Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Articles · Vállalati.

Sajtóközlemény
 
Sajtóanyag
 
Beszéd
 
Fact & Figures
 
+ Filter

A BMW Group, a Northvolt és a Umicore összefog a hosszú távon fenntartható életciklussal rendelkező akkumulátorok kifejlesztése érdekében

Fri Oct 19 10:55:50 CEST 2018Sajtóközlemény

Top

A három vállalat együttműködéséből egy felelős nyersanyag-kitermelésre és innovatív gyártási technológiákra épülő, több lépcsőben újrahasznosítható akkumulátorfejlesztő és -előállító termelési hálózat jön létre, amely hosszú távon biztosítja a tisztán elektromos mobilitás környezetbarát működését.

Vállalati
·
Technológia
·
Electrification
·
Alternatív hajtásrendszerek, a jövő mobilitása
·
Efficient Dynamics

A BMW Group stabil értékesítési növekedéssel zárta 2018 első háromnegyed évét

Fri Oct 12 15:13:27 CEST 2018Sajtóközlemény

Top

A bajor prémiumgyártó eladásai szeptemberben, valamint a január és szeptember közötti időszakban is túlszárnyalták az előző esztendő értékesítési teljesítményét, amelyet a vállalatcsoport kilencedik hónapban átadott 14 559 darab hálózatról tölthető modellje is nyomatékosít.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok

MINI szalonnal bővült Magyarország egyik legrégebbi BMW márkakereskedése, a pécsi Schneider Autóház

Fri Sep 28 12:38:51 CEST 2018Sajtóközlemény

Közel százmillió forintos beruházással készült fel portfóliója bővítésére a BMW-vel 27 éve kapcsolatban álló pécsi Schneider Autóház. Az eddig BMW, BMW M és BMW i márkákat forgalmazó kereskedés új szalonjában már a MINI modelljeit is megtalálhatják az ügyfelek.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

Együtt folytatja a MINI és a Katona József Színház

Thu Sep 27 10:46:58 CEST 2018Sajtóközlemény

Sikeres és gyümölcsöző kapcsolattá fejlődődött a MINI és Katona József Színház között tavaly szeptemberben megkezdett kulturális együttműködés, így a brit prémiumgyártó és a színház a partneri viszony fenntartása és erősítése mellett döntöttek. A színház legújabb projektjében, mely intim közelségbe engedi a nézőket a társulat tagjaihoz, támogatóként vállalt szerepet a MINI.

Vállalati
·
Kulturális ügyek

Közel tíz év után BMW és MINI márkakereskedés nyílt Miskolcon

Fri Sep 21 08:00:00 CEST 2018Sajtóközlemény

Szeptember 20-án nyitotta meg ünnepélyes keretek között kapuit a miskolci régió új BMW és MINI márkakereskedése, a BMW Miskolc Motors. A BMW Group Magyarország hivatalos partnereként működő szalonban a bajor és a brit prémiumgyártók ügyfelei a klasszikus modellek mellett a BMW i és a BMW Premium Selection modelljeit is megtalálhatják, továbbá szervizszolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

A SUHANJ! Alapítvány csapata a világrekordot hozó 45. BMW Berlin Maratonon is részt vett

Thu Sep 20 08:00:00 CEST 2018Sajtóközlemény

2018-ban is sikerrel zárta a BMW Group Magyarország támogatását élvező SUHANJ! Alapítvány csapata a BMW Berlin Maratont. A SUHANJ! csapatát idén két handbike-os és két látássérült futó képviselte a világ egyik legnagyobb presztízsű futóversenyén.

Vállalati

A BMW Group augusztusi eladásain a gazdasági nehézségek sem fogtak ki

Thu Sep 13 14:15:16 CEST 2018Sajtóközlemény

Top

2018 nyolcadik hónapjában a müncheni központú vállalatcsoport világszerte173 454 darab új autót értékesített, amellyel egész éves eladási mutatója 1 597 021 darabra nőtt. Miközben a BMW Group hálózatról tölthető modellpalettájának tagjai minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, az új BMW X3, a BMW 5-ös sorozat, a BMW i3 tisztán elektromos prémium kompakt és a BMW i8 plug-in hibrid sportautó is kétszámjegyű értékesítési növekedéssel zárt.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide

A természet szeretete kapcsolja össze a MINI-t és a Mountex-et

Wed Sep 12 14:06:42 CEST 2018Sajtóközlemény

Idén ősszel együttműködésbe kezd a MINI és a kiváló minőségű túra és outdoor felszereléseket kínáló Mountex. A brit prémiumgyártó és a hazai alapítású, évtizedes múltra visszatekintő üzletlánc első lépésként egy kivételes autós kalandozásra invitálja a természet szerelmeseit.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

Prémium használtautó-szalont nyit a Wallis Motor

Wed Sep 05 08:00:00 CEST 2018Sajtóközlemény

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW és MINI szalonja után, a Könyves Kálmán körúton nyitja meg kapuit a Wallis Motor prémium szolgáltatásokat és szalonkörülményeket kínáló új egysége, a Wallis Prémium Használtautó Center. A BMW Premium Selection modellek, valamint a Wallis Motor Pest és Duna szigorú minőségellenőrzésen átesett használtautó kínálatban ősztől válogathatnak a szalon ügyfelei.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

Online sorozatban vállalt négykerekű főszerepet az új BMW 5-ös limuzin

Tue Aug 28 09:38:20 CEST 2018Sajtóközlemény

Az Amazon Prime Video augusztus 31-én mutatja be Tom Clancy legendás karakterére írt új sorozatát, amelynek lendületes akciójeleneteiben egy BMW 540i xDrive limuzin érkezik a főszereplő, Jack Ryan segítségére.

G30
·
Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Limousine
·
5-ös sorozat

Katti Zoób divatshow a MINI-vel

Mon Aug 27 13:00:00 CEST 2018Sajtóközlemény

Augusztus 19-én a Katti Zoób Divatház hagyománnyá vált nyári divatshowján mutatkoztak be Zoób Kati 2018/19-es őszi/téli és 2019-es tavaszi/nyári kollekciói. A MINI támogatását immár három éve élvező nagyszabású, nyitott shownak ezúttal rendhagyó módon Balatonfüred egy különleges, mediterrán hangulatú utcája adott otthont.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
·
Értékesítés és marketing

Öt nap alatt a Föld körül: a BMW Group és a Lufthansa Cargo levegőbe emeli a BMW Vision iNEXT World Flight tanulmányt

Thu Aug 23 16:24:07 CEST 2018Sajtóközlemény

Top

München, New York, San Francisco és Peking – három kontinens négy úti célja mindössze öt nap leforgása alatt: a BMW Group és a Lufthansa Cargo egy felemelően különleges médiaesemény keretében mutatja be a BMW Vision iNEXT World Flight járműtanulmányt.

Vállalati
·
Vállalati események
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok
·
Technológia
·
Alternatív hajtásrendszerek, a jövő mobilitása
·
iNEXT
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

PressClub Information.

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Related Videos.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés