Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Jókuti András, a MINI Magyarország márkanagykövete is a Szigligeti Félmaratonon futott

Wed Sep 20 15:14:34 CEST 2017Sajtóközlemény

A múlt hétvégén zajlott a hazai futóélet számos kiválóságát felvonultató, közel 2000 főt megmozgató II. MAPEI Szigligeti Félmaraton. A Balaton festői tájait érintő, két év alatt a régió egyik legnépszerűbb futóversenyévé avanzsáló megmérettetés a MINI és a Leier Autó támogatását élvezte.

Vállalati

Új legendát alkottunk: íme a BMW M8 GTE versenyautó

Thu Sep 14 11:26:08 CEST 2017Sajtóközlemény

A BMW Motorsport a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon rántotta le a leplet a zárt aszfaltcsíkokra tervezett legújabb versenyautójáról, amely jövőre az ikonikus Le Mans-i 24-órás megmérettetésen is rajthoz áll. A BMW M8 GTE a bajor prémiumgyártó legkifinomultabb, egyszersmind legkeményebb olyan versenyautója, amely a nemzetközi GT versenysorozatok meghódítására született.

Automotive
·
BMW Motorsport
·
Cars

Négy modellsorozatát frissíti 2017 őszén a BMW

Tue Sep 12 15:30:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

Miközben az új BMW 5-ös Touring, a BMW 6-os Gran Turismo és az új BMW X3 új motorváltozatokkal, a BMW X1 és a BMW X3 alap- és extrafelszereltségi palettája pedig innovatív funkciókkal bővül, a bajor prémiumgyártó modelljeiben a Skype for Business kommunikációs platform is elérhetővé válik*. Az On-Street Parking Information felszíni parkolóhely-kereső szolgáltatás ezalatt újabb európai nagyvárosokba érkezik meg.

G31
·
G32
·
G01
·
F49
·
Touring
·
5-ös sorozat
·
Gran Turismo
·
6-os sorozat
·
X3
·
X1
·
Technológia
·
BMW ConnectedDrive

25 éves a BMW Individual: megérkezett a Nautor’s Swan által inspirált BMW Individual M760Li

Tue Sep 12 10:39:47 CEST 2017Sajtóközlemény

A BMW Individual 25 éves története rengeteg csúcspontot hordoz magában. A BMW Individual Manufaktur garchingi székhelyén az elmúlt negyed évszázad során számtalan egyedi modell született. Az évforduló alkalmából a BMW Individual egy olyan új modellel jelentkezik, amely kitűnik nem csak az elmúlt évek különkiadásai, hanem egyedi modelljei közül is: megszületett a Nautor’s Swan finn hajógyár által inspirált BMW Individual M760Li (kombinált fogyasztás: 12,8 ...

G12
·
BMW Individual
·
BMW M Performance modellek
·
M760Li xDrive
·
Hosszú tengelytávú
·
7-es sorozat

A MINI és a Katona József Színház együttműködésre lépett

Fri Sep 08 12:40:38 CEST 2017Sajtóközlemény

Szeptember 7-én újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarországon a MINI története: a brit prémium márka hazai forgalmazója, a BMW Group Magyarország együttműködési megállapodást kötött a Katona József Színházzal, felhelyezve a MINI-t a hazai kulturális élet térképére.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Kulturális ügyek

Innovatív luxus, a BMW újraértelmezése, amely túlmutat a vezetés élményén

Fri Sep 08 12:00:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

A BMW a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon újrapozícionálja luxusszínvonalú modellpalettáját. A páratlan exkluzivitás, a technológiai varázslat és a megannyi felejthetetlen pillanat mostantól egy vadonatúj, előkelő márkaarculat égisze alatt kel életre.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Lifestyle
·
7-es sorozat
·
Limousine
·
Hosszú tengelytávú
·
BMW i Automobile
·
Kiállítások, autószalonok

Versenytempó kompromisszumok nélkül: a MINI John Cooper Works GP tanulmányautó

Wed Sep 06 00:01:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

A BMW Group a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon leplezi le a MINI kortárs versenyszellemének esszenciáját: bemutatkozik a MINI John Cooper Works GP tanulmányautó. A brit prémiumgyártó valaha készített legsportosabb koncepciója a Monte Carlo Rali pontosan fél évszázaddal ezelőtti futamán aratott legendás győzelem emlékét idézi, a zárt aszfaltcsíkok vérpezsdítő hangulatát és a kanyargós szerpentinek színtiszta vezetési élményét egyesítve.

Formatervezés, koncepciók és tanulmányok

A BMW Group gyáraiban intelligens adatelemzési rendszer garantálja az eddigi leghatékonyabb, prémium minőségű tömegtermelést

Mon Sep 04 14:23:55 CEST 2017Sajtóközlemény

A nemzetközi gyártási hálózat megannyi részletére kiterjesztett intelligens adatelemzés precízebbé, gördülékenyebbé és üzembiztosabbá teszi a prémium minőségű járművek tömegtermelési folyamatát, miközben csökkenti a járulékos költségeket és az emberi tényező kockázatát.

Technológia
·
Gyártás és újrahasznosítás
·
Üzemek, létesítmények
·
Gyártóüzemek

Frankfurtban debütál a tisztán elektromos meghajtású MINI Electric tanulmányautó

Wed Aug 30 00:01:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

A brit prémiumgyártó a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon a MINI Electric tanulmányautó bemutatásával vetíti előre a személyes mobilitás jövőképét. A nagyvárosi forgatagba tervezett, a MINI formavilágát és dinamizmusát kínáló MINI Electric tanulmányautó a klasszikus stílus és a gokartos vezetési élmény rendkívüli kombinációjának zéró emissziójú korszakát irányozza elő. A MINI első tisztán elektromos meghajtású modellje 2019-ben ünnepli ...

Formatervezés, koncepciók és tanulmányok

A MINI a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon

Tue Aug 29 23:55:00 CEST 2017Sajtóközlemény

A brit prémiumgyártó a frankfurti vásártér 11-es csarnokában gurítja reflektorfénybe eddigi legváltozatosabb modellpalettáját különleges felszereltségi opcióival és egyedi kiegészítőivel, miközben a vezetés zéró emissziójú élményét a MINI Electric tanulmányautó világpremierje harangozza be.

MINI
·
Vállalati
·
Kiállítások, autószalonok

A BMW a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon

Tue Aug 29 00:01:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top
Update

A BMW vadonatúj modelljeinek premierjével és a jövőbe betekintést nyújtó tanulmányaival készül a 67. Frankfurti Nemzetközi Autószalonra. A bajor prémiumgyártó több mint tízezer négyzetméteres standján bemutatkozó újdonságaival a lélegzetelállító kisugárzás, a jövőbe mutató formatervezési megoldások, az úttörő járműtechnológiai innovációk és a BMW által fémjelzett vezetési élmény egyedülálló ötvözetét vonultatja fel. A kategóriaetalon gépkocsik és ...

G01
·
G32
·
F90
·
I01
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Sports
·
Cars
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok
·
7-es sorozat
·
Z4
·
X3
·
6-os sorozat
·
Gran Turismo

Befektetés a jövőbe: egyedülálló környezetvédelmi támogatások a BMW Group Magyarország jóvoltából

Fri Aug 25 08:00:00 CEST 2017Sajtóközlemény

A környezetvédelem és a hosszú távú fenntarthatóság a BMW Group vállalati stratégiájának meghatározó alapköve, a világ elsőszámú prémiumautó-gyártója ezért 2017. augusztus 25-től exkluzív környezetvédelmi és innovációs hozzájárulásokkal ösztönzi az elektromos mobilitás közép-európai térnyerését, valamint az Euro 6 emissziós szabványnak megfelelő dízel- és benzinüzemű hajtáslánc-technológiák elterjedését.

Vállalati
·
Fenntarthatóság

Az új BMW M5

Mon Aug 21 19:10:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

Az új BMW M5 világpremierjével a legendás sportautókat építő BMW M GmbH kitaposatlan ösvényre érkezik: a divízió nagyteljesítményű limuzinjának hajtáslánca most először a vadonatúj fejlesztésű M xDrive intelligens összkerékhajtás műszaki alapjaira épül, amelynek köszönhetően az ötszemélyes élsportoló még a legextrémebb vezetési szituációkban is a lélegzetelállító menetdinamika és a tökéletes hétköznapi használhatóság vadonatúj dimenzióját tárja fel a bajor ...

F90
·
BMW M modellek
·
M5
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

personal news settings

Please login and update your e-mail newsletter and RSS feed set up. You can receive PressClub e-mail notifications for new article and TV footage material immediately or as a daily collection. If you want limit the reception for your fields of interest.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés