Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Opt clasări în puncte pentru BMW M4 DTM în ciuda unui start de sezon dificil la Spa-Francorchamps

03.08.2020Comunicat de presă

După luni de aşteptare, piloţii BMW Motorsport din DTm au revenit în acţiune odată cu prima etapă a sezonului 2020, desfăşurată pe legendarul circuit de la Spa-Francorchamps. Chiar dacă runda de deschidere a stagiunii nu a fost una uşoară pentru modelele BMW M4 DTM, reprezentanţii BMW au reuşit opt clasări în puncte - câte patru în fiecare manşă.

DTM
·
BMW Motorsport

De la materia primă la reciclare: BMW Group dezvoltă un ciclu durabil al materialelor pentru celulele de baterii

29.07.2020Comunicat de presă

Top

Dezvoltarea de celule de baterii inovatoare şi reciclabile. +++ Producţie aproape standard a prototipurilor de celulele de baterii la noua uzină-pilot. +++ Startul planificat pentru sfârşitul anului 2022.

Mediu
·
Corporativ
·
Discursuri membri conducere
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Tehnologie
·
Dezvoltare durabilă
·
Societate
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Producţie, reciclare

Acum 45 de ani: prima generaţie BMW Seria 3 BMW Seria 3 (E21) a fost prezentată lumii în iulie 1975, dând naştere unuia dintre modelele emblematice ale mărcii

29.07.2020Comunicat de presă

Prezentarea BMW Seria 3 în 1975 a avut loc chiar pe Stadionul Olimpic, acelaşi pe care naţionala Germaniei câştiga Campionatul Mondial de fotbal un an mai devreme. Evenimentul, care avea loc la numai câteva sute de metri de sediul central, a deschis un capitol important în istoria mărcii şi a impuns conceptul de sedan sportiv pe piaţa globală.

Seria 3
·
Istorie
·
Istorie marca BMW

Premium implică responsabilitate: BMW Group consideră dezvoltarea durabilă şi gestionarea eficientă a resurselor ca teme centrale ale direcţiei sale strategice

28.07.2020Comunicat de presă

Top

BMW Group pune dezvoltarea durabilă şi utilizarea eficientă a resurselor în centrul direcției strategice a companiei. Președintele Consiliului de Administrație Oliver Zipse a anunțat primele detalii despre această direcție strategică la Munchen și a prezentat obiectivele fără precedent la nivelul industriei pe care compania și le-a stabilit până în 2030.

Mediu
·
Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Dezvoltare durabilă

Propulsia cu pile de combustie ca direcţie importantă de dezvoltare pentru extinderea "Power of Choice": ministrul federal al economiei, Peter Altmaier, a vizitat Centrul de Competenţă în Pile de Combustie al BMW Group

27.07.2020Comunicat de presă

Zipse: Pilele de combustie cu hidrogen au potenţialul de a deveni un alt pilon în portofoliul de sisteme de propulsie. +++ Altmaier: BMW are curajul şi puterea de inovaţie pentru ca această tehnologie să devină un succes de piaţă. +++

Tehnologie
·
Dezvoltare durabilă
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Electrification

BMW Motorrad aniversează 40 de ani de GS - un concept ce a schimbat lumea motociclismului

24.07.2020Comunicat de presă

Top

Un concept ce este pe cât de legendar, pe atât de sofisticat își celebrează aniversarea în 2020: Modelele BMW GS împlinesc 40 de ani. În România: 40 de ani de GS, 40 de zile de redescoperit România - o călătorie pe două roți a cărui scop este a descoperi și mai multe locuri frumoase, de vizitat, în țara noastră

BMW X7 Dark Shadow Edition, produs în 500 de exemplare, poate fi comandat şi în România

24.07.2020Comunicat de presă

Ediţia specială al primului Sports Activity Vehicle din segmentul de lux oferă dotări de design şi echipamente BMW Individual unice şi de-o calitate excepţională. Este produs într-o ediţie limitată la aproximativ 500 de unităţi, la uzina BMW din Spartanburg şi poate fi comandat şi în România. În premieră, din august 2020, sunt disponibile finisaje speciale de culoare BMW Individual pentru BMW X7, BMW X6 şi BMW X5.

G07
·
X7

BMW iX3 – preţuri şi comenzi pentru România

23.07.2020Comunicat de presă

Top

BMW iX3 va fi disponibil în România pentru precomenzi cu un preţ de pornire de 56.800 euro fără TVA, 67.592 euro cu TVA. Primul SUV electric BMW stabileşte repere de eficienţă şi astfel de autonomie obţinută la încărcare rapidă – cu 100 km de autonomie asiguraţi în 10 minute de încărcare la 150 kW. Modelul electric oferă o autonomie maximă măsurată în testul WLTP de 460 km şi asigură o acceleraţie 0-100 km/h în 6,8 secunde.

G08
·
BMW i Automobiles
·
BMW iX3

Începe producţia componentelor high-tech pentru viitorul BMW iNEXT

22.07.2020Comunicat de presă

Uzina BMW Group din Landshut îşi asumă un rol important în producţia BMW iNEXT - inovaţii ce totalizează peste 50 de milioane de euro pentru proiecte viitoare. +++ Grilă frontală inovatoare - componentă high-tech centrală pentru condusul foarte automatizat. +++ Deschiderea noii facilităţi de producţie cu ministrul economiei din Bavaria, Hubert Aiwanger, şi cu membrul Consiliului de Administraţie, Dr. Andreas Wendt. +++ Wendt: "Condusul autonom este o şansă ...

i20
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Tehnologie
·
BMW i Automobiles
·
Autonomous Driving
·
BMW iNEXT

Reper în dezvoltare: BMW M4 GT3 a fost prezentat la uzina BMW Group din Dingolfing

22.07.2020Comunicat de presă

Pilotul oficial BMW Augusto Farfus a fost la volanul BMW M4 GT3 la prima apariţie în incinta uzinei BMW Group din Dingolfing.+++ Jens Marquardt: "Mari mulţumiri tuturor celor care au demonstrat implicare în provocarea extraordinară cu care s-au confruntat în ultimele luni." +++ BMW M4 Coupé şi BMW M3 Sedan dezvoltate de la început ca bază perfromantă pentru BMW M4 GT3.

GT Racing
·
Motorsport Cars
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing

Performanţe extreme oriunde alegi să ajungi: noul MINI John Cooper Works Countryman

22.07.2020Comunicat de presă

Detalii noi de design şi echipamentele rafinate accentuează şi mai mult caracterul sportiv exclusiv al atletului de top. Motorul turbo cu patru cilindri ce oferă 225 kW/306 CP, transmisia Steptronic Sport cu opt trepte, tracţiunea integrală ALL4 şi tehnologia suspensiei concepută cu experienţa pe circuite a John Cooper Works garantează plăcere remarcabilă a condusului şi versatilitate care inspiră - lansare pe piaţă în noiembrie 2020.

John Cooper Works
·
MINI John Cooper Works Countryman

BMW Group România, partener în noul sezon competițional ROTAC

21.07.2020Comunicat de presă

Top

Primul campionat de Time Attack™ din România a ajuns la sezonul cu numărul 6 și se bucură anul acesta de susținerea BMW Group România. O serie de Safety Cars spectaculoase ale diviziei BMW M vor fi puse în serviciul siguranţei la fiecare etapă ROTAC, iar marca va oferi Trofeul Fairplay la finalul calendarului competițional 2020.

ROTAC
·
Safety car
·
Sport
·
Automotive
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

14 July 2020. Follow the link and watch the webcast of the world premiere of the first-ever BMW iX3.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare