Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

MINI prezintă cel mai recent membru al noii familii MINI la Auto China 2024: noul MINI Aceman

22.04.2024Comunicat de presă

Apariţie importantă pentru MINI: modelul electric MINI Aceman îşi sărbătoreşte premiera mondială la cea de-a 18-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Automobile de la Beijing 2024. Împreună cu versiunea electrică MINI Cooper şi puternicul MINI John Cooper Works Countryman ALL4, MINI îşi prezintă noua generaţie de modele la Beijing.

MINI Aceman
·
MINI Countryman
·
MINI Cooper
·
MINI Electric

IMSA Long Beach: ritmul puternic al BMW M Hybrid V8 nu este răsplătit; Turner Motorsport pe podiumul GTD cu M4 GT3

22.04.2024Comunicat de presă

Nick Yelloly şi Connor De Phillippi au avut parte de o cursă nefericită cu #25 BMW M Hybrid V8 la Long Beach, unde a plecat de pe locul al doilea pe grilă. +++ Locul al şaselea pe circuitul stradal din California pentru Philipp Eng şi Jesse Krohn cu #24 BMW M Hybrid V8. +++ Turner Motorsport sărbătoreşte o revenire puternică cu #96 BMW M4 GT3 şi termină pe locul al doilea în categoria GTD.

BMW M Motorsport
·
LMDh
·
IMSA Series
·
GT Racing
·
Customer Racing

Prima victorie BMW în FIA WEC: BMW M4 GT3 câştigă la Imola

22.04.2024Comunicat de presă

Augusto Farfus, Sean Gelael şi Darren Leung se impun cu #31 BMW M4 GT3 în etapa Campionatului Mondial FIA de Anduranţă de la Imola - Maxime Martin, Valentino Rossi şi Ahmad Al Harthy completează dubla pentru Team WRT. +++ #20 BMW M Hybrid V8 a luptat mult timp pentru un podium la Hypercar şi a încheiat cu o clasare pe locul al şaselea. +++ Andreas Roos: "A fost un eveniment FIA WEC foarte bun la Imola".

FIA WEC
·
BMW M Motorsport
·
LMDh
·
GT Racing
·
Customer Racing
 

Precis, sigur, versatil: noul BMW X3 parcurge etape testelor dinamice

18.04.2024Comunicat de presă

Noua generație a modelului Sports Activity Vehicle de succes la nivel mondial încheie etapa finală de reglarea a sistemelor de control al şasiului şi asistare la condus. +++ Program amplu de teste la centrul BMW Group din Miramas (Franţa). +++ Activitatea de dezvoltare se concentrează pe dinamica laterală, confortul direcţiei şi confortul pe distanţe lungi.

X3
·
BMW Driving Experience

FUTURE OF JOY by BMW Design - experimentează Neue Klasse cu toate simţurile

16.04.2024Comunicat de presă

Top

BMW Group Design prezintă o viziune holistică a viitorului la Săptămâna Designului de la Milano. +++ Perspective asupra procesului de dezvoltare creativă a BMW Vision Neue Klasse şi BMW Vision Neue Klasse X.

Designworks
·
Comunicare de design, concept cars
·
BMW Group Design
·
Corporativ
·
BMW Design
·
Evenimente corporate
·
Corporate Media

ROWE Racing termină cursa de calificare pentru cele 24 de ore de la Nürburgring pe podium - Trei BMW M4 GT3 în primele şase

15.04.2024Comunicat de presă

Raffaele Marciello, Maxime Martin şi Marco Wittmann s-au clasat pe locul al doilea în cursa de 4 ore de duminică. +++ Toate cele trei BMW M4 GT3 au terminat weekendul de pregătire important pentru cursa de 24 de ore între primele şase. +++ Marciello şi Charles Weerts au finalizat primele curse cu BMW M4 GT3 pe Nordschleife.

BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
24h Races

BMW Group produce modele electrificate în uzina din Araquari

15.04.2024Comunicat de presă

BMW X5 va fi primul model plug-in hybrid premium produs în America de Sud, cu începere din ultimul trimestru al anului 2024. +++ "Producţia urmează cererea pieţei", declară Michael Nikolaides, directorul reţelei de producţie şi logistică a BMW Group.

Tehnologie
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Producţie, reciclare
·
Electrification
·
Brasil

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024

15.04.2024Comunicat de presă

Concorso d'Eleganza Villa d'Este cuprinde opt categorii de automobile +++ BMW Group prezintă două premiere, de la un automobil sport unicat, cu inspirație maritimă, până la rock'n'roll pe două roţi. +++ Pe lista de invitaţi se numără Julie Mehretu şi al 20-lea BMW Art Car. +++ "Public Day - Il festival", completată de parada automobilelor, va avea loc pe 26 mai în incinta Villa Erba. +++ Evenimentul consacrat al comunităţii "Amici & Automobili - Wheels & ...

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie

BMW Group continuă creşterea vânzărilor de automobile electrice: a fost atins reperul de un milion de automobile electrice

10.04.2024Comunicat de presă

Top

Vânzările BMW Group au totalizat 594.671 de unităţi în primul trimestru. +++ Vectorii de creştere: automobilele electrice şi modelele din segmentul premium superior. +++ Marca BMW: vânzările globale au crescut cu +2,5%; livrările de automobile electrice cresc cu +40,6%. +++ Vânzări mai mari de automobile electrice în toate regiunile majore ale lumii. +++ Jochen Goller: "Livrarea automobilului electric cu numărul un milion confirmă atractivitatea ...

Sales şi marketing
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Corporativ

BMW Group şi Rimac Technology au convenit un parteneriat pe termen lung

09.04.2024Comunicat de presă

Un producător premium de top şi o companie tânără, axată pe tehnologie, au agreat o colaborare strategică pe termen lung în domeniul tehnologiei de propulsie electrică. +++ Obiectivul î comun este de a crea soluţii inovatoare pentru bateriile de înaltă tensiune folosite în generaţiile viitoare de automobile.

Rimac Technology

Conferința Națională de Fotografie 2024 – Regal fotografic la Muzeul Național de Artă al României

09.04.2024Comunicat de presă

15 fotografi cu peste 260 de ani de experiență cumulată în domeniu vor urca pe scenă la cea de-a noua ediție a conferinței, între 20 și 21 aprilie. +++ Portofoliile acestora includ de la fotojurnalism și fotografie documentară la fotografie de sport extrem, automotive, de portret și de eveniment sau fotografie de stradă. Nu vor lipsi autorii de proiecte de carte și albume de fotografie. +++ Cu un istoric de colaborări cu fotografi de presă auto din România ...

Lifestyle

"Shuttle" pentru piese de schimb BMW

08.04.2024Comunicat de presă

Logistica aftersales a BMW Group automatizează depozitele de piese mici: navetele care se deplasează independent preiau încărcarea şi descărcarea. +++ Noua tehnologie digitală de depozitare la locaţia din Dingolfing îmbunătăţeşte eficienţa şi calitatea.

BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Logistics
·
Producţie, reciclare
·
Industry 4.0
·
Smart Logistics

GT World Challenge Europe: Augusto Farfus, Dan Harper, and Max Hesse win the season opener.

08.04.2024Comunicat de presă

Cei trei triumfă cu #998 BMW M4 GT3 înscris de ROWE Racing după o performanţă perfectă Le Castellet. +++ Este prima victorie pentru Farfus, Harper şi Hesse în Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS. +++ Valentino Rossi, Maxime Martin şi Raffaele Marciello ratează la limită podiumul, terminând pe locul al patrulea, cu #46 BMW M4 GT3 al BMW M Team WRT, după o performanţă puternică. +++ Interviuri video după cursă: https://b.mw/GTWC_Interviews

BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
Customer Racing
 

BMW Group şi Tata Technologies îşi propun să colaboreze pentru dezvoltarea de software pentru automobile şi soluţii IT de afaceri

02.04.2024Comunicat de presă

Noul joint-venture (JV) va furniza software pentru automobile, inclusiv soluţii pentru vehicule definite de software (SDV) pentru automobilele premium ale BMW Group şi soluţii de transformare digitală pentru IT de afaceri. +++ Joint-venture-ul va începe activitatea cu 100 de angajaţi şi intenţionează să crească la un număr de câteva mii în următorii ani. +++ Joint-venture-ul va deveni parte a reţelei globale de software şi huburi IT a BMW Group, așa cum ...

Reprezentaţe BMW Group
·
Tehnologie
·
Corporativ
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului

BMW Seria 5 obţine titlul "World Luxury Car 2024"

28.03.2024Comunicat de presă

A opta generaţie de model a celui mai de succes sedan business din lume primeşte aprecierea juriului internaţional de specialitate. +++ Puterea dinamică, confortul superior pe distanţe lungi şi inovaţiile digitale a reprezentat o combinaţie convingătoare în timpul testelor ample. +++ Al nouălea titlu câştigat de BMW în acest prestigios concurs.

G60
·
BMW i
·
BMW i5
·
Seria 5
·
Sedan

Printrare 3D cu metal la BMW Group - producţia inovatoare de componente pentru automobile folosind tehnologie WAAM

21.03.2024Comunicat de presă

Producţia aditivă cu arc voltaic permite componente metalice cu un raport optim între rigiditate şi masă. +++ În urma primelor teste de laborator, primele teste pe automobile se vor desfăşura din 2025.

Tehnologie
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Sediu central şi FIZ
·
Producţie, reciclare
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

AUTO CHINA 2024.

Beijing. 24/25 April 2024.

Here you can see the Webcasts of the BMW Group Night and Press Conference at the Auto China 2024; with the World Premieres of the new MINI Aceman and the new BMW i4.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare