Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Oameni.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Structuri pregătite pentru viitor: BMW Group reorganizează diviziile Consiliului de Administraţie

Mon Mar 18 09:30:00 CET 2019Comunicat de presă

BMW, MINI şi Rolls-Royce vor face parte dintr-o singură Divizie de Vânzări, condusă de Nota +++ Schwarzenbauer va promova transformarea în mobilitatea electrică +++ BMW Motorrad se alătură Diviziei de Dezvoltare +++ Krüger: "Mesaj clar pentru structuri mai clare, orientate pentru viitor" +++

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Oameni
·
Membrii Consiliul de Administraţie BMW Group

BMW Group păstrează direcţia strategică de dezvoltare în condiţii dificile. Venituri în 2018 la jumătate din PIB-ul României: 97,480 miliarde €

Fri Mar 15 18:30:00 CET 2019Comunicat de presă

Top

S-a obţinut al doilea cel mai mare profit din istoria BMW Group. +++ Marja EBT este peste obiectivul de 10%. +++ Cheltuieli-record cu cercetarea şi dezvoltarea. +++ Portofoliu de peste 10 modele electrificate noi. +++ Marja EBIT în segmentul auto este de peste 7%. +++ Al doilea cel mai mare dividend propus. +++ Krüger: "Sunt necesare eforturi mari".

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Oameni
·
Membrii Consiliul de Administraţie BMW Group

Rămas bun, Charly Lamm

Mon Jan 28 10:33:00 CET 2019Comunicat de presă

Charly Lamm, cel care a fost timp de mai mulţi ani directorul echipei BMW Team Schnitzer, a trecut în nefiinţă la 24 ianuarie 2019, în mod neaşteptat, la 63 de ani, după o suferinţă foarte scurtă în urma unei boli grave.

Automotive
·
BMW Motorsport
·
Oameni
·
Alţi oameni la BMW Group

Centenarul unui automobilist – legendarul Marin Dumitrescu împlineşte 100 de ani pe 19 ianuarie

Fri Jan 18 09:57:00 CET 2019Comunicat de presă

Top

Primul automobil care a marcat imaginea sportivă a mărcii BMW a fost legendarul BMW 328. Marin Dumitrescu este unul dintre piloţii români care a făcut să strălucească acest model pe circuit la începutul anilor '50 şi care, după o carieră de peste 30 de ani, păstrează încă o amintire specială pentru BMW 328. Marin Dumitrescu împlineşte mâine, 19 ianuarie 2019, 100 de ani.

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Oameni
·
Alţi oameni la BMW Group

"Nimeni altcineva nu a influenţat BMW aşa cum a făcut-o el"

Tue Oct 02 11:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Eberhard von Kuenheim, cel mai important CEO din istoria companiei, sărbătoreşte 90 de ani la 2 octombrie 2018, chiar la fabrica BMW Group din Dingolfing pe care acesta o inaugura în 1973, dând dovadă de multă viziune şi curaj.

Corporativ
·
Oameni
·
Resurse umane
·
Alţi oameni la BMW Group
·
Preşedintele Consiliului de Supraveghere BMW Group

Documentarul „Cursa vieţii mele”, povestea lui Marin Dumitrescu, o legendă unică a motorsportului Românesc, acum disponibil pe DVD

Wed Feb 22 08:00:00 CET 2017Comunicat de presă

Top
Arhivă

Un documentar unic în România, „Cursa vieţii mele”, urmăreşte cariera uneia din cele mai legendare figuri ale motorsportului românesc, Marin Dumitrescu. După ce a debutat pe marele ecran într-un proiect special anul trecut, chiar la anivesarea de 97 de ani a lui Marin Dumitrescu, filmul poate fi achiziţionat acum pe DVD.

Marin Dumistrecu
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Oameni
·
Sport
·
Automotive

Oliver Heilmer preia conducerea Designworks

Wed Aug 03 18:26:00 CEST 2016Comunicat de presă

Arhivă

Cu începere de la 1 august, Oliver Heilmer va prelua postul de preşedinte al Designworks, subsidiară deţinută integral de BMW Group. Aceasta va însemna trecerea sa de la echipa de design interior a automobilelor BMW din München, pe care o conduce din 2013, la sediul central Designworks din Los Angeles.

Oameni
·
Alţi oameni la BMW Group
·
BMW Group Design
·
Designworks

Schimbări în Consiliul de Administraţie BMW Group

Tue Dec 09 14:02:07 CET 2014Comunicat de presă

Top
Arhivă

Harald Krüger va deveni Preşedinte al Consiliului de Administraţie BMW Group din mai 2015 +++ Dr. Norbert Reithofer propus ca Preşedinte al Consiliului Director +++ Prof. Joachim Milberg va prelua coordonarea activităţilor de CSR BMW Group +++ Klaus Fröhlich numit în Consiliului de Administraţie, cu responsabilităţi în Dezvoltare, îl înlocuieşte pe Dr. Herbert Diess

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Oameni
·
Membrii Consiliul de Administraţie BMW Group
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare