Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

A 25. évfordulóját ünnepli a KATTI ZOÓB divatmárka

19.08.2019Sajtóközlemény

2019. augusztus 19-e estéje nem csak egy nagy múltú magyar divatmárka történetében maradhat fontos állomás, de a kortárs magyar divat jelenében is emlékezetes pillanat. A 25. évfordulóját ünneplő márka – saját hagyománya szerint – idén is a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night keretében mutatja be 2019/20-as őszi/téli kollekcióját. A MINI márkával immár sok éve baráti kapcsolatot ápoló tervező a rendhagyó apropó nyomán ezúttal vendégül hívta pályatársát, ...

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

Az év legnagyobb születésnapi partiját hozta a Nemzetközi Mini Találkozó

14.08.2019Sajtóközlemény

A brit prémiumgyártó rajongói idén a nagy-britanniai Bristolban rendezték meg az éves eseménynaptár hagyományos fénypontjának számító Nemzetközi Mini Találkozót, ahol a klasszikus Mini első legyártott példánya, a tömegtermelésben napvilágot látott tízmilliomodik MINI és a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE együtt ünnepelte a márka fennállásának hatvanadik évfordulóját.

Íme az új BMW 330e limuzin, az eddigi legsportosabb és leghatékonyabb BMW eDrive hajtáslánc-technológiával

14.08.2019Sajtóközlemény

A bajor prémiumgyártó legnépszerűbb sportlimuzinjának portfóliója egy forradalmian innovatív plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával bővül, amely 50 százalékkal nagyobb tisztán elektromos hatótávolságot, 15 százalékkal alacsonyabb károsanyag-kibocsátási értéket és 292 lóerőnyi rendszerteljesítménnyel gazdálkodó, lebilincselő gyorsulási élményt garantál.

G20
·
BMW iPerformance Automobiles
·
330e

Praktikusabb és hatékonyabb, mint valaha: az új BMW 225xe Active Tourer

09.08.2019Sajtóközlemény

Top

A bajor prémiumgyártó a legkorszerűbb akkumulátorcella-technológiával gazdagítja sokoldalú nagyvárosi modelljét, amely így 25 százalékkal nagyobb tisztán elektromos hatótávolsággal és 15 százalékkal alacsonyabb károsanyag-kibocsátással kecsegtet.

F45 LCI
·
BMW iPerformance Automobiles
·
225xe

Exkluzív fényképek ünneplik Andy Warhol guruló műalkotásának jubileumi születésnapját

02.08.2019Sajtóközlemény

A negyven esztendővel ezelőtt megálmodott BMW Art Car egy kölni gyárépületben pózolt a BMW Group Classic közösségimédia-versenyét megnyert Stephan Bauer fényképezőgépének.

Kulturális ügyek
·
Örökség
·
BMW örökség
·
Vállalati örökség
·
Art Car
·
Milestones
·
Automotive
·
BMW Motorsport

Megérkezett a BMW 530e limuzin nagyobb elektromos hatótávval és intelligens összkerékhajtási rendszerrel

02.08.2019Sajtóközlemény

Top

A felső-középkategória iránymutató üzleti limuzinjának plug-in hibrid hajtáslánca mostantól 30 százalékkal nagyobb tisztán elektromos hatótávolságot és 20 százalékkal alacsonyabb károsanyag-kibocsátást garantál, miközben az opcionális extrafelszereltségek palettájára a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás is felkerült.

G30
·
BMW iPerformance Automobiles
·
530e

Budapesten jártak a Nemzetközi Mini Találkozóra tartó különleges modellek

01.08.2019Sajtóközlemény

A fennállásának hatvanadik évfordulóját ünneplő MINI rajongói számára életre hívott Nemzetközi Mini Találkozónak idén a nagy-britanniai Bristol ad otthont. A jövő hét második felében rendezett esemény egy 15 napos utazással indult, melyen egy-egy egyedi, speciálisan felkészített klasszikus Mini kabrió és a márka feltámasztása után gyártott elsőgenerációs MINI Cooper szeli keresztül Európát egy vadonatúj plug-in hibrid MINI kíséretében. Az Athénból induló ...

Örökség
·
MINI örökség

Budapestet is útba ejtik a Nemzetközi Mini Találkozóra utazó műalkotások

25.07.2019Sajtóközlemény

2019. július 25-én egy klasszikus Mini kabrió és egy kortárs MINI Cooper kel útra Görögország fővárosából, hogy tizenöt napon át tartó utazásuk céljába érkezve megnyissák a nagy-britanniai Bristolban az idei Nemzetközi Mini Találkozót.

F60
·
MINI Countryman
·
Örökség
·
MINI örökség
·
Veterános események

Tökéletes kontroll, tökéletes rálátás: a BMW iNEXT sokszögletű kormánya

22.07.2019Sajtóközlemény

A bajor prémiumgyártó 2021-ben érkező technológiai zászlóshajójának forradalmian innovatív kormánykialakítása nem csupán a haladás közben átvett irányítás biztonságát és precizitását garantálja, de a beszállás kényelmét és a műszeregység áttekinthetőségét is új dimenzióba helyezi.

i20
·
BMW i Automobiles
·
iNEXT

Gyors, hatékony, megbízható: a mesterséges intelligencia térnyerése a BMW Group tömegtermelési folyamataiban

16.07.2019Sajtóközlemény

A müncheni központú vállalatcsoport a sorozatgyártás egyre több területén kamatoztatja az intelligens technológiát, amely leveszi a munkatársak válláról az ismétlődő feladatok terhét.

Technológia
·
Üzemek, létesítmények
·
Gyártóüzemek
·
Karosszéria és könnyűszerkezetes építésmód
·
Gyártás és újrahasznosítás

Rekordszintű első félévet zárt idén a BMW Group

11.07.2019Sajtóközlemény

Top

A müncheni központú vállalatcsoport világszerte több mint 1,25 millió darab új autót adott el az év első hat hónapjában, amellyel nem csupán értékesítési teljesítménye, de piacrészesedési növekedése is az iparág átlaga fölött zárt.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide
My.PressClub Bejelentkezés

PressClub Information.

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés