Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Augusto Farfus, BMW Team Schnitzer şi BMW M6 GT3 au triumfat în Cupa Mondială FIA GT din Macao

Mon Nov 19 09:00:00 CET 2018Comunicat de presă

Câştigătorii ediţiei 2018 a Cupei Mondiale FIA GT sunt Augusto Farfus (Brazilia) şi BMW. După succesul reuşit în cursa de calificare de sâmbătă, brazilianul s-a impus şi în cursa principală de duminică, desfăşurată în Macao (China). Pornit din pole position, Farfus, aflat la comenzile unui BMW M6 GT3 înscris de BMW Team Schnitzer, a condus cursa pe parcursul tuturor celor 18 tururi şi astfel a obţinut o nouă victorie pentru BMW pe renumitul "Guia Circuit".

Automotive
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing

Noul BMW X5 provoacă unul dintre cele mai ostile terenuri de pe planetă

Fri Nov 16 14:05:00 CET 2018Comunicat de presă

Legendarele viraje de la Monza, trasate pe nisipul antic din Sahara. Circuitul de la Monza, unul dintre cele mai faimoase din lume, reprodus la scară 1:1 în Deşertul Sahara pentru o abordare unică. Între dune şi roci, modelul SAV bavarez şi-a dovedit calităţile off-road.

G05
·
X5

Mai sportiv şi mai eficient ca niciodată prin tehnologia BMW eDrive de ultimă oră: noul BMW 330e Sedan

Thu Nov 15 15:30:00 CET 2018Comunicat de presă

Update

Portofoliul de motorizări suplimentat pentru noua generaţie a sedanului cu un sistem plug-in hybrid. Autonomia electrică mărită cu 50% în comparaţie cu modelul anterior, la 60 de kilometri*. Emisiile CO2 reduse cu mai mult de 10%. Putere de sprint îmbunătăţită: disponibil standard, XtraBoost creşte temporar puterea cu până la 30 kW/41 CP. Lansare pe piaţă în vara 2019.

G20
·
BMW iPerformance Automobiles
·
330e
·
Seria 3

Premieră pe circuit pentru noua generaţie turbo: BMW M Motorsport a încheiat primul teste cu modelul BMW M4 DTM pentru sezonul 2019

Thu Nov 15 08:30:00 CET 2018Comunicat de presă

Noua eră turbo din DTM a început. După prezentarea de succes, noul BMW M4 DTM pentru sezonul 2019 şi-a făcut debutul pe circuit. La Estoril (Portugalia), BMW M Motorsport a încheiat primul test din intersezon cu noua generaţie BMW M4 DTM, modificată pentru a îndeplini regulamentul Class 1. Doi piloţi BMW din DTM, Bruno Spengler (Canada) şi Marco Wittmann (Germania), au trecut pe rând la volanul maşinii de-a lungul celor trei zile de teste.

DTM
·
BMW Motorsport

BMW extinde parteneriatul tehnologic cu Federaţia de Bob, Sanie şi Skeleton din Germania (BSD) şi colaborează pentru dezvoltarea unui prototip de bob două persoane

Wed Nov 14 09:00:00 CET 2018Comunicat de presă

Bucureşti/München. BMW şi Federaţia de Bob, Sanie şi Skeleton din Germania (BSD) s-au angajat într-o colaborare intensă încă din anii '80, perioadă în care au conlucrat îndeaproape pentru optimizarea echipamentului, a costumelor şi a căştilor de cursă. Din 2010, BMW este partener premium şi tehnologic, un rol prin care compania cu sediul la München şi-a utilizat competenţa auto pentru a ajuta federaţia să câştige numeroase medalii şi titluri. Susţinerea ...

More Sports
·
BMW Winter Sport

Şapte oraşe în 20 de zile: BMW iFE.18 a fost într-un turneu mondial virtual prin metropole binecunoscute

Wed Nov 14 08:20:00 CET 2018Comunicat de presă

Când BMW iFE.18 va ajunge pe circuit pentru prima dată în Campionatul FIA Formula E ABB la mijlocul lunii decembrie, monopostul electric a participat deja la prima sa cursă. Turneul mondial virtual al noii maşini de Formula E a avut parte de un final spectaculos în Hong Kong (China). Prin intermediul tehnologiei inovatoare de cartografiere a mişcării, BMW iFE.18 a efectuat o călătorie captivantă prin şapte oraşe de pe trei continente.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Drumul spre Daytona: prim test de succes pentru Alessandro Zanardi în BMW M8 GTE

Tue Nov 13 08:30:00 CET 2018Comunicat de presă

Pilotul oficial BMW Alessandro Zanardi (Italia) a încheiat cu succes primul test cu BMW M8 GTE ca pregătire pentru cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA) din ianuarie. Săptămâna trecută, BMW M Motorsport şi Zanardi au petrecut trei zile la Miramas, în sudul Franţei. Chiar dacă ploaia a făcut condiţiile să nu fie cele ideale, Zanardi a putut totuşi să parcurgă multe tururi cu BMW M8 GTE.

BMW Motorsport
·
IMSA Series
·
Alessandro Zanardi
·
More Sports

BMW M4 cu numărul 40 în România, livrat de BMW XCARS Tîrgu Mureş în cadrul lansării circuitului Transilvania Motor Ring

Mon Nov 12 14:58:21 CET 2018Comunicat de presă

Top

Cel mai nou circuit din România a fost inaugurat în acest week-end în cadrul unui eveniment care a beneficiat de participarea multor piloţi români şi a multor mărci sportive. În cadrul evenimentului, dealerul BMW XCARS a livrat oficial al 40-lea BMW M4 în România.

F82
·
Coupé
·
Automobile BMW M
·
M4

Sezonul de succes pentru BMW M6 GT3 se încheie pe străzile din Macao

Mon Nov 12 14:40:00 CET 2018Comunicat de presă

Sezonul 2018 se încheie pentru BMW M6 GT3 cu un adevărat punct de atracţie în acest week-end, când BMW Team Schnitzer participă la Cupa Mondială FIA GT, ce face parte din Grand Prix-ul de la Macao (China). Pilotul oficial BMW Augusto Farfus (Brazilia) se va afla la volanul maşinii #42.

Automotive
·
BMW Motorsport
·
Motorsport Cars
·
Motorsport Events

BMW Motorrad Motorsport va concura în WorldSBK în parteneriat cu Shaun Muir Racing şi un cuplu de piloţi pe măsură – Tom Sykes şi Markus Reiterberger

Mon Nov 12 13:00:00 CET 2018Comunicat de presă

În sezonul competiţional 2019, BMW Motorrad Motorsport va concura în FIM World Superbike Championship (WorldSBK) cu noul S 1000 RR. Echipa este formată în colaborare cu britanicii de la Shaun Muir Racing. Echipa condusă de Shaun Muir se va numi BMW Motorrad WorldSBK şi va beneficia de un duo de piloţi pe măsură: campionul WorldSBK din sezonul 2013, Tom Sykes (GBR) şi campionul în exerciţiu European Superstock 1000 şi triplu campion al Campionatului German ...

K67
·
Sport motociclete
·
Motorrad Motorsport
·
Seria S
·
S 1000 RR

Prezentare de gală pentru BMW Seria 8 în România

Mon Nov 12 11:26:00 CET 2018Comunicat de presă

Top

Noul BMW Seria 8 a avut prezentarea de presă în România alături de un concert special al Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo care marchează o colaborare de 10 ani, alături de primul coupé modern al mărcii, BMW E9, lansat exact acum 50 de ani, într-o clădire de patrimoniu de acum 110 ani, Uzina Electrică Filaret.

G15
·
Coupé
·
8 Series

MINI Auto Cobălcescu - cel mai nou dealer MINI - se lansează cu un proiect de artă semnat Amirou Diallo

Fri Nov 09 14:16:00 CET 2018Comunicat de presă

Top

Auto Cobălcescu, o companie cu peste 60 de ani de istorie în lumea automobilelor, începe colaborarea cu emblematicul brand britanic MINI cu un centru dedicat în complexul din Spaţiul Unirii 311, în Bucureşti. La 8 noiembrie, cel mai nou dealer MINI din România a marcat lansarea sa oficială printr-un proiect de artă semnat de Amirou Diallo. Iniţiativa se construieşte pe o colaborare deja existentă a lui Diallo cu marca MINI. În luna aprilie, acesta a ...

Amirou Diallo
·
Lifestyle
·
Evenimente lifestyle

Trecerea prin ultimul viraj spre producţia de serie: noul BMW M8

Fri Nov 09 00:01:00 CET 2018Dosar de presă

Pe circuitul de Grand Prix de la Estoril (Portugalia), BMW M GmbH dezvoltă un nou capitol fascinant din istoria maşinilor sport de înaltă performanţă, întruchipat de un prototip iniţial al viitoarei nave-amiral. Misiunea noului BMW M8 Coupé este aceea de a ridica perfromanţele dinamice, agilitatea şi precizia oferite de un automobil sport la un nou nivel.

F92
·
Automobile BMW M
·
M8
·
Coupé
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare