Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Articles · Šport.

Sporočilo za javnost
 
Gradivo za medije
 
Govor
 
Fact & Figures
 
+ Filter

BMW na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) 2017 v Frankfurtu.

12.09.2017Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

Podjetje BMW se vneto pripravlja na prihajajočo ofenzivo modelov in konceptnih vozil na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Pozornost podjetja je usmerjena na širitev serij luksuznega razreda, privlačne študije in proizvodne modele različnih segmentov, ki bodo prvič predstavljeni širši javnosti. Novi modeli, ki bodo razkriti na avtomobilskem salonu v Frankfurtu, poudarjajo status BMW kot proizvajalca vozil, ki odražajo čustveno ...

G01
·
G32
·
F90
·
I01
·
E89 LCI
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Šport
·
Motorsport Cars
·
Oblikovanje, koncepti in študije
·
Serija 7
·
Z4
·
X3
·
Serija 6
·
Gran Turismo

BMW na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) 2017 v Frankfurtu.

29.08.2017Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

Podjetje BMW se vneto pripravlja na prihajajočo ofenzivo modelov in konceptnih vozil na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Pozornost podjetja je usmerjena na širitev serij luksuznega razreda, privlačne študije in proizvodne modele različnih segmentov, ki bodo prvič predstavljeni širši javnosti.

G01
·
G32
·
F90
·
I01
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Šport
·
Motorsport Cars
·
Oblikovanje, koncepti in študije
·
Serija 7
·
Z4
·
X3
·
Serija 6
·
Gran Turismo

BMW LifeStyle predstavlja pet novih kolekcij Sport.

03.04.2017Sporočilo za javnost

Arhiv

München. S prihodom petih novih linij Motorsport Heritage, Motorsport BMW, Golfsport, Yachtsport in Active, je BMW LifeStyle predstavil popolne dodatke za športno-aktivni življenjski slog, ki stopnjujejo napetost do prihoda spomladi 2017.

Šport
·
Golf
·
BMW Golf Sport
·
Sailing
·
BMW Yacht Sport
·
BMW
·
Brands
·
BMW M
·
Lifestyle
·
Izdelki Lifestyle
 
8,5 l/100 km (figures as per EU test cycle using standard tyres)
 
Media Set  

BMW M Nagrada 2016: Marc Márquez piše zgodovino s četrto zaporedno zmago.

15.11.2016Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

Marc Márquez je že četrto zaporedno sezono dosegel najhitrejši čas kvalifikacij MotoGPM in se s tem zapisal v zgodovini kot edini s takšno zbirko zaporednih zmag. Zmagovalec je v uporabo prejel BMW M2 Coupé, ki je zamenjal lanskega BMW M6 Cabrio.

F87
·
Avtomobili BMW M
·
M2
·
Official Car of MotoGP
·
Šport
·
Motor šport

MINI je objavil zasedbo voznikov moštev MINI ALL4 Racing, ki se bodo pomerila na reliju Dakar 2016 // MINI je pripravljen na boj za peto zaporedno zmago na reliju Dakar z 12 dirkalnimi moštvi MINI ALL4 Racing

11.11.2015Sporočilo za javnost

Arhiv

Reli Dakar je terenska preizkušnja vseh preizkušenj, saj velja za najzahtevnejšo avtomobilsko dirko na svetu. Navkljub strah vzbujajočem slovesu tekmovanja pa je MINI z MINI ALL4 Racing vknjižil štiri (2012-2015) zaporedne zmage na Dakarju, sedaj pa je pripravljen s konkurenco pomesti še petič zapovrstjo. MINI je pohod na vrh reli sveta v letu 2016 že začel z objavo začetne postave 12 moštev MINI ALL4 Racing

MINI
·
Brands
·
Podjetje
·
Šport
·
PressClub Sports
·
2015
·
Motorsport MINI
·
Dakar

Primer edinstvene zmogljivosti: BMW na Mednarodnem avtomobilskem salonu 2015 v Frankfurtu predstavlja BMW M6 GT3.

15.09.2015Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

BMW je začrtal strateško pot za prihodnje dirkalne preizkušnje GT s predstavitvijo novo razvitega BMW M6 GT3 na 66. Mednarodnem avtomobilskem salonu 2015 v Frankfurtu. Dirkalna različica BMW M6 Coupe bo v sezoni 2016 vstopila v akcijo pri številnih zasebnih ekipah na različnih prvenstvih in znamenitih dirkalnih preizkušnjah po vsem svetu v sklopu tekmovanja BMW Sports Trophy.

PressClub Sports
·
Motorsport Automotive
·
2015
·
GT Racing
·
Podjetje
·
Razstave
·
BMW M
·
Avtomobili BMW M
·
M6
·
Frankfurt

BMW na mednarodnem avtomobilskem salonu 2015 v Frankfurtu.

03.09.2015Gradivo za medije

Top
Arhiv

Razstavni prostor BMW na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu na Majni se vrti okoli prihoda nove generacije vrhunske modelne linije in predstavitve široke palete priklopnih hibridnih modelov.

Coupé
·
Tehnologija
·
Razstave
·
Limuzina
·
Serija 7
·
Hybrid-7
·
X1
·
Serija 3
·
Touring
·
Serija 2

Zlati trojček: BMW ambasador Alessandro Zanardi osvojil naslov svetovnega prvaka na cestni dirki UCI para kolesarskega cestnega svetovnega prvenstva 2015.

03.08.2015Sporočilo za javnost

Arhiv

Tri tekme, tri zlate medalje in trije naslovi svetovnega prvaka: na UCI para kolesarskem cestnem svetovnem prvenstvu 2015 v Nottwilu je Alessandro Zanardi slavil zlati trojček. BMW voznik in ambasador znamke BMW je zmagal tudi v cestni dirki v kategoriji MH5 (moška ročna kolesa). Pred tem je zmagal na ekipni preizkušnji z italijansko ekipo in uspešno ubranil naslov svetovnega prvaka v kronometru.

Drugo
·
Motorsport Automotive
·
GT Racing
·
Ambassador
·
Alessandro Zanardi
·
2015

Dve posebni poslikavi za ekipo BMW v Spaju – Zanardi, Glock in Spengler bodo nastopili v barvah ''Michael Vaillant''.

22.07.2015Sporočilo za javnost

Arhiv

Dva BMW Z4 GT3 bosta na dirki 24 ur Spa-Francorchamps 25. in 26. julija izstopala iz množice vozil s svojima izjemnima poslikavama. To še posebej velja za BMW ''Dream Team'' avtomobil z Alessandrom Zanardijem, Timom Glockom in Brunom Spenglerjem. Vozilo bo odeto v poslikavo v stilu risank, s čimer se bo poklonilo ikonični zgodbi belgijskega dirkača ''Michaela Vaillanta''.

2015
·
Motorsport Automotive
·
GT Racing
·
Endurance Racing
·
Spa 24 Hours
My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

PRESS CONFERENCE

Munich, 03.March - 08:15 CET.
Here you will see the live webcast of the BMW Group press conference.

Open Streaming Page

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

edit news settings

Please login and update your e-mail newsletter set up and the fields of interest. You can receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily collection.

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Related Videos.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava