Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Racing League Romania BMW GT Challenge: Prima victorie pentru Textar eSports

18.10.2021Comunicat de presă

După ce au cunoscut separat gustul succesului în sezonul precedent al RLR BMW GT Challenge, Sebastian Apostol și Dragoș Simion au format un echipaj capabil să se lupte pentru titlu. Victoria repurtată pe Oulton Park cu BMW M6 GT3 îi apropie de acest deziderat.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

#RacingMIMI – final de sezon în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, un nou început

13.10.2021Dosar de presă

Top

#RacingMIMI a încheiat primul Campionat Naţional de Viteză în Coastă. La final, Dominic Marcu a fost singurul pilot cu un automobil electric care s-a aliniat la startul fiecărei etape din acest an a campionatului. Un al doilea model MINI Cooper SE a debutat în ultima cursă a sezonului.

F56
·
MINI Electric

Schimbarea conducerii la vârful BMW M GmbH

12.10.2021Comunicat de presă

Franciscus van Meel îşi reia poziţia de director executiv în subsidiara BMW Group responsabilă pentru automobilele de performanţă şi înaltă performanţa. Markus Flasch urmează să conducă liniile de produs Rolls-Royce, segmentele de lux şi superior ale BMW, precum şi clasa medie BMW.

G26
·
F87
·
F90
·
Automobile BMW M
·
M5
·
BMW i
·
M2
·
BMW i4

Spectacol important BMW M Motorsport la Norisring, cu titluri câştigate, legende de curse şi un rămas bun pentru BMW M6 GT3

12.10.2021Comunicat de presă

Finala DTM de la Norisring (Germania) a fost un adevărat spectacol. Fanii motorsportului din tribunele pline şi paddockul plin au fost răsfăţaţi cu multă acţiune atât pe pistă, cât şi în afara ei, iar BMW M Motorsport a jucat un rol major. Pe lângă faptul că BMW M6 GT3 şi-a luat rămas bun de la DTM, lumina reflectoarelor s-a îndreptat şi asupra pretendenţilor la titlu în BMW M2 Cup şi în DTM Trophy. Legendele istorice de anduranţă ale BMW M Motorsport au ...

BMW Motorsport
·
DTM
·
GT Racing
·
Customer Racing

«Plăcerea de a conduce» primeşte o actualizare: Remote Software Upgrade nou pentru aproximativ două milioane de automobile BMW din întreaga lume

12.10.2021Comunicat de presă

În prim plan se află extinderea funcţiilor de asistare a condusului. +++ Până la sfârşitul anului 2021, cu peste 2,5 milioane de automobile conectate, BMW va fi producătorul cu cele mai multe automobile care suportă funcţii reomote software update.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Sisteme asistenţă şofer
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului

BMW Group înregistrează o creştere semnificativă a livrărilor până în septembrie. Ofensiva companiei de electrificare a continuat, iar vânzările de automobile complet electrice s-au dublat

07.10.2021Comunicat de presă

Top

BMW Group a livrat 1.932.236 de automobile BMW, MINI şi Rolls-Royce către clienţi în acest an, până la sfârşitul lunii septembrie - o creştere semnificativă a vânzărilor de +17,9% faţă de anul anterior. Toate mărcile au raportat o creştere a vânzărilor în toate regiunile lumii. Compania a continuat să îşi construiască poziţia competitivă puternică pe pieţele-cheie de bază, cum ar fi SUA, Europa şi China.

Sales şi marketing
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Sales BMW Group Global
·
Corporativ

Platforma MINI Voices – o platformă pentru vizibilitatea iniţativelor care pot schimba lumea. MINI Spania aduce în prim plan proiectele oceanografului Manu San Félix

07.10.2021Comunicat de presă

MINI Spania îl susţine pe Manu San Félix şi seria lui de videouri despre ocean prin platforma MINI Voices. Printr-o serie de videoclipuri în trei părţi, biologul marin, fotograful şi exploratorul Manu San Félix împărtăşeşte principalele sale descoperiri şi explică modul în care putem iubi şi proteja oceanele. Toate cele trei videoclipuri pot fi văzute pe www.mini.com/en_MS/home/minivoices/manu-san-felix.html.

Lifestyle

Noul BMW Seria 2 Active Tourer

06.10.2021Dosar de presă

Top

Ergonomia, spaţiul generos, plăcerea de a conduce emblematică pentru BMW şi o abordare modernă marchează noul BMW Seria 2 Active Tourer. A doua generaţie a versatilului sportiv pentru segmentul compact premium emană dinamică vizuală şi prezenţă impunătoare prin limbajul de design clar al BMW. Interiorul său reproiectat fundamental combină o varietate de posibilităţi de utilizare cu geometria modernă şi un ecran central curbat BMW iDrive în stilul BMW iX. ...

U06
·
Active Tourer
·
Seria 2

"Best of Show": Ferrari 250 GT TDF câştigă Trofeo BMW Group la Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2021

04.10.2021Comunicat de presă

Încheiere strălucitoare pentru unul din cele mai importante concursuri de frumuseţe de patrimoniu din lume pentru automobile de epocă pe malul Lacului Como. Juriul internaţional de specialitate salută maşina de curse de anduranţă din 1956 în calitate de câştigător general.

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Istorie corporate

Anunţ ad-hoc: BMW AG ridică orientările privind profiturile pentru exerciţiul financiar 2021

01.10.2021Comunicat de presă

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (BMW AG) creşte intervalul de orientare pentru marja EBIT a segmentului Auto de la 7-9% la 9,5-10,5% pentru exerciţiul financiar 2021. În plus, intervalul de orientare pentru rentabilitatea capitalului propriu pentru segmentul Financial Services este revizuit de la 17-20% la 20-23%.

Cifre şi informaţii corporate
·
Corporativ

Presonalizare absolută şi sustenabilă: seria limitată BMW M4 prinde contur folosind un nou proces de vopsire

01.10.2021Comunicat de presă

Top

+++ Uzina BMW Group din Dingolfing a pornit un program-pilot pentru un nou proces de vopsire. +++ Vopseaua aplicată fără pulverizare deschide o gamă largă de posibilităţi de personalizare în viitor cu costuri reduse. +++ Combinaţie unică de beneficii pentru clienţi şi dezvoltare durabilă. +++ Tehnologia creşte eficienţa utilizării resurselor şi eficienţa energetică- +++

G82
·
Mediu
·
Tehnologie
·
Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Dezvoltare durabilă
·
Producţie, reciclare
·
Coupé
·
Automobile BMW M
·
M4

Conducere nouă pentru divizia Achiziţii a BMW AG: Joachim Post preia poziţia de la Andreas Wendt

29.09.2021Comunicat de presă

Top

La sfârşitul anului va exista o predare a responsabilităţilor în Consiliul de Administraţie al BMW Group: în cadrul şedinţei sale de astăzi, Consiliul Director al BMW AG l-a numit pe Joachim Post (50 de ani) ca nou membru al Consiliului de Administraţie. Cu începere de la 1 ianuarie 2022, Post, care are un doctorat în inginerie mecanică, va prelua divizia Achiziţii şi Reţea de Furnizori de la Andreas Wendt.

Membrii Consiliul de Administraţie BMW Group
·
Oameni

Concorso d’Eleganza Villa d'Este 2021 are loc în acest an ca Ediţie Specială exclusivă

29.09.2021Comunicat de presă

În perioada 1-3 octombrie 2021, BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d'Este prezintă concepte auto tehnice şi estetice impresionante din opt decenii în opt clase +++ Faimosul artist Jeff Koons va oferi o primă perspectivă a modelului special BMW M850i xDrive Gran Coupé +++ Prezentarea unui concept de pionierat pentru mobilitate urbană durabilă - BMW i Vision Circular +++ Lacul Como este decorul perfect pentru Rolls-Royce Boat Tail, prezentat pentru prima ...

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Istorie corporate

#RacingMIMI – cea mai bună clasare într-un clasament general şi calendar extins de evenimente

28.09.2021Comunicat de presă

Top

#RacingMIMI a continuat şi în septembrie agenda de evenimente în competiţiile de motorsport din România cu rezultate excelente. În octombrie, dacă situaţia pandemică o va permite, MIMI va fi prezent la alte 4 evenimente.

F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Renovatio
·
MINI Electric
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare