Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Nagy Ervin egy MINI Countryman-nel érkezett a Kincsem premiervetítésére

A Kincsem című mozifilm premierjére a főszereplők a BMW Group modelljeivel érkeztek.

MINI
·
Brands
·
Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~61,46 KB)
  
Photos(1x, ~2,51 MB)

A Kincsem című mozifilm premierjére a főszereplők a BMW Group modelljeivel érkeztek.

2017. március 14-én este tartották a hónapok óta várt Kincsem film premierjét a budapesti Arena Pláza mozitermeiben. A bemutatón résztvevő mintegy ezer vendég négy külön teremben nézhette meg elsőként azt a filmalkotást, mely látványvilágával és stílusával a nagy amerikai hollywoodi szuperprodukciókat idézi.

A premieren megjelentek a film alkotói és legfontosabb szereplői, így Herendi Gábor rendező mellett szinte a teljes alkotói stáb, valamint a két főszereplő, Petrik Andrea és Nagy Ervin. A film további szereplői többek között Balsai Móni, Gáspár Tibor, Lázár Kati, Keresztes Tamás, Fekete Ernő és Scherer Péter, a forgatókönyvet Herendi Gábor és Hegedűs Bálint írták, a zenét Hrutka Róbert szerezte.

A főszereplők szállításáról a BMW Group modelljei gondoskodtak: Petrik Andreát egy BMW i3-as, míg Nagy Ervint egy vadonatúj MINI Countryman hozta el az exkluzív bemutatóra. A sztárok utazásáról egy video is készült, mely a Kincsem film Facebook oldalán is megtekinthető. Nagy Ervin idén január végétől a MINI márka magyarországi nagykövete, így a művészt a MINI legújabb modellje egy MINI Countryman Cooper D szállította a premierre. A film elkészülésében támogató szerepet vállalt a Wallis Motor Pest Kft. is, mely hivatalos BMW márkakereskedőként a rendező mobilitását is biztosította az elmúlt hónapokban.

A film Kincsem, a csodaló történetét meséli el, miközben a régi romantikus kalandfilmek stílusát, hangulatát hozza vissza a magyar mozikba. Nagy Ervin alakítja gróf Blaskovich Ernőt, aki könnyed, életigenlő életmódját feladja, amikor minden vagyonát és energiáját a frissen megszerzett versenyló betörésére és versenyeztetésére fordítja. Klara von Oettingen szerepében Petrik Andrea személyében talál először kihívóra, majd számos izgalmas és kalandos jelenet után szerelemre.

A MINI hazai történetmesélését öt különböző híres személy és művész, köztük Nagy Ervin, MINI Magyarország márkanagykövetként segítik 2017-ben, hozzájárulva a brit márka sikereihez.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés