Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

#ForzaAlex: BMW Team RLL revine la "Daytona International Speedway" pentru etapa a doua a sezonului 2020 din IMSA

30.06.2020Comunicat de presă

După o pauză de peste cinci luni, BMW Team RLL va relua sezonul 2020 din IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IMSA) în acest week-end. Etapa a doua a stagiunii va avea loc tot pe "Daytona International Speedway" (SUA). În alte situaţii, cursă ce urmează ar fi fost singurul punct de interes pentru echipă, dar toate gândurile BMW Team RLL şi ale întregii familii BMW sunt alături de Alessandro Zanardi (Italia).

BMW Motorsport
·
IMSA Series

Se deschide noul campus tehnologic pentru imprimare 3D: BMW Group se bazează pe producţia aditivă, cu competenţele consolidate într-un singur centru

25.06.2020Comunicat de presă

Top

Campusul funcţionează ca centru pentru producţie, cercetare şi pregătire. +++ Competenţă internă vastă pentru dezvoltarea tehnologiei de producţie aditivă. +++ Accelerarea dezvoltării modelelor şi integrării în producţie. +++ Investiţie de 15 milioane de euro în noua locaţie. +++ 2019: producţia anuală a totalizat peste 300.000 de componente.

Industry 4.0
·
Rolls-Royce
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Sediu central şi FIZ
·
Fabrici
·
Tehnologie
·
Producţie, reciclare

BMW Motorrad devine mai accesibil: finanțare cu valoare reziduală garantată de până la 62% prin 3easy ride Select

24.06.2020Comunicat de presă

Top

BMW Motorrad România extinde încă o dată serviciile de finanțare. Compania s-a afirmat deja, oferind, în premieră pe piața locală de motociclete, servicii de finanțare și asigurare cu un cost redus, la nivelul pieței auto. Acum, această gamă de servicii este extinsă cu un nou pachet de finanțare, cu valoare reziduală garantată: 3easy ride Select. O altă premieră importantă este scăderea nivelului de avans minim la numai 10%. Toate aceste facilităţi asigură ...

BMW anunţă suport pentru Digital Key pentru iPhone. Un mod sigur şi uşor de a folosi iPhone drept cheie de maşină pentru a bloca, a debloca, a conduce şi a împărtăşi cheile cu prietenii

23.06.2020Comunicat de presă

Top

În cadrul Apple Worldwide Developer Conference s-a anunţat că BMW va deveni primul constructor auto care va permite clienţilor săi să folosească iPhone drept cheie auto complet digitală.

Corporativ
·
Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive

Alessandro Zanardi revine în cockpitul unui BMW M6 GT3 pentru cursa finală de anduranţă din Campionatul GT al Italiei 2020

19.06.2020Comunicat de presă

Pilotul oficial BMW Alessandro Zanardi (Italia) se întoarce la volanul unei maşini de curse BMW. El va participa la etapa finală de anduranţă a acestui sezon din Campionatul GT al Italiei, care va avea loc la Monza (Italia), în perioada 6-8 noiembrie. Zanardi va face din nou echipă cu BMW Team Italia şi directorul Roberto Ravaglia (Italia), iar cockpitul unui BMW M6 GT3 modificat îl va împărţi cu Stefano Comandini (Italia) şi Marius Zug (Germania).

Alessandro Zanardi
·
Automotive
·
More Sports
·
Motorsport Drivers

Partenerii au ajuns la o decizie comună: BMW Group şi Mercedes-Benz AG îşi opresc temporar cooperarea de dezvoltare în domeniul condusului autonom - aceasta poate fi reluată ulterior

19.06.2020Comunicat de presă

• Ambele companii vor continua să-şi urmeze propria cale de dezvoltare. • Colaborarea de succes va continua conform planului în alte domenii. • Fröhlich: "Tehnologia actuală ne plasează pentru mulţi ani într-o poziţie excelentă". • Schäfer: "Căutăm posibilităţi cu parteneri din afara domeniului auto".

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Tehnologie
·
Autonomous Driving

Experienţa BMW M de 1135 CP pentru Horia Tecău şi Marius Copil

18.06.2020Comunicat de presă

Top

Start de livrări pe piaţa din România pentru noile BMW X5 M/ X5 M Competition şi BMW X6 M/ BMW X6 M Competition. +++ Cei mai buni jucători de tenis din România testează versiunile de top ale celui mai de succes producător de automobile sport din lume. +++ "În aceste momente dificile suntem alături de sportivii noştri, au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca niciodată" - Dr. Josef Reiter, Director General BMW Group România.

Gata pentru prima apariţie în cursă: BMW Junior Team este pregătită pentru debutul pe Nordschleife

18.06.2020Comunicat de presă

După mai multe luni de muncă de la domiciliu pe timpul pauzei impuse în motorsport, membrii BMW Junior Team sunt pregătiţi acum pentru prima cursă împreună. Lunea trecută, sub atenta îndrumare a mentorilor Jochen Neerpasch şi Dirk Adorf, cei trei au trecut cu succes testul obligatoriu de permis înaintea debutului în cursă pe Nordschleife (Germania).

BMW Motorsport
·
Motorsport Juniors

Noi motoare cu şase cilindri dispuşi în linie pentru BMW Seria 7

18.06.2020Comunicat de presă

Performanţe îmbunătăţire, cuplu mai mare, eficienţă mai mare: motoare dezvoltate suplimentar, cu tehnologie mild hybrid 48V şi sistem de posttratare a gazelor de eşapament, care îndeplinesc standardul de emisii Euro 6d - disponibile din iulie 2020 pentru toate variantele de model ale sedanului de lux: Direcţie Activă Integral optimizată, noi culori pentru exterior şi opţiuni suplimentare de la BMW Individual.

Seria 7
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Flashback 02.06.2020. World premiere of the all-new BMW 4 Series Coupé. Follow the link and watch the webcast.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare