Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Articles · Sport.

Sajtóközlemény
 
Sajtóanyag
 
Beszéd
 
Fact & Figures
 
+ Filter

A BMW legendás pilótái ismét rajthoz állnak – ezúttal a nürburgringi 24-órás megmérettetés betétfutamán

10.05.2022Sajtóközlemény

+++ A BMW M divízió és a BMW Group Classic a világ legismertebb versenypályáján is megrendezi a legendák összecsapását +++ Idén 50 éves a BMW M GmbH és az idei lesz az 50. nürburgringi 24-órás megmérettetés, így a betétfutamon való részvétel alsó korhatára is 50 év +++ A legendás pilóták történelmi köntösbe csomagolt BMW M2 CS Racing versenyautókkal gurulnak fel a rajtrácsra +++

BMW M Motorsport
·
Örökség
·
BMW örökség
·
BMW M2 Cup

A BMW M Motorsport köszönetet mond Martin Tomczyk-nak a tíz csodálatos, együtt töltött évért

17.12.2021Sajtóközlemény

Tíz együtt töltött év után a BMW M Motorsport és Martin Tomczyk útjai az idei szezon végén más irányban folytatódnak. A BMW M divízió német pilótája jövőre új kihívásokkal néz szembe. Martin Tomczyk 2011 végén, a Német Túraautó Bajnokság (DTM) aktuális bajnokaként csatlakozott a BMW M Motorsporthoz, amelynek színeiben 2012-től vezető szerepet játszott abban, hogy a bajor prémiummárka diadalok közepette térjen vissza a sorozatba. Az ezt követő években ...

Automotive
·
BMW M Motorsport
·
Motorsport Drivers
·
GT Racing

Edzések, virtuális versenyek és új hobbik: így telnek a BMW-pilóták napjai a koronavírus alatt

09.04.2020Sajtóközlemény

Archív

#MARADJOTTHON – a világméretű felhívás természetesen a BMW gyári pilótáira is vonatkozik, akik ahelyett, hogy valamelyik aszfaltcsíkon futnának versenyt egymással és az idővel, minden idejüket otthon töltik. Ez azonban közel sem jelenti azt, hogy nincs meg a szigorúan beosztott napi rutinjuk: a családdal töltött időt rendszeres edzések, a régi és új hobbikat pedig virtuális versenyek tarkítják.

DTM
·
GT Racing
·
Automotive
·
BMW M Motorsport
·
IMSA Series
·
Motorsport Juniors
·
FIA Formula E
·
Motorsport Drivers
·
Sim Racing

„Segít ébren tartani az ösztöneimet” – Philipp Eng a verseny-szimulátorról

08.04.2020Sajtóközlemény

Archív

Philipp Eng, a BMW tehetséges pilótája mindenféle kormány mögött megállja a helyét: diadalmaskodott már formaautóval és számos különböző BMW versenysorozatban, a BMW M4 DTM-től kezdve, a BMW M8 GTE-n keresztül, egészen a BMW M6 GT3-ig. A 2020-as idény tavaszi versenyhétvégéit azonban a koronavírus miatt otthonában tölti, így az egyetlen hely, ahol fejlesztheti képességeit, a verseny-szimulátor.

BMW M Motorsport
·
Sim Racing
·
Sport

Kényszerszünet alternatív programokkal: a BMW Motorrad versenyzői otthon sem unatkoznak

07.04.2020Sajtóközlemény

Archív

A koronavírus a kétkerekű versenysportok élvonalát is sújtja: a motorkerékpárok leparkoltak és egyelőre megjósolni sem lehet, mikor gurulhatnak ismét. A BMW Motorrad két pilótája, a brit Tom Sykes és az ír Eugene Laverty otthonában tölti a várakozás heteit, de ez közel sem jelenti azt, hogy unatkoznak. Édesapaként Tom Sykes minden idejét a lányaival tölti, miközben Eugene Laverty régi kedvteléseinek hódol és újabbnál újabb ismereteket sajátít el.

Superbike World Championship
·
Motorkerékpár sportok
·
Motorrad Motorsport

„Előbb-utóbb ismét kisüt a nap” – Interjú Alex Zanardival

03.04.2020Sajtóközlemény

Archív

A társadalom világszerte nehéz időket él meg. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében számos országban megállt az élet, az emberek bezárkózását pedig lehangoltság, kilátástalanság és gyász kíséri. Ha valaki, akkor a BMW olasz márkanagykövete, Alex Zanardi pontosan tudja, miként lehet túllendülni a legnehezebb pillanatokon.

Alessandro Zanardi
·
Automotive
·
More Sports
·
BMW M Motorsport

„Felragyogott a szemem” – Brooklyn Beckham a BMW i8 Roadster Safety Car keltette első benyomásról

24.02.2020Sajtóközlemény

Archív

Különleges vendéget látott vendégül a hétvégén Mexikóvárosban a BMW i Motorsport: a tisztán elektromos meghajtású formaautókat rajtrácsra állító ABB FIA Formula E február 15-i nagydíjának apropóján Brooklyn Beckham, a 12 millió Instagram-követővel bíró fotóművész-influenszer kapott megismételhetetlen lehetőséget arra, hogy exkluzív fényképeket készítsen a csütörtökön leleplezett BMW i8 Roadster Safety Car modellről.

BMW M Motorsport
·
FIA Formula E

Bemutatkozott a tengerentúlon a BMW M2 CS Racing

03.02.2020Sajtóközlemény

Archív

A bajor prémiumgyártó privát színekben induló ügyfeleinek épített versenyautó gyártást megelőző tesztelési és finomhangolási munkálatai a végükhöz közelítenek, elérkezett hát az idő, hogy a BMW Motorsport új belépő szintű reménységét a nagyközönség és a potenciális ügyfelek testközelből is megismerjék: a BMW M2 CS Racing január utolsó hétvégéjén mutatkozott be Észak-Amerikában.

BMW M Motorsport
·
Customer Racing

Exkluzív fényképek ünneplik Andy Warhol guruló műalkotásának jubileumi születésnapját

02.08.2019Sajtóközlemény

Archív

A negyven esztendővel ezelőtt megálmodott BMW Art Car egy kölni gyárépületben pózolt a BMW Group Classic közösségimédia-versenyét megnyert Stephan Bauer fényképezőgépének.

Kulturális ügyek
·
Örökség
·
BMW örökség
·
Vállalati örökség
·
Art Car
·
Milestones
·
Automotive
·
BMW M Motorsport

Mérföldkő Hongkongban: a BMW i Andretti Motorsport dobogós helyre készül a Formula E ötvenedik futamán

08.03.2019Sajtóközlemény

Archív

2019. március 10-én Hongkongban rajtol el az ABB FIA Formula E bajnokság 2018/2019-es szezonjának első távol-keleti megmérettetése, amelyen a BMW i Andretti Motorsport pilótája, António Félix da Costa Mexikóvárosban megkaparintott második helyezését követően, fantasztikus formában áll rajthoz. Eközben a portugál klasszis csapattársa, a brit Alexander Sims is éhezik az ázsiai sikerre.

BMW M Motorsport
·
FIA Formula E

Telivér BMW versenyautó a mezőny élén: új ruhát öltött a Formula E biztonsági autója

18.02.2019Sajtóközlemény

Archív

A Formula E Mexikóvárosban megrendezett futamától kezdve a sorozat biztonsági autója új szerelésben tündököl, amely a versenypályára hangolt BMW i8 Coupé és a BMW iFE.18 versenyautók közeli rokonságát hirdeti. A BMW i8 Coupé Safety Car forradalmi karosszériafóliáját a BMW Motorsport vezető formatervezője, Michael Scully álmodta valóra.

BMW M Motorsport
·
FIA Formula E

A BMW nyerte a Daytona-i 24-órás futamot, a győzelmet Charly Lamm emlékének ajánlja

29.01.2019Sajtóközlemény

Archív

A 25-ös rajtszámmal induló BMW M8 GTE versenyautó érzelmekben gazdag győzelmet aratott a hétvégén megrendezett Daytona-i 24-órás megmérettetés esővel áztatott, izgalmakkal teli futamán. „Charly Lamm azt akarta volna, hogy a végsőkig küzdjünk. Megtettük és megnyertük neki” – mondta Jens Marquardt a futam leintése után.

Alessandro Zanardi
·
More Sports
·
BMW M Motorsport
·
IMSA Series
·
24h Races
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

PressClub Information

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Related Videos.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés