Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW Group na Mondial de l'Automobile Paris 2016.

BMW Group je za predstavitev vozila BMW Concept X2 izbralo pariški avtomobilski salon 2016. Ta novi dodatek h kompaktnemu segmentu vozil se ponaša s prepoznavno obliko, ki izstopa od drugih modelov X in črpa tudi iz zgodovine proizvodnje kupejev podjetja BMW Group. Rezultat je kompakten koncept, ki izžareva urbano športno privlačnost.

F34
·
I01
·
I12
·
Serija 3
·
Gran Turismo
·
BMW i3
·
BMW i Automobile
·
BMW i8 Coupé
·
Tehnologija
·
BMW ConnectedDrive
·
Skuter
·
Serija C
·
C evolution
·
Podjetje
·
Razstave
·
BMW
·
Brands
·
BMW i
·
Oblikovanje, koncepti in študije
 
Update of the presskit now with the new BMW Concept X2.
  • Svetovna premiera vozila BMW Concept X2. Novinec v kompaktnem segmentu vozil povezuje dinamično privlačnost in trdnost v športnem, urbanem konceptu z obliko, ki izstopa od drugih modelov vozil X.
  • Premiera na avtomobilskem salonu:  Novi BMW serije 3 Gran Turismo je svojo mešanico elegance luksuznega razreda, športnosti in prostornosti nadgradil v še bolj prefinjeno obliko, zahvaljujoč novim motorjem, ki ponujajo še več moči in še večjo učinkovitost, bolj vizualno osupljivi zunanjosti in še bolj prefinjeno oblikovani notranjosti.
  • Premiera na avtomobilskem salonu:  Najnovejša različica vozila BMW i3, s svojo novo 94-Ah baterijo, se ponaša z dosegom, ki se je povečal za več kot 50 odstotkov. Pri standardnem ciklu NEDC je njegov doseg zdaj 300 kilometrov (186 milj), namesto prejšnjih 190 kilometrov (118 milj). Obenem obstajajo možnosti dodatne opreme za vozilo BMW i3, prav tako kot tudi nove, močnejše polnilne postaje BMW i Wallbox za domače garaže.
  • BMW i predstavlja tudi model vozila posebne izdaje BMW i8 Protonic Dark Silver Edition.
  • Svetovna premiera:  Podjetje BMW Motorrad je predstavilo svoj novi električni skuter BMW C evolution, ki ponuja 60-odstotno povečanje dosega, vrhunsko zmogljivost in evropsko različico, ki izpolnjuje zahteve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil kategorije A1. Novi BMW C evolution se ponaša z znatnim povečanjem zmogljivosti celic baterije (94 Ah, povečanje v primerjavi s 60 Ah) in omogoča strankam, da z različico za dolgi doseg prevozijo do 160 kilometrov (99 milj). Rezultat je vožnja z nič emisijami, združena z izvrstno praktičnostjo v mestu in na mestnih območjih.
  • Podjetje BMW ponuja storitev BMW Connected od avgusta. Ta vseobsegajoči digitalni koncept zagotavlja orodje za celovito podporo osebni mobilnosti – zahvaljujoč digitalnim izdelkom in storitvam, ki so oblikovani, da poenostavljajo, in sicer predvsem vsakodnevno načrtovanje poti in sestankov. Z BMW Connected se mobilnost prične, še preden sedete v vozilo. BMW Connected je digitalni asistent osebne mobilnosti, ki združuje funkcije in storitve za pomoč uporabnikom.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava