Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Novi MINI Clubman zapeljal Paolo Navone.

Svetovno znana oblikovalka se je na otvoritev razstave v Showroomu Nova v Ljubljani, pripeljala z novim MINI Clubmanom.

F54
·
MINI Clubman
 

Press Contact.

Gordana Kisilak
BMW Group

Tel: +386 (0)1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~108,01 KB)
  
Photos(3x, ~28,08 MB)

Ljubljana. Na otvoritev razstave v ljubljanskem Showroomu Nova, se je svetovno znana oblikovalka, Paola Navone pripeljala v novem MINI Clubmanu. Na otvoritvi so bili predstavljeni kosi pohištvenih blagovnih znamk Baxter, katere kosi so nastali tudi izpod rok Paole Navone in znamke Gervasoni, katere art direktorica. Poleg tega pa se je na otvoritvi predstavil tudi nov model avtomobilske znamke MINI – Clubman.

 

Paola Navone in novi MINI Clubman delita tudi nekatere osebnostne lastnosti, Paola Navone zase namreč pravi, da je sanjač, z dušo in miselnostjo usmerjeno v svet in njegove barve, skupaj z občutkom in zahodno usmerjenostjo je predana tradiciji, a hkrati v koraku z novimi gibanji. Tudi na ravnokar lansiranem Clubmanu vidimo sledi njegovih prednikov in oblikovno MINI tradicijo, z elegantimi in trendovskimi novostmi.

 

MINI z lansiranjem Clubmana nadaljuje zgodbo o uspehu in jo prenesel na nov nivo. S svojo eleganco, opazno zrelostjo in trendovskim dizajnom je ustvaril nov razred za vozila MINI. Anders Warming, vodja oblikovanja pri MINI: »Inteligentne ideje, oblikovanje polno čustev in kakovostne kombinacije barv ter materialov ustvarijo celoten vtis, ki je bil prej brez primere v tem razredu vozil«. Poudarek in ključna razlikovalna lastnost pa je v značilnih zadnjih vratih, ki naredijo MINI Clubmana vozilo s šestimi vrati.

 

Model MINI Clubman, demonstrira, da tipična eleganca vozila in individualni stil MINI navdušuje stranke tudi izven razreda majhnih avtomobilov. MINI kot model s šestimi vrati in petimi sedeži je veliko prispeval k nadaljnji rasti blagovne znamke. Blagovna znamka MINI v razredu majhnih avtomobilov in kompaktnih vozil izpolnjuje potrebe zahtevnih ciljnih skupin, ki jih privlačijo edinstvena in značilna oblika, vrhunska tehnologija in kakovost materialov, kot tudi premium izvedba. Z najnovejšo modelno generacijo MINI nadaljuje svojo zgodbo o uspehu originala v razredu premium majhnih avtomobilov.

V modelni paleti so naslednji modeli: 3-vratni MINI, 5-vratni MINI, MINI Countryman, MINI Cabrio, MINI Paceman in sedaj tudi nova generacija MINI Clubmana.

 

Paola Navone, ki je svetu poznana kot arhitektka, oblikovalka, art direktorica, notranja oblikovalka, idustrijska načrtovalka in še, svoje izdelke ustvarja z veliko radovednostjo. To, kaže v izbira materiala izdelkov, njihovi formi in strukturi, ki s seboj nosijo darilo preteklosti in prihodnosti. Že več let pa je vpletena v predstavljeni znamki, in sicer se je preizkusila v vlogah art direktorice in oblikovalke.

 

Kontakt za medije:

Gordana Kisilak, korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

E-mail: gordana.kisilak@bmwgroup.com

Telefon: 01/ 586 73 74;

 

BMW Group

BMW Group je eden izmed najuspešnejših proizvajalcev avtomobilov in motornih koles na svetu s svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce; ob tem zagotavlja premium finančne storitve in storitve mobilnosti. BMW Group kot globalno podjetje upravlja 30 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razpredeno po več kot 140 državah.

BMW Group je v 2014 po celem svetu prodal okoli 2,118 milijona avtomobilov in več kot 123.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo za finančno leto 2013 je znašal 7,91 milijarde evrov ob dohodkih 76,06 milijarde evrov. 31. decembra 2013 je BMW Group zaposloval približno 110.351 ljudi.

Uspeh BMW Group se je vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

Spletna stran za medije BMW Group PressClubu Slovenija : http://www.press.bmwgroup.com/si.html.

Facebook: https://www.facebook.com/MINI.Slovenija

Twitter: http://twitter.com/MINISlovenija

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava