Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Articles · Márkák.

Sajtóközlemény
 
Sajtóanyag
 
Beszéd
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Jubileumi főhajtás John Cooper szellemisége előtt: a MINI Anniversary Edition különkiadás

17.07.2021Sajtóközlemény

A MINI a Cooper családdal megkötött együttműködése hatvanadik évfordulóját ünnepli. Az utakon átélhető maximális vezetési élmény és a legendás motorsport-sikerek iránti közös szenvedélynek ezúttal egy 740 darabos limitált széria állít emléket a MINI Cooper, a MINI Cooper S és a MINI John Cooper Works modellek palettáján.

MINI
·
John Cooper Works
·
John Cooper Works
·
Háromajtós MINI

Emisszió nélkül a siker felé vezető úton: az új MINI modellek több mint 15 százaléka már hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiával talál gazdára

14.07.2021Sajtóközlemény

Piaci bevezetése óta a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE a brit prémiumgyártó több mint 30 000 ügyfelének tetszését nyerte el világszerte. A MINI Cooper SE Countryman ALL4 plug-in hibrid modell eközben stabilan emelkedő értékesítési mutatóival nyomatékosítja a fenntartható vezetési élmény melletti egyre intenzívebb rajongást.

MINI Electric

Három szín, három tető, végtelen személyre szabhatóság: a Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés

08.07.2021Sajtóközlemény

A háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Clubman opcionális extrafelszereltségeket egyesítő palettáján egy olyan új stíluselem vált elérhetővé, amely egyedülálló a kisautók mezőnyében. A MINI oxfordi gyárának innovatív karosszériafényezési folyamata lehetővé teszi, hogy a kiválasztott négykerekű kedvencek teteje háromárnyalatú, színátmenetes fényezést viseljen, még tovább nyomatékosítva a brit prémiummárka összetéveszthetetlen, egyedi stílusát.

MINI Electric
·
MINI Clubman
·
MINI
·
Háromajtós MINI
·
Ötajtós MINI

Az új BMW 2-es Coupé

07.07.2021Sajtóanyag

Top

A BMW új fejezetet nyit sportos kompakt modelljei több évtizede íródó sikertörténetében, a rendkívül népszerű szegmens prémium csúcsán állítva fel a márka által fémjelzett, abszolút vezetési élmény új mércéjét. Az új BMW 2-es Coupé a sportosság mérnökien precíz, összpontosított formáját testesíti meg, egy olyan járműkoncepcióba csomagolva, amelynek középpontjában elsősorban a kihegyezett menetdinamika, az atletikus kisugárzás, az erőteljes motorpaletta és ...

G42
·
Coupé
·
2-es sorozat

Megkezdődött a BMW iX sorozatgyártása

02.07.2021Sajtóközlemény

Top

A BMW Group dingolfingi létesítményében ma kezdetét vette a bajor prémiumgyártó új technológiai zászlóshajójának sorozatgyártása, amellyel beköszöntött a személyes mobilitás új korszaka.

i20
·
Dingolfing
·
Környezet
·
BMW iX
·
Technológia
·
BMW i
·
Vállalati
·
Üzemek, létesítmények
·
Gyártóüzemek
·
Fenntarthatóság
·
Gyártás és újrahasznosítás

BMW iX3 roadshow Magyarországon

02.07.2021Sajtóközlemény

Országos roadshow keretében mutatkozik be a BMW X modellcsalád első tisztán elektromos meghajtású tagja, a bajor prémiumgyártó által fémjelzett sportos vezethetőséget, valamint a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő BMW X3 kényelmét, sokoldalú funkcionalitását és bőséges helykínálatát együttesen kínáló BMW iX3.

G08
·
BMW i
·
BMW iX3

A BMW iX és a BMW i4 a Coldplay új dalának ritmusára gurul képernyőkre

21.06.2021Sajtóközlemény

A vadonatúj, tisztán elektromos meghajtású BMW modellek televíziós reklámjához a brit együttes „Higher Power” című száma szolgáltatja a zenei alapot, amellyel a bajor prémiummárka és a világ egyik legnagyobb lemezkiadó vállalataként működő Warner Music Group között hosszútávú, fenntarthatóságra összpontosító együttműködés veszi kezdetét.

i20
·
G26
·
BMW iX
·
BMW i
·
BMW i4

Megvannak a BMW i4-es magyarországi árai

15.06.2021Sajtóközlemény

Már hazánkban is rendelhető a BMW i4, a bajor prémiumgyártó első olyan zéró emissziójú modellje, amelyet kifejezetten a menetdinamika szempontjai szerint fejlesztettek ki a mérnökök. A károsanyag-kibocsátástól mentes vezetési élményt, a kompromisszumoktól mentes prémium minőséget, az ügyfélközpontú személyre szabhatóságot és a hosszú hatótávot egyszerre kínáló BMW i4 bruttó 19 690 000 Ft-tól érhető el a kereskedésekben.

G26
·
BMW i
·
BMW i4

Károly herceg is üdvözölte a modern MINI oxfordi sorozatgyártásának huszadik jubileumát

11.06.2021Sajtóközlemény

A modern MINI nagysikerű sorozatgyártásának huszadik évfordulóját ünnepelve Károly herceg tegnap személyesen látogatott el a brit prémiummárka oxfordi otthonába, hogy megismerje a négykerekű egyéniségek mögötti embereket és hogy betekintést nyerjen a hosszútávon fenntartható sorozatgyártás legkorszerűbb folyamataiba, illetve fejlesztési innovációiba.

Vállalati

Számos modellsorozatát frissíti 2021 nyarán a BMW

10.06.2021Sajtóközlemény

Az új BMW 4-es Coupé és az új BMW 4-es Cabrio portfóliója tovább bővül, a BMW 3-as sorozat és a BMW 4-es sorozat modelljeihez új karosszériafényezési árnyalatok és üléskárpitozási lehetőségek válnak elérhetővé, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (Lane Departure Warning) optimalizált funkcióval frissül, a BMW 5-ös limuzin, a BMW 5-ös Touring, a BMW 6-os Gran Turismo és a BMW M5 opcionális extrafelszereltségeket egyesítő palettáján pedig a négyzónás ...

G22
·
G23
·
G30
·
G31
·
G32
·
F90
·
G05
·
Coupé
·
3-as sorozat
·
Touring
·
BMW M modellek
·
1-es sorozat
·
Gran Turismo
·
M5
·
Gran Coupé
·
Cabrio
·
5-ös sorozat

Az új BMW X3 M Competition és az új BMW X4 M Competition

09.06.2021Sajtóanyag

Top

Két évvel a piaci bevezetés után a BMW M GmbH felfrissíti a BMW X3 és a BMW X4 nagyteljesítményű párosát. A középkategória meghatározó Sports Activity Vehicle (SAV) és Sports Activity Coupé (SAC) modelljeinek új stílusjegyei, új M-specifikus változtatásai és új járművezérlő koncepciója mellett az új BMW X3 M Competition és az új BMW X4 M Competition minden korábbinál nagyobb tolóerővel érkezik meg az utakra.

F97
·
F98
·
BMW M modellek
·
X3 M
·
X4 M

Az új BMW 4-es Gran Coupé

09.06.2021Sajtóanyag

Top

Megérkezett a BMW 4-es Gran Coupé második generációja, érezhetően továbbfejlesztett menetdinamikai adottságokkal, a márka új formanyelvét éltető karosszéria-kialakítással, minden korábbinál exkluzívabb, prémium utastéri hangulattal és számos járművezérlő, illetve járműkapcsolati innovációval.

Gran Coupé
·
4-es sorozat

Az új BMW X3 és az új BMW X4

09.06.2021Sajtóanyag

Top

Sportosabb, modernebb és digitálisabb. A modellciklus feléhez érkezve a bajor prémiumgyártó új formanyelvvel, kibővített felszereltséggel és ügyfélorientált termékstruktúrával frissíti fel sikeres Sports Activity Vehicle (SAV) és Sports Activity Coupé (SAC) modelljét. Az újratervezett frontrész és az újragondolt hátsó kialakítás minden korábbinál intenzívebben nyomatékosítja a BMW X3 harmadik nemzedékének magabiztos terepjáró-kiállását és sportos ...

G01
·
G02
·
X3
·
X4
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

PressClub Information

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Related Videos.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés