Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Alocarea celor şase piloţi BMW DTM pentru echipele oficiale RMG şi RBM a fost confirmată

21.02.2020Comunicat de presă

Şase piloţi puternici vor concura pentru cele două echipe oficiale BMW DTM: după anunţarea piloţilor oficiali BMW pentru sezonul 2020 din DTM, acum au fost confirmate triourile care vor căuta gloria pentru BMW Team RMG şi BMW Team RBM, după ce BMW M Motorsport a optat pentru continuitate în ambele echipe.

DTM
·
BMW Motorsport

BMW DTM driver Lucas Auer and Andretti youngster Kyle Kirkwood to test the BMW iFE.20 in Marrakesh.

21.02.2020Comunicat de presă

BMW i Andretti Motorsport a anunţat perechea de piloţi pentru testul debutanţilor în Campionatul FIA Formula E ABB. +++ Lucas Auer şi Kyle Kirkwood vor pilota primele lor tururi la volanul unui monopost electric. +++ Auer: "Testul în Formula E este o oportunitate fantastică pentru a învăţa ceva complet nou pentru mine."

Motorsport Tests
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
Motorsport Drivers

Când eficienţa şi excelenţa sportivă se combină: noile BMW M340d xDrive Sedan şi BMW M340d xDrive Touring

18.02.2020Comunicat de presă

Top

Noi apariţii în selecţia de modele BMW M GmbH a noii game BMW Seria 3. Motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, ce oferă 250 kW/340 CP, 700 Nm. Eficienţă superioară datorită tehnologiilor M TwinPower Turbo şi tehnologiei mild hybrid 48V. Combinaţie de suspensie M Sport, direcţie sport variabilă, diferenţial M Sport şi tracţiune integrală inteligentă pentru performanţe remarcabile

G20
·
G21
·
F80
·
Seria 3
·
Sedan
·
Touring
·
Automobile BMW M
·
M340d

Alexander Sims a încheiat Mexico City E-Prix pe locul al cincilea după o cursă de recuperare consistentă

16.02.2020Comunicat de presă

O strategie de cursă inteligentă şi o performanţă la fel de bună din partea trenului de rulare BMW i l-au ajutat pe Alexander Sims (Marea Britanie) să urce 13 locuri pe parcursul Mexico City E-Prix (Mexic) şi să încheie pe locul al cincilea a patra cursă din sezonul Campionatului FIA Formula E ABB.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Noile BMW X5 xDrive40d şi BMW X6 xDrive40d cu motor diesel, cu şase cilindri dispuşi în linie, şi tehnologie mild hybrid 48V

11.02.2020Comunicat de presă

Top

Variantă de motorizare nouă cu 250 kW/340 CP şi cuplu maxim de 700 Nm pentru noile modele BMW X5 xDrive40d şi BMW X6 xDrive40d +++ Generatorul-starter de 48V oferă o putere electrică suplimentară de 8 kW/11 CP, sistem start-stop optimizat, coasting cu posiblitatea de oprire a motorului cu ardere internă.

G05
·
G06
·
X5
·
X6

BMW Group accelerează extinderea producţiei de componente pentru sisteme de propulsie electrice la uzina din Dingolfing

06.02.2020Comunicat de presă

BMW Group îşi extinde capacitatea de producţie şi îşi măreşte forţa de muncă la Centrul de Competenţă pentru Producţia Sistemelor de Propulsie Electrice de la Dingolfing mai repede decât s-a planificat iniţial. Datorită cererii în creştere pentru automobile electrificate, uzina se aşteaptă ca numărul de module necesare pentru producţia bateriilor de înaltă tensiune să se dubleze faţă de anul anterior. Numărul de motoare electrice necesare va creşte şi el ...

Tehnologie
·
Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Corporate Media
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Motoare, tren de rulare
·
Producţie, reciclare
·
Electrification

BMW M6 GT3 din nou în turneu mondial în 2020 cu Intercontinental GT Challenge

27.01.2020Comunicat de presă

La începutul lunii februarie, "Bathurst 12 Hour" din Australia va deschide sezonul 2020 din Intercontinental GT Challenge (IGTC), în care BMW M6 GT3 va participa din nou la seria internaţională de curse GT. Walkenhorst Motorsport va fi echipa de curse şi va fi întărită cu piloţi oficiali BMW.

GT Racing
·
BMW Motorsport

Gândeşte global, acţionează local: BMW Group se angajează să îmbunătăţească educaţia la nivel mondial

27.01.2020Comunicat de presă

Top

Pentru a marca Ziua Internaţională a Educaţiei Naţiunilor Unite la 24 ianuarie 2020, BMW Group a anunţat că până în 2025 va sprijini un milion de copii şi tineri din lumea întreagă prin programe şi proiecte educaţionale selectate. +++ BMW Group dezvoltă deja proiecte educaţionale de impact pentru a oferi tinerilor o legătură în piaţa muncii şi perspective mai bune în viaţă. +++

Dezvoltare durabilă
·
Societate

Victorie pentru BMW M8 GTE la Daytona 24H pentru al doilea an consecutiv

27.01.2020Comunicat de presă

Top

#24 MOTUL BMW M8 GTE a obţinut victoria în prima etapă din sezonul 2020 al Campionatului 2020 IMSA WeatherTech SportsCar. +++ Krohn, Edwards, Farfus şi Mostert au ocupat primul loc al clasei GTLM la Daytona după 786 de tururi de cursă. +++ Klaus Fröhlich: "24 de ore fără nici o singură eroare, sub mare presiune de-a lungul întregii curse; felicitări tuturor".

BMW Motorsport
·
IMSA Series
·
24h Races

MINI Electric pregătit pentru o excursie la munte

23.01.2020Comunicat de presă

Câteva ore în zăpadă, o zi în munţi - pentru cei care locuiesc în München, aceasta este o opţiune atractivă. Condusul modelului electric al mărcii britanice premium le permite chiar călătorii scurte în Alpi, fără emisii locale. Autonomia este suficientă pentru o excursie în regiunea Sölden din Austria, renumită pentru sporturi de iarnă, şi pentru întoarcere, în fiecare caz fără a fi necesară o oprire pentru reîncărcarea bateriilor. Sau pentru un drum de la ...

MINI E

BMW i Ventures anunţă o investiţie la Software Motor Company

23.01.2020Comunicat de presă

BMW i Ventures a anunţat o investiţie la Software Motor Company (SMC), companie cu sediul în Silicon Valley ce dezvoltă cele mai fiabile, eficiente şi inteligente sisteme de motoare din lume. Noua finanţare va permite SMC să extindă afacerea suplimentar şi să accelereze dezvoltarea produselor.

BMW i Ventures
·
Tehnologie
·
BMW i Beyond Automobiles
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

GENEVA MOTOR SHOW

Geneva, 03.March - 08:15 CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Geneva International Motor Show.

Open Streaming Page

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare