Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Articles · Šport.

Sporočilo za javnost
 
Gradivo za medije
 
Govor
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Priznanje SPORTO za najboljše upravljanje družbenih omrežij na ravni športnika v Sloveniji prejel Marko Grilc

18.12.2020Gradivo za medije

SPORTO nagrada nagrajuje najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu v Sloveniji. Za najboljše upravljanje družbenih omrežij na ravni športnika je letos priznanje prejel Marko Grilc, ki je tudi ambasador vozil BMW.

National Sports
·
Sports Archive
·
Nagrade za produkte in oblikovanje
·
Lifestyle
 
Combined power consumption: < 21 kWh/100km in the WLTP test cycle*; CO2 emissions combined: 0 g/km. *Data on driving performance, energy consumption and range are preliminary and based on forecasts.
 
Media Set  

"Born Electric": Popolnoma električni BMW iX zavzema osrednje mesto v zavezi BMW zimskim športom.

02.12.2020Sporočilo za javnost

V zimski sezoni 2020/21 BMW Group predstavlja svoj novi tehnološki presežek BMW iX kot del svetovnih pokalov za biatlon, bob in skeleton ter sankanje.

i20
·
BMW iX
·
BMW i Automobiles
·
More Sports
·
BMW Winter Sport

Razprava v živo z izvršnim direktorjem Jamiejem Reigleom o formuli E na FUTURE FORUM BMW Welt.

13.07.2020Sporočilo za javnost

Arhiv

+++ Virtualni dogodek v živo s strani FUTURE FORUM BMW Welt 16. julija 2020 ob 16. uri (CET) o "Formuli E - pionirski dirkaški seriji". +++ Jamie Reigle, izvršni direktor Formule E, ponuja svoja najnovejša spoznanja in klepeta s strokovnjaki, vozniki in skupnostjo. +++ Tik pred finalom sezone v Berlinu: javni prenos v živo panelne razprave o pionirskem duhu, inovacijah in tehnologijah Formule E.

BMW na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) 2017 v Frankfurtu.

12.09.2017Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

Podjetje BMW se vneto pripravlja na prihajajočo ofenzivo modelov in konceptnih vozil na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Pozornost podjetja je usmerjena na širitev serij luksuznega razreda, privlačne študije in proizvodne modele različnih segmentov, ki bodo prvič predstavljeni širši javnosti. Novi modeli, ki bodo razkriti na avtomobilskem salonu v Frankfurtu, poudarjajo status BMW kot proizvajalca vozil, ki odražajo čustveno ...

G01
·
G32
·
F90
·
I01
·
E89 LCI
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Sport
·
Motorsport Cars
·
Oblikovanje, koncepti in študije
·
Serija 7
·
Z4
·
X3
·
Serija 6
·
Gran Turismo

BMW na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) 2017 v Frankfurtu.

29.08.2017Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

Podjetje BMW se vneto pripravlja na prihajajočo ofenzivo modelov in konceptnih vozil na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Pozornost podjetja je usmerjena na širitev serij luksuznega razreda, privlačne študije in proizvodne modele različnih segmentov, ki bodo prvič predstavljeni širši javnosti.

G01
·
G32
·
F90
·
I01
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Sport
·
Motorsport Cars
·
Oblikovanje, koncepti in študije
·
Serija 7
·
Z4
·
X3
·
Serija 6
·
Gran Turismo

BMW LifeStyle predstavlja pet novih kolekcij Sport.

03.04.2017Sporočilo za javnost

Arhiv

München. S prihodom petih novih linij Motorsport Heritage, Motorsport BMW, Golfsport, Yachtsport in Active, je BMW LifeStyle predstavil popolne dodatke za športno-aktivni življenjski slog, ki stopnjujejo napetost do prihoda spomladi 2017.

Sport
·
Golf
·
BMW Golf Sport
·
Sailing
·
BMW Yacht Sport
·
BMW
·
Brands
·
BMW M
·
Lifestyle
·
Izdelki Lifestyle
 
8,5 l/100 km (figures as per EU test cycle using standard tyres)
 
Media Set  

BMW M Nagrada 2016: Marc Márquez piše zgodovino s četrto zaporedno zmago.

15.11.2016Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

Marc Márquez je že četrto zaporedno sezono dosegel najhitrejši čas kvalifikacij MotoGPM in se s tem zapisal v zgodovini kot edini s takšno zbirko zaporednih zmag. Zmagovalec je v uporabo prejel BMW M2 Coupé, ki je zamenjal lanskega BMW M6 Cabrio.

F87
·
Avtomobili BMW M
·
M2
·
Official Car of MotoGP
·
Sport
·
Motor šport

MINI je objavil zasedbo voznikov moštev MINI ALL4 Racing, ki se bodo pomerila na reliju Dakar 2016 // MINI je pripravljen na boj za peto zaporedno zmago na reliju Dakar z 12 dirkalnimi moštvi MINI ALL4 Racing

11.11.2015Sporočilo za javnost

Arhiv

Reli Dakar je terenska preizkušnja vseh preizkušenj, saj velja za najzahtevnejšo avtomobilsko dirko na svetu. Navkljub strah vzbujajočem slovesu tekmovanja pa je MINI z MINI ALL4 Racing vknjižil štiri (2012-2015) zaporedne zmage na Dakarju, sedaj pa je pripravljen s konkurenco pomesti še petič zapovrstjo. MINI je pohod na vrh reli sveta v letu 2016 že začel z objavo začetne postave 12 moštev MINI ALL4 Racing

MINI
·
Brands
·
Podjetje
·
Sport
·
PressClub Sports
·
2015
·
Motorsport MINI
·
Dakar

Primer edinstvene zmogljivosti: BMW na Mednarodnem avtomobilskem salonu 2015 v Frankfurtu predstavlja BMW M6 GT3.

15.09.2015Sporočilo za javnost

Top
Arhiv

BMW je začrtal strateško pot za prihodnje dirkalne preizkušnje GT s predstavitvijo novo razvitega BMW M6 GT3 na 66. Mednarodnem avtomobilskem salonu 2015 v Frankfurtu. Dirkalna različica BMW M6 Coupe bo v sezoni 2016 vstopila v akcijo pri številnih zasebnih ekipah na različnih prvenstvih in znamenitih dirkalnih preizkušnjah po vsem svetu v sklopu tekmovanja BMW Sports Trophy.

PressClub Sports
·
Motorsport Automotive
·
2015
·
GT Racing
·
Podjetje
·
Razstave
·
BMW M
·
Avtomobili BMW M
·
M6
·
Frankfurt
My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. You can receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - marec 2021.
01.03.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - marec 2021.
01.03.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik BMW X6, december 2016.
01.12.2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
01.12.2016
F15
X5
Show all

Related Videos.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava