Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

O istorie valoroasă a mărcii BMW: documentarul "Cursa Vieţii Mele" disponibil acum pe Vimeo Video on Demand

22.10.2019Comunicat de presă

Top

Documentarul românesc "Cursa Vieţii Mele" este disponibil prin serviciul Vimeo Video on Demand la un preţ de 4,89 euro pentru un streaming într-un interval de 48h, respectiv de 9,89 euro pentru streaming nelimitat şi download. Filmul poate fi accesat la acest link: https://vimeo.com/ondemand/theraceofmylife/

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Oameni

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé

17.10.2019Comunicat de presă

Top

BMW Seria 2 Gran Coupé reprezintă un pas important pentru marcă: conceptul de coupé cu patru uşi, care s-a bucurat de mare succes în segmentele superioare, este oferit acum şi în clasa compactă premium. Noul model este o alternativă elegantă la sedanul clasic şi este susţinut de tehnologia inovatoare de operare/control şi conectivitate, ergonomie şi calităţile dinamice pentru care BMW este renumit. BMW Seria 2 Gran Coupé va fi disponibil global începând cu ...

F44
·
Gran Coupé
·
Seria 2

Vânzările BMW Group cresc şi în septembrie

11.10.2019Comunicat de presă

Top

Livrările BMW sunt mai mari cu 4,8% în septembrie +++ Vânzările BMW i3 au urcat cu 21,9% în primele trei trimestre +++ Marca Rolls-Royce îşi menţine creşterea puternică a vânzărilor +++ Nota: "Ofensiva de modele a avut un impact real şi în segmentul de lux" +++

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales şi marketing
·
Sales BMW Group Global

Colecția BMW Motorrad Heritage 2020

04.10.2019Dosar de presă

Top

BMW Motorrad își extinde implicarea în segmentul Heritage și lansează pentru prima dată o colecție Ride & Style dedicată acestui segment. Colecția BMW Motorrad Heritage 2020 oferă o gamă variată de articole noi, de la jachete de piele până la ținute denim, precum și mănuși moto sau bocanci cu design aparte.

Echipamente riding
·
BMW Motorrad Ride
·
BMW Motorrad Style
·
Istorie
·
BMW Motorrad

Noile BMW X5 M şi BMW X5 M Competition, noile BMW X6 M şi BMW X6 M Competition

02.10.2019Dosar de presă

Top

BMW M GmbH prezintă a treia generaţie a modelelor Sports Activity Vehicle (SAV) şi Sports Activity Coupé (SAC) de înaltă performanţă. Noile BMW X5 M, BMW X5 M Competition, BMW X6 M şi BMW X6 M Competition au deja o tradiţie de peformanţă dinamică remarcabilă, versatilitate şi design extrovertit pentru care modelele BMW X sunt renumite.

F95
·
F96
·
X6 M
·
Automobile BMW M
·
X5 M

Întâlnirea legendelor: Jochen Neerpasch, creatorul BMW Motorsport, a pilotat mai multe modele emblematice BMW pe Transfăgărăşan

30.09.2019Comunicat de presă

Top

O reuniune spectaculoasă: a fost pentru prima dată în mai mult de 40 de ani când Jochen Neerpasch a condus un BMW 3.0 CSL în configuraţie de competiţie. În acelaşi timp, legendarul creator al BMW Motorsport a avut oportunitatea să testeze cele mai noi modele BMW M. Experienţa a fost şi mai spectaculoasă având în vedere că scena acestui eveniment a fost celebrul Transfăgărăşan, închis circulaţiei publice pentru perioadele de test.

BMW AG întinereşte Consiliul de Administraţie: Consiliul Director i-a numit pe Ilka Horstmeier şi Milan Nedeljkovic

25.09.2019Comunicat de presă

Top

Ilka Horstmeier va fi responsabilă pentru divizia de resurse umane +++ Milan Nedeljkovic va conduce divizia de producţie +++ Reithofer: "Directorii reprezintă fundamentul succesului nostru" +++ Zipse: "Aştept cu nerăbdare să lucrez cu ei în Consiliul de Administraţie" +++

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Resurse umane
·
Oameni
·
Membrii Consiliul de Administraţie BMW Group

Echipă de vis pentru o cursă de vis: Alessandro Zanardi este primul pilot BMW confirmat pentru cursa de la Fuji

25.09.2019Comunicat de presă

Un trio extraordinar de piloţi BMW Motorsport va participa la cursa comună a seriilor DTM şi SUPER GT de la Fuji (Japonia). Unul dintre piloţi este confirmat acum: pilotul oficial BMW şi ambasadorul mării BMW, Alessandro Zanardi (Italia).

DTM
·
Alessandro Zanardi
·
More Sports
·
BMW Motorsport
·
BMW Ambassadors

Noul BMW X1 xDrive25e – plug in hybrid în clasa compactă cu autonomie de peste 50 km

25.09.2019Comunicat de presă

Top

Varianta plug-in hybrid a modelului Sports Activity Vehicle din segmentul compact premium combină motorul electric eficient şi tehnologia de ultimă oră a celulelor bateriei permis călătorii fără emisii locale de până la 57 de kilometri* şi un sistem inteligent de tracţiune integrală.

F48 LCI
·
Date tehnice
·
X1
·
BMW i Automobiles

Transfăgărăşan găzduieşte un proiect de prezentare a noului MINI Cooper SE

20.09.2019Comunicat de presă

Top

Rezerve pentru călătorii la mare altitudine - cu noul MINI Cooper SE cucereşte Transfăgărăşanul. Serpentinele celui mai faimos drum de munte din lume, cu o diferenţă de nivel de peste 1.400 de metri, au atras echipa internaţională MINI pentru un proiect de prezentare al noului model, cu luni înainte de debutul pe pieţele internaţionale.

Următoarea misiune la Mugello: Alessandro Zanardi concurează în campionatul GT al Italiei

19.09.2019Comunicat de presă

Următoarea misiune a lui Alessandro Zanardi (Italia) este într-o maşină de curse BMW la începutul lunii octombrie. Pilotul oficial BMW va concura în penultima etapă din sezonul 2019 al campionatului GT al Italiei, la Mugello (Italia), alături de BMW Team Italia, la 4-6 octombrie. Zanardi va împărţi cockpitul unui BMW M6 GT3 modificat cu juniorul BMW Motorsport Erik Johansson (Suedia) şi cu Stefano Comandini (Italia).

Alessandro Zanardi
·
Automotive
·
More Sports
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
BMW Ambassadors
·
Motorsport Drivers

Proiect pentru mineritul artizanal responsabil de cobalt la Kolwezi: lansarea activităţilor locale

19.09.2019Comunicat de presă

BMW Group, BASF SE, Samsung SDI şi Samsung Electronics au început "Cobalt pentru Dezvoltare" pentru promovarea mineritului artizanal responsabil de cobalt în Republica Democrată Congo.+++ Proiectul-pilot intenţionează să îmbunătăţească condiţiile de lucru la locaţia minei-pilot şi condiţiile de viaţă în comunităţile din jur. +++ Reprezentanţi din politică, societate civilă şi ai companiilor finanţatoare au asistat la evenimentul de lansare.

Mediu
·
Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
·
Societate

Milagros Caiña-Andree nu va încerca obţinerea unui al doilea mandat ca membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG

19.09.2019Comunicat de presă

Top

Milagros Caiña-Andree l-a anunţat pe preşedintele Consiliului Director al BMW AG că, din motive personale, nu doreşte să încerce obţinerea unui al doilea mandat ca membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru resurse umane şi relaţii de muncă.

Corporativ
·
Resurse umane

BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019

10.09.2019Comunicat de presă

Top

Prin prezentarea BMW i Hydrogen NEXT la IAA Cars 2019, BMW Group îşi demonstrează capacitatea de a completa portofoliul său de automobile electrificate cu utilizarea tehnologiei cu pile de combustie alimentate cu hidrogen.

Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Efficient Dynamics
·
Electrification
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

IAA 2019.

Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference.

Open Streaming Page

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare