Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

BMW Group se alătură Leather Working Group - pentru aprovizionarea responsabilă şi durabilă cu piele

27.01.2022Comunicat de presă

Calitatea de membru subliniază responsabilitatea corporate şi de mediu. +++ BMW Group devine al doilea producător de automobile care se alătură iniţiativei. +++ Piele naturală de la furnizori certificaţi deja disponibilă în BMW iX.

Leather
·
Leather Working Group
·
BMW iX
·
environmental and social standards
·
Purchasing
·
supply chain
·
supplier network
·
Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
·
BMW iX

"MBEDDED" #4: Nou episod al documentarului video despre debutul în SUA al BMW M4 GT3 şi BMW Junior Team

26.01.2022Comunicat de presă

Episodul 4 al documentarului video "MBEDDED" se alătură BMW Junior Team în călătoria sa în SUA şi însoţeşte noul BMW M4 GT3 şi piloţii săi la testul de la Sebring de la sfârşitul anului 2021. +++ "MBEDDED" le dă cuvântul lui Bill Auberlen, lui Jochen Neerpasch, mentorul BMW Junior Team, şi juniorului Neil Verhagen la evoluţia de pe teren propriu +++ Link către videoclip: https://youtu.be/ZxdIes1kE7s.

BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
Motorsport Juniors

Imaginea sportivă întâlneşte cu exclusivitatea: BMW X2 Edition GoldPlay

26.01.2022Comunicat de presă

Noua ediţie specială a modelului Sports Activity Coupé vine cu elemente de design unice care accentuează imaginea sportivă şi asigură o prezenţă exclusivă. BMW X2 xDrive25e plug-in hybrid, BMW X2 M35i foarte sportiv şi toate celelalte variante de motorizare pot fi comandate cu această ediţie specială din martie 2022.

F39
·
Automobile BMW M
·
X2 M35
·
X2 xDrive25e
·
X2

Racing League Romania: O victorie a lucidității pentru echipajul Adevărul Auto pe Autodromo Enzo e Dino Ferrari

25.01.2022Dosar de presă

Patru combatanți s-au implicat în lupta pentru victorie în cursa de două ore de la Imola, care a depășit cota de participare, dar și de spectaculozitate, etalată în etapa de deschidere de la Kyalami. Incidentele și penalizările au decis câștigătorii, perechea formată din Sebastian Apostol și Dragoș Simion (#92 Adevărul Auto) promovând trei poziții pe fondul erorilor comise de adversari.

Racing League Romania
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

BMW iX M60 disponibil pentru comenzi în România, preţul de început este de 106050 Euro fără TVA (126199.5 Euro cu TVA)

21.01.2022Comunicat de presă

Gama BMW de modele pur electrice se extinde constant, ca parte a strategiei sale pe termen lung. BMW iX M60, care combină tehnologia avansată a modelelor BMW i și versatilitatea modelelor BMW X cu emoțiile tipice vehiculelor BMW M, devine disponibil pentru comenzi.

i20
·
BMW iX
·
BMW i

BMW Manufacturing (Statele Unite) stabileşte recordul de producţie în 2021

19.01.2022Dosar de presă

• Un total de 433.810 de automobile BMW au fost produse anul trecut în SUA – mai mult de 1500 automobile produse zilnic. • S-a produs şi un număr-record de modele plug-in hybrid. • În ultima parte a anului 2022, uzina adaugă şi producţia noului BMW XM.

G01
·
G02
·
G05
·
G06
·
G07
·
X3
·
X6
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
X7
·
X5
·
X4

Dubai 24H: noul BMW M4 GT3 trece testul de anduranţă la prima apariţie oficială în cursă

17.01.2022Comunicat de presă

Noul vârf de gamă de la BMW M Motorsport a trecut testul de anduranţă în deşert. După cursele de test din sezonul trecut şi omologarea FIA cu succes, cursa de 24 de ore de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), de vineri până sâmbătă, a marcat prima apariţie în cursă pentru noul BMW M4 GT3 sub culorile echipelor BMW M Motorsport. ST Racing şi Schubert Motorsport au concurat cu trei BMW M4 GT3 în etapa de deschidere a sezonului 24H Series.

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
24h Races
·
Customer Racing

Performanţă printre avanposturi de tehnologie la mai bine de 15 de ani de la lansare: BMW X3CC X-raid în top 10 la Dakar

17.01.2022Comunicat de presă

BMW avea deja şase trofee la Dakar cu BMW Motorrad când, în 2002, îşi pregătea debutul cu un automobil. Era vorba de un BMW X5 pregătit de X-raid. La debutul din 2003, BMW scria istorie cu unul din primele modele diesel moderne şi competitive.

E83
·
Automotive
·
Dakar Rally
·
X3

La nivel global înmatriculările de MINI Electric aproape s-au dublat, vânzările mărcii MINI au crescut cu 3,3% în 2021. Performanţe-record în România – cea mai puternică creştere din Europa

17.01.2022Comunicat de presă

Top

Marca premium britanică înregistrează 302.144 de înmatriculări noi în întreaga lume şi un boom electric uriaş. Modelul electric MINI Cooper SE devine cea mai bine vândută variantă de model. Aproape fiecare al patrulea MINI Countryman a ieşit pe şosea cu un sistem de propulsie plug-in hybrid.

MINI Electric
·
MINI Countryman
·
MINI

BMW M GmbH intră în anul aniversar cu un nou maxim de livrări. Rezultate record şi pentru România

13.01.2022Comunicat de presă

Top

Creşterea vânzărilor a continuat în 2021 – BMW M GmbH a fost liderul global de piaţă în segmentul automobilelor de performanţă şi înaltă performanţă pentru al treilea an consecutiv. Punctul de atracţie în anul celei de-a 50-a aniversări a mărcii se concentrează pe cea mai recentă rundă de produse noi, ediţii speciale remarcabile şi următoarea etapă în ofensiva de electrificare. În România: an record pentru modelele de înaltă performanţă, pentru prima dată ...

G80
·
G01
·
F97
·
F95
·
F96
·
G26
·
i20
·
Automobile BMW M
·
Sales şi marketing
·
BMW iX
·
X6 M
·
BMW i
·
X3 M40i/d
·
Corporativ
·
i4 M50
·
M4
·
X3 M

Ofensivă electrică şi lider în segmentul premium: BMW Group a înregistrat vânzări puternice pentru 2021

12.01.2022Comunicat de presă

Top

BMW Group a înregistrat o creştere solidă a vânzărilor comparativ cu anul anterior, de 8,4%, la un total de 2.521.525 de automobile BMW, MINI şi Rolls-Royce livrate clienţilor din întreaga lume. Vânzările BMW au atins anul trecut un nou maxim istoric de 2.213.795 de unităţi (+9,1%), brandul fiind lider în segmentul premium global.

Sales şi marketing
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales BMW Group Global
·
Corporativ

Racing League Romania: O cursă pe muchie de cuțit și record de participare la începutul noului sezon cu modele BMW M4 GT3

11.01.2022Comunicat de presă

38 de echipaje au pornit la drum în cea de-a treia campanie RLR BMW GT Challenge, toți participanții având arme egale. Rând pe rând, adversarii clubului FC Rapid 1923 eSports au ieșit din calculele pentru victorie în runda inaugurală de la Kyalami, la finele celor două ore ajungându-se la o dispută deosebit de intensă între coechipieri. Câștig de cauză a avut perechea formată din veteranul Victor Nicolae și debutantul sezonului trecut, Andrei Miclea.

Automotive
·
Esports
·
Sim Racing

BMW la CES 2022 - colecţie de materiale video

06.01.2022Comunicat de presă

Găsiţi o selecţie de materiale video cu BMW iX M60, BMW iX Flow, BMW Theatre Screen, BMW IconicSounds Electric, noi BMW My Modes, alături de colaborarea cu artista Cao Fei, care aduc pentru prima dată arta digitală pe un automobil de serie.

i20
·
CES
·
BMW iX
·
Tehnologie
·
BMW i

O nouă gamă de sunete pentru plăcerea de a conduce electric: BMW IconicSounds Electric

05.01.2022Dosar de presă

BMW prezintă gama de sunete pentru sistemul de propulsie din colaborarea cu Hans Zimmer, compozitor de muzică de film şi câştigător al premiului Oscar. +++ Pachetul sonor configurabil individual este esențial în definirea caracterului unui automobil şi pentru a crea o experienţă de condus captivantă. +++ Noul pachet debutează la BMW i4 şi BMW iX. +++ Caracter sonor specific pentru modelele BMW M.

BMW i
·
BMW Group Design
·
Corporativ

BMW Theatre Screen aduce cinematograful în automobil

05.01.2022Comunicat de presă

Top

+++ BMW prezintă în avanpremieră o nouă soluție de entertainment în automobil la CES 2022. +++ Modul teatru transformă partea din spate a habitaclului într-un lounge de cinema. +++ BMW Theatre Screen cu Amazon Fire TV încorporat. +++ Ecran ultrawide de 31" cu rezoluţie de până la 8k. +++

Tehnologie
·
Las Vegas
·
Infotainment, sisteme de control
·
America
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

LAS VEGAS CES 2022.

Here you can see our webcast with the press conference and the innovation highlights.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare