Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Noile BMW Seria 5 Sedan şi Touring

27.05.2020Dosar de presă

Top

O prezenţă puternică, un interior plin de detalii rafinate, soluţii de electricare care îmbunătăţesc eficienţa şi inovaţii de ultimă oră în domeniile asistării condusuluu, al controlului/operării şi al conectivităţii ajută noul BMW Seria 5 să-şi consolideze poziţia ca reprezentant foarte sportiv, eficient şi progresiv în segmentul premium al clasei superioare.

G30
·
G31
·
Sedan
·
Touring
·
Seria 5

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo

27.05.2020Comunicat de presă

Top

The BMW 6 Series Gran Turismo is something of an individualist within the premium executive segment and meets the richly varied requirements of modern and extremely discerning customers. It combines the sporting ability for which BMW is renowned with outstanding comfort over long distances. An external appearance brimming with presence and elegance is supplemented by compelling functional versatility.

G32
·
Gran Turismo
·
Seria 6

Noul BMW X2 plug-in hybrid şi update pentru gama BMW X2

27.05.2020Comunicat de presă

Top

Debut pentru primul Sports Activity Coupé cu sistem de propulsie plug-in hybrid: noul BMW X2 xDrive25e; update de design pentru toată gama BMW X2. Modelul SAC compact combină sportivitatea versatilă cu eficienţa exemplară şi o autonomie electrică de până la 57 de kilometri* - design şi dotări noi şi pentru variantele cu propulsie convenţională ale BMW X2

F39
·
BMW iPerformance Automobiles
·
X2 xDrive25e

Noul MINI Countryman

26.05.2020Comunicat de presă

Top

Cu noul MINI Countryman, brandul britanic cu bogată tradiţie continuă să se urmărească cucerirea unui nou public-ţintă. Încă de la prima generaţie, MINI Countryman a fost un pionier. Fiind primul model cu o lungime exterioară mai mare de patru metri, patru uşi, un hayon mare, cinci locuri şi tracţiune integrală, a pus bazele evoluţiei de succes a mărcii în segmentul compact premium. Acum, MINI Countryman reprezintă aproape 30% din înmatriculările noi ale ...

F60
·
MINI Countryman

Sim racing vs motorsport real: inginerul BMW Motorsport Jeroen den Boer analizează asemănările şi diferenţele

20.05.2020Comunicat de presă

În perioada cât a fost pilot de curse, Jeroen den Boer (Olanda) era obişnuit să piloteze maşini GT3 ale BMW Motorsport. Ca inginer-şef, el urmăreşte acum apariţiile în curse ale BMW M6 GT3 şi dezvoltarea noului BMW M4 GT3. În actuala criză COVID-19, den Boer a revenit în cockpit - virtual, cel puţin.

GT Racing
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

BMW Group şi depăşirea a 100 de ani de provocări: transformare şi inovaţie în lupta cu momentele dificile care au marcat istoria companiei

18.05.2020Comunicat de presă

Top

A 100-a Adunare Generală Anuală a BMW Group a avut loc săptămâna trecută şi a stat sub semnul unui nou val de provocări. Vă propunem o incursiune în istoria unei comapnii care începea acum mai bine de 100 de ani ca producător de motoare de avion şi care s-a reinventat mereu, a îmbrăţişat schimbarea de fiecare dată şi a avut forţa de inova mereu, depăşind cele mai dificile crize globale din ulitmul secol.

Corporativ
·
Evenimente corporate
·
Istorie
·
Istorie corporate

Week-end sec pentru piloţii BMW i Andretti Motorsport în "ABB Formula E Race At Home Challenge"

18.05.2020Comunicat de presă

Piloţii BMW i Andretti Motorsport, Maximilian Günther (Germania) şi Alexander Sims (Marea Britanie), nu au putut să puncteze în cea de-a patra cursă a sezonului din "ABB Formula E Race At Home Challenge", desfăşurată pe circuitul virtual din Hong Kong (China).

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
Sim Racing

IMSA iRacing Pro Series: Bruno Spengler şi Philipp Eng urcă pe podium cu BMW M8 GTE

15.05.2020Comunicat de presă

După ce a înregistrat două victorii la începutul IMSA iRacing Pro Series, Bruno Spengler (Canada) a fost doar al şaselea în etapa de la Mid-Ohio (SUA), dar a revenit pe podium în cursa desfăşurată pe circuitul virtual de la Road America (SUA). O strategie îndrăzneaţă în privinţa pneurilor l-a ajutat pe pilotul canadian să treacă linia de sosire pe poziţia a doua cu BMW M8 GTE.

BMW Motorsport
·
IMSA Series
·
Sim Racing
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Tuesday, 02.06.2020 ∙ 18:00 CEST
World premiere of the all-new BMW 4 Series Coupé. Follow the link and watch our live webcast.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare