Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Articles · Tehnologija.

Sporočilo za javnost
 
Gradivo za medije
 
Govor
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Info-grafike o elektromobilnosti (9/2019)

30.09.2019Sporočilo za javnost

Tržni položaj BMW Group glede na konkurenco. Nemčija, Evropa, globalno. Vir: IHS Markit New Registrations 1-8/2019. (09/2019 report)

Podjetje
·
Prodaja in trženje
·
Tehnologija
·
Electrification

Info-grafike o elektromobilnosti (julij 2019)

23.07.2019Sporočilo za javnost

Tržni položaj BMW Group glede na konkurenco. Nemčija, Evropa, globalno. Vir: IHS Markit New Registrations 1-6/2019. (07/2019 report)

Podjetje
·
Prodaja in trženje
·
Tehnologija
·
Electrification

BMW Group in Daimler AG skupaj razvijata tehnologije naslednje generacije za avtomatizirano vožnjo

28.02.2019Sporočilo za javnost

Top

+ Dolgoročno strateško sodelovanje + Naslednja generacija tehnologij za sisteme za pomoč voznikom in visoko avtomatizirano vožnjo + Prilagodljiva platforma in krajši inovac. cikli + Tehnologija, pripravljena do sredine leta 2020 + Klaus Fröhlich: Dosledno uresničevanje strategije nadgradljive platforme in združevanje strokovnega znanja dveh tehnoloških voditeljev + Ola Källenius: S sodelovanjem s pravimi partnerji želimo še naprej razvijati to tehnologijo.

Podjetje
·
Korporativne finance, podatki in številke
·
Tehnologija
·
Autonomous Driving
 
Fuel consumption combined: 11.6 – 6.0 l/100 km; CO2-emissions combined: 264 – 158 g/km; provisional fuel consumption and emissions figures
  
Media Set  

Novi BMW X5: Prestižno športno terensko vozilo z najinovativnejšimi tehnologijami.

06.06.2018Gradivo za medije

Top
Arhiv

Četrta generacija BMW X5 (kombinirana poraba goriva: 11,6 - 6,0 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 264 - 158 g/km, začasne vrednosti *) navdušuje z bogatim naborom inovacij in predstavlja najbolj prepričljivo utelešenje že znanega športno terenskega vozila.

G05
·
X5
·
Tehnologija
·
Vzmetenje
·
Infotainment in koncepti upravljanja
·
Sistemi za pomoč vozniku
·
BMW ConnectedDrive

BMW Group povezuje Evropo.

27.04.2018Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

Podjetje BMW Group je na dnevih TEN-T v Ljubljani predstavilo svoja že obstoječa opozorila o predogledu nevarnosti na cestah za znatno povečanje varnosti v prometu. To se bo uvajalo skupaj z BMW ConnectedDrive, BMW CarData in BMW ChargeNow za povezovanje evropskih držav in njenih državljanov.

Podjetje
·
Korporativni dogodki
·
Tehnologija
·
Alternativni pogonski sistemi, mobilnost v prihodnosti
·
Autonomous Driving
·
Sistemi za pomoč vozniku
·
BMW ConnectedDrive
·
Electrification
·
Varnost

Novi center odličnosti za avtonomno vožnjo. BMW uradno odprl kampus za avtonomno vožnjo v Unterschleißheimu blizu Münchna.

11.04.2018Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

BMW Group je danes uradno otvoril kampus, namenjenega testiranju avtonomne vožnje v Unterschleißheimu. Klaus Fröhlich, član upravnega odbora BMW AG, odgovoren za razvoj in raziskave in bavarski premier Markus Sölder sta bila prisotna na inavguraciji visoko-naprednega kompleksa, ki nakazuje na preobrazbo podjetja BMW Group v tehnološko podjetje.

Tehnologija
·
Autonomous Driving
·
Podjetje
·
Korporativni dogodki

Digitalni lifestyle v BMW Group vozilih: Integracija Amazon Alexe v vozila BMW in MINI.

27.09.2017Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

München/Seattle. BMW Group sistematično razširja zmožnosti povezljivosti v svojih vozilih. Takobo vstavil vsestransko Alexo, Amazonovo osebno asistentko na glasovno upravljanje, v vse modele BMW in MINI od sredine 2018 naprej.

Tehnologija
·
BMW ConnectedDrive
 
(Fuel consumption combined: 6,2/100 km*; Co2 emissions combined: 163 g/km*).
 
Media Set  

Posodobitev modelov in druge novosti vozil BMW, jesen 2017.

12.09.2017Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

Nove različice motorjev za nova vozila BMW serije 5 Touring, BMW serije 6 Gran Turismo in BMW X3 – vozilo BMW X3 z ekskluzivnimi možnostmi opreme za zunanjost in notranjost iz BMW Individual – nova platišča za vozilo BMW X1 – BMW Connected+ z novimi prilagojenimi storitvami – Microsoft Office 365 z možnostjo Skype for Business v okviru novih storitev BMW Connected – možnost uporabe On-Street Parking Information v drugih mestih.

G31
·
G32
·
G01
·
F49
·
Touring
·
Serija 5
·
Gran Turismo
·
Serija 6
·
X3
·
X1
·
Tehnologija
·
BMW ConnectedDrive
 
BMW i3s (94Ah) REX: combined fuel consumption 0,0 /0,7 l/100 km*; combined electricity consumption 14,3 /12,5 kWh/100 km*; combined CO2 emissions 0 /14 g/km*
 
Media Set  

Izjavi Haralda Krügerja, predsednika upravnega odbora BMW AG, in Klausa Fröhlicha, člana upravnega odbora BMW AG za razvoj: IAA predogled 2017

07.09.2017Govor

Top
Arhiv

25 elektrificiranih modelov do 2025, od tega 12 popolnoma električnih +++ Elektrifikacija vseh znamk in modelnih serij +++

Podjetje
·
Govori članov uprave
·
Korporativne finance, podatki in številke
·
Tehnologija
·
Electrification
·
Alternativni pogonski sistemi, mobilnost v prihodnosti
 

Projekt NEXT-E prejel največjo finančno podporo Evropske komisije v obliki nepovratnih sredstev na področju e-mobilnosti za povečanje širitve infrastrukture polnilnih postaj za električna vozila v Sloveniji, na Češkem, Slovaškem, Madžarskem, Hrvaškem in v Romuniji. Podjetje BMW je del projektnega konzorcija.

18.07.2017Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

Evropska komisija je 23. junija 2017 sporočila, da je bil projekt NEXT-E izbran za financiranje iz programa instrumenta za povezovanje Evrope (Connecting Europe Facility, CEF), in sicer s priporočenim sofinanciranjem v vrednosti 18,84 milijona EUR nepovratnih sredstev za projekt električnih vozil CEF

Tehnologija
 

BMW Connected oglasi, nova digitalna storitev.

13.07.2017Sporočilo za javnost

Arhiv

München/Chicago. Z lansiranjem na trg nove BMW serije 5, je BMW predstavil tudi BMW Connected Onboard sistem, ki prikazuje potencial individualizacije vozila s pomočjo digitalnih storitev. Gre za pomemben cilj BMW Group na področju povezljivosti. Podrobnosti razvoja digitalne platforme BMW Connected+ in novo obdobje visokopersonaliziranih storitev, bodo predstavljeni na dogodku 'Inovation Days 2017'.

Tehnologija
·
BMW ConnectedDrive

Avtomatizirana vožnja pri BMW Group.

30.05.2017Gradivo za medije

Arhiv

Osebna mobilnost in njena industrijska uporabljivost sta na pragu velikega tehnološkega napredka. Avtomobili in njihove tehnologije se bodo v naslednjih 10 letih spremenili bolj, kot so se v zadnjih 30 letih skupaj. BMW Group je dobro pripravljen na soočenje s temi izzivi.

Tehnologija
·
Alternativni pogonski sistemi, mobilnost v prihodnosti
·
Sistemi za pomoč vozniku

BMW Group se zanaša na inovacijske sposobnosti nemških proizvodnih lokacij za širjenje elektro mobilnosti.

02.05.2017Sporočilo za javnost

Arhiv

+++ BMW Group tovarna Dingolfing bo v letu 2021 začela s proizvodnjo BMW iNext vozil +++ Tovarna bo lahko paralelno proizvajala vozila z motorjem z notranjim izgorevanjem, priključne hibride in popolnoma električna vozila.+++

Tovarne, objekti
·
Proizvodne lokacije
·
Tehnologija
·
Alternativni pogonski sistemi, mobilnost v prihodnosti
·
Proizvodnja in predelava vozil
·
Electrification
·
Motorji in menjalnik
·
BMW i Automobiles
My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

IAA 2019.

Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference.

Open Streaming Page

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

edit news settings

Please login and update your e-mail newsletter set up and the fields of interest. You can receive PressClub e-mail notifications for new articles and video material immediately or as a daily news collection.

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Related Videos.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava