

Top

BMW M2 druge generacije je najpristnejše utelešenje užitka v vožnji za avtomobilske puriste. Kompakten športni avtomobil visoke zmogljivosti z dvoje vrati odlikujejo nadvse privlačna oblika, vrstni šestvaljnik, opcijski ročni šeststopenjski menjalnik in pogon na zadnji kolesni par.

G87
·
Avtomobili BMW M
·
M2

BMW servis nudi odlično vrednost in vrhunsko uporabniško izkušnjo.

05.10.2022Gradivo za medije

Za dolgotrajno in zanesljivo delovanje vozila ter enostavno in transparentno storitev je pravi naslov uradni servis znamke. +++ Uradni servis BMW je krojen po željah in potrebah strank ter z visoko stopnjo integracije digitalnih naprednih storitev. +++ Servisna ponudba BMW Service 5+ za modele, starejše od 5 let zagotavlja brezskrbne užitke v vožnji.

BMW
·
BMW i
·
MINI

Čisti užitek v vožnji, nove posodobitve: BMW Z4 za modelno leto 2023.

28.09.2022Gradivo za medije

Čistokrvni roadster, športnejši in vizualno privlačnejši kot kdaj koli prej: to je BMW Z4 za modelno leto 2023. Najnovejša različica dvoseda z odprto streho vključuje vrsto posodobitev podrobnosti, prinaša sveže oblikovne poudarke zunanjosti, širi obseg standardne opreme in dodaja nove elemente na seznam možnosti. Nove funkcije bolj kot kadarkoli poudarjajo športni značaj BMW Z4.

G29
·
Z4
My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - november 2022.
01.11.2022
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - november 2022.
01.11.2022
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - julij 2022.
11.07.2022
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - julij 2022.
11.07.2022
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - marec 2022.
21.03.2022
Korporativne finance, podatki in številke
Show all

Related Videos.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava