Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

BMW Motorrad Navigator Street

Az új Navigator Street-tel a BMW Motorrad egy kedvező árú, belépő szintű navigációs készüléket mutat be azon motorkerékpárjaihoz, amelyekhez a navigáció előkészítés opció nem elérhető. Az új Navigator Street kiegészíti a jelenlegi kínálatot, így a BMW Motorrad Navigator V továbbra is elérhető marad.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Tartozékok
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~40,15 KB)
  
Photos(2x, ~4,54 MB)

Az új Navigator Street-tel a BMW Motorrad egy kedvező árú, belépő szintű navigációs készüléket mutat be azon motorkerékpárjaihoz, amelyekhez a navigáció előkészítés opció nem elérhető. Az új Navigator Street kiegészíti a jelenlegi kínálatot, így a BMW Motorrad Navigator V továbbra is elérhető marad.

 

A Navigator Street nagy fényerejű, 4.3” érintőképernyője kesztyűben is magabiztosan kezelhető, továbbá napsütésben is kiválóan leolvashatók a kijelzőn látható adatok. A Bluetooth-kapcsolattal ellátott navigációs rendszer képes a navigáló utasításokat a sisakba továbbítani, mindemellett a bukósisakba épített kommunikációs rendszert használva a motoros hívásokat is kezdeményezhet, valamint fogadhat. Például a motoros közvetlenül felhívhat egy szállodát vagy éttermet (POI) (ez a funkció csak a kommunikációs rendszerrel együtt használható).

 

A navigációs készülék előre telepített európai vagy észak-amerikai térképpel érkezik, valamint örök érvényű hozzáféréssel a frissítésekhez. A motoros kényelmesen megtervezheti útvonalait számítógépén keresztül a BaseCamp program segítségével, amelyet ingyenesen letölthet a www.garmin.com/besecamp oldalról. A Navigator Street 8 GB-os memóriája egy kiegészítő SD kártyával tovább bővíthető.

 

A Navigator Streetben megvalósított Trip Technology segítségével - amely a Via és a Shaping Points opciókat használja útvonal tervezés és navigálás során - a motoros hosszú és részletes túraútvonalakat tervezhet. A Shaping Points az útvonal pontosítását segíti anélkül, hogy a navigálás alatt ezeket közbenső úticélként megemlítené. Két úti cél (Via) között összesen 150 Shaping Points helyezhető el (mindezt kizárólag a BaseCamp program segítségével, számítógépen lehet beprogramozni, a navigációs készülék ezt nem teszi lehetővé). A „Winding Road” opciót használva a Navigator Street a lehető legkanyargósabb útvonalat tervezi.

 

A BMW Motorrad Navigator Street különleges navigációs extrákat tartalmaz, mint a 3D-s kereszteződés-megjelenítés sávváltás asszisztenssel és a TracBack funkció. Az osztott képernyőn megjelenő 3D-s kereszteződés optimális orientációt biztosít összetett kereszteződéseknél, a TracBack funkció pedig lehetővé teszi, hogy a motoros az éppen megtett útvonalon visszatérhessen a kiindulóponthoz. A SKIP funkció segítségével kihagyhatók a megadott útvonalpontok, az autópálya POI-k pedig információt szolgáltatnak a következő kijárat környékén található benzinkutakról és éttermekről.

 

A vadonatúj BMW Motorrad Navigator Street integrált utazó számítógéppel is rendelkezik, amely iránytűt és sebességhatár kijelzést tartalmaz.

 

A motorkerékpáros túraútvonalak további költségek nélkül elmenthetők és megoszthatók a Garmin Adventures segítségével (a BaseCamp funkciója). A BaseCamp használatával az útvonalpontok összekapcsolhatók geotag-ekkel ellátott fényképekkel, YouTube videókkal és további szolgáltatásokkal, amelyek online továbbíthatók. A Garmin Adventures-nek köszönhetően a felhasználók értékelhetik és letölthetik motoros társaik útvonalait, ráadásul elolvashatják beszámolóikat is.

 

A navigációs készülékcsomag részét képező tartó segítségével a Navigator Street bármelyik olyan BMW motorkerékpárra biztonságosan rögzíthető, amelyhez nem rendelhető a gyári navigáció előkészítés opció. Úgy tervezték, hogy az összes BMW Motorrad által forgalmazott motorkerékpáros tartókonzolhoz (a csomag nem tartalmazza) illeszkedjen, továbbá 12 V-os töltőkábellel látták el, amely az opcionális csatlakozódugaljjal használható, ezáltal a motorkerékpár az elektromos rendszerén keresztül biztosítja a működéshez szükséges energiát a Navigator Street számára.

 

A BMW Motorrad Navigator Street készüléket integrált lítium-ion akkumulátorral látták el, amelyet menet közben a motorkerékpár elektromos rendszere tölt, egyéb esetben számítógépen keresztül mini USB kábel segítségével vagy az opcionálisan elérhető töltővel tölthető.

 

A BMW Motorrad Navigator Street tartozéka a mini USB kábel, a készüléktartó 12 V-os töltőkábellel, és a felár nélküli örök érvényű frissítéssel ellátott telepített térkép.

 

A BMW Motorrad Navigator Street javasolt, bruttó kiskereskedelmi ára 2015 októberében 135 066 Ft.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés