Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

BMW M GmbH şi-a menţinut creşterea susţinută în 2020: 144.218 automobile livrate în întreaga lume

19.01.2021Comunicat de presă

Noul record de vânzări asigură poziţia de lider de piaţă a BMW M GmbH în segmentul automobilelor de performanţă şi de înaltă performanţă. Creştere de 40% faţă de 2019 în România, unul din 5 modele livrate la nivel naţional în 2020 este din portofoliul BMW M.

F87
·
F93
·
F95
·
F96
·
G80
·
F82
·
Coupé
·
Automobile BMW M
·
Sales şi marketing
·
X6 M
·
Gran Coupé
·
Corporativ
·
M4
·
M2
·
M3
·
X5 M

Raliul Dakar 2021 - A şasea victorie MINI la general: recordmanul Stéphane Peterhansel s-a impus cu MINI JCW Buggy

18.01.2021Comunicat de presă

Top

Stéphane Peterhansel sărbătoreşte al 14-lea succes personal în clasamentul general al Raliului Dakar şi îşi extinde recordul de victorii la Dakar. +++ A doua victorie consecutivă pentru MINI în Dakar şi a şasea în clasamentul general în istoria participărilor mărcii. +++ Învingătorul de anul trecut, Carlos Sainz, a încheiat al treilea cu MINI JCW Buggy.

Dakar Rally
·
MINI Motorsport

Strategie nouă de vânzări şi marketing: BMW Group este optimist în 2021 după ce a înregistrat vânzări-record în trimestrul IV din 2020

15.01.2021Comunicat de presă

Top

Pieter Nota: Se aşteaptă o cerere puternică şi o creştere profitabilă. +++ Creşteri de peste 50%: electromobilitatea ca vector de creştere important. +++ Planuri de dublare a vânzărilor de automobile full electrice. +++ Până în 2025, investiţia anuală de câteva sute de milioane în digitalizarea vânzărilor şi a marketingului creează baza pentru cea mai bună experienţă de client. +++

Sales şi marketing
·
Sales BMW Group Global
·
Corporativ

BMW Group încheie anul marcat de pandemia de coronavirus cu un trimestru al patrulea puternic şi conduce segmentul premium la nivel mondial pentru al 17-lea an consecutiv

12.01.2021Comunicat de presă

Top

BMW Group a livrat 2.324.809 unităţi în 2020 (-8,4%) +++ Vânzările BMW în T4 au crescut cu 4,3% faţă de anul precedent, la 600.799 de automobile. +++ Vânzările de automobile electrificate au sporit cu o treime (+31,8%). +++ • Aşa cum a promis: BMW Group îndeplineşte obiectivele de CO2 ale flotei UE în 2020. +++ Pieter Nota: "Am răspuns la efectele pandemiei de coronavirus cu agilitate în producţie şi gestionarea vânzărilor. Am îndeplinit obiectivele de CO2 ...

Sales şi marketing
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales BMW Group Global
·
Corporativ

Racing League Romania BMW GT Challenge: Motul eSports anunță culoarea printr-o prestație de top la Suzuka

12.01.2021Comunicat de presă

Top

Cristian Berindea și Andrei Bechir au conlucrat pentru o victorie matură în prima cursă de anduranță a noii ere din Racing League Romania, pe platforma Assetto Corsa Competizione. La finele a două ore în care s-a parcurs distanța unui Grand Prix, Aqirys Racing și Willi Motorsport au completat podiumul în nocturnă.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

BMW anunţă viitorul sistemului de afişare şi operare BMW iDrive la CES 2021

12.01.2021Comunicat de presă

BMW iDrive sărbătoreşte 20 de ani la ediţia complet digitală CES2021. O schimbare de paradigmă în interacţiunea dintre conducător şi automobil a devenit un standard al industriei auto şi a pus bazele experienţei de utilizator multifuncţionale, online din prezent.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului

Racing League Romania BMW GT Challenge: Rivalitate sportivă și spectacol la un alt nivel cu Assetto Corsa Competizione

08.01.2021Comunicat de presă

Scena curselor virtuale turează deja motoarele în 2021, iar Racing League Romania răspunde cerințelor odată cu tranziția la o platformă de ultimă generație, dezvoltată în colaborare cu cel mai mare organizator de competiții GT din lume. BMW România se alătură RLR pentru al treilea sezon consecutiv și oferă cel mai spectaculos premiu din universul autohton de sim racing.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Cupele BMW SIM 2021 oferă o gamă mai largă de formate, modele BMW de curse şi platforme

08.01.2021Comunicat de presă

Top

În 2021, cupele BMW SIM au loc pe platformele de sim racing iRacing, rFactor 2 şi Assetto Corsa Competizione. +++ Noul BMW M4 GT3, BMW M8 GTE, BMW M4 GT4 şi BMW M2 CS Racing sunt disponibile ca maşini de curse. +++ Locurile de start la BMW SIM Live 2021 şi premiile financiare atractive sunt la dispoziţia învingătorilor din competiţiile de cupă. +++ Racing League România pregăteşte un progam spectaculos pe platforma Assetto Corsa Competizione.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

BMW Junior Team 2020: un an extraordinar cu performanţe extraordinare

23.12.2020Comunicat de presă

Cu Crăciunul care se apropie rapid, BMW Junior Team poate privi retrospectiv la un prim an de pregătire plin de evenimente. Dan Harper (Marea Britanie), Max Hesse (Germania) şi Neil Verhagen (SUA) au depăşit provocările provocate de pandemie, care nu ar fi putut fi prevăzute la începutul anului, au crescut împreună ca echipă şi au realizat un succes sportiv important.

BMW Motorsport
·
Motorsport Juniors

Auto Cobălcescu deschide un nou centru integrat BMW în Pitești la finalul unui an cu multe provocări

18.12.2020Comunicat de presă

Top

BMW Auto Cobălcescu, din 2015 dealer autorizat BMW în București, inaugurează, începând cu sfârșitul anului, un nou centru integrat BMW în Pitești, după o investiție strategică în valoare de 1,85 milioane de euro, care a debutat în urmă cu doi ani. Astfel, începând cu decembrie 2020, clienții BMW din județul Argeș vor beneficia de toate serviciile unui dealership complet, atât pentru servicii postvânzare, active deja din 2019, dar și pentru vânzare directă ...

Auto Cobălcescu
·
Piteşti
·
Reprezentaţe BMW Group
·
Corporativ

Turbinele eoliene ale uzinei BMW Group din Leipzig vor fi luminate ca „Lumânări de Advent”

18.12.2020Comunicat de presă

Cele patru turbine eoliene din incinta uzinei BMW Group din Leipzig generează energie verde pentru producţia BMW i din 2013. Dar de aceste sărbători au şi o a doua misiune: ca simboluri pentru Lumânările de Advent arată focusul către dezvoltare durabilă.

Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Dezvoltare durabilă
·
BMW i

Rauno Aaltonen, MINI clasic şi un cadou nebun de Advent: un MINI basm de Crăciun din pădurile finlandeze

18.12.2020Comunicat de presă

Ce ar putea fi un bun cadou timpuriu de Crăciun pentru o legendă faimoasă a raliurilor la sfârşitul unui an dominat de carantină? Fisa a căzut la MINI: Rauno Aaltonen, câştigătorul Raliului Monte Carlo din 1967 într-un Mini clasic, a fost întâmpinat cu o surpriză yuletide pe patru roţi în patria sa finlandeză.

F60
·
MINI Countryman

Paddy Hopkirk MBE a primit noua ediție limitată MINI, denumită în onoarea lui

15.12.2020Dosar de presă

Pilotul nord-irlandez de raliuri Patrick "Paddy" Hopkirk MBE este primul dintre cei 100 de clienți din Marea Britanie care primesc MINI Paddy Hopkirk Limited Edition, denumit astfel în onoarea lui pentru a aniversa triumful său din Raliul Monte Carlo din 1964, succes reușit cu clasicul Morris Mini Cooper S Mk1.

F56
·
MINI
·
Istorie
·
MINI 3 uşi

Racing League Romania powered by BMW: Viitorul campionatului, definit în cadrul Gaming Marathon

14.12.2020Dosar de presă

Bogdan Moldovan și Andrei Bechir s-au impus la categoriile GT3, respectiv GT4, în cadrul echivalentului virtual al cursei de anduranță de la Kyalami organizat de Racing League Romania, într-o transmisiune ce a dat primele indicații referitoare la pasul evolutiv al scenei de sim racing autohton în 2021.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare