Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új, 2024-es MINI Lifestyle Kollekció

Az új lifestyle-termékek formanyelve az új MINI Cooper stílusjegyeit idézi. A kollekció a ruházati termékektől kezdve, a poggyászokon át, egészen az ötletes és egyedi kiegészítőkig terjed.

 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Author.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Az új lifestyle-termékek formanyelve az új MINI Cooper stílusjegyeit idézi. A kollekció a ruházati termékektől kezdve, a poggyászokon át, egészen az ötletes és egyedi kiegészítőkig terjed.

Sokféleképpen kifejezhető egy márka iránti elkötelezettség. A MINI nemzetközi közösségének tagjai az autójukon kívül, a hétköznapokban is látványosan hangoztathatják rajongásukat, hiszen az új, 2024-es MINI Lifestyle Kollekció termékei folyamatos kapcsolatot teremtenek kedvenc márkájukkal. A kollekció a MINI-re jellemző stílust és funkcionalitást egyesíti. Az újdonságokat az új MINI Cooper formanyelvének grafikus részletei mentén álmodták meg a tervezők, felelős gyártási megoldásokat és nagyarányban visszanyert anyagokat alkalmazva. A termékek sorozatgyártása során keletkező hulladékot például ugyanúgy összegyűjtik és újrahasznosítják, mint a nejlon és a PET palackok esetében.

A 2024-es MINI Lifestyle Kollekció új ruházati termékei

Az új kollekció fő motívumai az új MINI Cooper frontrészét idézik. A portfólió egyik fénypontja a MINI Car Face Detail póló (MINI Car Face Detail T-Shirt), amely a márka által fémjelzett, kör alakú első fényszórók vonalvezetését hirdeti. A kiváltképp kényelmes viseletről pedig a MINI Outline Print kapucnis pulóver (MINI Outline Print Hoodie) gondoskodik, amelynek elejét és hátulját az új MINI Cooper első fényszóróinak és hűtőrácsának kontúrjai díszítik.

A 2024-es MINI Lifestyle Kollekció színvilága a MINI új modellcsaládjának kontrasztárnyalataival áll összhangban. Az új MINI sapkákon (MINI Caps) például az élénk Rebel Red és az új Vibrant Silver árnyalatok találkoznak.

Mindegyik ruházati termék bio- és újrahasznosított pamut keverékéből, vagy teljes egészében biopamutból készül. A divatkollekció minden darabját Portugáliában gyártják.

Megbízható társak a hétköznapokban és a hosszabbra nyúló utazásokon

Legyen szó akár hosszabb hétvégi kiruccanásról, akár csak egy gyors hétköznapi bevásárlásról, a 2024-es MINI Lifestyle Kollekció poggyászai gondosan átgondolt részletekkel segítenek.

Az időtlen MINI utazótáska (MINI Duffle Bag) mindazon ügyfelek számára elérhető, akik a klasszikus kialakítású modelleket kedvelik. A tartós, vízlepergető borítással ellátott útitárs újrahasznosított PET palackokból készült, tágas belső kialakításának köszönhetően pedig rengeteg helyet kínál. A csomagok bepakolását kétirányú cipzár könnyíti meg. Utazás közben a táska kézben és vállra akasztva is hordható, a levehető vállpántoknak köszönhetően.

A hosszabbra nyúló utazásokat a dombornyomott márkalogóval ellátott MINI kézipoggyász (MINI Cabin Trolley) hivatott megkönnyíteni. Négy csendes kerekének köszönhetően a zárható, keményfedeles minibőrönd könnyedén és szinte hangtalanul gurítható. Nagy belső rekeszei több részre lettek osztva, lehetővé téve a csomagok sérülésmentes elrendezését. Az új MINI poggyászok összes belső béléséhez hasonlóan a MINI kézipoggyász is az új MINI Cooper üléseinek jellegzetes mintázatát viseli.

A fontos dokumentumok és az olyan kisebb kiegészítők, mint a praktikus MINI Car Tile Notebook, biztonságosan és stílusosan elférnek az új MINI Car Face Detail Musette válltáskában. Vásárláskor a vízlepergető MINI Car Face Detail bevásárlótáska (MINI Car Face Detail Shopper) kínál elegendő helyet, hosszú vállpántjainak köszönhetően pedig kényelmesen hordozható.

A kiváló minőségű, újrahasznosított nejlonból készült, vadonatúj MINI laptoptáska (MINI Laptop Bag) a párnázott belső kialakításnak köszönhetően utazás közben is megbízhatóan védi az okoseszközöket. Rendkívül praktikus: a hátoldalon elhelyezett nyitott rekesz lehetővé teszi, hogy a laptoptáska egy bőrönd teleszkópos fogantyújához is kényelmesen csatlakoztatható legyen.

Az új, 2024-es MINI Lifestyle Kollekció „Urban Series” laptoptáskái, utazótáskái és hátizsákjai a szőtt kialakításnak köszönhetően kényelmesen és biztonságosan tarthatók. A szőtt mintázat alapjai az új MINI modellcsalád műszerfalán található textilfelületek, így e stílusjegyekkel a márka rajongói mindenhová magukkal vihetik a MINI világának egy darabját.

Kiegészítők a MINI-től

Az új kollekció stílusos kiegészítői még több MINI-pillanatot garantálnak a hétköznapokban. Az új MINI Cooper és az új MINI Aceman sziluettjét formáló, rozsdamentes acélból készült kulcstartó a MINI minden rajongója számára kötelező darab.

A MINI Colour Block utazótermoszok (MINI Colour Block Travel Mugs) két méretben kaphatók, hogy tökéletesen induljon a nap. A duplafalú vákuumszigetelés utazás közben is melegen tartja az italt. A termoszok természetesen tökéletesen elférnek a MINI pohártartóiban. A zárható Push-to-drink nyílás megakadályozza az ital szivárgását. A hűsítők tárolására a közkedvelt MINI Colour Block vizespalack (MINI Colour Block Water Bottle) is a rajongók rendelkezésére áll.

MINI-vel napban és esőben

A 2024-es MINI Lifestyle Kollekció két klasszikus formájú napszemüveget is tartogat. Mindkét modell kiváló minőségű, újrahasznosított anyagból készült, sötétzöld lencséit pedig magasfényű fekete keret fogja közre.

A kollekció új MINI esernyői (MINI Umbrellas) a szürke égbolt alatt is üde színfoltként ragyognak. A szélcsatornában tesztelt modellek összecsukható változatban és kényelmes boternyőként is elérhetők.

Színes MINI termékek a legkisebb rajongóknak

A MINI Alu Balance Bike gyermekkerékpárral a környék egyszerre játékos és biztonságos felfedezése sem probléma. Az állítható nyeregnek és a gyermek magasságához igazítható kormánynak köszönhetően az egyensúlyozó kerékpár a lehető legtovább kíséri a MINI legkisebb rajongóit. A nyeregen található fogantyú szükség esetén megkönnyíti a kerékpár felemelését.

A 2024-es MINI Lifestyle Kollekció gyermekruházati termékei teljes egészében biopamutból vagy bio- és újrahasznosított pamut keverékéből készülnek. Nyáron az új MINI Coopert idéző körkörös mintázattal ellátott MINI pólók nyújtanak védelmet az UV-sugárzás ellen, hidegebb időben pedig a gyerekeknek készített, puha belső béléssel ellátott MINI Car Tile pulóver (MINI Car Tile Sweatshirt) gondoskodik a kellemes közérzetről. A piros MINI Cooperrel díszített babaruhában és a hozzá illő piros kendővel pedig már az egészen kicsi MINI-rajongók is stílusosan fedezhetik fel a világot.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés