Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW Group na Mondial de l'Automobile Paris 2016.

BMW Group je za predstavitev vozila BMW Concept X2 izbralo pariški avtomobilski salon 2016. Ta novi dodatek h kompaktnemu segmentu vozil se ponaša s prepoznavno obliko, ki izstopa od drugih modelov X in črpa tudi iz zgodovine proizvodnje kupejev podjetja BMW Group. Rezultat je kompakten koncept, ki izžareva urbano športno privlačnost.

F34
·
I01
·
I12
·
Serija 3
·
Gran Turismo
·
BMW i3
·
BMW i Automobile
·
BMW i8
·
Tehnologija
·
BMW ConnectedDrive
·
Skuter
·
Serija C
·
C evolution
·
Korporativne
·
Razstave, avtomobilski saloni
·
BMW
·
Znamke
·
BMW i
·
Oblikovanje, koncepti in študije
 
Update of the presskit now with the new BMW Concept X2.
  • Svetovna premiera vozila BMW Concept X2. Novinec v kompaktnem segmentu vozil povezuje dinamično privlačnost in trdnost v športnem, urbanem konceptu z obliko, ki izstopa od drugih modelov vozil X.
  • Premiera na avtomobilskem salonu:  Novi BMW serije 3 Gran Turismo je svojo mešanico elegance luksuznega razreda, športnosti in prostornosti nadgradil v še bolj prefinjeno obliko, zahvaljujoč novim motorjem, ki ponujajo še več moči in še večjo učinkovitost, bolj vizualno osupljivi zunanjosti in še bolj prefinjeno oblikovani notranjosti.
  • Premiera na avtomobilskem salonu:  Najnovejša različica vozila BMW i3, s svojo novo 94-Ah baterijo, se ponaša z dosegom, ki se je povečal za več kot 50 odstotkov. Pri standardnem ciklu NEDC je njegov doseg zdaj 300 kilometrov (186 milj), namesto prejšnjih 190 kilometrov (118 milj). Obenem obstajajo možnosti dodatne opreme za vozilo BMW i3, prav tako kot tudi nove, močnejše polnilne postaje BMW i Wallbox za domače garaže.
  • BMW i predstavlja tudi model vozila posebne izdaje BMW i8 Protonic Dark Silver Edition.
  • Svetovna premiera:  Podjetje BMW Motorrad je predstavilo svoj novi električni skuter BMW C evolution, ki ponuja 60-odstotno povečanje dosega, vrhunsko zmogljivost in evropsko različico, ki izpolnjuje zahteve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil kategorije A1. Novi BMW C evolution se ponaša z znatnim povečanjem zmogljivosti celic baterije (94 Ah, povečanje v primerjavi s 60 Ah) in omogoča strankam, da z različico za dolgi doseg prevozijo do 160 kilometrov (99 milj). Rezultat je vožnja z nič emisijami, združena z izvrstno praktičnostjo v mestu in na mestnih območjih.
  • Podjetje BMW ponuja storitev BMW Connected od avgusta. Ta vseobsegajoči digitalni koncept zagotavlja orodje za celovito podporo osebni mobilnosti – zahvaljujoč digitalnim izdelkom in storitvam, ki so oblikovani, da poenostavljajo, in sicer predvsem vsakodnevno načrtovanje poti in sestankov. Z BMW Connected se mobilnost prične, še preden sedete v vozilo. BMW Connected je digitalni asistent osebne mobilnosti, ki združuje funkcije in storitve za pomoč uporabnikom.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

THE NEXT 100 YEARS WORLD TOUR - LOS ANGELES.

Follow the transmission of the press conference "Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience." in Los Angeles.

Visit the official press streaming portal of the BMW Group. We provide live and on demand streams of the BMW Group free of charge and at first hand.

OPEN PAGE

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW serije 5 limuzina, november 2016.
Wed Nov 09 08:34:23 CET 2016
Serija 5
Cenik BMW serije 7, november 2016.
Wed Nov 09 08:32:43 CET 2016
BMW
Cenik BMW serije 1 (3-vratni), november 2016
Wed Nov 02 16:19:23 CET 2016
Serija 1
Cenik BMW serije 3 Gran Turismo, november 2016
Wed Nov 02 00:00:00 CET 2016
F34
Serija 3
Cenik BMW serije 3 Limuzina, november 2016
Tue Nov 01 00:00:00 CET 2016
F30 LCI
Serija 3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava