Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

BMW i Ventures este unul din liderii investiţiei în noua tehnologie DeepDrive pentru motoare electrice

22.03.2023Comunicat de presă

BMW i Ventures a anunţat o investiţie Series A, în calitate de colider, în runda de 16,1 milioane de dolari pentru compania start-up DeepDrive. DeepDrive a dezvoltat un motor cu rotor dublu, eficient din punct de vedere al costurilor şi al resurselor, care poate extinde autonomia automobilelor electrice. Printre investitori se mai numără UVC Partners, Bayern Kapital cu Wachstumsfonds Bayern şi divizia de fonduri de investiţii corporate a Continental. ...

BMW i Ventures
·
Tehnologie
·
BMW i
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Electrification

DTM: BMW M4 GT3 va defila în culorile RoboMarkets, Schaeffler şi Shell, partenerii BMW M Motorsport

22.03.2023Comunicat de presă

Prezentarea designurilor şi ale numerelor pentru maşinile pe care piloţii oficiali BMW M - René Rast, Sheldon van der Linde şi Marco Wittmann - vor concura în sezonul DTM 2023. +++ Van der Linde va apăra titlul DTM cu maşina #1, în timp ce Rast şi Wittmann îşi păstrează numerele obişnuite 33 şi 11. +++ Cele trei BMW M4 GT3 vor purta culorile RoboMarkets, Schaeffler şi Shell, partenerii BMW M Motorsport.

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW Motorsport
·
GT Racing
·
BMW Customer Racing

Locul al doilea la Sebring: BMW M Hybrid V8 a sărbătorit primul podium în IMSA - echipele BMW M4 GT3 au reuşit dubla în clasa GTD

20.03.2023Comunicat de presă

#25 BMW M Hybrid V8 a terminat runda a doua din IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2023 pe locul al doilea, cealaltă maşină a abandonat. +++ Clasare pe primele două locuri pentru BMW M4 GT3 din clasa GTD. +++ Turner a ocupat primele două poziţii pe podium cu BMW M4 GT4 în IMPC.

BMW Motorsport
·
LMDh
·
IMSA Series
·
GT Racing
·
BMW Customer Racing

ROWE Racing şi BMW M4 GT3 câştigă etapa de deschidere a acestui sezon din Nürburgring Endurance Series

20.03.2023Comunicat de presă

Dries Vanthoor şi Maxime Martin se impun cu #99 BMW M4 GT3 în prima cursă a sezonului pe Nordschleife. +++ Locul al cincilea pentru BMW Junior Team; pole position pentru Walkenhorst Motorsport. +++ BMW M4 GT4 obţine victoria la prima participare în clasa SP10.

BMW Motorsport
·
GT Racing
·
BMW Customer Racing
·
Motorsport Juniors

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023

17.03.2023Comunicat de presă

Concorso d'Eleganza Villa d'Este cuprinde opt categorii de automobile. +++ Zilele publice din incinta Villa Erba construite ca un festival. +++ BMW Group sărbătoreşte premiera unui unicat sport elegant. +++ Diverse faţete pentru prezenţa BMW Group. +++ Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht conferă evenimentului o aromă bavareză. +++ BMW Group Classic urmăreşte dezvoltarea prestigiosului eveniment de eleganţă.

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie marca BMW

Al 25-lea an în rol "Official Car of MotoGP": BMW M începe sezonul aniversar cu noul BMW M2 MotoGP Safety Car

17.03.2023Comunicat de presă

Legături strânse din 1999: parteneriatul cu deţinătorul drepturilor MotoGP, Dorna Sports, intră în al 25-lea sezon.+++ Premieră pentru noua maşină de siguranţă BMW M2 MotoGP la deschiderea sezonului de la Portimão. +++ Franciscus van Meel: "Un parteneriat strâns de lungă durată ca acesta este special în cursele internaţionale."

G87
·
Automobile BMW M
·
M2
·
Official Car of MotoGP

Digital, dinamic şi acum electric: BMW Seria 5 intră într-o nouă eră

16.03.2023Comunicat de presă

Top

Anunţuri făcute la Conferinţa anuală a BMW Group: BMW Seria 5 Sedan va veni şi ca model electric Performance de la BMW M GmbH. +++ Lansarea programată pentru octombrie 2023. +++ BMW i5 Touring urmează să sosească în primăvara anului 2024, ca singurul modelul electric din segmentul breakurilor.

G61
·
G60
·
Touring
·
BMW i
·
BMW i5
·
Seria 5
·
Sedan

BMW Panoramic Vision: noul head-up display pe toată lăţimea parbrizului intră în producţie de serie în 2025

16.03.2023Comunicat de presă

Top

Noul head-up display BMW se numește BMW Panoramic Vision și reprezintă reinterpretarea orientării șoferului BMW „ochii la drum – mâinile pe volan” în NEUE KLASSE.

Tehnologie
·
Infotainment, sisteme de control
·
Sisteme asistenţă şofer

BMW Group se aşteaptă la o creştere profitabilă în 2023 – prin expansiunea segmentelor automobilelor electrice şi de lux

15.03.2023Comunicat de presă

Top

Zipse: "Puncte forte dovedite, tehnologii de avangardă şi NEUE KLASSE ca reţetă pentru succes". +++ Marja EBIT pentru 2023 estimată în intervalul 8-10%. +++ Cerere mare: 15% cotă de automobile electrice în 2023. +++ Creştere importantă a vnânzărilor de automobile electrice în următorii ani. +++ Creştere de peste 10% în segmentul de lux în 2023. +++ Scăderea suplimentară a emisiilor de CO₂ planificată pentru 2023. +++ Perspectivă concretă pentru NEUE KLASSE ...

Cifre şi informaţii corporate
·
Corporativ
·
Evenimente corporate

Aplicaţiile de la BMW şi MINI totalizează împreună 10 milioane de utilizatori activi

13.03.2023Comunicat de presă

Două milioane de utilizatori zilnic. +++ Numeroase funcţii utile – de la programare în service, la parcare automată. +++ Evaluare 4.9 stele în Apple App Store din peste 5,5 mii voturi. +++ Aplicaţiile pot fi testate în modul demo pentru o numeroase modele de automobile.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control

Rezultate financiare solide pentru 2022 confirmă strategia BMW Group

10.03.2023Comunicat de presă

Top

EBT mare pentru companie: 23,5 miliarde de euro - marjă EBT: 16,5%. +++ EBIT auto: 10,6 miliarde de euro - marja EBIT 8,6%, în obiectiv (excluzând efectele consolidării complete BBA: 11,2%). +++ Cash flow disponibil puternic (auto): 11,1 miliarde de euro. +++ Emisiile de CO2 ale flotei de automobile noi din UE la 105,0 g/km (WLTP) - mult sub obiectivul de emisii aplicabil (127,5 g/km). +++ Dividende propuse de 8,50 euro per acţiune ordinară. +++ Zipse: "Am ...

Cifre şi informaţii corporate
·
Corporativ

BMW Group şi AirConsole găzduiesc o competiţie comună pentru dezvoltatorii de jocuri în maşină

09.03.2023Comunicat de presă

Competiţia profită de potenţialul comunităţii globale de dezvoltatori pentru jocurile în maşină ale viitorului. +++ Înscrierile sunt posibile până la 8 iunie 2023. +++

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului

Interacţiunea cu utilzatorul – un pas important înainte: BMW prezintă cea mai nouă versiune a sistemului BMW iDrive

08.03.2023Comunicat de presă

Top

Ecran de pornire personalizabil pentru ergonomie optimizată. +++ Selecţie rapidă a funcţiilor datorită structurii de meniu plat. +++ BMW iDrive a impus standardul pentru interfeţele intuitive de automobil uman de peste 20 de ani.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control

Premieră mondială la Amelia Island: noile BMW X5 şi BMW X6, precum şi noile BMW X5 M Competition şi BMW X6 M Competition

07.03.2023Comunicat de presă

Noile modele BMW X şi variantele de înaltă performanţă din segmentul Sports Activity Vehicle şi Sports Activity Coupé au prima apariţie publică la Concours d'Elegance 2023 din Florida. Coupé-ul de curse BMW 3.0 CSL şi versiunea de serie aniversară sunt expuse în spaţiul BMW Group Classic, alături de emblematicul BMW 507. Călătorie cu patru generaţii de modele BMW roadster.

G06
·
F95
·
F96
·
G05
·
G29
·
Automobile BMW M
·
X6 M
·
X6
·
X5 M
·
Z4
·
X5

Primul MINI "Made in Germany": uzina BMW Group din Leipzig pregăteşte producţia MINI Countryman electric

01.03.2023Comunicat de presă

Noua generaţie de modele MINI electrice continuă să crească: în 2023, producţia noului MINI Countryman va începe la uzina BMW Group din Leipzig. Modelul crossover va fi oferit atât cu propulsie electrică, cât şi cu motoare termice. Pregătirile pentru începerea producţiei primului MINI "Made in Germany" sunt deja în plină desfăşurare.

MINI
·
MINI Electric
·
MINI Countryman
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2023.

Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2023.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare