Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

BMW Motorrad 2020-as motoros ruházat.

A népszerű termékek frissített változata mellett a BMW Motorrad motoros felszerelések 2020-as kínálata számos új darabbal is bővült. A prémium minőségű kivitelezésnek, a kiváló anyagoknak és a funkcionális kialakításnak köszönhetően termékeink lenyűgözően magas színvonalat képviselnek.

Motoros kiegészítők
·
BMW Motorrad Ride
·
BMW Motorrad Style
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~1,22 MB)
  
Photos(222x, ~1,52 GB)

A népszerű termékek frissített változata mellett a BMW Motorrad motoros felszerelések 2020-as kínálata számos új darabbal is bővült. A prémium minőségű kivitelezésnek, a kiváló anyagoknak és a funkcionális kialakításnak köszönhetően termékeink lenyűgözően magas színvonalat képviselnek.  

 

A vadonatúj XRide motoros ruha a hosszú utak ideális öltözéke. A dzseki és a nadrág ízléses marhabőr elemei olyan pontokon helyezkednek el, ahol eséskor szükség van rájuk. Az öltözet ergonomikus kialakítása és a felhasznált speciális anyagok rugalmassága nagy mozgásteret biztosít. A vízálló zsebekkel rendelkező, viaszréteggel ellátott Pure XCursion dzseki és a vízlepergető marhabőrből készült Cruise Comfort csizma kiváló társ a zord időben. 

A 2020-as év motorosruházat-kínálatának másik különlegessége a BMW Motorrad Heritage Kollekció, amelynek világpremierjére szeptember 28-án került sor az amszterdami Pure&Crafted Fesztiválon. A tradíciót, valamint a modern és vérbeli motoros öltözetek minden előnyét ötvöző Heritage Kollekció a BMW Motorrad történelmének és a motorozás szüntelen szenvedélyének megtestesült ünnepe.
A motorkerékpárok Heritage stílusát funkcionális elemekkel ötvöző darabok hamisítatlan klasszikus motoros megjelenést biztosítanak a motoron és az utcán egyaránt.

 

A számos bukósisakot, motoros ruhát, kesztyűt és csizmát felölelő 2020-as Ride Kollekciót tökéletesen kiegészíti az új, 2020-as Style Kollekció. Ezek számos darabját a motorsport ihlette – ami a különleges BMW Motorrad Iconic Kollekcióra is igaz. Ilyen például az új BMW Motorrad Next 100 Years Kids Bike, ami a legkisebb kétkerekű rajongók számára készült.

 

A teljes kollekció a 2019. november 5-10. között megrendezésre kerülő milánói EICMA 2019 motor show-n került bemutatásra. A 2020-as BMW Motorrad motoros ruházati termékek 2020 tavaszától lesznek kaphatóak.  

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés