Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Test DTM în sudul Spaniei: Robert Kubica va pilota BMW M4 DTM la Jerez de la Frontera

06.12.2019Comunicat de presă

Un binecunoscut pilot va urca în cockpitul BMW M4 DTM la DTM Young Driver Test 2019 ce va avea loc săptămâna viitoare la Jerez de la Frontera (Spania): Robert Kubica (Polonia). În vârstă de 34 de ani, el are o conexiune specială cu BMW, după ce şi-a petrecut primii săi ani în Formula 1, 2006-2009, cu BMW Sauber F1 Team. Acum, Kubica revine la BMW Motorsport pentru a testa un model de curse DTM.

DTM
·
BMW Motorsport

Flotă de 17 MINI livrată în România către Inter Cars

03.12.2019Comunicat de presă

Top

Sfârşitul de an marchează vânzarea unei flote importante pentru dealerul MINI Automobile Bavaria și BMW Group România: 17 autovehicule MINI devin mesagerii Comma Performance Motor Oil, un brand britanic cu tradiție, distribuit exclusiv în România de Inter Cars. Flota este compusă din 17 modele MINI Cooper Hatch cu 3 uşi.

F56
·
Automobile Bavaria
·
Flotă
·
Livrare
·
MINI

BMW Group va produce viitoarele modele MINI E în China, cu Great Wall Motor

29.11.2019Comunicat de presă

Top

Inaugurarea oficială a noului joint-venture "Spotlight Automotive Limited" +++ Pas important în strategia de electrificare a MINI +++ Uzină nouă cu capacitate standard de 160.000 de unităţi +++ Partenerii investesc împreună aproximativ 650 de milioane de euro +++ Model inovator de joint-venture, cu dezvoltare şi producţie comune +++ Win-win: punctele forte ale ambilor parteneri se completează reciproc +++

Corporativ
·
Tehnologie
·
Electrification

Podium aniversar în "Dream Race" plină de acţiune: Marco Wittmann obţine locul al doilea pentru BMW la Fuji

25.11.2019Comunicat de presă

Primul eveniment comun organizat de DTM şi campionatul Super GT pe teritoriul Japoniei a avut două desfăşurări diferite pentru piloţii BMW Motorsport. Prima cursă a fost una dificilă, cu diferite probleme, la capătul căreia Kamui Kobayashi (Japonia) a fost cel mai bine clasat pilot BMW, pe poziţia a 14-a. Prin contrast, cursa de duminică a avut un cu totul al deznodământ, în ciuda evenimentelor de pe circuit. La final, Marco Wittmann (Germania) a reuşit ...

DTM
·
BMW Motorsport

BMW i Andretti Motorsport câştigă la Diriyah - Alexander Sims obţine prima sa victorie

25.11.2019Comunicat de presă

Două pole position şi o victorie a fost rezultatul excelent pe care Alexander Sims (Marea Britanie) l-a reuşit pentru BMW i Andretti Motorsport în deschiderea sezonului din Campionatul FIA Formula E ABB de la Diriyah (Arabia Saudită). În cea de-a doua cursă, desfăşurată sâmbătă, Sims a sărbătorit o victorie categorică după ce a fost primul pe grilă - prima în cariera sa în Formula E.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Pole position şi clasare în Top 10 pentru Alexander Sims în deschiderea sezonului de la Diriyah

22.11.2019Comunicat de presă

Bucureşti/München. Alexander Sims (Marea Britanie) a încheiat pe locul al optulea în cursa de deschidere a Sezonului 6 al Campionatului FIA Formula E ABB de la Diriyah (Arabia Saudită). Pilotul BMW i Andretti Motorsport a pornit din pole position după o performanţă magnifică în calificări. El a condus plutonul cu monopostul #27 BMW iFE.20 pentru prima jumătate a cursei. Cu toate acestea, el nu a reuşit să prevină mai mulţi adversari să îl depăşească în ...

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Peste 10 miliarde de Euro comenzi pentru celule de baterii - BMW Group angajament puternic pentru mobilitate electrică

22.11.2019Comunicat de presă

Top

Volumul comenzii către CATL a crescut la 7,3 miliarde de euro pentru intervalul 2021-2031. +++ Contract de aprovizionare pe termen lung cu Samsung SDI în valoare de 2,9 miliarde de euro pentru intervalul 2021-2031. +++ Livrare a celulelor de baterii pentru a cincea generaţie a trenurilor de rulare electrice din 2021.

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Tehnologie
·
Electrification
·
BMW i Automobiles
·
BMW iPerformance Automobiles

Parteneriat pentru sunetul viitorului: Hans Zimmer este compozitor şi custode oficial pentru BMW IconicSounds Electric

21.11.2019Comunicat de presă

Top

Parteneriatul pentru anii următori a fost anunţat la Santa Monica. Primul sunet dezvoltat va fi folosit în automobilele de serie în 2020.

Corporativ
·
Tehnologie
·
Acustică, aerodinamică
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Electrification

De la alegerea materialelor la construcţia prototipului: tehnologia celulelor de baterii a viitorului ia formă la Centrul de Competenţă pentru Celule de Baterii al BMW Group

21.11.2019Comunicat de presă

Top

Zipse: "Densitatea energetică se va dubla până în 2030". +++ Dezvoltarea următoarei generaţii de celulele de baterii. +++ Echipament de ultimă oră pentru laboratoare şi analiză. +++ Producţia celulelor prototip la standarde industriei. +++ Achiziţii durabile, pe termen lung, ale materialelor.

Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Efficient Dynamics
·
Motoare, tren de rulare
·
Producţie, reciclare
·
Electrification

Noul BMW i4: primele detalii despre viitorul plăcerii de a conduce electric

20.11.2019Comunicat de presă

Top

Cu primul model pur electric pentru clasa medie premium, BMW transferă particularităţile tradiţionale ale mărcii în era mobilităţii fără emisii. A cincea generaţie BMW eDrive va fi introdusă în premieră la BMW iX3 în 2020 şi va fi utilizată şi la BMW iNEXT şi BMW i4 în 2021. Tehnologia evoluată a celulelor de baterii permite performanţe sportive şi autonomie de aproximativ 600 de kilometri pentru BMW i4.

Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Efficient Dynamics
·
Electrification
·
BMW i Automobiles
·
Comunicare de design, concept cars

Călătorie cu MINI Cooper SE din Silicon Valley la Hollywood

14.11.2019Comunicat de presă

Din toate călătoriile posibile, Autostrada #1 din California pare cea mai potrivită pentru modelul electric MINI Cooper SE. Am parcurs această rută pitorească de la San Francisco la Los Angeles şi am realizat că automobilul nostru şi traseul au lucruri în comun: cum ideile din Silicon Valley completează visurile de la Hollywood, călătoria noastră conectează viziunea şi fantezia cu tehnologia şi emoţiile cu viitorul. Fabrica de vise se întâlneşte cu uzina ...

MINI E

Proiect pilot pentru dezvoltarea Managementul Încărcării Bidirecţionale – automobilele electrice vor putea returna energie în reţea

12.11.2019Comunicat de presă

Top

Consorţiu de cercetare condus de BMW Group: automobilele electrice vor avea un rol tot mai important în reţelele de energie ale viitorului: vor putea stoca energie verde şi stabiliza consumul din reţea. Proiect de testare în condiţii reale cu o flotă 50 de modele BMW i3 programat pentru 2021.

I01
·
BMW i3
·
Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Electrification
·
BMW i Automobiles
·
BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Incubator for Innovations
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare