Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Articles · Марки.

Информация за медиите
 
Прес материали
 
Реч
 
Fact & Figures
 
+ Filter
 

Прогресивен пурист: новото MINI Countryman S ALL4

22.11.2023Информация за медиите

MINI Countryman е най-големият, но и най-гъвкавият модел в палитрата на MINI.Всестранният талант е пъргав и маневрен в града, комфортен при пътувания и подходящ и за шофиране извън утъпканите пътища. Интегрираният 48-волтов хибриден мотор повишава ефективността на двулитровия четируцилиндров бензинов двигател

MINI
·
MINI Countryman
 

Представяне на новото моделно семейство на MINI.

17.11.2023Информация за медиите

Няколко месеца преди официалното въвеждане на пазара новото MINI семейство, бе представено пред медии, клиенти и партньори. +++ Новите модели бяха разкрити със ефектно брейкденс шоу с участието на световната шампионка по бийтбокс Адриана Николова – Печенката и Калин Калинов.  

F56
·
F60
·
MINI
·
Lifestyle събития
·
Lifestyle
·
MINI Countryman
·
MINI 3 door
 

Една поточна линия – две марки – три задвижвания: старт на производството на MINI Countryman в завода на BMW Group в Лайпциг.

10.11.2023Информация за медиите

+++ Първият в света завод на BMW Group с две марки на една поточна линия +++ Пълна интеграция благодарение на максималната гъвкавост +++ Инвестиции в разширяването на завода +++ Увеличение на броя на служителите +++

Leipzig
·
Production Start
·
Production network
·
Заводи, съоръжения
·
Устойчиво развитие
·
MINI Countryman
·
Plants
·
Заводи
 

Уверено присъствие и максимална мощност: новото MINI John Cooper Works Countryman.

09.11.2023Информация за медиите

Специалното изживяване от мощността на най-голямото MINI се дължи на мощния двигател в комбинация с интелигентното задвижване на четирите колела ALL4.

MINI
·
John Cooper Works Countryman
·
John Cooper Works
·
MINI Countryman
 

Регионално медийно представяне: BMW Серия 5, BMW i5 и BMW i7 M70 xDrive.

27.10.2023Информация за медиите

Новото BMW Серия 5, изцяло електрическото BMW i5 и най-мощното изцяло електрическо BMW i7 M70 x Drive бяха представени, с фокус върху устойчивостта в рамките на регионално медийно събитие за регион Централна и Южна Европа в Истрия, Хърватия.

G60
·
Корпоративни
·
Серия 5
·
Устойчиво развитие
·
Седан
·
Серия 7
 

Новото BMW M 1000 XR.

26.10.2023Прес материали

Новото BMW M 1000 XR: спортният мотоциклет за дълги разстояния, проектиран да отговори на най-високите изисквания.

Серия M
 

BMW Motorrad представя новото BMW S 1000 XR.

26.10.2023Информация за медиите

Подобрена динамика, оптимизирана ергономия, още по-елегантен дизайн и още по-богат списък със серийно и опционално оборудване.

S 1000 XR
·
Серия S
 

"Nice to Meet You Again": международна кампания по въвеждането на пазара на новото семейство на MINI.

18.10.2023Информация за медиите

За да отпразнува въвеждането на пазара на новото MINI семейство, марката MINI стартира глобална 360° кампания, създадена от креативния екип на MINI и агенцията Anomaly. Новият свят на марката представя характерен нов дизайн и нов визуален език

MINI
 

Новото BMW X2 и първото BMW iX2.

11.10.2023Прес материали

BMW X2 е основателят на автомобилната концепция на Sports Activity Coupés (SAC) в премиум компактния сегмент. Във второто си поколение то е още по-индивидуално, спортно и напредничаво. Значително увеличените размери и подчертаният силует на купе ясно подчертават прогреса в екстериорния дизайн на новото BMW X2.

U10
·
BMW i
·
BMW iX2
·
X2
 

Пълна електрификация: новото BMW Серия 5 Седан вече се предлага и с Plug-in хибридно задвижване.

27.09.2023Информация за медиите

След напълно електрическото BMW i5 и вариантите с двигател с вътрешно горене с 48-волтова технология Mild-Hybrid от ноември 2023 г. моделната гама ще бъде разширена с моделите BMW 530e Седан и BMW 550e xDrive Седан.

G60
·
550e
·
Серия 5
·
530e
 

Заводът на MINI в Оксфорд става електрически: инвестиция от 600 милиона паунда в производството на MINI във Великобритания.

11.09.2023Информация за медиите

Чрез инвестицията в завода на MINI в Оксфорд от 2030 година той ще се превърне в напълно електрическа производствена локация. През 2026 година във Великобритания стартира производството на два нови напълно електрически модела -  MINI Cooper 3 врати и MINI Aceman.

MINI
·
MINI Electric
·
MINI 3 door
 

Стабилна динамика при екстремни условия: тестове на BMW iX5 Hydrogen в пустинята.

07.09.2023Информация за медиите

Top

+++ Системата с водородни горивни клетки впечатлява и при много високи температури +++ BMW Group потвърждава отворен към технологиите и разнообразието от задвижвания без емисии подход +++

G05
·
Технологии
·
Алтернативни задвижващи системи, бъдеща мобилност
·
Производство и рециклиране
·
iX5 Hydrogen
·
Корпоративни
·
Устойчиво развитие
·
Electrification
 

Атрактивно навлизане в света на премиум електрическата мобилност: новото BMW iX1 eDrive20 .

05.09.2023Информация за медиите

Радостта от шофирането с нулеви локални емисии е вече по-достъпна. Вторият вариант на компактния Sports Activity Vehicle е оборудван с новия BMW iDrive с „QuickSelect“

U11
·
BMW i
·
BMW iX1
 

BMW преоткрива себе си: BMW Vision Neue Klasse.

02.09.2023Прес материали

Top

+++ Поглед към бъдещето на марката BMW: електрическо, дигитално и кръгово +++ Дизайнът: редуциран до най-важното и типичен за BMW +++ Следващото поколение на BMW iDrive като интерфейс между реалния и виртуалния свят +++ Повече ефективност и радост от шофирането чрез технологията BMW eDrive от шесто поколение +++

Дизайнерски решения, концепции и изследвания
·
Дизайн на BMW Group
·
Дизайн на BMW
 

Минималистичен всестранен талант: новото MINI Countryman

01.09.2023Информация за медиите

Top

По-високо, по-дълго, MINI – с допълнителните 6 см височина и 13 см дължина новото MINI Countryman е пораснало осезаемо спрямо предишния модел. С по-широки арки на калниците, характерно излъчване и модерен минималистичен дизайн с прецизно оформени повърхности, автомобилът е с още по-силно присъствие. В интериора стабилният търсач на приключения в семейството на MINI предлага още повече място, комфорт и сигурност – благодарение на задвижването на четирите ...

MINI
·
MINI Countryman
 

MINI Designstudio и Константин Прозоров създават вдъхновяващи визуални светове за представянето на новото семейство модели MINI.

01.09.2023Информация за медиите

+++ Креативни импулси от сцената на изкуството и модата +++ Първо сътрудничество на създателя на колажи с автомобилна марка с +++ Бъдещите модели на MINI в центъра на въображаемите илюстрации и анимации +++

Дизайнерски решения, концепции и изследвания
 

Преоткриването на оригинала: изцяло електрическото MINI Cooper.

01.09.2023Информация за медиите

Top

Петото поколение на изцяло електрическото MINI Cooper подчертава традицията на марката като модел с три врати с типичен за MINI дизайн и в същото време е символ на изцяло електрическото бъдеще. Електрифицираното Go-kart усещане и завладяващото потребителско изживяване издигат гените на MINI на ново ниво. Изчистеният дизайн и изцяло електрическото задвижване на новото MINI Cooper са насочени към радостта от шофирането в градски условия и подчертават ...

MINI
·
MINI Electric
·
MINI 3 door
 

Новото семейство на MINI  -  електрическо, дигитално и неподражаемо.

01.09.2023Информация за медиите

Top

MINI продължава последователно по пътя към моделна гама с изцяло електрическо задвижване и представя два нови модела от семейството на MINI по време на IAA (Международно автомобилно изложение) в Мюнхен (5 – 10 септември 2023 г.)

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

PressClub Information

Важно актуализиране.

Научете повече

BMW AG актуализира насоките за защита на данните и правните указания на уебсайта. Така осигуряваме повече прозрачност при данните, които се събират за Вас в PressClub, относно начина им на използване и относно възможности за контрол, които имате за Вашите лични данни. Актуализиранията влизат в сила на 25-и май 2018 г.

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Related Videos.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.