Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

 
Fuel consumption combined: 8.9 l/100 km*; CO2 emissions combined: 204 g/km* (* Fuel consumption and CO2 figures are provisional, were calculated as per the EU test cycle and may vary depending on the tyre format.)
  
Media Set  

Bemutatkozik az új BMW M550i xDrive

Fri Apr 28 13:30:09 CEST 2017Sajtóközlemény

A felső-középkategóriájú üzleti limuzinok trónját egy vadonatúj BMW M Performance modell foglalta el – legalábbis egy időre.

G30
·
BMW M
·
BMW M Performance modellek
·
Limousine
·
5-ös sorozat
 
Fuel consumption combined: 5.9 l/100 km*; CO2 emissions combined: 154 g/km* (* Fuel consumption and CO2 figures are provisional, were calculated as per the EU test cycle and may vary depending on the tyre format.)
 
Media Set  

Az új BMW M550d xDrive

Thu Apr 27 11:16:33 CEST 2017Sajtóközlemény

A világ legsikeresebb üzleti limuzinjának számító BMW 5-ös sorozat hetedik generációja most egy újabb BMW M Performance modellel bővül: az új BMW M550d xDrive motorházteteje alatt a világ legerősebb hathengeres dízelmotorja dolgozik, amely a kirobbanó menetteljesítmény, a kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatóság és a példaértékű belső hatékonyság hármas egységének köszönhetően letaglózóan intenzív vezetési élményt kínál – limuzin és Touring ...

F11
·
F10
·
Touring
·
BMW M Performance modellek
·
M550d xDrive
·
Limousine
 
Fuel consumption combined: 1.9 l/100 km*; CO2 emissions combined: 44 g/km* (* Fuel consumption and CO2 figures are provisional, were calculated as per the EU test cycle and may vary depending on the tyre format.)
  
Media Set  

A BMW 530e iPerformance

Thu Apr 27 00:01:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Bemutatkozik a világ legsikeresebb üzleti limuzinjának plug-in hibrid modellje.

G30
·
5-ös sorozat
·
Hybrid
·
BMW iPerformance Automobile

Történelmi festéssel érkezik a Nürburgringre a BMW M6 GT3

Wed Apr 26 11:30:20 CEST 2017Sajtóközlemény

A nürburgringi 24-órás versenyen a bajor prémiumgyártó a Zöld Pokolban aratott első győzelem emlékével érkezik a rajtrácsra: az 1989-es diadal huszonnyolcadik évfordulója alkalmából a BMW Schnitzer csapat a 43-as rajtszámot viselő versenyautót a legendás BMW E30 M3 trikolor árnyalataiba öltözteti a 2017. május 27-28-ai hétvégén.

Cars
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
24h Races
 
8,8 l/100 km (figures as per EU test cycle using standard tyres)
 
Media Set  

A BMW immár negyven éve tanítja a vezetés élményét

Fri Apr 14 12:19:56 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

1977 áprilisában a BMW az autógyártók között elsőként indította útjára professzionális vezetéstechnikai tréningjét, amelynek speciális ágazatai öt kontinens több mint harminc országában ma már évente százezernél is több ügyfél vezetési képességeit fejlesztik.

BMW Vezetéstechnikai Tréning

Kivételesen sportos és sokoldalú: az új MINI John Cooper Works Countryman

Thu Apr 13 15:55:24 CEST 2017Sajtóanyag

A MINI Countryman második generációja a nagy múltú brit prémiummárka valaha készült legnagyobb és legsokoldalúbb modellje, amely a legújabb MINI John Cooper Works paletta kirobbanóan dinamikus erőforrását is megkapja.

John Cooper Works
·
John Cooper Works Countryman
·
MINI Countryman

Története legsikeresebb első negyedévét zárta a BMW Group – az új BMW 5-ös világszerte kiemelkedően jól kezdett

Wed Apr 12 09:00:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

A vállalatcsoport globális eladásainak új márciusi rekordszámaival az első negyedév abszolút értékesítése 5,3 százalékos emelkedéssel 587 237 darabon állt meg, amelyhez a BMW egymagában – százéves fennállása során most először – több mint félmillió újautó-átadással járult hozzá.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales BMW Group Worldwide

Új kihívó a rajtrácson: íme az újragondolt BMW M4 DTM versenyautó

Fri Apr 07 16:09:49 CEST 2017Sajtóközlemény

Egy hónappal a Német Túraautó Bajnokság (DTM) 2017-es idényének hockenheimringi szezonnyitója előtt a BMW Motorsport már készen áll a megmérettetésekre. Miközben az idei versenyhétvégék nem csupán a pilóták és a csapatok számára, de a nézőknek és a rajongóknak is minden korábbinál több izgalmat tartogatnak, a bajor gyártó még nagyobb teljesítményű, még extrémebb kiállású és minden tekintetben innovatívabb BMW M4 DTM versenyautókat állít csatasorba.

Cars
·
Automotive
·
DTM
·
BMW Motorsport
 
BMW i8: 2,1 l/100 km combined, 49 g/km CO2 emission combined (Calculated in the EU test cycle, in combination with standard tyres) BMW i3 (94Ah): 0,0 l/100km (Calculated in the EU test cycle, in combination with standard tyres)
 
Media Set  

Bemutatkozik a BMW i divízió és a Garage Italia Customs dizájnműhely egyik legkülönlegesebb közös kiadása

Thu Apr 06 15:31:31 CEST 2017Sajtóközlemény

A színkavalkáddal elkápráztató BMW i modelleket Adrian van Hooydonk, a BMW Group vezető tervezője, Lapo Elkann, az olaszországi Garage Italia Customs dizájnműhely alapító-elnöke, valamint Michele De Lucchi, a ’80-as években indult művészeti társulás, a Memphis Design Group társalapítója leplezte le a milánói Salone del Mobile kiállítás első napjának gálaestjén.

BMW i
·
Vállalati
·
BMW Group Design
·
Brands

Vadonatúj sportkollekciókkal jelentkezik a BMW Lifestyle

Tue Apr 04 12:00:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Az öt különböző stílusú összeállítás a BMW Motorsport klasszikus és modernkori hangulatát, a golf- és jachtsportok lendületét, valamint a nagyvárosi mozgás örömét élteti. A BMW Lifestyle vadonatúj kollekciói energiával feltöltve érkeznek meg a márkakereskedésekbe – épp a 2017-es tavasz hajnalán.

Sports
·
Golf
·
BMW Golf Sport
·
Sailing
·
BMW Yacht Sport
·
BMW
·
Brands
·
BMW M
·
Lifestyle
·
Lifestyle termékek

Történelmi innovációk új megközelítésből: a BMW Group Classic a 2017-es Techno Classica kiállításon

Mon Apr 03 10:23:45 CEST 2017Sajtóközlemény

A bajor gyártó a világ legnagyobb klasszikusjármű-expójának idei felvonására az 1936 és 1995 között eltelt csaknem hat évtized legmeghatározóbb járműtechnológiai innovációival készül. A kiállítás esszenciáját 2017-ben a BMW 7-es sorozat negyvenéves története, valamint a tizenkét hengeres benzinmotor kifejlesztésének és a BMW Z1 roadster nemzetközi premierjének harmincadik évfordulója adja.

Örökség
·
Vállalati örökség
·
BMW örökség
·
MINI örökség
·
Veterános események
·
Vállalati
·
Kiállítások, autószalonok
·
Milestones

A BMW újabb lépéseket tesz a Forma-E felé

Tue Mar 28 10:34:42 CEST 2017Sajtóközlemény

Miközben a BMW Motorsport technológiai támogatását élvező MS Amlin Andretti csapat gőzerővel készül az FIA Forma-E 2016/17-es idényének negyedik, április 1-jén megrendezendő mexikói felvonására, a BMW bejelentette, hogy a 2018/19-es szezon első megmérettetésén már teljesen saját tervezésű hajtásláncukat állítják rajthoz.

BMW Motorsport
·
Formula E Championship
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

THE BMW GROUP AT AUTO SHANGHAI 2017.

Shanghai. Here you will see the live transmission of the BMW Group press conference once again.

open streaming site

PressClub Information.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE & ANALYST/INVESTOR CONFERENCE 2017.

on demand streaming

Here you can see the transmission of the press conferences once again.

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés