Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

A MINI Cooper SE az „Az olasz meló” mintájára menekül – a belváros forgatagából a hosszú távú fenntarthatóság felé

06.12.2019Sajtóközlemény

A MINI első tisztán elektromos meghajtású modelljének piaci premierje előtt a brit prémiumgyártó újabb látványos kisvideóval harangozza be jövőbe mutató újdonságát. A „The E-talian Job – The Getaway Car” című alkotás egy gyors tempójú főhajtás az 1969-es moziklasszikus előtt.

MINI E

A BMW Group az alacsony emissziójú teherszállítmányozás térnyerését szorgalmazza

05.12.2019Sajtóközlemény

Top

Az ENSZ madridi klímakonferenciája előtt a müncheni központú vállalatcsoport az autógyártók közül elsőként csatlakozott a „Getting to Zero Coalition” elnevezésű világméretű szövetséghez, amelynek egyik célkitűzése, hogy belátható időn belül szénkibocsátás-mentessé tegye a nemzetközi teherhajózást.

Környezet
·
Vállalati
·
Fenntarthatóság

BMW Motorrad 2020-as motoros ruházat.

20.11.2019Sajtóanyag

Update

A népszerű termékek frissített változata mellett a BMW Motorrad motoros felszerelések 2020-as kínálata számos új darabbal is bővült. A prémium minőségű kivitelezésnek, a kiváló anyagoknak és a funkcionális kialakításnak köszönhetően termékeink lenyűgözően magas színvonalat képviselnek.

Motoros kiegészítők
·
BMW Motorrad Ride
·
BMW Motorrad Style

Vágyat ébreszt és letaglóz – az új MINI John Cooper Works GP formanyelve

20.11.2019Sajtóközlemény

Az új MINI John Cooper Works GP a zárt versenypályák esszenciájának modernkori brit értelmezéseként ölt testet, a MINI legendás motorsport-sikereiből merítve az ihletet. A mindössze 3 000 példányban készülő élsportoló a maximális teljesítmény és a fizika törvényeivel dacoló menetdinamika vérpezsdítő egységét váltja valóra, amely már első ránézésre is azonnal egyértelművé válik: a karosszériát és az utasteret minden korábbinál extrémebb GP stílusjegyek ...

Lifestyle
·
Lifestyle termékek
·
John Cooper Works
·
MINI Vezetéstechnikai Tréning
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok

A BMW i4 a vezetés élményének új korszakát hozza el

18.11.2019Sajtóközlemény

Top

A 2021-ben érkező, tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé a BMW eDrive hajtáslánc-technológia ötödik generációjának innovációit tárja a bajor prémiumgyártó ügyfelei elé, a nagyfeszültségű akkumulátor egyetlen feltöltésével hozzávetőlegesen 600 kilométer zéró emissziójú mobilitást kínálva.

Technológia
·
Alternatív hajtásrendszerek, a jövő mobilitása
·
Efficient Dynamics
·
Electrification
·
BMW i Automobiles
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok

Fennállása legeredményesebb októberét zárta idén a BMW Group

08.11.2019Sajtóközlemény

Top

A BMW márka világszerte 3,0 százalékkal, az Egyesült Államokban pedig 9,4 százalékkal növelte októberi értékesítését, mialatt a BMW i3 tisztán elektromos prémium kompakt töretlen sikertörténete éves szinten 19,9 százalékos értékesítési növekedésben érhető tetten.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide

Fenntartható luxus - ISO tanúsítvány igazolja az új BMW 7-es sorozat plug-in hibrid hajtáslánc-technológiájának példaértékű életciklus-hatékonyságát

08.11.2019Sajtóközlemény

Az új BMW 745Le teljes életciklusát övező nyersanyag-előállítási, tömegtermelési, műszaki és újrahasznosítási megoldások globális felmelegedésre gyakorolt együttes hatása 58 százalékkal alacsonyabb, mint a luxuslimuzin belsőégésű erőforrással szerelt testvérmodelljei esetében.

G12 LCI
·
7-es sorozat
·
BMW iPerformance Automobiles
·
745e

Az új BMW M2 CS

06.11.2019Sajtóközlemény

Top

A nagyteljesítményű sportautókat építő BMW M GmbH most először a prémium kompakt szegmensben is rajongói elé gurít egy exkluzív limitált szériájú különkiadást – letaglózóan sportos kisugárzással felvértezve. A nagyteljesítményű BMW M2 CS a BMW M2 Competition fölé érkezik meg a modellpalettán, meglovagolva a BMW M3 CS és a BMW M4 CS sikertörténetét.

F87
·
BMW M modellek
·
M2
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

PressClub Information.

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés