Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Ghid digital complet de prezentare şi utilizare BMW şi MINI – disponibil ca aplicaţie pentru telefon mobil sau tabletă

26.11.2021Dosar de presă

Aplicaţia BMW şi MINI Driver's Guide informează despre funcţiile şi funcţionarea modelelor actuale şi anterioare. Explicaţii funcţionale alături de texte şi imagini folosind videoclipuri, animaţii şi augmented reality. Cu funcţia „smart scan” telefonul recunoaşte comenzi/butoane interioare şi oferă explicaţii pentru ele.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control

Model de investiţii - Uzina BMW Group din Spartanburg îşi va extinde operaţiunile logistice

26.11.2021Comunicat de presă

Include o investiţie de 100 de milioane de dolari într-o nouă facilitate de 93.000 metri pătraţi +++ Centru de formare va fi finalizat în vara anului 2022 +++ Investiţie totală de peste 11,4 miliarde de dolari în locaţie din 1992 +++ Pentru a minimiza impactul traficului de camioane în zonă şi pentru a permite accesul uşor către BMW, vor fi construite două poduri private pentru a conecta centrul logistic de campusul BMW.

Tehnologie
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Logistics
·
Producţie, reciclare

Marca MINI şi impactul asupra mediului

26.11.2021Comunicat de presă

Top

Reducerea emisiilor de CO2 pe tot ciclul de viaţă, inclusiv în relaţia cu furnizorii, economie circulară şi utilizarea materialelor reciclate, dar şi utilizarea optimizată în mediul urban – repere importante în dezvoltarea durabilă, toate explicate într-un scurt film de prezentare pe YouTube.

F56
·
Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
·
MINI Electric

Racing League Romania: Silverstone, arena marilor emoții pentru protagoniști

24.11.2021Comunicat de presă

Victor Nicolae s-a luptat cu cei mai buni sim raceri din mediul Assetto Corsa Competizione în cadrul galei BMW SIM Live, iar a doua zi am aflat numele celor doi laureați ai clasamentului British by MINI, care vor pilota modelul electric #RacingMIMI în cadrul primei etape a campionatului național de super slalom 2022.

Racing League Romania
·
Esports
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Road Atlanta, Spartanburg, Sebring: BMW Junior Team a terminat turul SUA cu o cursă de 24 de ore cu BMW M4 GT3 – moment românesc în timpul vizitei internaţionale

24.11.2021Comunicat de presă

Top

Dan Harper, Max Hesse şi Neil Verhagen au încheiat al doilea an ca BMW Junior Team cu o călătorie prin SUA. +++ Program divers în timpul vizitei la Petit Le Mans, tur al uzinei BMW Group din Spartanburg, vizită acasă la Neil Verhagen şi apariţie în cursă cu noul BMW M4 GT3 la Sebring. La Spartanburg echipa a vizitat şi BMW Car Club of America Foundation şi au admirat alături de Jochen Neerpasch lucrarea Blue Hero, creată de Adrian Mitu. +++ BMW M4 GT3 face ...

Adrian Mitu
·
BMW Motorsport
·
GT Racing
·
Motorsport Juniors

Cel mai rapid pilot în calificările MotoGP: Fabio Quartararo câştigă râvnitul BMW M Award pentru al doilea an consecutiv

15.11.2021Comunicat de presă

Cel mai rapid pilot din calificările sezonului MotoGP 2021 este din nou Fabio Quartararo. Francezul, care a încheiat disputa pentru titlul de campion mondial încă din luna octombrie, a câştigat anul acesta râvnitul BMW M Award pentru al doilea sezon la rând. Premiul este o componentă integrantă a activităţilor BMW M în calitate de "Official Car of MotoGP" şi a fost prezentat pentru a 19-a oară în 2021.

Automobile BMW M
·
Official Car of MotoGP

Adio, MOTUL BMW M8 GTE: weekendul final IMSA de la Road Atlanta s-a încheiat cu pole position şi un podium

15.11.2021Comunicat de presă

După două victorii în Rolex 24 la Daytona (SUA) şi cinci victorii la clasa seria IMSA, cursa de adio a MOTUL BMW M8 GTE a adăugat podiumul al 26-lea şi un pole position în palmaresul modelului. La Petit Le Mans, ultima cursă a sezonului din IMSA WeatherTech SportsCar Championship ce a avut la Road Atlanta (SUA), Jesse Krohn (FIN) a dus #24 BMW M8 GTE în pole position la clasă şi a fost lider al plutonului la ultima cursă a erei GTLM.

BMW Motorsport
·
IMSA Series

Lansarea campaniei "Moving Minds": creatori renumiţi îşi unesc forţele cu BMW pentru a produce conţinut dedicat noilor BMW iX şi BMW i4

13.11.2021Comunicat de presă

Lansarea pe piaţă a modelelor BMW iX şi BMW i4 complet electrice se află în centrul proiectului de colaborare creativă. +++ "Moving Minds" precum Gemma Styles, Steve Aoki şi Luka Sabbat prezintă noile modele BMW i din perspectiva lor individuală. +++ Cooperarea a început la IAA Mobility 2021, iar acum este dusă la un nou nivel.

G26
·
i20
·
BMW iX
·
Tehnologie
·
BMW i
·
Electrification
·
BMW i4

O aventură fără presiune pentru West Competition Racing și BMW în finala Romanian Endurance Series

12.11.2021Dosar de presă

Cu toate cele trei titluri naționale deja acontate, echipajul West Competition Racing (BMW E36 325i) format din Dinu Dumitrașcu și Alexandru Șiclovan s-a implicat într-o frumoasă bătălie la vârf în ultima cursă de două ore a anului rezervată turismelor.

Romanian Endurance Series
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing

Racing League Romania BMW GT Challenge: Noapte, ploaie și un pariu câștigător pentru Walk Racing la Brands Hatch

10.11.2021Dosar de presă

După trei etape în care adversarii s-au tot apropiat, campionii en-titre au recidivat în cursa de 90 de minute din comitatul Kent, iar cea mai bună prestație a sezonului pentru Motul eSports i-a ajutat pe învingători să pună distanță în clasamentul general. +++ Piloţii români fac performanţă şi în competiţiile internaţionale.

Racing League Romania
·
Sim Racing
·
Esports
·
BMW Motorsport

Gunoiul de grajd – sursă de energie verde pentru alimentarea de automobile electrice – parneriat între BMW of North America şi fermele de lapte

10.11.2021Dosar de presă

BMW of North America şi California Bioenergy extind parteneriatul utilizând tehnologie inovatoare a produselor lactate pentru a furniza energie verde pentru încărcarea automobilelor electrice în California. Parteneriatul în creştere include acum Bar 20 Dairy, o fermă cu sediul în Kerman (California).

Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
My.PressClub Conectare

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare