Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Spre deschiderea sezonului cu turbo power: BMW Motorsport a încheiat ultimul test dinaintea DTM 2019

19.04.2019Comunicat de presă

Săptămâna aceasta, la Lausitzring (Germania( a fost vorba din nou despre DTM. De luni până joi, cei şase piloţi BMW şi adversarii lor au fost în acţiune pe circuitul cu o lungime de 4,570 kilometri. BMW Team RBM, BMW Team RMG şi piloţii lor au utilizat testul pentru a se pregăti, dar şi versiunea 2019 a BMW M4 DTM pentru începerea unei noi stagiuni.

DTM
·
BMW Motorsport

António Félix da Costa, din nou în puncte la prima cursă europeană a sezonului din Formula E, la Roma

15.04.2019Comunicat de presă

António Félix da Costa (Portugalia) a încheiat al nouălea şi a acumulat alte puncte pentru BMW i Andretti Motorsport în cea de-a şaptea cursă a sezonului din Campionatul FIA Formula E ABB. Alexander Sims (Marea Britanie) a fost ghinionist şi a încheiat Geox Rome E-Prix pe poziţia a 17-a.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

BMW Team RLL a încheiat IMSA Sports Car Grand Prix de la Long Beach pe locurile al şaptelea şi al optulea

15.04.2019Comunicat de presă

În "IMSA Bubba Burger Sports Car Grand Prix" de la Long Beach (SUA), #25 BMW M8 GTE, pilotat de Tom Blomqvist (Marea Britanie) şi Connor De Phillippi (SUA), au încheiat pe locul al şaptelea în categoria GTLM. John Edwards (SUA) şi Jesse Krohn (Finlanda) s-au clasat pe poziţia a opta cu #24 BMW M8 GTE.

BMW Motorsport
·
IMSA Series

Vânzările BMW Group cresc cu 2,8% în martie, împotriva tendinţei generale de pe mai multe pieţe majore

11.04.2019Comunicat de presă

Top

După primul trimestru, BMW Group este numărul 1 la nivel global în segmentul premium global. +++ Livrările mărcii BMW au totalizat 221.631 de unităţi în martie, o creştere de 3,7%. +++ Toate regiunile majore de vânzări au contribuit la creşterea vânzărilor. +++ Vânzările din primul trimestru au crescut pentru BMW, Rolls-Royce, BMW Motorrad. +++ Vânzările BMW i3 au crescut cu 16% pentru cel mai bun prim trimestru din istorie: 9.227 de unităţi livrate. +++ ...

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales şi marketing
·
Sales BMW Group Global

Realitatea virtuală şi cea augmented deschid noi căi pentru sistemul de producţie BMW Group

11.04.2019Comunicat de presă

Planificare rapidă şi fiabilă a noilor posturi de lucru din producţie datorită realităţii virtuale şi datelor 3D digitalizate din uzină. +++ Eficienţa învăţării şi calităţii muncii cu tehnologii augmented reality la fel de mare ca în sesiunile de training individuale. +++ Dezvoltarea cursurilor de preăgtire cu tehnologie AR se face intuitiv, fără a fi necesare cunoştinţe de programare. +++ Comparaţie în timp real cu modelele CAD pentru verificări rapide şi ...

Industry 4.0
·
Corporativ
·
Tehnologie
·
Producţie, reciclare

Revenire la Norisring: BMW M1 Procar Revival în programul de warm-up pentru Deutsche Tourenwagen Masters (DTM)

11.04.2019Comunicat de presă

Motorsport istoric pe circuitul stradal din Nürnberg în primul week-end din iulie - La 40 de ani după debutul pe circuit, BMW Group Classic aliniază la start 14 BMW M1 legendare din Seria Procar

DTM
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Milestones
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Evenimente automobile de epocă

Noul BMW Seria 3 impresionează la debutul competiţional de la Brands Hatch

08.04.2019Dosar de presă

Noul BMW Seria 3 a avut parte de un debut senzaţional în deschiderea noului sezon din British Touring Car Championship, desfăşurată la Brands Hatch, fostul campion Andrew Jordan reuşind o victorie incredibilă după ce a plecat de pe locul al 15-lea al grilei.

G20
·
BTCC
·
Sport
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
Seria 3
·
Sedan

Căutători de recorduri, câştigători de campionate şi mărci puternice: BMW Group Classic la Techno Classica 2019

04.04.2019Comunicat de presă

Nou spaţiu expoziţional în Pavilionul 6 al Centrului Expoziţional de la Essen - Retrospectivă a 100 de ani de recorduri şi realizări sportive de elită, lansarea producţiei auto acum 90 de ani şi 60 de ani de istorie a mărcii MINI.

Europe
·
Saloane auto
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Istorie corporate
·
Istorie marca MINI
·
Evenimente automobile de epocă
 

Spectacol la Londra: Sir Simon Rattle prezintă, la mijlocul verii, concertul în aer liber BMW CLASSICS din Trafalgar Square

04.04.2019Comunicat de presă

BMW CLASSICS revine în Trafalgar Square duminică, 30 iunie 2019, cu Sir Simon Rattle şi Orchestra Simfonică din Londra pentru cel mai mare concert de muzică clasică în aer liber din Londra. Acest concert gratuit de la mijlocul verii scoate în evidenţă parteneriatul continuu dintre BMW şi Orchestra Simfonică din Londra, oferind acces la muzică live la superlativ într-unul dintre cele mai emblematice spaţii publice din lume. Evenimentul reprezintă începutul ...

Corporativ
·
Teme culturale

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru primăvara 2019

02.04.2019Comunicat de presă

Elemente noi şi atractive pentru echiparea standard şi opţiunile de personalizare pentru modelele BMW Seria 2 Coupé, BMW Seria 2 Cabriolet, BMW Seria 3 Gran Turismo şi BMW Seria 4, BMW M4 Coupé şi BMW M4 Cabriolet. Compoziţie BMW Individual nouă cu dotări M Sport pentru gama BMW Seria 5. Lansarea pe piaţă a noului BMW X2 M35i. Noile BMW Seria 8 Coupé şi BMW X5 cu culori pentru exterior şi variante de piele suplimentare.

F22 LCI
·
F23 LCI
·
F34
·
G22
·
G23
·
F36 LCI
·
F49
·
Coupé
·
Seria 2
·
Cabriolet
·
Seria 3
·
Gran Turismo
·
Seria 4
·
Gran Coupé
·
X1
·
X2
·
X5

Service BMW Filaret - gazda-surpriză pentru concertul aniversar Urma, o poveste a pasiunii pentru marca bavareză

01.04.2019Comunicat de presă

Top

.Şaisprezece ani Urma şi ziua de naştere a solistului Mani Gutău aniversate cu un concert secret, organizat în atelierului BMW Service Filaret, în Bucureşti. +++ Prezentare specială a modelelor BMW Seria 3 în 2 uşi din colecţia BMW Filaret alături de noul BMW Seria 3. +++ BMW Z4 M40i a fost alături de formaţie şi a cântat cu ai săi 6 cilindri melodia "Speed".

G20
·
G29
·
Seria 3
·
Sedan
·
Z4
·
Lifestyle
·
Evenimente lifestyle
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

AUTO SHANGHAI 2019.

Here you can see the on Demand webcast of the BMW Group Press Conference at the Auto Shanghai.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare