Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

GT World Challenge Europe: BMW M Team WRT triumfă la Misano - Valentino Rossi sărbătoreşte victoria acasă în Italia

20.05.2024Comunicat de presă

BMW M Team WRT şi BMW M4 GT3 câştigă ambele curse ale weekendului european Sprint Cup GT World Challenge. +++ Valentino Rossi sărbătoreşte o victorie acasă la Misano, alături de Maxime Martin, în prima cursă. +++ Dries Vanthoor şi Charles Weerts câştigă a doua cursă, termină pe locul al doilea în prima cursă şi preiau conducerea campionatului.

BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
Customer Racing

Premiera mondială la Cannes: BMW XM Mystique Allure, inspirat de Naomi Campbell

17.05.2024Comunicat de presă

Creaţia unică este cel mai recent produs al colaborării dintre BMW şi supermodelul britanic. +++ Întâlnire între performanţa înaltă şi haute couture. +++ Prezentare în timpul Festivalului de Film de la Cannes +++ BMW este Partener Auto Oficial al renumitul festival pentru al treilea an consecutiv.

G09
·
Automobile BMW M
·
XM
·
Evenimente lifestyle
·
Produse lifestyle
·
Lifestyle

IMSA Laguna Seca: podium pentru Turner Motorsport la cursa reper - BMW M Team RLL se confruntă cu probleme

14.05.2024Comunicat de presă

După o cursă IMSA dificilă la Laguna Seca, Nick Yelloly şi Connor De Phillippi termină pe locul al şaptelea.+++ Philipp Eng şi Jesse Krohn au fost performanţi în calificări cu o clasare pe locul al treilea, dar au abandonat în timpul cursei. +++ Turner Motorsport încheie cea de-a 557-a cursă pentru BMW pe podiumul GTD.

BMW M Motorsport
·
LMDh
·
IMSA Series
·
GT Racing
·
Customer Racing

Bach revine la service-ul BMW

10.05.2024Comunicat de presă

Top

Concert de muzică de cameră într-o hală de service Automobile Bavaria Otopeni marchează lansarea noilor BMW X2 şi MINI Countryman. +++ Evenimentul reia un proiect de acum şase ani care a marcat lansarea primei generaţii BMW X2. +++ Recital de Bach, Vivaldi şi o interpretare nouă a compoziţiei misterioase Marşul BMW. +++ Proiectul a fost completat de expoziţia de fotografie #NightDriveRO, o explorare urbană nocturnă dedicată celor două modele.

F39
·
U10
·
F60
·
#NightDrive
·
#NightDriveRO
·
BMW i
·
BMW iX2
·
MINI Countryman
·
X2

SpOTTO: câinele-robot scanează şi monitorizează echipamentele de producţie de la uzina BMW Group din Hams Hall

10.05.2024Comunicat de presă

Câinele-robot autonom SpOTTO adună date pentru reprezentarea digitală complet conectată a uzinei. +++ Colectare precisă a datelor şi monitorizare în timp real. +++ Virtualizarea, automatizarea şi inteligenţa artificială sunt piloni importanţi ai BMW iFACTORY.

Tehnologie
·
Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Producţie, reciclare

BMW îşi continuă parteneriatul cu Festivalul de Film de la Cannes şi prezintă o creaţie specială unică în staţiunea franceză

09.05.2024Comunicat de presă

BMW este Partener Auto Oficial al renumitului festival de film pentru al treilea an consecutiv. +++ Serviciu de shuttle premium exclusiv pentru vedete şi VIP-uri. +++ Extinderea colaborării cu Naomi Campbell şi premiera mondială a BMW XM Mystique Allure.

G09
·
Automobile BMW M
·
XM
·
Evenimente lifestyle
·
Lifestyle
 

MINI prezintă cel mai recent membru al noii familii MINI la Auto China 2024: noul MINI Aceman

22.04.2024Comunicat de presă

Apariţie importantă pentru MINI: modelul electric MINI Aceman îşi sărbătoreşte premiera mondială la cea de-a 18-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Automobile de la Beijing 2024. Împreună cu versiunea electrică MINI Cooper şi puternicul MINI John Cooper Works Countryman ALL4, MINI îşi prezintă noua generaţie de modele la Beijing.

MINI Aceman
·
MINI Countryman
·
MINI Cooper
·
MINI Electric
 

IMSA Long Beach: ritmul puternic al BMW M Hybrid V8 nu este răsplătit; Turner Motorsport pe podiumul GTD cu M4 GT3

22.04.2024Comunicat de presă

Nick Yelloly şi Connor De Phillippi au avut parte de o cursă nefericită cu #25 BMW M Hybrid V8 la Long Beach, unde a plecat de pe locul al doilea pe grilă. +++ Locul al şaselea pe circuitul stradal din California pentru Philipp Eng şi Jesse Krohn cu #24 BMW M Hybrid V8. +++ Turner Motorsport sărbătoreşte o revenire puternică cu #96 BMW M4 GT3 şi termină pe locul al doilea în categoria GTD.

BMW M Motorsport
·
LMDh
·
IMSA Series
·
GT Racing
·
Customer Racing
 

Prima victorie BMW în FIA WEC: BMW M4 GT3 câştigă la Imola

22.04.2024Comunicat de presă

Augusto Farfus, Sean Gelael şi Darren Leung se impun cu #31 BMW M4 GT3 în etapa Campionatului Mondial FIA de Anduranţă de la Imola - Maxime Martin, Valentino Rossi şi Ahmad Al Harthy completează dubla pentru Team WRT. +++ #20 BMW M Hybrid V8 a luptat mult timp pentru un podium la Hypercar şi a încheiat cu o clasare pe locul al şaselea. +++ Andreas Roos: "A fost un eveniment FIA WEC foarte bun la Imola".

FIA WEC
·
BMW M Motorsport
·
LMDh
·
GT Racing
·
Customer Racing
 

Precis, sigur, versatil: noul BMW X3 parcurge etape testelor dinamice

18.04.2024Comunicat de presă

Noua generație a modelului Sports Activity Vehicle de succes la nivel mondial încheie etapa finală de reglarea a sistemelor de control al şasiului şi asistare la condus. +++ Program amplu de teste la centrul BMW Group din Miramas (Franţa). +++ Activitatea de dezvoltare se concentrează pe dinamica laterală, confortul direcţiei şi confortul pe distanţe lungi.

X3
·
BMW Driving Experience
 

#NightDriveRO, BMW X2 și MINI Countryman într-o prezentare cu povești urbane

16.04.2024Comunicat de presă

Top

O explorare urbană nocturnă, două modele noi - BMW X2 și MINI Countryman - alături de povești interbelice și street-art. +++ Un proiect de fotografie cu opt profesioniști consacrați, un proiect video și un concert completează #NightDriveRO. +++ #NightDriveRO - o idee creată de echipa de interni BMW din cadrul departamentelor de Marketing și Comunicare BMW România: Bogdan Săraru, Ingrid Paraschiv și Matei Teodor.

F39
·
U10
·
F60
·
Adrian Cobzașu
·
Andrie Toboșaru
·
Bogdan Paraschiv
·
Ciprian Mihai
·
Dragos Savu
·
Mihai Dascalescu
·
Radu Chindriş
·
Ramon Copil
·
BMW i
·
BMW iX2
 

FUTURE OF JOY by BMW Design - experimentează Neue Klasse cu toate simţurile

16.04.2024Comunicat de presă

Top

BMW Group Design prezintă o viziune holistică a viitorului la Săptămâna Designului de la Milano. +++ Perspective asupra procesului de dezvoltare creativă a BMW Vision Neue Klasse şi BMW Vision Neue Klasse X.

Designworks
·
Comunicare de design, concept cars
·
BMW Group Design
·
Corporativ
·
BMW Design
·
Evenimente corporate
·
Corporate Media
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare