Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Elhunyt Johanna Quandt

A Quandt-család első embere augusztus 3-án, 89 éves korában távozott el. Johanna Quandt 1997-ig a BMW AG felügyelő bizottságának meghatározó tagja volt.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Emberek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Johanna Quandt kiemelkedő szerepet töltött be a BMW AG történetében, állandó támogatásáról biztosítva a vállalatcsoportot. Herbert Quandt 1982-es halálát követően gyermekei, Stefan Quandt és Susanne Klatten oldalán vitte tovább férje örökségét és a nehéz idők ellenére is odaadó alázattal, felelősségteljesen dolgozott a BMW-ért – a vállalatcsoport iránt érzett maximális vállalkozói szellem jegyében.

Elkötelezettség, rajongással, szenvedélyből

Johanna Quandt 1982 és 1997 között a BMW AG felügyelő bizottságának aktív tagja volt, aki 1986 és 1997 között a bizottság elnökhelyettesi feladatait is ellátta. Munkája során nem csupán a vállalatcsoportot biztosította rendkívül értékes támogatásáról, de befolyását, megjelenéseit és erőforrásait is időről időre a társadalom szolgálatába állította. „Nyitottságával és meleg szívével Johanna Quandt rendre lenyűgözte a kollégáit, mindenkihez volt egy kedves szava. Egyenes ember volt. A felügyelő bizottság elnökhelyetteseként hosszú éveken át kivette a részét a BMW AG fejlődéséből” – fogalmazott a Johanna Quandt elvesztése okán kiadott hivatalos nyilatkozatában Norbert Reithofer, a BMW AG felügyelő bizottságának elnöke.

Harald Krüger, a vállalatcsoport igazgatótanácsának elnöke szintén tisztelettel adózott Johanna Quandt munkája előtt. „Johanna Quandt több mint 50 éven át dolgozott a BMW Group nevében, rajongással és szenvedéllyel. Állandó támogatásáról biztosította a vállalatot” – fogalmazott. Manfred Schoch, a BMW Üzemi Tanácsának elnöke Johanna Quandt vállalatcsoportbeli jelentőségét hangoztatta: „Johanna Quandt az évek során teljes szívéből támogatta az Üzemi Tanács és a részvényesek közötti erős együttműködést. Nyitott ember és kivételesen megértő partner volt, aki az esetlegesen súrlódó érdekek ellenére is mindvégig két lábbal járt a földön, és a nehéz időkben is kedves és jószívű tudott maradni.”

A BMW AG felügyelő bizottságának és igazgatótanácsának tagjai, a vállalatcsoport aktív és egykori munkatársai egy emberként gyászolják 89 éves korában elhunyt kollégájukat.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés