Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Următoarea misiune la Mugello: Alessandro Zanardi concurează în campionatul GT al Italiei

19.09.2019Comunicat de presă

Următoarea misiune a lui Alessandro Zanardi (Italia) este într-o maşină de curse BMW la începutul lunii octombrie. Pilotul oficial BMW va concura în penultima etapă din sezonul 2019 al campionatului GT al Italiei, la Mugello (Italia), alături de BMW Team Italia, la 4-6 octombrie. Zanardi va împărţi cockpitul unui BMW M6 GT3 modificat cu juniorul BMW Motorsport Erik Johansson (Suedia) şi cu Stefano Comandini (Italia).

Alessandro Zanardi
·
Automotive
·
More Sports
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
BMW Ambassadors
·
Motorsport Drivers

Proiect pentru mineritul artizanal responsabil de cobalt la Kolwezi: lansarea activităţilor locale

19.09.2019Comunicat de presă

BMW Group, BASF SE, Samsung SDI şi Samsung Electronics au început "Cobalt pentru Dezvoltare" pentru promovarea mineritului artizanal responsabil de cobalt în Republica Democrată Congo.+++ Proiectul-pilot intenţionează să îmbunătăţească condiţiile de lucru la locaţia minei-pilot şi condiţiile de viaţă în comunităţile din jur. +++ Reprezentanţi din politică, societate civilă şi ai companiilor finanţatoare au asistat la evenimentul de lansare.

Mediu
·
Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
·
Societate

Milagros Caiña-Andree nu va încerca obţinerea unui al doilea mandat ca membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG

19.09.2019Comunicat de presă

Top

Milagros Caiña-Andree l-a anunţat pe preşedintele Consiliului Director al BMW AG că, din motive personale, nu doreşte să încerce obţinerea unui al doilea mandat ca membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru resurse umane şi relaţii de muncă.

Corporativ
·
Resurse umane

BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019

10.09.2019Comunicat de presă

Top

Prin prezentarea BMW i Hydrogen NEXT la IAA Cars 2019, BMW Group îşi demonstrează capacitatea de a completa portofoliul său de automobile electrificate cu utilizarea tehnologiei cu pile de combustie alimentate cu hidrogen.

Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Efficient Dynamics
·
Electrification

Următorul reper: BMW Group îşi propune să aibă un milion de automobile electrificate pe şosele în 2021

10.09.2019Comunicat de presă

Top

+++ Oliver Zipse: Suntem deja în fruntea mobilităţii electrice +++ Piaţa pentru automobile electrice se dezvoltă în ritmuri diferite +++ Clienţii sunt importanţi: tehnologiile pentru protejarea climei sunt eficiente doar dacă clienţii le doresc şi le utilizează +++ Dezvoltarea durabilă este crucială de-a lungul întregului lanţ de valori +++ Conceptul BMW i Hydrogen NEXT este prezentat la IAA +++ Flotă de teste cu automobile cu pile de combustie din 2022 ...

Europe
·
Corporativ
·
Evenimente corporate
·
Saloane auto

Pilot noul pentru Sezonul 6: Maximilian Günther va concura pentru BMW i Andretti Motorsport în Formula E

10.09.2019Comunicat de presă

O nouă figură în formula de piloţi a BMW i Andretti Motorsport: pentru sezonul 6 din Campionatul FIA Formula E ABB, Maximilian Günther (Germania) va reprezenta echipa. În vârstă de 22 de ani, pilotul a participat anul trecut la primul său sezon în Formula E - şi a impresionat.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Vânzările BMW Group şi-au continuat trendul pozitiv şi în august

09.09.2019Comunicat de presă

Top

Livrările mărcii BMW au fost mai mari cu 4,1% - 157.889 de automobile. +++ Marca MINI şi-a extins vânzările cu 6,2%, la 22.859 de maşini. +++ Vânzările BMW i3 au crescut cu 29,6%, la 3.101 unităţi. +++ Aproape fiecare al doilea automobil vândut în August a fost un model X. +++ Pieter Nota: "Creşterea vânzărilor subliniază impactul pozitiv al ofensivei de modele".

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales şi marketing
·
Sales BMW Group Global

MINI la Salonul Auto de la Frankfurt 2019

09.09.2019Comunicat de presă

Top

Premiera de salon a modelului electric MINI Cooper SE +++ Noua tehnologie de baterii extinde autonomia electrică a modelului plug-in hybrid MINI Cooper S E Countryman ALL4 cu 30% +++ Marca britanică aniversează 60 de ani şi îşi prezintă actuala gamă de modele, noile opţiuni de personalizare şi produse lifestyle în Pavilionul 11 al centrului expoziţional din Frankfurt

IAA2019
·
IAA
·
MINI
·
MINI Countryman
·
MINI E
·
Europe
·
Frankfurt

Declaraţie Wolfgang Schulz, director general BMW Group România despre Salonul Auto de la Frankfurt în contextul pieţei locale.

06.09.2019Discurs

Top

Wolfgang Schulz, director general BMW Group România, despre importanţa noutăţilor BMW Group la Salonului Auto de la Frankfurt pentru piaţa locală: „Grupul BMW va avea o prezenţă foarte puternică la Salonul Auto de la Frankfurt. Alături de premierele mondiale anunţate, fiţi pregătiţi pentru mai multe surprize ce vor fi dezvăluite la IAA.

IAA
·
IAA2019
·
Europe
·
Frankfurt

Angajament al Municipalităţii din München şi al BMW Group faţă de mobilitatea fără emisii: SHARE NOW îşi dublează flota electrică

05.09.2019Comunicat de presă

Top

Cooperarea subliniază obiectivul mobilităţii inovatoare fără emisii. +++ Capitala landului Bavaria va promova activ mobilitatea electrică şi va extinde infrastructura de încărcare publică cu 550 de noi staţii de încărcare (la 1100 de puncte de încărcare) până la finalul anului 2019. +++ Furnizorul de car-sharing SHARE NOW îşi extinde flota electrică din München la 200 de automobile până la finalul anului 2019. +++

Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Management trafic
·
Electrification

60 de ani de MINI în înalta societate

05.09.2019Comunicat de presă

Chiar de la început, clasicul Mini a fost un membru al înaltei societăţi: membri ai casei regale, staruri de cinema, muzicieni şi celebrităţi din lumea modei au cedat în faţa farmecului originalului britanic. Pentru a marca aniversarea mărcii, MINI prezintă un Mini clasic restaurat în designul cu dungi al colecţiei lifestyle 60 Years.

Lifestyle
·
Produse lifestyle

Noul BMW X5 xDrive45e pregătit de debut pe piaţa din România

29.08.2019Comunicat de presă

Top

Autonomie electrică triplă, cu şi sistem plug-in hybrid susţinut de un motor de şase cilindri în linie. Capacitatea bateriei a crecut la 24,0 kWh, respectiv 21,6 kWh brut pentru o autonomie electrică de maxim 97 km în ciclu NEDC. Conform certificării realizate de BMW Group, automobilul, dacă este alimentat constant cu energie, poate avea amprenta de CO2 cu 40%-70% mai mică, în funcţie de tipul energie. Preţ de pornire pentru România de 76933 Euro cu TVA ...

F15 LCI
·
BMW iPerformance Automobiles
·
X5 xDrive45e

Patru BMW M4 DTM în puncte sâmbătă la Lausitzring - duminică, Marco Wittmann şi Philipp Eng intră în Top 10 la cursa 500 din istoria DTM

26.08.2019Comunicat de presă

În fiecare dintre cele două curse desfăşurate la Lausitzring (Germania, cel mai bine clasat pilot BMW a fost Marco Wittmann (Germania, Schaeffler BMW M4 DTM). El a ocupat locul al patrulea în manşa de sâmbătă, pentru ca duminică, în ceea ce a reprezentat cursa 500 din istorie DTM, să fie al şaselea.

DTM
·
BMW Motorsport

26 august – 60 de ani MINI

26.08.2019Dosar de presă

Top

Originalul în segmentul premium de automobile mici a ajuns la a 60-a aniversare - dar este mai tânăr ca niciodată. Acum 60 de ani, mai exact la 26 august 1959, British Motor Corporation (BMC) a prezentat cu mândrie rezultatul activităţii sale de dezvoltare pentru crearea unui automobil compact nou şi revoluţionar. Într-adevăr, publicul a putut să admire de la început nu mai puţin de două modele noi: Morris Mini-Minor şi Austin Seven, pentru cele două mărci ...

Lifestyle
·
Evenimente lifestyle
·
MINI
·
Istorie
·
Istorie marca MINI
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

IAA 2019.

Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference.

Open Streaming Page

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare