Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

A BMW Group 200 millió euróból fejleszti tovább lipcsei gyárát

Tue Jul 25 10:45:00 CEST 2017Sajtóközlemény

A vállalatcsoport a karosszériagyártó- és összeszerelő létesítmény korszerűsítésével, valamint a fényezőüzem kibővítésével készül fel a BMW jövőbeni modellgenerációinak tömegtermelésére. A 2018 elején kezdődő fejlesztési munkálatok a tervek szerint 2020-ig tartanak.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Üzemek, létesítmények
·
Gyártóüzemek
 
(fuel consumption combined: 7,9 - 3,9 l/100 km; CO2 emissions combined: 185 - 102 g/km).
 
Media Set  

Felfokozott vezetési élmény klasszikus stílusban: megkezdődött a BMW 3-as sorozat exkluzív különkiadásainak gyártása

Mon Jul 24 13:16:56 CEST 2017Sajtóközlemény

A Sport Line Shadow, Luxury Line Purity és M Sport Shadow névre keresztelt felszereltségi opciók minden korábbinál izgalmasabb ruhába öltöztetik a világszerte 15 millió példányban értékesített modellsorozat legújabb nemzedékét.

F31 LCI
·
F30 LCI
·
3-as sorozat
·
Touring
·
Limousine

A BMW 7-es sorozat fényűző különkiadással ünnepli a luxus, az elegancia és a kimagasló teljesítmény negyvenedik évfordulóját

Mon Jul 24 00:01:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Az „Edition 40 Jahre” típusnéven érkező limitált széria exkluzív karosszériajegyei és utastéri elemei a legendás luxuslimuzin azon iránymutató egyéniségét helyezik a középpontba, amely úttörő technológiájával és folyamatos megújulásával az elmúlt négy évtizedben a vezetési élmény, a menetkomfort, a magával ragadó kisugárzás és az innováció szimbólumává vált.

Személyi változások a BMW AG igazgatótanácsában

Fri Jul 21 16:06:51 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

2018. január 1-jétől Pieter Nota veszi át a BMW márka globális értékesítéséért és marketingjéért felelős vezetői feladatokat. Elődje, Dr. Ian Robertson közel tíz év szolgálat után áll fel a vállalatcsoport igazgatótanácsából.

Vállalati
·
Emberek
·
Értékesítés és marketing
·
Sales BMW Group Worldwide
·
BMW csoport igazgatótanácsának tagjai

BMW Group Innovation Days 2017

Tue Jul 18 08:00:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

Az ember és a fejlett technológia közötti kapcsolattartás innovációira, illetve a minden korábbinál intelligensebb digitális szolgáltatásokra épülő idei rendezvényt a BMW Group azon legkorszerűbb fejlesztései bemutatásának szenteli, amelyek egyre sokrétűbben integrálják az okos rendszerekkel felszerelt gépkocsikat a bajor gyártó ügyfeleinek digitális életébe.

Technológia
·
BMW ConnectedDrive
·
5-ös sorozat
·
X3
·
BMW i3
·
BMW i Automobile

A BMW 2018-ban hivatalos gyártóként vesz részt a Forma-E-ben

Thu Jul 13 12:40:35 CEST 2017Sajtóközlemény

Jövő ősszel a BMW hivatalos gyártóként áll rajthoz a világ első, tisztán elektromos meghajtású formaautókat felvonultató versenysorozatának ötödik szezonjában. A bajor prémiumgyártó saját fejlesztésű versenyautó-hajtáslánca az MS Amlin Andretti csapat színeiben mérkőzik meg az ellenfelekkel.

BMW Motorsport
·
Formula E Championship

A BMW Group fennállása eddigi legerősebb júniusát és első félévét zárta

Wed Jul 12 12:20:52 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

A vállalatcsoport az idei év hatodik hónapjában világszerte 232 620 darab új autót adott át ügyfeleinek, amellyel a január és június közötti időszakban az előző esztendő első félévi eredményéhez képest abszolút 5,0 százalékkal magasabb, 1 220 819 darabos új értékesítési rekordot állított be.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales BMW Group Worldwide

Connectivity extrafelszerelés a BMW Motorrad kínálatában - Multifunkciós kombinált műszeregység 6,5 col képátlójú, színes TFT-képernyővel és számos szolgáltatással

Wed Jul 12 11:04:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Gyors és jól érthető információk a motoros számára olyan egyedülálló kezelési koncepció révén, amely a lehető legkevésbé vonja el figyelmét a forgalomról – ezt kínálja a BMW Motorrad új Connectivity extrafelszerelése, amellyel a kombinált műszeregység igényes, 6,5’’ képátlójú, színes TFT-kijelző formájában jelenik meg.

Tartozékok

A BMW Motorrad bemutatja a BMW Motorrad Spezial-t

Mon Jul 10 17:04:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Az R nineT megjelenésével a BMW Motorrad korán felismerte a személyre szabhatóság iránti igényt és a modellcsalád öttagúra bővítésével fontos további fontos lépéseket is tett. A BMW Motorrad most a BMW Spezial-lal bővíti a személyre szabhatósági programját, amelynek keretében gyárilag elérhető különleges dizájn-, teljesítménynövelő- és exkluzív opciókat kínál.

Tartozékok
 
fuel consumption combined: 8,2 - 6,2 l/100 km*; CO2 emissions combined: 182 - 142 g/km* (* fuel consumption and CO2 figures are provisional, were calculated as per the EU test cycle and may vary depending on the tyre format.)
 
Media Set  

Lenyűgöző esztétikum, sportos elegancia és kiemelkedően dinamikus teljesítmény: BMW M Performance Parts alkatrészek az új BMW 6-os Gran Turismo-hoz

Mon Jul 10 14:02:19 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

A motorsport-inspirálta specifikus alkatrészek egyedi stílust kölcsönöznek az új csúcskategóriás modell számára.

G32
·
6-os sorozat
·
Gran Turismo
·
Tartozékok

BMW Motorrad X2City

Fri Jul 07 09:04:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Új, friss arculattal bővíti a BMW Group kínálatát a károsanyag-kibocsátás nélküli kétkerekűek piaci szegmensében a BMW Motorrad X2City. Az elektromos kiegészítő hajtással ellátott roller könnyű és kompakt technikával juttatja el tulajdonosát úti céljához. Akár 25 kilométer/óra sebességével és mintegy 25 - 35 kilométer elektromos hatótávjával a BMW Motorrad X2City a mindennapok ideális közeledési eszköze a nagyvárosok mind zsúfoltabb forgalmában.

BMW Motorrad Boxer Kupa 2.0

Fri Jul 07 00:05:00 CEST 2017Sajtóközlemény

A 2018-as szezonban induló BMW Motorrad Boxer Kupa 2.0 a közkedvelt versenysorozat hivatalos, új felvonása. Már az alap információk is sok izgalmat ígérnek: akár 30 csapat is versenyezhet egymással az azonos, de külön a versenypályára felkészített BMW R nineT Racer motorkerékpárokkal. Így csak a motoros tudása, bátorsága és egy kis szerencse dönt a győzelemről vagy a vereségről.

Motoros tréning, utazás, események
·
R sorozat
·
R nineT Racer
·
Motorkerékpár sportok
·
Customer Racing
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

PressClub Information.

ANNUAL GENERAL MEETING 2017.

on demand streaming

Munich. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of the BMW Group.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés