Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Novi BMW M Performance deli za novi BMW X6.

Originalna BMW dodatna oprema nudi personalizirano funkcionalnost in dodatno mero osebnosti.

F16
·
X6
·
Optional Extras, Accessories
 

Press Contact.

Gordana Kisilak
BMW Group

Tel: +386 (0)1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~131,36 KB)
  
Photos(19x, ~72,7 MB)

München. Širok izbor novih BMW M Performance delov iz programa dodatne opreme je na voljo za BMW X6, ki lastnikom vozil omogočajo, da svojemu Sports Activity Coupéju dajo še bolj oster in športni izgled. Linija vključuje funkcionalne elemente, katerih atraktivna oblika poudarja notranjost in zunanjost, ob tem pa povečajo moč motorja in mu zagotavljajo zvok z močnejšim čustvenim prizvokom. S tem dajejo novi BMW M Performance deli dodatno odločnost športnemu užitku v vožnji, ki ga ponuja BMW X6.

 

Športni poudarki zunanjosti.

Aerodinamični paket prispeva k bolj športnemu izgledu. Vključuje karbonski nastavek za sprednji odbijač, zadnji difuzor in zadnji spojler, spojler na koncu strehe ter stranske poklopce v elegantni, hkrati pa športni visoko svetleči črni barvi. Te komponente se dopolnjujejo z ročno izdelanimi karbonskimi BMW M Performance zunanjimi pokrovi ogledal, katerih visoko tehnološki izgled osvetljuje še jasnejši poudarek na individualnost in športne značilnosti BMW X6. Ledvička s črnimi letvicami in okvirjem nudi dodatno možnost personalizacije BMW X6. Visoko svetleč spojler na vrhu strehe daje vozilu posebno dinamiko in eleganten izgled ter pripomore k nadaljnjem izboljšanju aerodinamike.

 

Kupci imajo na voljo tudi 21'' dvobarvna lahka aluminijasta platišča z runflat pnevmatikami, ki poudarjajo športni izgled BMW X6 in navdajajo vozilo z dodatno dozo osebnosti. Ob tem so 1,5 kilograma lažje od primerljivih standardnih lahkih aluminijastih platišč zahvaljujoč posebnemu procesu proizvodnje. BMW M Performance sistem zadušitve zvoka iz nerjavečega jekla v kombinaciji z dvema kromiranima izpušnima cevema v trapezoidnem V8 izgledu, ponese, zahvaljujoč izboljšanemu izpušnemu sistemu, v popolnoma nov nivo tako obliko vozila kot tudi njegov zvok.

 

Bolj dinamično okolje tudi v notranjosti.

Novi BMW M Performance deli vključujejo tudi množico atraktivnih in športnih detajlov za notranjost BMW X6. LED ploščice za pragove vrat v brušenem nerjavečem jeklu z osvetljenim BMW M Performance napisom pritegnejo pozornost takoj, ko odprete prednja vrata. BMW M Performance karbonske notranje črte jasno razlikujejo notranjost od standardnega vozila in tako kot športni Steptronic menjalnik s karbonsko prestavno ročico z BMW M logotipom dajejo športni in ekskluzivni poudarek notranjosti vozila.

 

Še en poudarek sklopa dodatne opreme za notranjost BMW X6 je BMW M Performance volan v alkantari z atraktivnimi karbonskimi dodatki. Volan nudi odličen oprijem tudi v ekstremnih voznih situacijah in ostane enako prijeten na dotik v vseh temperaturah. Rdeča označba na sredini daje pristen motošport občutek. Enako tudi BMW M Performance nastavek za pedala iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja vizualno privlačnost in funkcionalno dopolnjuje ostale BMW M Performance dodatke v notranjosti vozila. Novi M Performance predal za ključ nadaljuje z enako tematiko. S sofisticirano kombinacijo alkantare in karbona, M Light Blue poudarkov in visoko kvalitetnega modrega predalčka se odlično prilega športni in dinamični obliki novih BMW M Performance delov. BMW M Performance preproge se odlično prilegajo in dajejo pečat športnemu izgledu notranjosti. Vse štiri preproge so opremljene z vpadljivim M Performance napisom.

 

BMW X6 dobi zmogljiv pospešek.

Za vzdrževanje stika s celovito športno obliko sta za BMW X6 na voljo dva Power Kita iz BMW M Performance delov, ki povečata zmogljivost motorja. Power Kit za BMW X6 xDrive30d (kombinirana poraba goriva: 6,0 l/100 km; emisije CO2: 159-157 g/km) poveča moč in navor iz 190 kW (258 KM) in 560 Nm na 204 kW (277 KM) in 585Nm, od 0 do 100 km/h pa pospeši 0,2 sekunde hitreje kot standardni model. Glavne spremembe so nova kontrolna enota s pregledom podatkov motorja in dodatne komponente strojne opreme, denimo nadgrajeni hladilnik polnilnega zraka. Power Kit je na voljo v kombinaciji z 18'' prednjimi zavornimi diski z izboljšano močjo zaviranja. Power Kit za BMW X6 xDrive35i (kombinirana poraba goriva: 8,6-8,5 l/100 km; emisije CO2: 200-198 g/km) poveča moč in navor iz 225 kW (306 KM) in 400 Nm na 240 kW (326 KM) in 450 Nm, pri tem se pospešek od 0 do 100 km/h izboljša za 0,5 sekunde v primerjavi s standardnim modelom. Povečanje moči je povezano z bolj športnimi nastavitvami pospeševanja, ki nudijo hitrejše odzive, skupaj z opcijsko optimiziranim motorjem in zvokov izpuha. Kljub izboljšani zmogljivosti dajeta oba Power Kita BMW X6 enako nizko porabo goriva in emisij po evropskem testnem krogu kot standardna modela.

 

BMW M Performance komplet športnih zavor omogoča še bolj športno zaviranje. Širši, notranje hlajeni 19'' BMW M Performance lahki zavorni diski imajo povečano odpornost na toploto in s tem izboljšano učinkovitost zaviranja pod ekstremnimi pogoji. Modro obarvani pokrovi zavor z BMW M logotipom se posebej prilegajo odprtim platiščem, s čimer jim dajejo športni izgled in funkcionalnost.

 

BMW M Performance Drive Analyser.

BMW M Performance Drive Analyser lastnikom omogoča analizo njihovega voznega stila s prepričljivo natančnostjo. Ne glede na to, ali lastnik vozi v krogih po dirkališču ali se enostavno po cesti premika od točke A do točke B, mu to novo orodje beleži podatke vozne dinamike s profesionalno natančnostjo. BMW M Performance Drive Analyser vključuje On-Board Diagnostic (OBD) palico, ki je priključena na ustrezno vtičnico v vozilu in programsko opremo v obliki aplikacije za Android in iOS pametne telefone in tablice. Vozilo in OBD palica sta povezana preko Bluetootha. Click & Drive nosilec vozila omogoča enostavno priključitev pametnega telefona na vetrobransko steklo. Vse meritve, denimo podatki o motorju, hitrost vozila in najvišje vrednosti, trenutna prestava, uporaba pospeška in zaviranja in celo bočnega pospeševanja so shranjene neposredno na pametnem telefonu ali tablici in so vselej na voljo. Voznik lahko preuči rezultate neposredno na svojem pametnem telefonu po vsaki poti.

 

Originalna BMW dodatna oprema poveča vrednost vozila.

V nasprotju s številnimi drugimi neoriginalnimi izdelki se originalna BMW dodatna oprema vselej odlično prilega modelu vozila in ima dovoljenje za uporabo na konkretnem vozilu. Ob tem ostane garancija vozila nedotaknjena. To pomeni, da visoko kvaliteten izbor originalne BMW dodatne opreme povečuje ne zgolj užitek v vožnji, pač pa tudi njegovo vrednost.

.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava