Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Articles.

Sajtóközlemény
 
Sajtóanyag
 
Beszéd
 
Fact & Figures
 
+ Filter

A MINI a világ 87. legértékesebb márkájává lépett elő

Tue Sep 26 12:08:21 CEST 2017Sajtóközlemény

A világmárkák piaci értékét vizsgáló Interbrand vállalatcsoport idén is összeállította a legértékesebb márkákat rangsoroló TOP 100-as listát, amelyen immáron több mint ötmilliárd amerikai dollárra becsült abszolút értékével a MINI a 87. helyen áll.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

35 másodpercen múlt a 44. BMW BERLIN MARATHON újabb világrekordja

Mon Sep 25 08:00:00 CEST 2017Sajtóközlemény

A csapadékos időben megrendezett hosszútávfutó-versenyen a férfiak mezőnyében Eliud Kipchoge, míg a nők között Gladys Cherono diadalmaskodott, 2:03:32, illetve 2:20:23 órás időeredménnyel. A „BMW Laufsport” márkanagykövete, Anna Hahner ötödikként érkezett be a célba, amellyel azonnal kvalifikálta magát a jövő évi Atlétika Európa-bajnokságra.

More Sports
·
BMW Running

A BMW i3s vezeti fel a vasárnapi BMW BERLIN MARATHON világklasszis mezőnyét

Fri Sep 22 14:10:02 CEST 2017Sajtóközlemény

Németország legnagyobb volumenű egynapos sporteseményére a bajor prémiumgyártó egy több mint félszáz járműből álló flottával készül. A 44. BMW BERLIN MARATHON negyvenkét kilométerén a világ legjobb hosszútávfutói állnak rajthoz: a kenyai Eliud Kipchoge, a szintén kenyai Wilson Kipsang és az etióp Kenenisa Bekele is újabb világrekordra tör.

Sports
·
More Sports

Diner en Blanc – fehérbe öltözött szabadtéri piknik a BMW-vel

Fri Sep 22 09:11:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Világszerte immár három évtizede hódolnak a kultúr- és gasztroínyencek a kiváló társaságban elköltött szabadtéri fehér gourmetvacsorák, az úgynevezett Diner en Blanc-ok élvezeteinek. A tavaly Magyarországon is debütáló vacsoraparti-sorozat őszi állomásának fényét szponzorként és a VIP Shuttle Service biztosítójaként a BMW Magyarország is emelte.

Vállalati

Jókuti András, a MINI Magyarország márkanagykövete is a Szigligeti Félmaratonon futott

Wed Sep 20 15:14:34 CEST 2017Sajtóközlemény

A múlt hétvégén zajlott a hazai futóélet számos kiválóságát felvonultató, közel 2000 főt megmozgató II. MAPEI Szigligeti Félmaraton. A Balaton festői tájait érintő, két év alatt a régió egyik legnépszerűbb futóversenyévé avanzsáló megmérettetés a MINI és a Leier Autó támogatását élvezte.

Vállalati

Új legendát alkottunk: íme a BMW M8 GTE versenyautó

Thu Sep 14 11:26:08 CEST 2017Sajtóközlemény

A BMW Motorsport a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon rántotta le a leplet a zárt aszfaltcsíkokra tervezett legújabb versenyautójáról, amely jövőre az ikonikus Le Mans-i 24-órás megmérettetésen is rajthoz áll. A BMW M8 GTE a bajor prémiumgyártó legkifinomultabb, egyszersmind legkeményebb olyan versenyautója, amely a nemzetközi GT versenysorozatok meghódítására született.

Automotive
·
BMW Motorsport
·
Cars

Kimagasló értékesítési eredménnyel indította pályafutását a BMW 530e iPerformance

Wed Sep 13 13:59:28 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

169 913 darab új autó globális értékesítésével a BMW Group az idei esztendő nyolcadik hónapját százéves fennállása eddigi legsikeresebb augusztusaként könyvelheti el. A tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modellek palettáján a BMW 530e iPerformance és a MINI Cooper S E Countryman ALL4 is kiválóan kezdett.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales BMW Group Worldwide

Négy modellsorozatát frissíti 2017 őszén a BMW

Tue Sep 12 15:30:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

Miközben az új BMW 5-ös Touring, a BMW 6-os Gran Turismo és az új BMW X3 új motorváltozatokkal, a BMW X1 és a BMW X3 alap- és extrafelszereltségi palettája pedig innovatív funkciókkal bővül, a bajor prémiumgyártó modelljeiben a Skype for Business kommunikációs platform is elérhetővé válik*. Az On-Street Parking Information felszíni parkolóhely-kereső szolgáltatás ezalatt újabb európai nagyvárosokba érkezik meg.

G31
·
G32
·
G01
·
F49
·
Touring
·
5-ös sorozat
·
Gran Turismo
·
6-os sorozat
·
X3
·
X1
·
Technológia
·
BMW ConnectedDrive

25 éves a BMW Individual: megérkezett a Nautor’s Swan által inspirált BMW Individual M760Li

Tue Sep 12 10:39:47 CEST 2017Sajtóközlemény

A BMW Individual 25 éves története rengeteg csúcspontot hordoz magában. A BMW Individual Manufaktur garchingi székhelyén az elmúlt negyed évszázad során számtalan egyedi modell született. Az évforduló alkalmából a BMW Individual egy olyan új modellel jelentkezik, amely kitűnik nem csak az elmúlt évek különkiadásai, hanem egyedi modelljei közül is: megszületett a Nautor’s Swan finn hajógyár által inspirált BMW Individual M760Li (kombinált fogyasztás: 12,8 ...

G12
·
BMW Individual
·
BMW M Performance modellek
·
M760Li xDrive
·
Hosszú tengelytávú
·
7-es sorozat

A MINI és a Katona József Színház együttműködésre lépett

Fri Sep 08 12:40:38 CEST 2017Sajtóközlemény

Szeptember 7-én újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarországon a MINI története: a brit prémium márka hazai forgalmazója, a BMW Group Magyarország együttműködési megállapodást kötött a Katona József Színházzal, felhelyezve a MINI-t a hazai kulturális élet térképére.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Kulturális ügyek

Innovatív luxus, a BMW újraértelmezése, amely túlmutat a vezetés élményén

Fri Sep 08 12:00:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

A BMW a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon újrapozícionálja luxusszínvonalú modellpalettáját. A páratlan exkluzivitás, a technológiai varázslat és a megannyi felejthetetlen pillanat mostantól egy vadonatúj, előkelő márkaarculat égisze alatt kel életre.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Lifestyle
·
7-es sorozat
·
Limousine
·
Hosszú tengelytávú
·
BMW i Automobile
·
Kiállítások, autószalonok

Versenytempó kompromisszumok nélkül: a MINI John Cooper Works GP tanulmányautó

Wed Sep 06 00:01:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

A BMW Group a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon leplezi le a MINI kortárs versenyszellemének esszenciáját: bemutatkozik a MINI John Cooper Works GP tanulmányautó. A brit prémiumgyártó valaha készített legsportosabb koncepciója a Monte Carlo Rali pontosan fél évszázaddal ezelőtti futamán aratott legendás győzelem emlékét idézi, a zárt aszfaltcsíkok vérpezsdítő hangulatát és a kanyargós szerpentinek színtiszta vezetési élményét egyesítve.

Formatervezés, koncepciók és tanulmányok

A BMW Group gyáraiban intelligens adatelemzési rendszer garantálja az eddigi leghatékonyabb, prémium minőségű tömegtermelést

Mon Sep 04 14:23:55 CEST 2017Sajtóközlemény

A nemzetközi gyártási hálózat megannyi részletére kiterjesztett intelligens adatelemzés precízebbé, gördülékenyebbé és üzembiztosabbá teszi a prémium minőségű járművek tömegtermelési folyamatát, miközben csökkenti a járulékos költségeket és az emberi tényező kockázatát.

Technológia
·
Gyártás és újrahasznosítás
·
Üzemek, létesítmények
·
Gyártóüzemek

Frankfurtban debütál a tisztán elektromos meghajtású MINI Electric tanulmányautó

Wed Aug 30 00:01:00 CEST 2017Sajtóközlemény

Top

A brit prémiumgyártó a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon a MINI Electric tanulmányautó bemutatásával vetíti előre a személyes mobilitás jövőképét. A nagyvárosi forgatagba tervezett, a MINI formavilágát és dinamizmusát kínáló MINI Electric tanulmányautó a klasszikus stílus és a gokartos vezetési élmény rendkívüli kombinációjának zéró emissziójú korszakát irányozza elő. A MINI első tisztán elektromos meghajtású modellje 2019-ben ünnepli ...

Formatervezés, koncepciók és tanulmányok
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

personal news settings

Please login and update your e-mail newsletter and RSS feed set up. You can receive PressClub e-mail notifications for new article and TV footage material immediately or as a daily collection. If you want limit the reception for your fields of interest.

Related Video Content.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés