Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Timo Glock şi Marco Wittmann obţin podiumuri pentru BMW în ultimele curse DTM din acest sezon

Mon Oct 15 16:35:00 CEST 2018Comunicat de presă

După un sezon în care a obţinut patru victorii, trei pole position şi 16 clasări pe podium, BMW Motorsport a încheiat stagiunea 2018 din Deutsche Tourenwagen Masters cu rezultate bune în finala de la Hockenheim. Timo Glock, în cursa de sâmbătă, şi Marco Wittmann, în cea de duminică, au urcat pe podiumul de premiere. Mai mult, la finalul ultimei manşe a anului, toate cele şase modele BMW M4 DTM au încheiat cursa în Top 10.

DTM
·
BMW Motorsport

15 ani de BMW Brilliance Automotive: BMW Group îşi consolidează angajamentul faţă de China

Thu Oct 11 02:31:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Extindere a contractului de joint-venture până în 2040. +++ Investiţie de peste trei miliarde de euro în noua uzină de automobile şi extinderea importantă a actualei reţele de fabrici. +++ Capacitatea de producţie totală creşte la 650.000 de unităţi pe an. +++ 5.000 de noi locuri de muncă la uzinele BBA la începutul deceniului următor. +++ BMW Group intenţionează să-şi mărească participaţia la BBA la 75%. +++ Krüger: "Povestea de succes se scrie alături de ...

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Evenimente corporate
·
Discursuri membri conducere

Raliul Marocului 2018 - MINI câştigă Cupa Mondială FIA de Raliuri Cross-Country 2018

Wed Oct 10 11:35:00 CEST 2018Comunicat de presă

• Pilotul MINI John Cooper Works Rally Jakub "Kuba" Przygonski şi-a asigurat titlul Cupei Mondiale FIA de Raliuri Cross-Country la penultima etapă. • Przygonski şi navigatorul Colsoul au încheiat Raliul Marocului pe locul al doilea. • Piloţii X-raid MINI JCW Team Cyril Depres şi Carlos Sainz au obţinut câte o victorie de etapă cu MINI John Cooper Works Buggy.

MINI Motorsport
·
Cross Country Rallies

MINI anunţă participarea X-raid MINI JCW Team la Dakar 2019

Tue Oct 02 13:35:00 CEST 2018Comunicat de presă

• Cyril Despres, Stéphane Peterhansel şi Carlos Sainz se alătură Familiei MINI. • Trei legende ale raliurilor cross-country sunt pregătite să participe la Dakar 2019 cu maşini MINI John Cooper Works Buggy. • Despres şi Sainz vor concura cu MINI John Cooper Works Buggy la Raliul Marocului (3-9 octombrie 2018), ca parte a testelor dinaintea Raliului Dakar 2019.

MINI Motorsport
·
Dakar Rally

"Nimeni altcineva nu a influenţat BMW aşa cum a făcut-o el"

Tue Oct 02 11:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Eberhard von Kuenheim, cel mai important CEO din istoria companiei, sărbătoreşte 90 de ani la 2 octombrie 2018, chiar la fabrica BMW Group din Dingolfing pe care acesta o inaugura în 1973, dând dovadă de multă viziune şi curaj.

Corporativ
·
Oameni
·
Resurse umane
·
Alţi oameni la BMW Group
·
Preşedintele Consiliului de Supraveghere BMW Group

Noul BMW Seria 3 Sedan. Revoluţia.

Tue Oct 02 09:30:00 CEST 2018Dosar de presă

Top

A şaptea generaţie a celui mai de succes model BMW din toate timpurile. Noul BMW Seria 3 Sedan beneficiază de calităţile sportive îmbunătăţite semnificativ, un nou limbaj de design, un plus important de rafinament la interior, precum şi sisteme de asistenţă, control & operare şi tehnologie de conectivitate inovatoare. Premiera mondială în octombrie 2018 la Mondial de l'Automobile de la Paris, lansarea pe piaţă la 9 martie 2019, inclusiv în România.

G20
·
Seria 3
·
Sedan
 

MINI contribuie la definirea viitorului oraşelor cu URBAN-X

Fri Sep 28 15:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Acceleratorul de business URBAN-X, fondat de MINI, susţine companii start-up care crează tehnologii şi soluţii pentru oraşe. A patra serie de companii beneficiază de sprijinul URBAN-X.

Comunicare de design, concept cars

Baterii de capacitate mai mare, mai multă autonomie şi proprietăţi sportive specifice - noile BMW i3 (120 Ah) şi BMW i3s (120 Ah)

Fri Sep 28 08:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Capacitate de stocare crescută, dublată faţă de performanţele bateriei BMW i3 la lansare. +++ Autonomia de operare pentru mobilitate fără emisii a crescut acum la 260 de kilometri în condiţii cotidiene fără diminuare a plăcerii condusului specifică mărcii. +++ Dotări opţionale noi: pachet sport pentru BMW i3, culori noi pentru exterior şi interior.

I01
·
I01s
·
BMW i3
·
BMW i Automobiles
·
BMW i3s
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare