Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023: az első hivatalos információk

+++ A BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este a 2023. május 19-21. közötti hétvégén gurítja ismét reflektorfénybe a legendás autócsodákat +++ Az autós szépségversenyre már lehet jelentkezni +++ A Villa Erba területén ismét megrendezik a Concorso d’Eleganza Villa d’Este tradicionális nyílt napját +++ Visszatér az Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht esemény is +++ Három kategóriát máris bejelentettek a szervezők +++

Veterános események
·
Örökség
·
BMW örökség
·
Vállalati örökség
 

Press Contact.

Reka Jenei
BMW Magyarország

Tel: +36-52-33-3800

send an e-mail

Related Links.

+++ A BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este a 2023. május 19-21. közötti hétvégén gurítja ismét reflektorfénybe a legendás autócsodákat +++ Az autós szépségversenyre már lehet jelentkezni +++ A Villa Erba területén ismét megrendezik a Concorso d’Eleganza Villa d’Este tradicionális nyílt napját +++ Visszatér az Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht esemény is +++ Három kategóriát máris bejelentettek a szervezők +++

2023-ban a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este a május 19-21. közötti hétvégén rendezi meg a Comói-tó partján a Concorso d’Eleganza Villa d’Este jövő évi felvonását. A történelmi autócsodák legendás szépségversenyének hőn áhított elismeréseiért ismét exkluzív kategóriákban szállhatnak versenybe az indulók. Az esemény legnívósabb díja ezúttal is a BMW Group trófeája lesz, amelyet tekintélyes zsűri ítél oda a hétvége abszolút győztes négykerekűjének.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 választóbizottsága így tisztelettel meghívja az eseményre a kivételesen exkluzív klasszikus autók tulajdonosait, akik a https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/ weboldalon jelentkezhetnek a szépségversenyre.

Az „A Century of the 24 Hours of Le Mans: heroes of the most famous race in the world” elnevezésű kategória a legendás hosszútávú megmérettetés századik évfordulója előtt tiszteleg. A szervezők a 75. születésnapját ünneplő Porsche történelmét is külön kategóriával ünneplik: ez a „Porsche at 75: delving into the Stuttgart legend’s iconic and eccentric back catalogue”. A harmadik bejelentett kategória az „Incredible India: The Dazzling Motoring Indulgences of the Mighty Maharajahs”. A szervezők folyamatosan jelentik majd be a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 szépségversenyének újabb kategóriáit, miközben már a megnevezett kategóriákon kívül induló autócsodák regisztrációja is megkezdődött.

A BMW Group Classic nagy örömmel jelenti be, hogy a Villa Erba szálloda területén 2023-ban visszatér a Concorso d’Eleganza Villa d’Este tradicionális nyílt napja, amelyet korábban a koronavírus-járvány következtében szüntettek be ideiglenesen. 2023. május 21-én, vasárnap a teljes nyilvánosságnak lehetősége nyílik testközelből megcsodálni a Concorso d’Eleganza Villa d’Este magával ragadó különlegességeit.

A vasárnap egy minden érzékszervet megmozgató fesztiválnapnak (Public Day – II Festival) ígérkezik, a múlt, a jelen és a jövő autóival, illetve mobilitásával a főszerepben. A szervezők erre a napra az egész család számára izgalmas programokkal készülnek.

Az Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht esemény neve minden, müncheni gyökerekkel rendelkező autórajongó számára ismerősen cseng, a találkozót pedig a szervezők 2023-ban most először a Concordo d’Eleganza Villa d’Este programsorozatához igazítják. Az autórajongók eme ikonikus találkozója május 20-án, szombaton tér vissza a Comói-tó partjára, szívesen látva a világ bármely pontjáról érkező autóklubok és közösségek négykerekű kedvenceit.

Ezen elemekkel a BMW Group Classic az esemény egyik főszervezőjeként nyomatékosítja tovább azon elköteleződését, hogy a Concorso d’Eleganza Villa d’Este programsorozatát gondos odafigyeléssel és a történelmi sajátosság megőrzésével fejlessze tovább. A szervezők ezt szem előtt tartva dolgoznak a hétvége további elő- és kísérőeseményeinek előkészületein, amelyekről a későbbiekben újabb részleteket árulnak majd el.

2023-ban a Grand Hotel Villa d’Este is kerek jubileumot, hotelként való üzemelése 150. évfordulóját ünnepli, tekintve, hogy a Villa d’Este S.p.A. vállalatot 1873-ban alapították. A jubileum apropóján a szálloda egész évre különleges programokkal készül és a téli időszakban is nyitva marad.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht eseményére és vasárnapi nyílt napjára az alábbi weboldalon biztosíthatják be maguknak a jegyeket az érdeklődők: https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/packages-tickets/

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 további információi megtalálhatók az esemény iOS és Android operációs rendszerekre fejlesztett okostelefon-alkalmazásában, a https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/ weboldalon és a https://www.instagram.com/concorsodeleganza_vde/ Instagram-oldalon is.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés