Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Gennaro Contaldo egy MINI Clubman-nel utazott Budapesten

A világhírű olasz sztárséf és étteremtulajdonos, Gennaro Contaldo budapesti látogatása során egy MINI Clubman-nel utazott.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
MINI
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~70,02 KB)
  
Photos(6x, ~22,89 MB)

A világhírű olasz sztárséf és étteremtulajdonos, Gennaro Contaldo budapesti látogatása során egy MINI Clubman-nel utazott.

A világhírű olasz sztárséf és étteremtulajdonos, Gennaro Contaldo, Jamie Oliver mentora novemberben látogatást tett a budapesti Jamie’s Italian étteremben, hogy személyesen is találkozhasson az idén májusban megnyitott üzlet sikeres csapatával. Az idén 67 éves Gennaro Contaldo a gasztronómia egyik ikonikus alakja. Már 8 éves korától érdekelte a főzés és az olasz konyha világa. Az Amalfi-part kis falujában, Minoriban nőtt fel, ahol édesapját vadászútjaira, míg édesanyját helyi gyógynövénybeszerző sétáira kísérte el. A 60-as évek végén Nagy-Britanniába költözött, ahol kezdetben az antik kereskedelemmel foglalkozott, majd egy idő után úgy érezte, nem tud ellenállni az amalfi-parti konyha hívásának. Gasztronómiai karrierje a St. Johns Wood-i éttermekben indult el, de az igazi fordulópontot az Antonio Carluccio Neal Street-i éttermében eltöltött idő hozta meg számára. Antonio-val életre szóló barátságot kötött, számos tv-szereplésüket, önálló, nagy sikerű tv-műsorok követték a BBC-n. 1999-ben Passione néven saját éttermet nyitott, majd a 2000-es évektől folyamatosan több szakácskönyvet jelentetett meg, melyekben mindig az olasz ízek és a főzés szenvedélye álltak a középpontban. Ezidáig összesen öt könyve jelent meg, a legutóbbi éppen 2016-ban.

Jamie Oliverrel a 1990-es évek során találkozott és kötött barátságot. Ma, Gennaro Contaldo a brit sztárséf mentora, aki világszerte folyamatos tanácsadással, személyes jelenléttel és szakmai támogatással segíti a Jamie’s Italian éttermek működését. A 2016 májusában Budapesten megnyitott Jamie’s Italian-ben tett őszi látogatása is a magyar csapat megismeréséről szólt. Szenvedélye, stílusa, jó tanácsai valódi motivációt jelentenek az étterem teljes személyzete számára. A novemberi látogatás egy különleges ebéddel indult, ahol a sajtó képviselői kérdezhették Gennarot a terített asztal körül ülve, majd a vérbeli olasz sztárséf legutóbbi szakácskönyvét dedikálta a budavári egységben.

Gennaro Contaldot budapesti látogatása során egy új MINI Clubman modell szállította. A MINI és a Jamie Oliver által fémjelzett étterem, mint két lendületes és stílusos brit márka nem először működnek együtt Magyarországon. A Jamie’s Italian 2016. májusi megnyitójának teljes hetében MINI Drive Me Home szolgáltatást vehettek igénybe az étterem vendégei, valamint a magyar és szlovák meghívott újságírók. Gennaro Contaldo látogatása kiváló alkalmat jelentett az együttműködés folytatására. „Nagyon örülünk a MINI jelenlétének, úgy érezzük, ez a stílusos brit márka tökéletesen illeszkedik a Jamie Oliver étterem hangulatához és filozófiájához, illetve a vendégeink is nagyra értékelik a Drive Me Home szolgáltatást. Gennaro Contaldo is nagy örömmel vette, hogy egy laza eleganciájú MINI Clubman állt rendelkezésére budapesti látogatása alkalmával. Bízom benne, hogy a jövőben is izgalmas projektek kapcsán dolgozhatunk együtt a MINI-vel!“ – mondta el Juhász Emese, a Jamie’s Italian étteremet is üzemeltető Zsidai Csoport marketing és kommunikációs vezetője.

A MINI az új Clubman-nel egy új korszakot kezdett meg 2015 végén, immár a prémium kompakt kategória karakteres képviselőjeként. A hatajtós kialakítás, a MINI személyre szabhatósága, a 136-231 lóerőig terjedő MINI TwinPower Turbo motorkínálat, illetve a modellhez rendelhető különleges felszereltségek a prémium kategória igazi egyéniségévé avatják. A Clubman sikerét jól jelzi, hogy 2016. január-október időszakában már közel 50 ezer darabot értékesítettek belőle világszerte, miközben a kínálat csúcsát képező MINI John Cooper Works Clubman modell még csak most érkezik a piacokra.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés