Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Az új BMW R 18

03.04.2020Sajtóanyag

Az új R 18 modellel a BMW Motorrad belép a cruiser szegmensbe. A minden más korábbi BMW motorkerékpártól különböző modell hűen követi a történelmi BMW motorkerékpárok tradícióját – a technológia és a dizájn terén egyaránt. Olyan híres modelltől kölcsönöz (mind technológiai mind látványelemeket), mint a BMW R 5, egyben visszatérve a motorozás eszenciájához: a letisztult, sallangmentes technológiához és a boxermotorhoz.

R 18

„Előbb-utóbb ismét kisüt a nap” – Interjú Alex Zanardival

03.04.2020Sajtóközlemény

A társadalom világszerte nehéz időket él meg. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében számos országban megállt az élet, az emberek bezárkózását pedig lehangoltság, kilátástalanság és gyász kíséri. Ha valaki, akkor a BMW olasz márkanagykövete, Alex Zanardi pontosan tudja, miként lehet túllendülni a legnehezebb pillanatokon.

Alessandro Zanardi
·
Automotive
·
More Sports
·
BMW Motorsport

Iránymutató együttműködésbe kezdett a BMW és a CNN, meghatározó példaképekkel a főszerepben

31.03.2020Sajtóközlemény

Nehéz időkben az inspiráló hírességek még inkább összefogják a társadalom tagjait. A BMW Group és a CNN most tizenegy rövidfilmbe sűrítve, a „The Art of Leadership” (Az iránymutatás művészete) mottó alatt meséli el napjaink népszerű személyiségeinek, művészeinek és vezéregyéniségeinek egyedi történetét.

G07
·
7-es sorozat
·
Vállalati
·
Termékelhelyezés
·
Értékesítés és marketing
·
X7
·
8-es sorozat

A BMW EfficientDynamics technológia sikertörténete új fejezethez érkezett

31.03.2020Sajtóközlemény

A BMW EfficientDynamics stratégia égisze alatt a bajor prémiumgyártó hosszú távon fenntartható módon váltja valóra a vezetés színtiszta élményét: a legnagyobb hatékonyságra fókuszálva, az Európai Unió új károsanyag-kibocsátási normáinak teljesítése a cél idén és 2021-ben is.

Vállalati
·
Technológia
·
Fenntarthatóság
·
Efficient Dynamics

A BMW i Hydrogen NEXT hajtáslánc-technológiájának első részletei

30.03.2020Sajtóközlemény

Top

A hidrogén-meghajtású üzemanyagcella-technológia, a nagyteljesítményű akkumulátor és az elektromos motor együttműködése a BMW által fémjelzett, legendás vezetési élményt ígéri.

Technológia
·
Alternatív hajtásrendszerek, a jövő mobilitása
·
Electrification
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok

A BMW Group több mint 30 milliárd eurót fektet be a jövő járműtechnológiáinak kifejlesztésébe

19.03.2020Sajtóközlemény

Top

A BMW Group töretlen elköteleződéssel és kutatás-fejlesztésre fordított nagyarányú befektetésekkel készíti elő az autóipar új korszakát, amelyben a személyes mobilitás minden eddiginél inkább az ügyfelek igényeit szolgálja majd.

Vállalati
·
Vállalati események
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok

Magyarországon is debütált a MINI Cooper SE

12.03.2020Sajtóközlemény

A nagyvárosokba tervezett, első tisztán elektromos meghajtású MINI, a Cooper SE a héten mutatkozott be Budapesten. A brit prémiumgyártó első tisztán elektromos meghajtású négykerekűje a vezetés színtiszta élményét hosszú távon fenntartható módon váltja valóra, és mindezt a MINI hamisítatlanul egyedi megjelenésével és prémium minőségével párosítja. Egy szó, mint száz: a MINI Cooper SE egy ízig-vérig MINI, károsanyag-kibocsátás nélkül.

MINI E

Látomásból stílusikon, győztesből legenda: a BMW i8 sikertörténete

11.03.2020Sajtóközlemény

A jövőbe mutató formanyelv és a hosszú távon fenntartható vezetési élmény úttörőjeként ismert modellpáros sorozatgyártása a végéhez közeledik. A BMW i8 Coupé és a BMW i8 Roadster a világ legsikeresebb hálózatról tölthető sportautójaként vonul be a történelembe.

I12 LCI
·
I15
·
I01
·
BMW i3
·
BMW i8 Coupé
·
BMW i Automobiles
·
BMW i8 Roadster

A BMW Concept i4 tanulmányautó hangzásvilága

05.03.2020Sajtóközlemény

Top

A bajor prémiumgyártó Hans Zimmerrel közösen dolgozik a jövő hálózatról tölthető BMW modelljeinek hangzásvilágán, amelyet a BMW IconicSounds Electric márkanév égisze alatt fog össze. A kollekció most a BMW Concept i4 tanulmányautó hangzásvilágával gazdagodik, 2020 júliusától pedig az összes hálózatról tölthető BMW modell indítását a közösen megkomponált Start / Stop hangzás kíséri.

Europe
·
Technológia
·
Akusztika és aerodinamika
·
Alternatív hajtásrendszerek, a jövő mobilitása
·
Electrification
·
Geneva
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok

Stílusteremtő: a BMW Concept i4 tanulmányautó

03.03.2020Sajtóanyag

Top

Első tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé modellje bemutatásával a BMW Group új fejezetet nyit évszázados sikertörténetében. A BMW Concept i4 tanulmányautó a bajor prémiumgyártó portfóliójának középpontjába emeli az elektromos mobilitást és a vezetés élményének új korszakát hozza el a jelenbe. A koncepció a müncheni központú vállalatcsoport első zéró emissziójú, prémium minőségű közép-méretosztálybeli modellje, a 2021-ben érkező BMW i4 formanyelvét ...

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

PressClub Information.

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés