Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

BMW M Team WRT finalizează primele teste - Valentino Rossi sărbătoreşte debutul la volanul BMW M4 GT3

04.10.2022Comunicat de presă

Luni, după finalul sezonului din Fanatec GT World Challenge Europe, BMW M Team WRT a testat BMW M4 GT3 la Barcelona. +++ Piloţi WRT acumulează experienţă la volanul maşinii, inclusiv starul MotoGP Valentino Rossi. +++ Vincent Vosse: "BMW M4 GT3 este ceva foarte diferit de ceea ce ştim noi."

Automotive
·
BMW M Motorsport
·
Motorsport Tests
·
GT Racing

Racing MIMI – la acelaşi nivel cu maşini cu motoare termice competiţie special pregătire de fabrică

04.10.2022Comunicat de presă

Top

Racing MIMI se apropie de finalul unui sezon foarte bogat cu participări în trei campionate, multe evenimente şi un program continuu de îmbunătăţiri. Cea mai puternică performanţă a sezonului a venit la 1 octombrie, când, în cea mai disputată clasă din penultima etapă a Campionatului de Super Rally - două roţi motrice -, a obţinut pentru prima dată o clasare pe podium.

R58
·
F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Renovatio
·
UniCredit Leasing
·
#MichelinMIMI
·
Michelin
·
MINI Electric

BMW şi Kith încep sezonul 2 al colaborării lor de succes cu BMW i4 M50

04.10.2022Dosar de presă

Ediţie în serie mică a modelului BMW M Performance electric, cu detalii Kith unice. +++ BMW 1602 istoric din 1972, electrificat şi decorat cu detalii de design semnat de Ronnie Fieg. +++ Colecţia Lifestyle disponibilă în întreaga lume în magazinele Kith şi online.

G26
·
Kith
·
Automobile BMW M
·
i4 M50
·
Produse lifestyle
·
Lifestyle

Două podiumuri pentru BMW M4 GT3 la finala sezonului IMSA

03.10.2022Comunicat de presă

Ultima cursă IMSA a sezonului reuşită pentru BMW M Team RLL şi Turner Motorsport. +++ Paul Miller Racing a coborât în clasament după un accident în penultima oră de la Petit Le Mans. +++ Echipele BMW M4 GT3 au sărbătorit trei victorii de clasă în 2022; BMW a câştigat titlul constructorilor în clasa GTD.

BMW M Motorsport
·
IMSA Series
·
GT Racing

E timpul pentru încântarea celor şapte simţuri: BMW lansează FREUDE.FOREVER, o revistă tipărită care redefineşte curiozitatea şi dezvoltarea durabilă

30.09.2022Comunicat de presă

Prin conţinut editorial de înaltă calitate în limba engleză, BMW se adresează segmentului de clienţi orientaţi spre viitor .+++ Articolele subliniază faţete ale luxului modern şi durabil şi ale progresului tehnologic. +++ Revista de colecţie are 140 de pagini, iar fiecare număr este definit de o singură temă. Este fi disponibilă la chioşcurile de ziare şi în locaţii selectate, inclusiv reaţaua de dealeri BMW din România în viitorul apropiat.

Sales şi marketing
·
Corporativ

Camioane propulsate cu hidrogen, proiect de cercetare HyCET: consorţiul promovează logistica de transport durabilă

30.09.2022Comunicat de presă

Hydrogen Combustion Engine Trucks (HyCET) dezvoltă şi testează camioane cu motoare termice cu hidrogen pentru logistica transportului. +++ Soluţie durabilă pentru transportul pe distanţe lungi. +++ Ministerul Federal German pentru Digital şi Transport (BMDV) oferă 11,3 milioane de euro pentru finanţarea proiectului de cercetare şi dezvoltare. +++

Mediu
·
Tehnologie
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Logistics
·
Dezvoltare durabilă
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Producţie, reciclare

Noul BMW Seria 7 - variante suplimentare ale sistemului de propulsie şi inovaţii, start comenzi pentru România

29.09.2022Comunicat de presă

Top

Lansarea cu succes a modelului electric BMW i7 va fi urmată de sosirea a două versiuni plug-in hybrid, inclusiv un model BMW M şi o variantă cu motor diesel mild-hybrid 48V. Angajamentul faţă de electrificare continuă cu cea mai recentă tehnologie BMW eDrive. Producţia urmează să înceapă în noiembrie 2022. Preţul de început pentru România pentru versiunea 740d este de 90300 Euro fără TVA (107457 Euro cu TVA). Start la comenzi în România.

G70
·
Automobile BMW M
·
M760e
·
Seria 7
·
750e
·
740d

Primul BMW XM din istorie

28.09.2022Comunicat de presă

Top

În anul aniversării de jumătate de secol, BMW M GmbH prezintă primul său automobil de înaltă performanţă cu sistem de propulsie electrificat şi, după o pauză de mai bine de 40 de ani, pentru prima dată un model exclusiv M fără conrespondent în gama clasică BMW. Inima noului BMW XM este o altă premiră pentru marcă: un plug-in hybrid care cuprinde un motor V8 pe benzină şi un motor electric excepţional de puternic. Sistemul de propulsie M HYBRID nou ...

G09
·
Automobile BMW M
·
XM

Racing League Romania: Maximum de puncte pentru Sebastian Apostol în deschiderea sezonului

26.09.2022Comunicat de presă

Cea de-a patra campanie RLR BMW GT Challenge a debutat în mediul de simulare Assetto Corsa Competizione cu o etapă de sprint disputată pe Circuit of the Americas, unde componenții echipajului BMW Blog – Sebastian Apostol și Victor Nicolae – au arătat că se poate strânge maximum de puncte într-o etapă chiar de la prima tentativă.

Racing League Romania
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Premieră mondială la Los Angeles: BMW M Motorsport a prezentat BMW M Hybrid V8 în designul de competiţie şi a anunţat piloţii pentru sezonul IMSA 2023

23.09.2022Comunicat de presă

Top

BMW M Motorsport şi-a dezvăluit prototipul LMDh într-un eveniment de premieră mondială la Muzeul Petersen din Los Angeles. +++ BMW M Hybrid V8 a primit un design futurist în culorile BMW M pentru IMSA GTP. +++ Connor De Phillippi, Philipp Eng, Augusto Farfus şi Nick Yelloly sunt piloţii de bază, Colton Herta se alătură pentru Daytona.

Automotive
·
BMW M Motorsport
·
LMDh
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare