Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

BMW iX M60 disponibil pentru comenzi în România, preţul de început este de 106050 Euro fără TVA (126199.5 Euro cu TVA)

21.01.2022Comunicat de presă

Gama BMW de modele pur electrice se extinde constant, ca parte a strategiei sale pe termen lung. BMW iX M60, care combină tehnologia avansată a modelelor BMW i și versatilitatea modelelor BMW X cu emoțiile tipice vehiculelor BMW M, devine disponibil pentru comenzi.

i20
·
BMW iX
·
BMW i

BMW Manufacturing (Statele Unite) stabileşte recordul de producţie în 2021

19.01.2022Dosar de presă

• Un total de 433.810 de automobile BMW au fost produse anul trecut în SUA – mai mult de 1500 automobile produse zilnic. • S-a produs şi un număr-record de modele plug-in hybrid. • În ultima parte a anului 2022, uzina adaugă şi producţia noului BMW XM.

G01
·
G02
·
G05
·
G06
·
G07
·
X3
·
X6
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
X7
·
X5
·
X4

Dubai 24H: noul BMW M4 GT3 trece testul de anduranţă la prima apariţie oficială în cursă

17.01.2022Comunicat de presă

Noul vârf de gamă de la BMW M Motorsport a trecut testul de anduranţă în deşert. După cursele de test din sezonul trecut şi omologarea FIA cu succes, cursa de 24 de ore de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), de vineri până sâmbătă, a marcat prima apariţie în cursă pentru noul BMW M4 GT3 sub culorile echipelor BMW M Motorsport. ST Racing şi Schubert Motorsport au concurat cu trei BMW M4 GT3 în etapa de deschidere a sezonului 24H Series.

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
24h Races
·
Customer Racing

Performanţă printre avanposturi de tehnologie la mai bine de 15 de ani de la lansare: BMW X3CC X-raid în top 10 la Dakar

17.01.2022Comunicat de presă

BMW avea deja şase trofee la Dakar cu BMW Motorrad când, în 2002, îşi pregătea debutul cu un automobil. Era vorba de un BMW X5 pregătit de X-raid. La debutul din 2003, BMW scria istorie cu unul din primele modele diesel moderne şi competitive.

E83
·
Automotive
·
Dakar Rally
·
X3

La nivel global înmatriculările de MINI Electric aproape s-au dublat, vânzările mărcii MINI au crescut cu 3,3% în 2021. Performanţe-record în România – cea mai puternică creştere din Europa

17.01.2022Comunicat de presă

Top

Marca premium britanică înregistrează 302.144 de înmatriculări noi în întreaga lume şi un boom electric uriaş. Modelul electric MINI Cooper SE devine cea mai bine vândută variantă de model. Aproape fiecare al patrulea MINI Countryman a ieşit pe şosea cu un sistem de propulsie plug-in hybrid.

MINI Electric
·
MINI Countryman
·
MINI

BMW M GmbH intră în anul aniversar cu un nou maxim de livrări. Rezultate record şi pentru România

13.01.2022Comunicat de presă

Top

Creşterea vânzărilor a continuat în 2021 – BMW M GmbH a fost liderul global de piaţă în segmentul automobilelor de performanţă şi înaltă performanţă pentru al treilea an consecutiv. Punctul de atracţie în anul celei de-a 50-a aniversări a mărcii se concentrează pe cea mai recentă rundă de produse noi, ediţii speciale remarcabile şi următoarea etapă în ofensiva de electrificare. În România: an record pentru modelele de înaltă performanţă, pentru prima dată ...

G80
·
G01
·
F97
·
F95
·
F96
·
G26
·
i20
·
Automobile BMW M
·
Sales şi marketing
·
BMW iX
·
X6 M
·
BMW i
·
X3 M40i/d
·
Corporativ
·
i4 M50
·
M4
·
X3 M

Ofensivă electrică şi lider în segmentul premium: BMW Group a înregistrat vânzări puternice pentru 2021

12.01.2022Comunicat de presă

Top

BMW Group a înregistrat o creştere solidă a vânzărilor comparativ cu anul anterior, de 8,4%, la un total de 2.521.525 de automobile BMW, MINI şi Rolls-Royce livrate clienţilor din întreaga lume. Vânzările BMW au atins anul trecut un nou maxim istoric de 2.213.795 de unităţi (+9,1%), brandul fiind lider în segmentul premium global.

Sales şi marketing
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales BMW Group Global
·
Corporativ

Racing League Romania: O cursă pe muchie de cuțit și record de participare la începutul noului sezon cu modele BMW M4 GT3

11.01.2022Comunicat de presă

38 de echipaje au pornit la drum în cea de-a treia campanie RLR BMW GT Challenge, toți participanții având arme egale. Rând pe rând, adversarii clubului FC Rapid 1923 eSports au ieșit din calculele pentru victorie în runda inaugurală de la Kyalami, la finele celor două ore ajungându-se la o dispută deosebit de intensă între coechipieri. Câștig de cauză a avut perechea formată din veteranul Victor Nicolae și debutantul sezonului trecut, Andrei Miclea.

Automotive
·
Esports
·
Sim Racing

BMW la CES 2022 - colecţie de materiale video

06.01.2022Comunicat de presă

Găsiţi o selecţie de materiale video cu BMW iX M60, BMW iX Flow, BMW Theatre Screen, BMW IconicSounds Electric, noi BMW My Modes, alături de colaborarea cu artista Cao Fei, care aduc pentru prima dată arta digitală pe un automobil de serie.

i20
·
CES
·
BMW iX
·
Tehnologie
·
BMW i

O nouă gamă de sunete pentru plăcerea de a conduce electric: BMW IconicSounds Electric

05.01.2022Dosar de presă

BMW prezintă gama de sunete pentru sistemul de propulsie din colaborarea cu Hans Zimmer, compozitor de muzică de film şi câştigător al premiului Oscar. +++ Pachetul sonor configurabil individual este esențial în definirea caracterului unui automobil şi pentru a crea o experienţă de condus captivantă. +++ Noul pachet debutează la BMW i4 şi BMW iX. +++ Caracter sonor specific pentru modelele BMW M.

BMW i
·
BMW Group Design
·
Corporativ

BMW Theatre Screen aduce cinematograful în automobil

05.01.2022Comunicat de presă

Top

+++ BMW prezintă în avanpremieră o nouă soluție de entertainment în automobil la CES 2022. +++ Modul teatru transformă partea din spate a habitaclului într-un lounge de cinema. +++ BMW Theatre Screen cu Amazon Fire TV încorporat. +++ Ecran ultrawide de 31" cu rezoluţie de până la 8k. +++

Tehnologie
·
Las Vegas
·
Infotainment, sisteme de control
·
America

Un automobil care își schimbă culoarea exterioară: BMW iX Flow cu E Ink.

05.01.2022Comunicat de presă

Top

+++ Premieră mondială la CES 2022. +++ Suprafaţa caroseriei cu schimbare reală a culorii datorită tehnologiei electroforetice. +++ Potenţial pentru viitoare aplicaţii interioare şi exterioare.

Comunicare de design, concept cars
·
Las Vegas
·
America
·
Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului

BMW este primul brand care aduce arta digitală în automobile. Artista Cao Fei creează Digital Art Mode.

05.01.2022Comunicat de presă

În cadrul Consumer Electronics Show (CES), BMW va prezenta Digital Art Mode şi va fi primul producător care va aduce arta digitală în automobile. Cao Fei, artistă multimedia chineză cu recunoaștere internațională, a creat Digital Art Mode în anul celei de-a 50-a aniversări a angajamentului cultural al BMW. Desfăşurat la Las Vegas în perioada 5-8 ianuarie 2022, CES va fi primul eveniment care va prezenta Digital Art Mode în interiorul unui BMW iX M60.

Corporativ
·
Teme culturale

"MBEDDED" #3: Noul episod al documentarului video oferă perspective exclusive din culisele BMW Team RLL şi ale proiectului LMDh

21.12.2021Comunicat de presă

Când proiectul LMDh a început, BMW M Motorsport a lansat un nou documentar video real-time care oferă perspective exclusive dinn culise, îi urmăreşte îndeaproape pe cei responsabili şi oferă spectatorilor perspective cu totul noi ale proceselor majore de luare a deciziilor: "MBEDDED". Al treilea episod acoperă Petit Le Mans de la Road Atlanta (SUA).

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW M Motorsport
·
LMDh
·
IMSA Series

A început numărătoarea inversă: echipele BMW M Motorsport sunt pregătite pentru primele lor curse cu BMW M4 GT3 în 2022

20.12.2021Comunicat de presă

Faza de testare pentru BMW M4 GT3 s-a încheiat în decembrie cu testele finale de la Daytona (SUA). Noul avanpost GT este acum gata pentru primele sale curse în mâinile echipelor BMW M Motorsport. Primele sunt clasicele de anduranţă din Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi Daytona în ianuarie 2022.

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW M Motorsport
·
Motorsport Tests
·
IMSA Series
·
GT Racing
·
Customer Racing
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

LAS VEGAS CES 2022.

Here you can see our webcast with the press conference and the innovation highlights.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare