Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Călătorie cu MINI Cooper SE din Silicon Valley la Hollywood

14.11.2019Comunicat de presă

Din toate călătoriile posibile, Autostrada #1 din California pare cea mai potrivită pentru modelul electric MINI Cooper SE. Am parcurs această rută pitorească de la San Francisco la Los Angeles şi am realizat că automobilul nostru şi traseul au lucruri în comun: cum ideile din Silicon Valley completează visurile de la Hollywood, călătoria noastră conectează viziunea şi fantezia cu tehnologia şi emoţiile cu viitorul. Fabrica de vise se întâlneşte cu uzina ...

MINI E

Printre poveşti: BMW Seria 8 Gran Coupé dezvelit în cadrul unui concert special al Festivalului SoNoRo

11.11.2019Comunicat de presă

Top

.Emoţia tangoului argentinian a răscolit hala plină cu poveşti a Muzeului Tehnic Dimitrie Leonida – un compliment pentru debutul fascinantului BMW Seria 8 Gran Coupé în România, prezentat printre exponate încărcate de legendă şi o nouă lucrare a pictorului lui Adrian Mitu. Este al treilea an consecutiv care marchează un concert secret realizat de Festivalul SoNoRo în parteneriat cu BMW.

G16
·
SoNoRo
·
Gran Coupé
·
Lifestyle
·
Evenimente lifestyle
·
Seria 8

Electricitate verde prin încărcare inteligentă „vehicle-to-grid”

08.11.2019Comunicat de presă

Un proiect-pilot în Germania reduce puterea de încărcare a automobilelor electrice automat, atunci când cererea de energie este mai mare, cu impact pozitiv asupra preţului şi eliminarea nevoii de compensare a cererii de energie cu producţie din termocentrale cu combustibil fosil.

I01
·
BMW i3
·
Mediu
·
Tehnologie
·
Dezvoltare durabilă
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Electrification
·
BMW i Automobiles
·
BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Sustainability
·
BMW i Incubator for Innovations

Lux sustenabil: certificatul ISO confirmă evaluarea excepţională a ciclului de viaţă al noului BMW Seria 7 cu propulsie plug-in hybrid

08.11.2019Comunicat de presă

Top

Studiul de impact de mediu pentru noul BMW 745Le primeşte declaraţia de validitate de la TÜV Rheinland - potenţialul de emisii de gaze cu efect de seră mai mic pentru întregul ciclu de viaţă este cu până la 58% mai mic decât cel al modelului cu propulsie convenţională.

G12 LCI
·
Seria 7
·
BMW iPerformance Automobiles
·
745e

Cea mai bună lună octombrie pentru vânzările BMW Group

08.11.2019Comunicat de presă

Top

Livrările mărcii BMW cresc cu 3,0%, la 176.291 de automobile +++ Povestea de succes a BMW i3 continuă cu o creştere anuală de 19,9% +++ Vânzările în segmentul de lux crescu cu aproape 60% în primele 10 luni +++ Marca BMW a crescut cu 9,4% în octombrie în SUA +++ Nota: "Creştere solidă de 8,6% pentru automobilele electrificate în octombrie" +++

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales şi marketing
·
Sales BMW Group Global

BMW Group, creşteri în trimestrul al treilea pentru livrări, venituri şi profit

06.11.2019Comunicat de presă

Top

Creştere a livrărilor şi a cotei de piaţă, în ciuda tendinţei negative a pieţei. +++ EBIT şi cash flow liber cresc semnificativ în trimestrul al treilea. +++ Cheltuieli în avans mari pentru dezvoltarea tehnologiilor viitorului. +++ Previziuni reconfirmate pentru anul fiscal 2019. +++ Zipse: "Transformarea decisivă are loc în interiorul automobilului".

Corporativ
·
Evenimente corporate
·
Cifre şi informaţii corporate

Noul BMW M2 CS

06.11.2019Dosar de presă

Top

BMW M GmbH lansează un nou model de excepţie, în ediţie limitată: noul BMW M2 CS oferă un plus semnificativ de performanţe faţă de BMW M2 Competition şi continuă succesul obţinut deja de BMW M3 CS şi BMW M4 CS. De asemenea, noul automobil oferă o bază imensă pentru modelul BMW M2 CS Racing, noul punct de intrare al BMW M Motorsport în cursele de amatori şi în segment clubsport (disponibil din 2020). Noul model nu vine doar cu un plus de putere şi ...

F87
·
Automobile BMW M
·
M2

Colecţia BMW Motorrad Ride & Style 2020

05.11.2019Dosar de presă

Pe lângă numeroasele versiuni noi ale unor echipamente populare, gama BMW Motorrad Ride & Style oferă, de asemenea, multe elemente noi pentru sezonul 2020. Datorită execuției premium, a materialelor de calitate și a design-ului funcțional, fiecare articol nou oferă o identitate proprie, ce se distinge prin calitate.

Echipamente riding
·
BMW Motorrad Ride
·
BMW Motorrad Style

Un Sports Activity Vehicle de succes acum şi cu tren de rulare plug-in hybrid: noul BMW X3 xDrive30e

04.11.2019Comunicat de presă

Top

Cutting-edge battery cell technology enables local emissions-free driving with a range of up to 55 kilometres* – Globally popular BMW X3 model in the premium mid-range will in future be available with conventional combustion engine, plug-in hybrid system and purely electric drive.

G01
·
X3
·
BMW iPerformance Automobiles
·
X3 xDrive30e

BMW i Ventures anunţă investiţia la CelLink

31.10.2019Comunicat de presă

BMW i Ventures a anunţat o investiţie la CelLink, cu sediul în San Carlos (California), o companie care produce tehnologie de circuite flexibile de înaltă conductanţă, accesibile, de suprafaţă mare şi de masă redusă prin combinaţia proprietară de procese de fabricaţie, design şi materiale. Noua finanţare îşi propune să accelereze producţia de circuite flexibile de suprafaţă mare pentru transmisia de date şi curent şi poate să ofere o alternativă la ...

BMW i Ve
·
Tehnologie

BMW M135i xDrive, Safety Car pentru finala Romanian Endurance Series

25.10.2019Comunicat de presă

Top

BMW marchează colaborarea cu Romanian Endurance Series cu un nou safety car spectaculos - BMW M135i xDrive îşi face debutul pe circuitul Motor Park. De asemenea, participanţii la finala campionatului au ocazia să descopere şi un model-surpriză BMW, pregătit pentru debutul oficial pe piaţă în luna noiembrie.

Romanian Endurance Series
·
Romanian Retro Racing
·
Seria 1
·
Sport
·
Automotive

Putere şi sportivitate: Noul BMW M340i xDrive Touring se lansează pe piaţă

24.10.2019Comunicat de presă

Top

Motorul exclusiv cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo şi 275 kW/374 CP, întâlneşte tehnologia de ultimă oră a şasiului şi tracţiunea integrală inteligentă pentru a oferit performanţe remarcabile pentru noua gamă BMW Seria 3.

G20
·
G21
·
Seria 3
·
Sedan
·
Touring
·
Automobile BMW M
·
M340i
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LIVE STREAMING

Los Angeles. 20.11.19. 18:00 CET / 09:00 PST. Here you can see the live webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare