Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Brezskrbno na poti z BMW servisnimi storitvami.

+++ BMW širi mrežo pooblaščenih servisov. +++ Uvajanje novosti za izboljšanje uporabniške izkušnje. +++ Digitalizacija storitev. +++ Aplikacija BMW Connected.+++ Posodabljanje storitev na daljavo. +++ Spletna rezervacija servisnega termina. +++ Pametna video komunikacija. +++

Podjetje
·
Internet, E-poslovanje
·
Tehnologija
·
BMW ConnectedDrive
·
Varnost
·
Rabljena vozila, Prodaja & Storitve
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~147,4 KB)
  
Photos(2x, ~1,89 MB)

Brezskrbno na poti z BMW servisnimi storitvami. 

  BMW Slovenia service network (05/2020)

BMW širi mrežo pooblaščenih servisov.

Kakovost, učinkovitost in moč inovacij so ključne karakteristike BMW poprodajnih storitev, na katere se lahko stranke zanesejo in jih pričakujejo. Nihče ne pozna vozil BMW bolje, kot servisni strokovnjaki zaposleni v pooblaščenih servisnih delavnicah BMW po Sloveniji, ki jih stranke lahko obiščejo v Ljubljani, Kranju, Trzinu, Grosuplju, Vrhniki, Novem mestu, Celju, Mariboru, Kopru in odslej tudi v Novi Gorici.

Z mesecem majem za brezskrben užitek v vožnji voznikov BMW iz Nove Gorice in okolice skrbi strokovno usposobljeno osebje pooblaščenega servisnega partnerja BMW Avto Aktiv, ki se nahaja v Kromberku.

 

Uvajanje novosti za izboljšanje uporabniške izkušnje in digitalizacija storitev.

Z originalnimi nadomestnimi deli BMW, natančnostjo in dolgoletnimi izkušnjami pooblaščeni servisni partnerji poskrbijo za najboljše vzdrževanje vozil BMW. BMW nenehno uvaja inovativne rešitve, ki jih stranke lahko odlično združijo s svojim digitalnim življenjskim slogom in si tako zagotovijo še večjo prilagodljivost.

 

Aplikacija BMW Connected.

Z aplikacijo BMW Connected so vozniki vozil BMW vedno povezani s svojim vozilom, četudi trenutno niso ob njem. Omogoča vrsto priročnih funkcij, kot so odklepanje in zaklepanje vozila na daljavo, pošiljanje cilja v navigacijski sistem vozila, posodabljanje programske opreme vozila na daljavo, prikaz diagnostičnih podatkov vozila, takojšnjo povezavo z BMW asistenco v primeru okvare ter veliko več. Aplikacija je na voljo za prenos v iTunes Store in Google Play ali tukaj.

 

Posodabljanje storitev na daljavo.

Modularno zgrajen operacijski sistem dovoljuje BMW Group, da lahko posodablja celo vsak stavek programske kode na daljavo, s tem pa tudi posamezne storitve. S posodabljanjem storitev na daljavo imajo lahko vozila BMW vedno aktualne in zadnje verzije storitev, kar dodatno pripomore k njihovi zanesljivosti in varnosti. Posodabljanje digitalnih storitev na daljavo omogoča hipno odpravljanje morebitnih programskih napak, storitve v avtu ostajajo sveže in sodobne, kar ne le izboljša uporabniško izkušnjo, ampak tudi ohranja vrednost avtomobila.

Posodobitev storitev na daljavo, ki se bo začela konec maja, bo med drugim zajemala tudi nove in nadgrajene storitve Intelligent Personal Assistant ter posodobitve in nagraditve nekaterih drugih opcij v avtomobilih BMW .

 

Spletna rezervacija servisnega termina.

Živimo v digitaliziranem svetu, stranke so navajene in pričakujejo uporabo digitalnih kanalov za komunikacijo na vsakem koraku. Zato je BMW Group uvedel tudi spletno naročanje na servis. Rezervacija servisnega termina še nikoli ni bila enostavnejša. Le z nekaj kliki lahko stranka izbere datum in uro servisnega obiska pri izbranem servisnem partnerju in ga rezervira kar prek spleta.

 

Pametna video komunikacija.

Odločitev, ali opraviti še kakšno popravilo, zamenjati kak dodaten del, ali enostavno zgolj pogledati, kaj se z vozilom dogaja na servisu, ni bilo še nikoli tako enostavno in transparentno. Stranke lahko s pomočjo pametne video komunikacije pogledajo prek ramen servisnih strokovnjakov, da dobijo resničen vpogled v to, kaj se dogaja z vozilom v delavnici in se lažje odločijo o nadaljnjih postopkih na avtomobilu.


Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava