Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Cercetare de ultimă oră în calculatoare cuantice: BMW Group şi Universitatea Tehnică din München sunt de acord să creeze un post în "Algoritmi şi aplicaţii cuantice"

17.06.2021Comunicat de presă

5,1 milioane de euro pentru profesorat, echipamente şi personal UTM. +++ Legătură dintre cercetarea remarcabilă şi aplicaţia din industrie. +++ Potenţial mare al calculatorului cuantic pentru probleme de optimizare.

Tehnologie

#MIMI Vitesco Technologies MINI Electric – prima maşină electrică de competiţie care susţine campania "Vaccinare în viteza a șasea", pe 17-18 iunie la Târgu Mureş

16.06.2021Dosar de presă

Top

La 19 iunie, MINI Electric Racing marchează o nouă premieră – este pilotat de Preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, în deschiderea etapei de Super Rally Târgu Mureş. „O formulă de susţinere pentru motorsportul electric care ne onorează”,

MINI Electric Racing
·
MIMI
·
MIMIRacing
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Renovatio
·
FRAS
·
Norris Măgeanu

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2021

16.06.2021Comunicat de presă

Top

Se reconfirmată desfăşurarea în perioada 1-3 octombrie 2021. +++ Deschiderea acreditărilor pentru presă la începutul lunii august. +++ Clasele de maşini au fost definite, platoul de concurs este complet. +++ Competiţia de motociclete de la Villa Erba şi ziua pentru public, în mod excepţional, nu vor fi organizate în acest an. Joi are lor Villa d'Este Prelude Tour de-a lungul Lacului Como.

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie corporate

Înapoi în clasa principală: BMW M Motorsport confirmă că va concura în categoria LMDh din sezonul 2023

11.06.2021Comunicat de presă

BMW M Motorsport revine în cursele internaţionale de prototipuri. Joi s-a confirmat că un prototip LMDh este dezvoltat pentru a fi utilizat în seria IMSA din America de Nord. Începând cu sezonul 2023, această maşină va permite BMW M Motorsport să concureze pentru victorie în clasamentul general al unor curse clasice prestigioase precum Daytona, Sebring şi Road Atlanta (toate din SUA).

Automotive
·
BMW Motorsport
·
IMSA Series

Noul BMW Seria 4 Gran Coupé

09.06.2021Dosar de presă

Top

Plăcerea de a conduce emblematică pentru BMW şi eleganţa sportivă sunt reunite cu funcţionalitatea modernă: noul BMW Seria 4 Gran Coupé este pregătit să continue succesul predecesorului său cu această combinaţie de calităţi, precum şi îmbunătăţiri clare ale calităţilor sale şi substanţei de produs.

Gran Coupé
·
Seria 4

Vitesco Technologies MINI Electric Racing pe Transalpina

08.06.2021Comunicat de presă

Top

Dominic Marcu a revenit la comenzile Vitesco Technologies MINI Electric Racing pentru a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, la Rânca. Cursa a fost una cu multe provocări, trasele lungi şi rapide nefiind teritoriul preferat al maşinii de curse electrice, dar şi o oportunitate de noi teste şi măsurători pentru echipa Vitesco Technlogies, în căutarea optimizărilor aerodinamice. Din 47 de maşini înscrise la start, MIMI a terminat în a ...

MINI Electric Racing
·
MINI
·
MINI 3 uşi

BMW M Motorsport a prezentat BMW M4 GT3 la Nürburgring: prima cursă de test urmează în curând

02.06.2021Comunicat de presă

Cortina este ridicată pentru BMW M4 GT3 în noul său design BMW M Motorsport: înaintea cursei de 24 de ore de la Nürburgring (Germania), noul vârf de lance BMW pentru competiţii GT a fost dezvăluit în noul design, anunţând faza finală a testării. BMW M4 GT3 va disputa prima sa cursă la 26 iunie, în etapa a patra a Nürburgring Endurance Series (NLS).

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW Motorsport
·
GT Racing
·
Customer Racing

Primul BMW i4

02.06.2021Dosar de presă

Top

BMW Group prezintă primul automobil premium complet electric poziţionat în segmentul mediu, unul atât de definitoriu pentru BMW. Primul BMW i4 din istorie oferă agilitatea şi supremaţia dinamică care stau la baza plăcerii de a conduce caracteristică mărcii, plus confortul sedanului şi funcţionalitatea modernă într-un nou format nou, cu zero emisii locale. Astfel, semnalează sosirea mobilităţii electrice chiar în inima mărcii BMW. Modelul i4 îşi îmbină ...

G26
·
Automobile BMW M
·
BMW i
·
i4 M50
·
BMW i4

Primul BMW iX

02.06.2021Dosar de presă

Top

Pentru a inova este necesar să te eliberezi de orice restricţii. BMW i este divizia BMW care are independenţă totală. Pentru BMW i am abordat materiale noi, am dezvoltat soluţii şi procese de fabricaţie noi, am inovat în ceea ce priveşte concepte de automobil şi soluţii de sisteme de propulsie. Modelele BMW i sunt adevărate concept car-uri produse în serie, iar tehnologia dezvoltată pentru BMW i este ulterior preluată de înteraga gamă de modele BMW Group. ...

i20
·
BMW iX
·
BMW i

Prezentul întâlneşte viitorul: programul plin atât pe circuit, cât şi în afara lui pentru BMW M Motorsport la Nürburgring

31.05.2021Comunicat de presă

Din perspectiva BMW M Motorsport, cea de-a 49-a ediţie a cursei de 24 de ore de la Nürburgring (Germania), care va avea loc la 5-6 iunie 2021, va fi plină de momente importante, atât pe circuit, cât şi în afara lui. Directorul executiv BMW M, Markus Flasch, va experimenta provocarea propusă de Nordschleife la volanul BMW M2 CS Racing. Înaintea cursei, accentul se pune pe lansarea noului BMW M4 GT3 şi pe un tur de onoare foarte special.

BMW Motorsport
·
24h Races
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare