Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Articles · Emberek.

Sajtóközlemény
 
Sajtóanyag
 
Beszéd
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Személyi változások a BMW Group Magyarországnál

Tue Jan 16 10:00:00 CET 2018Sajtóközlemény

Archív

2018. január 15-től Gombos Zoltán (40) tölti be a BMW Group Magyarország értékesítési igazgatói posztját. A gépészmérnök végzettségű szakember 15 éves nemzetközi autóipari tapasztalattal rendelkezik, a BMW Group Magyarországhoz 2013-ban alkatrész- és szolgáltatáskereskedelmi igazgatóként csatlakozott. Dávid András (40) személyében új menedzser csatlakozik a BMW Group Magyarországhoz, aki egy újonnan létrehozott kettős funkcióban a BMW i értékesítés és a ...

Vállalati
·
Emberek
·
Emberi erőforrások

Személyi változások a BMW AG igazgatótanácsában

Fri Jul 21 16:06:51 CEST 2017Sajtóközlemény

Top
Archív

2018. január 1-jétől Pieter Nota veszi át a BMW márka globális értékesítéséért és marketingjéért felelős vezetői feladatokat. Elődje, Dr. Ian Robertson közel tíz év szolgálat után áll fel a vállalatcsoport igazgatótanácsából.

Vállalati
·
Emberek
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide
·
BMW csoport igazgatótanácsának tagjai

Sebastian Mackensen a MINI márka új vezetője

Sun Mar 01 00:05:00 CET 2015Sajtóközlemény

Archív

2015 március 1-jétől Sebastian Mackensen a MINI márkáért felelős vezető a BMW Group-nál. A 43 éves szakember, aki vállalatigazgatás és közgazdaságtan szakon mesterdiplomázott, a prémium autóipari szegmensben megszerzett sokéves nemzetközi értékesítési tapasztalatával 2013 októberében csatlakozott a vállalatcsoporthoz.

Emberek

Új vezető a BMW Group Magyarországnál - Mala Ferenc a BMW i almárkáért felelős menedzser

Fri Oct 31 13:00:00 CET 2014Sajtóközlemény

Archív

November 1-jétől kezdődően Mala Ferenc (32) látja el egy újonnan létrehozott pozícióban a BMW i almárka menedzsmentjét a BMW Group Magyarországnál. A szakember feladata lesz a BMW i modellek értékesítésének és marketing feladatainak irányítása a hazai piacon. A munkakör elindulása egybeesik a BMW i modellek itthoni bevezetésével, mely tovább erősítheti a márka pozícióit Magyarországon is.

Vállalati
·
Emberek

Új vezetők a BMW Magyarországnál

Fri Nov 29 08:00:00 CET 2013Sajtóközlemény

Archív

Két kulcsterületen csatlakoztak új vezetők a BMW csoport magyarországi leányvállalatához. Az értékesítést Berkes Zoltán, míg a vevőszolgálat területét Gombos Zoltán irányítja. Mindkét új munkatárs gépészmérnökként végzett és évtizedes autóipari tapasztalattal csatlakozott a céghez.

Emberi erőforrások
·
További személyek a BMW csoportnál

A BMW Austria Bank végzi a BMW és MINI termékek nagykereskedelmi finanszírozását a magyar piacon

Wed Oct 16 15:36:29 CEST 2013Sajtóközlemény

Archív

A BMW Austria Bank végzi szeptembertől az összes magyarországi BMW és MINI márkakereskedés, nagykereskedelmi készletfinanszírozását, forint alapon. A Magyarország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia és Ausztria mellett Németországban és Görögországban is jelen lévő pénzintézet termékei teljesen lefedik a hivatalos márkakereskedők igényeit, illetve hosszú távon a nagykereskedelmi finanszírozás mellett az ügyfeleknek közvetetten hitel- és ...

Leányvállalatok világszerte
·
BMW Financial Services
·
További személyek a BMW csoportnál

Dr. Anisits Ferenc és a BMW dízelmotorok 30 éve

Wed Aug 14 16:45:00 CEST 2013Sajtóanyag

Archív
Update

Dízelmotor BMW-ben? A nyolcvanas évek elején aligha volt elképzelhető kombináció a márka legtöbb rajongója számára. Akkoriban ugyanis a dízelmotorok még igencsak hangos és sportosnak egyáltalán nem nevezhető erőforrások voltak, amelyek mellett csakis viszonylag takarékos üzemük szólt. Az olajválság hatására azonban már 1975-ben felmerült a BMW háza táján is a dízeltechnika gondolata, majd a magyar Dr. Anisits Ferenc vezetésével fejlesztett első széria BMW ...

Vintage & Heritage Events
·
Örökség
·
BMW örökség
·
További személyek a BMW csoportnál
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

PressClub Information.

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Related Videos.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés