Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Două podiumuri pentru BMW i Andretti Motorsport în cursele New York City E-prix - Premieră pentru Alexander Sims

15.07.2019Comunicat de presă

Finalul sezonului din Campionatul FIA Formula E ABB a fost unul foarte bun pentru BMW i Andretti Motorsport. La capătul New York City E-prix, echipa a obţinut clasări pe podium prin ambii piloţi - câte una în fiecare cursă - şi pole position în a doua manşă, performanţă reuşită de Alexander Sims (Marea Britanie). Victoriile au revenit lui Sébastien Buemi (Elveţia, Nissan) şi lui Robin Frijns (Olanda, Virgin).

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Moto Hub - un nou centru de service autorizat BMW Motorrad se deschide la Bucureşti

11.07.2019Comunicat de presă

Top

Reţeaua BMW Motorrad se extinde cu un nou centru de service la Bucureşti pentru a răspunde creşterii continue a pieţei româneşti. Investiţia Moto Hub oferă servicii complete pentru clienţii BMW Motorrad. Noul centru Moto Hub include un magazin de piese şi accesorii, staţie ITP, spaţiu de vânzare motociclete second-hand, servicii de rent-a-bike, tururi moto cu ghid profesionist în România şi străinătate şi, prin şcoala de pilotaj RideX, module de training ...

BMW Group creştere în contextul unei evoluţii negative a pieţei: vânzările şi cota de piaţă cresc în prima jumătate a anului

10.07.2019Comunicat de presă

Top

Vânzări-record în primul semestru: 1,25 milioane de unităţi, +0,8%. +++ Cea mai bună lună iunie pentru BMW: vânzări mai mari cu 1,4%, total de 203.523 de automobile. +++ Vânzările BMW cresc cu 1,6% în acest an: 1.075.959 de maşini livrate. +++ Vânzările BMW i3 au o creştere de 21,2% în prima jumătate a anului. +++ Interes semnificativ al clienţilor pentru noul MINI ELECTRIC.

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales şi marketing
·
Sales BMW Group Global

Electric! Noul MINI Cooper SE

09.07.2019Comunicat de presă

Top

Mobilitatea urbană cu propulsie pur electrică poate fi experimentată acum şi în stilul MINI. Noul MINI Cooper SE face posibil acest lucru. Combină soluţii sustenabile cu plăcere condusului, designul expresiv şi calitatea premium care sunt specifice pentru MINI. Prin urmare, primul model pur electric al mărcii britanice oferă experienţa autentică MINI cu condus fără emisii locale.

MINI E

Week-end de succes pentru BMW Team RLL şi Turner Motorsport la Canadian Tire Motorsport Park

08.07.2019Comunicat de presă

BMW Team RLL a încheiat pe locurile al doilea şi al patrulea în categoria GTLM a cursei din IMSA WeatherTech SportsCar Championship desfăşurată la Canadian Tire Motorsport Park (Canada). Victoria în clasa GTD a revenit modelului #96 BMW M6 GT3 înscris de Turner Motorsport şi pilotat de Bill Auberlen şi Robby Foley (ambii SUA).

BMW Motorsport
·
IMSA Series

Spengler câştigă cursa de duminică de la Norisring şi este recordman solitar al victoriilor pe circuitul stradal din DTM

08.07.2019Comunicat de presă

Patru victorii din opt curse disputate în sezonul 2019 al Deutsche Tourenwagen Masters (DTM). Duminică, Bruno Spengler (Canada) a trecut primul linia de sosire cu BMW Bank M4 DTM şi a triumfat pentru BMW Team RMG la capătul celor 70 de tururi. Astfel, cu cinci succese în palmares, canadianul este recordman solitar al victoriilor pe traseul urban din Nürnberg.

DTM
·
BMW Motorsport

Harald Krüger nu va avea un al doilea mandat ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al BMW AG

05.07.2019Comunicat de presă

Top

Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat astăzi că nu doreşte să primească un al doilea mandat. Preşedintele Consiliului Director, Dr. Norbert Reithofer, respectă şi înţelege pe deplin decizia acestuia. Consiliul Director va aborda problema unui succes în următoarea sa întrunire, la 18 iulie 2019.

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Resurse umane
·
Oameni
·
Membrii Consiliul de Administraţie BMW Group

Contract semnat: BMW Group şi Daimler AG lansează cooperarea pe termen lung pentru condus autonom

04.07.2019Comunicat de presă

Obiectivul iniţial: dezvoltarea tehnologiilor pentru sisteme de asistare a condusului, condus foarte automatizat pe autostrăzi şi parcat autonom (totul până la Nivel 4 SAE). Lansarea pe piaţă în automobile de serie programată pentru 2024. Partenerii vor implementa independent tehnologiile în respectivele automobile de serie. Cooperarea implică peste 1.200 de specialişti în dezvoltare la Unterschleissheim şi Sindelfingen.

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Tehnologie
·
Autonomous Driving

BMW la Goodwood Festival of Speed 2019

04.07.2019Comunicat de presă

BMW M8 Competition va putea fi văzut pentru prima dată în Marea Britanie cu ocazia ediţie 2019 a Goodwood Festival of Speed. Noul automobil sport de înaltă performanţă, echipat cu accesorii M Performance, va evolua pe colină alături de un alt model atractiv de la BMW - BMW X4 M Competition, noul Sports Activity Coupé creat de BMW M. Un trio de automobile din trecutul BMW va fi şi el prezent pe faimosul traseu de 1,6 mile (2,57 km) de la Goodwood pentru a ...

Saloane auto
·
Istorie
·
Oameni
·
BMW M Sport Package
·
Comunicare de design, concept cars

Noul BMW X6

03.07.2019Dosar de presă

Top

BMW prezintă o nouă generaţie a modelului care a fondat un segment inovator şi spectaculos: Sports Activity Coupé (SAC). Noul BMW X6 îmbină proprietăţile de condus agil şi versatil ale unui Sports Activity Vehicle cu linii de design spectaculoase de coupé. A treia generaţie X6 utilizează un limbaj de design exclusiv şi curat pentru a sublinia apariţia impunătoare. Iar tehnologia avansată a şasiului şi a trenului de rulare este combinată cu o varietate de ...

Concursul de Eleganţă Sinaia 2019 – Victorie regală

02.07.2019Comunicat de presă

Top
Update

Concursul de Eleganţă Sinaia 2019 este marcat de o victorie regală. Modelul Aero 30 care a aparţinut Majestăţii Sale Regele Mihai I şi-a făcut revenirea în Grădinile Regale ale Castelului Peleş obţinând trofeul Best of Show.

Concursul de Eleganţă Sinaia
·
Concursul de Eleganţă Sinaia 2019
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Istorie marca MINI

Încărcat complet, doi ani înaintea programului: BMW Group accelerează ritmul extinderii mobilităţii electrice

25.06.2019Comunicat de presă

Top

Doi ani mai devreme: 25 de modele electrificate în 2023 +++ Curbă de creştere abruptă: până în 2025, vânzările de automobile electrificate cresc cu peste 30% în fiecare an +++ Vânzările de automobile electrificate se vor mări de peste două ori între 2019 şi 2021 +++ Premiere mondiale la #NEXTGen: BMW Vision M NEXT şi BMW Motorrad Vision DC Roadster prezintă mobilitatea electrică de generaţie viitoare +++ Funcţia BMW eDrive Zones disponibilă standard la ...

Corporativ
·
Evenimente corporate
·
Cifre şi informaţii corporate
·
#NEXTGen

Mulţumiri top performer - Nina Brătfălean

25.06.2019Comunicat de presă

BMW Group România doreşte să mulţumească unuia dintre cei mai performanţi manageri ai companiei, Nina Brătfălean, şi să îşi exprime gândurile de apreciere pentru contribuţia la notorietatea mărcilor BMW, BMW M, BMW i şi MINI, crescută şi consolidată în ultimii 12 ani. La plecarea din companie, planificată pentru 1 august 2019, Nina Brătfălean îşi va urma interesele academice şi de mentorat.

Corporativ
·
Resurse umane
·
Oameni

Concursul de Eleganţă Sinaia 2019 – Momente legendare

25.06.2019Dosar de presă

Top

Programat pentru 29 iunie, Concursul de Eleganţă Sinaia 2019 promite să fie una din cele mai spectaculoase ediţii de până acum, cu multe premiere importante: automobile cu poveste, un juriu bogat, expoziţii speciale din partea BMW, MINI, BMW Motorrad şi, în premieră ca marcă invitată, Citroën.

Concursul de Eleganţă Sinaia
·
Concursul de Eleganţă Sinaia 2019
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Istorie marca MINI

FALKEN Motorsports obţine locul al şaselea la Nürburgring - dezamăgire pentru celelalte echipe BMW M6 GT3

24.06.2019Comunicat de presă

#33 BMW M6 GT3 înscris de FALKEN Motorsports a fost cel mai bine clasat BMW în cursa de 24 de ore de la Nürburgring (Germania). Jens Klingmann (Germania), Peter Dumbreck (Marea Britanie), Alexandre Imperatori (Elveţia) şi Stef Dusseldorp (Olanda) au încheiat pe locul al şaselea în clasamentul general. Victoria a revenit #4 Audi.

BMW Sports Trophy
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
24h Races

BMW i Andretti Motorsport a terminat Swiss E-Prix de la Berna în afara punctelor

24.06.2019Comunicat de presă

Odată cu etapa de la Berna (Elveţia), sezonul european al Campionatului FIA Formula E ABB s-a încheiat, iar BMW i Andretti Motorsport nu a reuşit să aibă aceleaşi performanţele bune ca la cursa de casă de la Berlin (Germania). António Félix da Costa (Portugalia) şi Alexander Sims (Marea Britanie) au terminat pe locurile al 12-lea, respectiv al 14-lea în Swiss E-Prix.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

#NEXTGen Event

Munich. Future technologies, services and products - here you can see the webcast of the BMW Group #NEXTGen event.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare