Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Articles · Podjetje.

Sporočilo za javnost
 
Gradivo za medije
 
Govor
 
Fact & Figures
 
+ Filter
 

BMW Group poročilo 2020

17.03.2021Sporočilo za javnost

Top

Poročilo BMW Group o ekonomski uspešnosti ter ekološkem in družbenem doprinosu.

Korporativne finance, podatki in številke
·
Podjetje

Nova doba, nov razred: BMW Group krepi tehnološko ofenzivo s celovito preusmeritvijo - brezkompromisno električno, digitalno in krožno

17.03.2021Sporočilo za javnost

Top

The BMW Group has entered 2021 with ambitious targets for growth and profitability and will be putting the first forerunners of its far-reaching technology offensive on the roads in the coming months. At the same time, it has set the course for a comprehensive realignment. From the middle of the decade, a new generation of models will take premium mobility to a new level from a technological perspective.

Korporativne finance, podatki in številke
·
Podjetje
·
Korporativni dogodki
 

BMW Slovenija je navkljub izzivom, ki jih je prinesla pandemija, zaključil leto s 30 % tržnim deležem v premium segmentu v Sloveniji

18.01.2021Sporočilo za javnost

BMW Slovenija s 30 % tržnim deležem v premium segmentu v Sloveniji. +++ Vozila BMW M predstavljajo 66 % delež v segmentu visokozmogljivih avtomobilov med najbližjimi konkurenti v Sloveniji. +++ Priključni hibridi BMW Group so najbolje prodajana vozila v svojem segmentu v Sloveniji. +++ BMW Motorrad je s 25,2 % tržnim deležem vodilni na slovenskem trgu. +++ BMW Slovenija krepi prodajno-servisno mrežo v Sloveniji.

Prodaja in trženje
·
Korporativne finance, podatki in številke
·
Podružnice po svetu
·
Podjetje
·
Trajnostni razvoj
·
Tehnologija
·
Electrification

BMW Group postavlja nove standarde simulacije vožnje. #NEXTGen 2020 ponuja ekskluzivni vpogled v novi center za simulacijo vožnje, preden ta odpre svoja vrata.

11.11.2020Sporočilo za javnost

+++ Najnaprednejši in najbolj raznovrsten objekt te vrste v avtomobilski industriji +++ Idealno simulacijsko orodje za vsako fazo razvoja vozil +++ Revolucionarna zasnova stavbe omogoča brezhibno simulacijsko izkušnjo in maksimalno osredotočenost na stranke +++

Tehnologija
·
Podjetje
·
#NEXTGen

BMW Group potrjuje obete za leto 2020 - bistveno izboljšanje rezultatov v tretjem četrtletju

04.11.2020Sporočilo za javnost

Top

Zipse: »Uspešnost v tretjem četrtletju poudarja operativno moč BMW Group« +++ Peter: »Smo v močni stroškovni konkurenci« +++ Dobiček pred obdavčitvijo v Q3 naraste na približno 2,5 milijarde EUR +++ Donosnost prodaje v višini 9,4 % v Q3 +++ Prosti denarni tok v Q3 presega 3 milijarde evrov +++ EBIT marža za avtomobilski segment znotraj ciljnega obsega 2020 za devetmesečno obdobje +++ Do 2022 se bodo E-avtomobili proizvajali v vseh nemških tovarnah +++

Korporativne finance, podatki in številke
·
Podjetje
·
Korporativni dogodki
 

Digitalno, inovativno, drugačno: BMW Group digitalno predstavlja #NEXTGen 2020 na https://www.bmw.com/NEXTGen.

02.11.2020Sporočilo za javnost

Top

BMW Group si prizadeva aktivno oblikovati in voditi razvoj. Podjetje se je na nov in iznajdljiv način začelo predstavljati z dogodkom #NEXTGen, s katerim so pričeli lani. V letošnji izdaji je BMW Group naredil še en presenetljiv korak naprej. #NEXTGen 2020 ponuja edinstven pogled v prihodnost mobilnosti, obenem pa razkriva več kot kdaj koli prej iz zakulisja bavarskega proizvajalca avtomobilov.

Tehnologija
·
Podjetje
·
#NEXTGen

Wallis Motor Ljubljana na voljo strankam z novembrom.

21.10.2020Sporočilo za javnost

+++ BMW okrepil prodajno-servisno mrežo v osrednji Sloveniji. +++ Wallis Motor Ljubljana z novembrom začenja s prodajo novih avtomobilov BMW, programom prodaje certificiranih rabljenih vozil Premium Selection in servisnimi storitvami v osrednji Sloveniji. +++

Prodaja in trženje
·
Podružnice po svetu
·
Podjetje

BMW Group Dialogue: »Okoli sveta v 24 urah.«

02.10.2020Gradivo za medije

Digitalni dogodek BMW Group Dialogue: »Okoli sveta v 24 urah.« 6. oktobra 2020 z dr. Andreasom Wendtom, članom upravnega odbora, odgovornim za nabavo pri BMW AG. Razprava se bo odvijala z zainteresiranimi stranmi v Severni in Južni Ameriki, Aziji/Tihem oceanu in Evropi/Afriki. Glavna tema je trajnostni razvoj v dobavni verigi.

Podjetje
·
Govori članov uprave
·
Trajnostni razvoj
My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page
 

PressClub Information

WEBCASTS.

The first-ever, all-electric BMW i4 and the all-new BMW iDrive.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Related Videos.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava