Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Izjava direktorja BMW Motorsport Jens Marquardta.

Direktor BMW Motorsport Jens Marquardt o prihodnosti DTM.

DTM
·
BMW Motorsport
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~226,44 KB)
  
Photos(1x, ~871 KB)

BMW Motorsport Director Jens Marquardt on the future of the DTM:

“After the announcement that Mercedes-Benz is going to leave the DTM at the end of 2018, we promised the fans that we would fight for the future of the DTM. We are working hard to do just that. We are involved in intensive discussions with ITR chairman Gerhard Berger and with manufacturers to develop a viable concept for the future, retain the DTM as an attractive and innovative platform and continue to provide fans with exciting motorsport in a top-level competitive environment.

We support the introduction of the so-called Class One regulations and are prepared to equip DTM cars with extremely highly efficient and more powerful four-cylinder turbo engines and reduced aerodynamics. This would open the door for standardised, global regulations and allow the DTM to drive on the same technical foundation as the cars in the Japanese Super GT Championship, for example.

This concept would secure the future of the DTM, open it up internationally, and make the whole platform more attractive. We would welcome it if other manufacturers followed and would also commit to the DTM.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava