Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Alimentat de apă: BMW Group construieşte automobile electrice cu energie electrică verde produsă regional

03.03.2021Comunicat de presă

Top

Producţia BMW iX şi BMW i4 alimentată de hidroenergie de la râurile Isar şi Lech. Energia electrică folosită de toată reţeaua de producţie BMW Group este 100% verde deja de anul trecut. Contractele de aprovizionare directă sporesc competenţele ecologice. Din acest an întreaga reţea de producţie BMW Group va fi neutră în ceea ce priveşte emisiile de CO2.

i20
·
G26
·
Mediu
·
BMW iX
·
Tehnologie
·
Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
BMW i Automobiles
·
Dezvoltare durabilă
·
Producţie, reciclare
·
BMW i4

Două curse fără puncte pentru BMW i Andretti Motorsport la începutul sezonului din Formula E

01.03.2021Comunicat de presă

Un weekend din care trebuie trase învăţămintele necesare şi care trebuie uitat rapid. Aceasta poate fi concluzia pe care piloţii BMW i Andretti Motorsport, Maximilian Günther (Germania) şi Jake Dennis (Marea Britanie), o pot trage după primele două etape din Campionatul Mondial FIA Formula E ABB, care au avut loc la Diriyah (Arabia Saudită). Din patru clasări posibile s-a obţinut una singură, pentru Dennis în prima cursă, la debutul său în Formula E.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Piesele de schimb BMW Group: ambalate în mod durabil folosind, printre altele, extracte de fructe şi spumă din trestie de zahăr

26.02.2021Comunicat de presă

Top

BMW Group se bazează pe soluţii creative pentru transportul durabil al pieselor de schimb şi accesoriilor. Pelicule de protecţie anticoroziune din extracte de fructe şi profiluri de spumă din trestie de zahăr. Hârtie 100% reciclată până în 2023. Premiat cu " WorldStar Packaging Award 2020".

Dingolfing
·
Mediu
·
Logistics
·
Dezvoltare durabilă
·
Producţie, reciclare

Cântând, dansând şi răspândind dragostea – mesaje pentru 50 de ani de angajament cultural BMW Group din întreaga lume, inclusiv România

24.02.2021Comunicat de presă

Top

Mesajele de speranţă şi bucurie din întreaga lume sărbătoresc 50 de ani de angajament cultural al BMW Group. Şase români sunt alături de un grupi foarte valoros de oameni de cultură, incluzând artişti plastici, muzicieni, dirijori sau arhitecţi de mare valoare.

Corporativ
·
Teme culturale

Extindere importantă şi durabilă pentru BMW Group Dingolfing, cea mai mare BMW din Europa: dublarea producţiei de automobile electrificate în 2021, procese sustenabile de producţie

24.02.2021Comunicat de presă

BMW iX ca simbol al transformării de succes: uzina ca pionier al Power of Choice: din vară, patru tipuri de sisteme de propulsie pe o singură linie de asamblare. Producţia de automobile moderne vine şi cu preocuparea pentru conservarea resurselor şi reducerea impactului asupra mediului. Acolo unde există încă emisii, BMW Group compensează acest lucru prin certificate de mediu şi, începând din acest an, va avea o producţie cu amprentă de carbon neutră în ...

i20
·
G30
·
G31
·
Dingolfing
·
Touring
·
Mediu
·
BMW iX
·
Tehnologie
·
Seria 5
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
BMW i Automobiles
·
Dezvoltare durabilă

Limbajul de design clar întâlnește utilizarea creativă a spațiului: noul MINI Hatch 5 uși

24.02.2021Comunicat de presă

Accentele proaspete de design şi acoperişul Multitone unic fac din primul model cu cinci locuri din gama de clasă mică a mărcii premium britanice o prezenţă şi mai atractivă. Deja peste 500.000 de unităţi au fost vândute în întreaga lume. Lansarea pe piaţă a modelului revizuit este programată pentru martie 2021.

MINI
·
MINI 5 uşi

Remote Software Upgrade nou disponibil pentru peste un milion de automobile BMW din lumea întreagă

23.02.2021Comunicat de presă

Top

BMW M Lap Timer – o analiză în detaliu a experienţei de condus dinamic. Asistentul Personal Inteligent se extinde cu noi funcţii. Conectare directă cu profilul personal prin intermediul aplicaţiei My BMW. Integrare Amazon Alexa pentru mai mult de 20 de modele BMW din cinci ţări.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive

Prima confruntare de sim racing regională - Racing League Romania înfruntă selecționata Greciei la Spa-Francorchamps

18.02.2021Comunicat de presă

Mâine seara seară (19 februarie, ora 21:30) are loc primul eveniment internațional organizat de Racing League Romania în mediul Assetto Corsa Competizione, în parteneriat cu liga F1Axion din Grecia. Loturile naționale cuprind câte 20 de piloți, iar confruntarea se va da pe două fronturi, timp de două ore. Evenimentul poate fi urmărit live, pe YouTube, pe pagina https://www.youtube.com/watch?v=SA5n8-T4aAk

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Triplu asalt pentru Team BMW în British Touring Car Championship

17.02.2021Comunicat de presă

BMW va fi reprezentat de trei piloţi în ediţia 2021 a Campionatului de Turisme al Marii Britanii (BTCC), după ce Team BMW a confirmat azi (miercuri) că formula sa - formată din Colin Turkington, Tom Oliphant şi Stephen Jelley - va lupta pentru cel mai râvnit trofeu din motorsportul britanic, la comenzile BMW 330i M Sport.

Seria 3
·
Automotive
·
BMW Motorsport

Protecţia mediului în fiecare detaliu – logistica de transport optimizată pentru fabrica BMW Regensburg

16.02.2021Comunicat de presă

Camioanele care funcţionează cu gaze naturale lichefiate (GNL): autonomie mare, poluare redusă, funcţionare silenţioasă. Camioanele Duvenbeck parcurg mai mult de 1.000 de kilometri pe zi cu reducrea emisiilor de CO2 cu 25%, a noxelor cu 60% şi particulelor PM.

Tehnologie
·
Logistics
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Producţie, reciclare

BMW America de Nord revine la Săptămâna Modei de la New York ca partener auto oficial

12.02.2021Comunicat de presă

BMW America de Nord revine ca partener auto oficial la Săptămânii Modei de la New York cu ocazia prezentărilor pentru sezonul toamnă-iarnă 2021. În acest ultim capitol al parteneriatului lor, BMW şi IMG vor colabora în sprijinul Săptămânii Modei de la New York (NYFW) pentru a sărbători moda, cultura, designul şi dezvoltarea economică.

Evenimente lifestyle
·
Lifestyle

BMW Group este din nou cel mai mare exportator auto din SUA ca valoare

12.02.2021Comunicat de presă

Top

Valoarea exporturilor de la uzina din Spartanburg a totalizat peste 8,9 miliarde de dolari în 2020. +++ Nou record de producţie în semestrul al doilea. +++ Procentaj în creştere pentru automobilele electrificate (plug-in hybrid şi electrice).

Cifre şi informaţii corporate
·
Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici

Dotări noi pentru MINI Cooper SE şi model special MINI Electric Collection (preţuri pentru România)

11.02.2021Comunicat de presă

Model special pentru lansarea noului MINI pur electric cu exterior modificat ce include acoperiş Multitone, dotări speciale de design, interior rafinat cu stil şi echipamente de înaltă calitate. Sisteme noi de asistare a condusului, pachete de confort şi conectivitate disponibile opţional. Lansare pe piaţă din martie 2021, MINI Electric Collection disponibil ca un pachet cu preţul de 3131 Euro cu TVA (2631,09 Euro fără TVA)

MINI E

Racing League Romania BMW GT Challenge: ”Drive to survive” în cele două ore de la Bathurst

09.02.2021Comunicat de presă

Echipajul Motul eSports a obținut cea de-a doua victorie din actuala campanie, la finele unei curse în care toți protagoniștii au trecut prin mari emoții. La debut în Assetto Corsa Competizione, Florin Mergea a sărbătorit printr-o clasare pe podium.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

50 de ani de proiecte culturale globale BMW Group

09.02.2021Comunicat de presă

Totul a început cu trei tablouri care poartă numele Roşu, Galben şi Albastru. BMW Group are jumătate de secol de tradiţie şi peste 100 de iniţiative culturale pe termen lung ale BMW Group în domeniile artei moderne şi contemporane, muzicii clasice, jazzului şi sunetului, precum şi în arhitectură şi design au fost consacrate de-a lungul deceniilor.

Corporativ
·
Teme culturale
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare