Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Új motoros puhatáskák a BMW Motorradtól

Az új Black Collection: tárolóhelyek minden kalandhoz

Motoros kiegészítők
·
BMW Motorrad Ride
·
Opcionális extrák, kiegészítők
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~217,24 KB)
  
Photos(19x, ~150,41 MB)
  More below article text

A BMW Motorrad az új Black Collection bemutatásával a puhatáskák jelentette tárolási megoldásokat kínálja. A táskák tökéletesek bármely időjárásban. A „Gépnek és embernek” mottó jegyében a kollekció a BMW Motorrad ügyfeleinek igényei alapján került kialakításra. Tanktáska, hátsó táska vagy övtáska – a gazdag kollekció minden darabja praktikus, innovatív és következetes dizájnú, és minden célra vagy bármely kalandra tökéletes megoldást kínál.

 

Black Collection tanktáska, nagy (GS)

A Black Collection tanktáska tartós, TPU-bevonatú poliészter szövetből készült, és számos okos részletet kínál. A zárható, gumírozott és vízlepergető, kétfelé húzható cipzár mellett a fő rekesz egy másik cipzárral 13-ról 18 literesre bővíthető. A kivehető belső táska a ráhajtható résznek köszönhetően vízálló. A fő rekesz oldalfalán található hálós rekeszek, valamint a külső zseb további tárolási lehetőséget kínálnak.

 

Különösen praktikus, hogy a tanktáska kábelcsatornát és egy vízálló, átlátszó rekeszt is tartalmaz, ami lehetővé teszi az érintőképernyős műszaki eszközök használatát.

 

A nagy tanktáska a meredeken emelkedő benzintankkal rendelkező motorkerékpárokra készült. Az alsó oldalán található csúszásgátló párnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik. A tanktáska egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthető.

 

Az elöl és hátul található, bedugós rögzítőkkel a tanktáska gyorsan le- és felszerelhető, pl. tankolás során. A hozzá tartozó hátizsák-pánttal könnyen hordozható, a további pántokkal pedig a sokoldalú tanktáska akár hátsó táskaként is felszerelhető a csomagtartóra és a hátsó ülésre. A hátizsák fekete színű, kék elemekkel és kék béléssel, ami jobban áttekinthetővé teszi a belső tartalmat. A bélés anyaga 100% poliészter.

 

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

 

Űrméret: 13–18 l Méretek: 32 × 22 × 19/26 cm

 

Black Collection tanktáska, nagy (Túra és Roadster)

A Black Collection tanktáska ezen változata ideális a túramotorokhoz és roadsterekhez. A csúszásálló habpárnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a félköríves tankokra. A nagy tanktáska tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagból készül, vízálló és kivehető belső táskával, ráhajtható fedéllel. A belső helykínálat a fő rekesz falán körbefutó cipzárral könnyedén 13-ról 18 literesre bővíthető.

 

A fő rekesz egy vízlepergető és gumírozott, kétfelé húzható cipzárral zárható. További tárolási lehetőséget kínál a külső zseb, valamint a belső hálós zsebek. A hátizsákot olyan okos részletek teszik teljessé, mint a kábelcsatorna vagy a vízálló, érintőképernyőhöz használható átlátszó rekesz. A tanktáska egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthető.

 

Az elöl és hátul található, bedugós rögzítőkkel a tanktáska gyorsan le- és felszerelhető, pl. tankolás során. A hozzá tartozó hátizsák-pánttal könnyen hordozható, a további pántokkal pedig a sokoldalú tanktáska akár hátsó táskaként is felszerelhető a csomagtartóra és a hátsó ülésre. A hátizsák fekete színű, kék elemekkel és kék béléssel, ami jobban áttekinthetővé teszi a belső tartalmat. A külső anyaga 100% poliészter, TPU (poliuretán) bevonattal.

 

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

 

Űrméret: 13 - 18 l Méretek: 34 × 22 × 16/21 cm

 

Black Collection tanktáska, kicsi (GS, Túra és Roadster)

A tartós, kicsi Black Collection tanktáska a rárakható szíjjal ideális társ olyan túrákhoz, amelyek csak könnyű poggyászt igényelnek. Különösen praktikus részletei például a kivehető, vízálló belső rekesz ráhajtható fedővel, a kábelcsatorna, valamint a hordfül és a levehető hátizsák-szíjak. 5 literes űrméretével a hátizsák ideális a napi utazásokhoz. A zárható és gumírozott, kétfelé húzható cipzár, amely szintén vízlepergető, további védelmet nyújt a nedvesség ellen. A fő rekesz oldalfalán található, praktikus hálós zsebek segítenek rendszerezni a holmikat.

 

A sokoldalú tanktáska félköríves és meredek benzintankokra is rögzíthető. A csúszásálló habpárnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tankra. A tanktáska egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthető.

 

A hozzá tartozó további pántokkal a sokoldalú tanktáska akár hátsó táskaként is felszerelhető a csomagtartóra és a hátsó ülésre.

 

Az elöl és hátul található, bedugós rögzítőkkel a tanktáska gyorsan le- és felszerelhető, pl. tankolás során. A hozzá tartozó hátizsák-pánttal könnyen hordozható. A hátizsák fekete színű, kék elemekkel és fényvisszaverő csíkokkal. Bélése szintén kék színű, anyaga 100% poliamid.

 

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

 

Űrméret: 5 l Méretek: 25 × 20 × 10 cm

 

Black Collection hátsó táska, nagy/kicsi

Az új hátsó táskák a Black Collection további fénypontjait jelentik. Két méretben érhetők el, az egyik rövidebb, a másik hosszabb túrákra és több poggyászhoz készült. Mindkét változat esetében a táska vízálló TPU borítású, ami ellenáll minden időjárásnak. A kivehető belső táska vízálló. A fő rekesz gumírozott, kétfelé húzható cipzárja vízlepergető, és a fokozott biztonság érdekében zárható.

 

Egy másik, a fő rekeszen körbefutó cipzár segítségével a táska már eleve tágas űrmérete tovább bővíthető. A fedő belső oldalán található, becsúsztatható zseb és a mindkét oldali, cipzáras rekeszek segítenek rendszerezni a poggyászt. További okos részlet az állítható hátizsák-vállpánt, valamint az, hogy a táska a motorról levéve összehajtható. A Black Collection hátsó táska a csomagtartón való használatra tervezett, ehhez egy rögzítőszíjat is tartalmaz. A táska fekete színű, kék elemekkel és fényvisszaverő csíkokkal. A belső bélés szintén kék.

 

Black Collection hátsó táska, nagy

Űrméret: 50 - 60 l Méretek: 55 x 30 x 30/35 cm

 

Black Collection hátsó táska, kicsi

Űrméret: 35 - 42 l Méretek: 41 x 30 x 30/35 cm

 

Black Collection oldaltáska, nagy/kicsi

A Black Collection vízálló oldaltáska letisztult dizájnú, és kétféle méretben, 10 vagy 15 literes űrmérettel kapható. A minőségi, TPU borítású táska tágas helyet kínál, különösen a könnyű poggyászok részére. Űrmérete ráadásul igény szerint gyorsan és könnyen csökkenthető szorítószíjak segítségével.

 

A vízlepergető cipzárral ellátott külső zsebben gyorsan elérhető módon tárolhatók a fontos holmik. A kivehető és vízálló belső zseb különösen praktikus.

 

A Black Collection oldaltáska járműspecifikus tartóval rögzíthető a motorkerékpárra, külön a jobb és bal oldalon.

 

A praktikus gyorskötővel gyorsan és könnyedén rögzíthető. A táska fekete színű, kék elemekkel és fényvisszaverő csíkokkal. Szintén kék bélése 100% poliamid anyagú.

 

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

 

Black Collection oldaltáska, nagy

Űrméret: 15 l Méretek: 35 × 32 × 14 cm

 

Black Collection oldaltáska, kicsi

Űrméret: 10 l Méretek: 26 × 32 × 14 cm

 

Black Collection övtáska

Napi utakhoz ideális: a minőségi Black Collection övtáskában biztonságban tudhatja tárcáját, kulcsait, okostelefonját és további apró tárgyait. A vízálló fő rekesz a körbefutó, kétfelé húzható cipzárral esőben is segít szárazon tartani a holmikat. A belső rekesz mellett az övtáska három külső, cipzáras zsebet és további, bal oldali hálós zsebet, illetve hordfület tartalmaz. A hátsó 3D távtartó anyag optimális légáramlást biztosít. A táska a fokozatmentesen állítható övrésszel optimálisan beállítható. Tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagú, fekete színű.

 

Űrméret: 3 l Méretek: 18 × 20 × 11 cm

 

Black Collection hátizsák, 30 L

A minőségi és praktikus Black Collection 30 literes hátizsák ideális a több poggyászt igénylő, hosszabb utakra. 25 literes űrmérete 30 literig bővíthető. A tágas fő rekesz a ráhajtható fedőnek és a szigetelt illesztéseknek köszönhetően vízálló, ahogy a gumírozott cipzárak is. A fő rekesz integrált 15'' laptop rekeszt tartalmaz, és egy köztes osztással több részre választható szét. Alsó része külön hozzáférhető, és akár 61-es méretű sisak tárolására is alkalmas. A négy fröccsálló külső zseb és a belső, felül található hálós zseb további tárolóhelyet kínál. A két külső, csatos szíjjal további tárgyak rögzíthetők rá.

 

A hátizsák tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagú. Az állítható, párnázott és légáteresztő vállpántok, valamint a felül és az első külső zsebeken található hordfülek igen kényelmesen hordozhatóvá teszik. A mellszíj állítható hosszúságú. Az állítható és levehető övtáska-részen két cipzáras zseb található pl. okostelefon számára. Az ergonómikus kialakítású hátsó része még hosszabb úton is kényelmes viseletté teszi. Tartalmaz továbbá két további csatos, a motorkerékpárra való rögzítést szolgáló szíjat is.

 

A Black Collection hátizsák fekete színű, vállpántján fényvisszaverő betétekkel. Bélése 100% poliamid anyagú. Külső zsebét BMW Motorrad fényvisszaverő nyomat díszíti.

 

Űrméret: 25 - 30 l

 

Black Collection hátizsák, 20 L

A minőségi és praktikus Black Collection 20 literes hátizsák tökéletes méretű egynapos utakhoz vagy munkába járáshoz. A vízálló fő rekesznek és az abba integrált 15'' laptop rekesznek köszönhetően az eső nem jelent problémát.

 

A hátizsák a vállpántok elhelyezésére egy hátsó becsúsztatós rekeszt tartalmaz. Szintén igen praktikus: a hátizsák tetején és elülső részén található hordszíj.

 

Mind a nagy külső zseb, köztük a felső is fröccsenésálló és gumírozott cipzárakkal ellátott. Szintén felül egy praktikus hálós zseb található. Az ergonomikus kialakítású hátrészének és a mindössze 550 grammos tömegének köszönhetően a Black Collection hátizsák hosszabb utakon is kényelmes viselet. Az optimális illeszkedésről az állítható váll-, mell- és derékpántok gondoskodnak. A Black Collection hátizsák fekete színű, a vállpánton, elöl és felül fényvisszaverő anyaggal. Szintén elöl BMW Motorrad felirat díszíti. Bélése poliamid anyagú.

 

Űrméret: 20 l Méretek: 40 × 30 × 16 cm

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2023.

Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés