Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Alessandro Zanardi: "Va fi o experienţă foarte plăcută"

Fri Aug 17 15:46:00 CEST 2018Comunicat de presă

Numărătoarea inversă a început: peste o săptămână, Alessandro Zanardi (Italia) va fi la startul aventurii sale în DTM. Pilotul oficial BMW va concura ca invitat special la cea de-a şaptea etapă a sezonului DTM 2018, la Misano (Italia). Într-un interviu, Zanardi vorbeşte despre visul său de a pilota o maşină DTM, impresiile sale despre BMW M4 DTM şi aşteptările sale pentru Misano.

Sport
·
Automotive
·
DTM
·
BMW Motorsport
·
Alessandro Zanardi
·
More Sports

Noul BMW Seria 3 Sedan: botezul focului în "Infernul Verde"

Thu Aug 16 00:01:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Pentru pregătirea producţiei de serie, a şaptea generaţie a sedanului sport BMW de succes a fost supusă testelor şi reglajelor dinamice pe legendara buclă Nordschleife a circuitului Nürburgring. Modelul va fi prezentat în premieră în acest an şi va debuta pe piaţă la începutul lui 2019.

G20
·
Seria 3
·
Sedan

Ieşit din maşină în mai puţin de cinci secunde: Alessandro Zanardi este bine pregătit în ceea ce priveşte siguranţa

Tue Aug 14 16:52:00 CEST 2018Comunicat de presă

Alessandro Zanardi (Italia) este bine pregătit în ceea ce priveşte siguranţa înaintea apariţiei speciale din următoarea etapă DTM, care va avea loc la Misano (Italia) la 25-26 august. Având ambele picioare amputate, pilotul oficial BMW nu are nici o problemă să iasă din cockpit pe cont propriu în limita de timp impusă de regulament în cazul unui accident.

DTM
·
BMW Motorsport
·
Alessandro Zanardi

Podium pentru BMW Motorsport la revenirea DTM la Brands Hatch

Mon Aug 13 14:40:00 CEST 2018Comunicat de presă

Bucureşti/Brands Hatch. La revenirea DTM la Brand Hatch (Marea Britanie), BMW Motorsport a avut un week-end bun, pe parcursul căruia a obţinut un podium graţie lui Augusto Farfus (Brazilia), dar şi alte patru clasări în puncte. Locul al doilea reuşit de Farfus a fost a 40-a clasare pe podium reuşită de BMW Team RMG în DTM şi prima pentru brazilian de la deschiderea sezonului 2016, la Hockenheim (Germania).

DTM
·
BMW Motorsport

Hungarian Baja 2018 - MINI încheie competiţia cu două maşini în fruntea clasamentului

Mon Aug 13 11:25:00 CEST 2018Comunicat de presă

• Dublă pentru MINI John Cooper Works Rally în Ungaria • Joan "Nani" Roma şi navigatorul Alex Haro aucâştigat Hungarian Baja 2018 cu MINI John Cooper Works Rally • Al doilea echipaj MINI John Cooper Works Rally, format din Jakub "Kuba" Przygonski şi Tom Colsoul, a ocupat locul secund • Jakub "Kuba" Przygonski îşi păstrează poziţia de lider în ediţia 2018 a Cupei Mondiale FIA de Raliuri Cross-Country

Sport
·
Automotive
·
MINI Motorsport
·
Cross Country Rallies

Livrările BMW Group au crescut în iulie

Mon Aug 13 09:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Creşteri ale vânzărilor din acest an pentru toate regiunile majore +++ Marca BMW şi-a extins livrările în iulie şi pentru acest an +++ Vânzările din iulie ale BMW X3 au crescut cu 52,3% odată cu accelerarea producţiei în China +++ Peste 70.000 de automobile electrificate au fost livrate în acest an +++

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales şi marketing
·
Sales BMW Group Global

Alex Zanardi a încheiat cu succes testul DTM de la Vallelunga: «Progresul este impresionant»

Thu Aug 09 10:20:00 CEST 2018Comunicat de presă

Alessandro Zanardi a continuat pregătirile pentru apariţia specială DTM de la Misano cu un test de două zile la Vallelunga. +++ Modificările tehnice aduse modelului BMW M4 DTM funcţionează foarte bine. +++ Zanardi: Multe lucruri sunt noi, dar mă adaptez cu fiecare tur parcurs.

DTM
·
BMW Motorsport
·
Alessandro Zanardi
·
More Sports

Pilotaj folosind doar mâinile: o analiză detaliată a modificărilor tehnice ale modelului BMW M4 DTM înainte de apariţia specială a lui Alex Zanardi

Wed Aug 08 16:22:00 CEST 2018Comunicat de presă

Numeroase modificări efectuate în cockpitul BMW M4 DTM îi permit lui Alessandro Zanardi să piloteze fără protezele picioarelor. +++ În premieră, Zanardi va utiliza sistemul de frânare nou dezvoltat, operat manual, în locul celui cu picior artificial fix. +++ Zanardi testează modelul DTM la Vallelunga în această săptămână.

Alessandro Zanardi
·
More Sports
·
Motorsport Cars
·
Automotive
·
DTM
·
BMW Motorsport

Ambasadorul mărcii BMW Alessandro Zanardi a câştigat două medalii pe teren propriu la Campionatul Mondial de Paraciclism

Mon Aug 06 14:09:35 CEST 2018Comunicat de presă

Ambasadorul mărcii BMW Alessandro Zanardi (Italia) şi-a mărit colecţia de medalii la paraciclism cu încă două trofee de bronz şi argint. În week-end, ediţia 2018 a Campionatului Mondial UCI de Paraciclism a avut loc în ţara lui Zanardi, Italia, la Maniago. Zanardi - de zece ori campion mondial la paraciclism - a concurat în trei curse: vineri la contratimp individual, sâmbătă în cursa de fond pe şosea, iar duminică la ştafetă.

Alessandro Zanardi
·
More Sports
·
Automotive
·
Motorsport Drivers

BMW Group îşi continuă cursul şi îşi reafirmă previziunile pentru 2018

Thu Aug 02 07:30:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Cheltuieli în avans substanţiale pentru mobilitatea viitorului +++ Extindere semnificativă a amprentei în China +++ Creştere semnificativă a livrărilor de automobile electrificate +++ Marja EBT a BMW Group în cadrul intervalului propus de peste 10% +++ Marja EBIT a segmentului auto se menţine între 8 şi 10% +++ Flux financiar puternic în prima jumătate a anului +++ Uzina nouă din Europa subliniază perspectivele de creştere +++ Krüger: Ne continuă cursul cu ...

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Evenimente corporate

BMW Financial Services anunţă un nou tip de abonament, actualizări de program şi preţuri pentru serviciul de abonament pentru automobile "Access by BMW"

Wed Aug 01 16:37:26 CEST 2018Comunicat de presă

Access by BMW, serviciul pe bază de abonament pentru automobile lansat de BMW Financial Services, oferă clienţilor din programul-pilot al zonei Nashville o varietate şi mai mare datorită unui nou tip de abonament şi îmbunătăţirilor aduse celor două niveluri lansate anterior.

Sales şi marketing
·
Sales North America
·
Corporativ
·
Financial Services

BMW Clubsport Trophy: Alexandru Cascatău, primul român ce va lua startul în cursa de 24 de ore de la Zolder

Wed Aug 01 09:17:32 CEST 2018Dosar de presă

După o pauză competițională prelungită, Alexandru Cascatău revine în BMW Clubsport Trophy și se pregătește pentru cea mai importantă întrecere din sezonul 2018: cursa de 24 de ore de la Zolder (Belgia). Românul va concura din nou pentru echipa olandeză BMW Team van der Horst, câștigătorii ediției de anul trecut. Cascatău este al cincilea pilot din țara noastră care participă într-o probă de 24 de ore în ultimele 12 luni, înscriindu-se într-o tendință de ...

Alexandru Cascatău
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing

Alessandro Zanardi înaintea apariţiei speciale în DTM: Sunt mai agil fără proteze

Tue Jul 31 12:26:00 CEST 2018Comunicat de presă

Cu ocazia apariţiei speciale în etapa DTM de la Misano, Alessandro Zanardi va pilota în premieră fără proteze. +++ Zanardi subliniază avantajele de care beneficiază. +++ Din punct de vedere al siguranţei, pilotajul fără picioare nu este diferit pentru el: de fapt, acest lucru îi aduce câteva avantaje interesante.

DTM
·
BMW Motorsport

BMW Group extinde reţeaua de producţie din Europa

Tue Jul 31 10:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Uzină nouă pentru modelele BMW va fi construită în apropiere de Debrecen (Ungaria). +++ Investiţii de aproximativ un miliard de euro. +++ Gamă completă de tipuri de propulsie de pe o singură linie de producţie. +++ Krüger: "Decizia pentru o uzină nouă reafirmă perspectivele pentru o creştere globală".

Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Tehnologie
·
Producţie, reciclare
·
Electrification
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Fabrici
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare