Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Sport.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Două curse fără puncte pentru BMW i Andretti Motorsport la începutul sezonului din Formula E

01.03.2021Comunicat de presă

Un weekend din care trebuie trase învăţămintele necesare şi care trebuie uitat rapid. Aceasta poate fi concluzia pe care piloţii BMW i Andretti Motorsport, Maximilian Günther (Germania) şi Jake Dennis (Marea Britanie), o pot trage după primele două etape din Campionatul Mondial FIA Formula E ABB, care au avut loc la Diriyah (Arabia Saudită). Din patru clasări posibile s-a obţinut una singură, pentru Dennis în prima cursă, la debutul său în Formula E.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Prima confruntare de sim racing regională - Racing League Romania înfruntă selecționata Greciei la Spa-Francorchamps

18.02.2021Comunicat de presă

Mâine seara seară (19 februarie, ora 21:30) are loc primul eveniment internațional organizat de Racing League Romania în mediul Assetto Corsa Competizione, în parteneriat cu liga F1Axion din Grecia. Loturile naționale cuprind câte 20 de piloți, iar confruntarea se va da pe două fronturi, timp de două ore. Evenimentul poate fi urmărit live, pe YouTube, pe pagina https://www.youtube.com/watch?v=SA5n8-T4aAk

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Triplu asalt pentru Team BMW în British Touring Car Championship

17.02.2021Comunicat de presă

BMW va fi reprezentat de trei piloţi în ediţia 2021 a Campionatului de Turisme al Marii Britanii (BTCC), după ce Team BMW a confirmat azi (miercuri) că formula sa - formată din Colin Turkington, Tom Oliphant şi Stephen Jelley - va lupta pentru cel mai râvnit trofeu din motorsportul britanic, la comenzile BMW 330i M Sport.

Seria 3
·
Automotive
·
BMW Motorsport

Racing League Romania BMW GT Challenge: ”Drive to survive” în cele două ore de la Bathurst

09.02.2021Comunicat de presă

Echipajul Motul eSports a obținut cea de-a doua victorie din actuala campanie, la finele unei curse în care toți protagoniștii au trecut prin mari emoții. La debut în Assetto Corsa Competizione, Florin Mergea a sărbătorit printr-o clasare pe podium.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

An nou de pregătire pentru BMW Junior Team: BMW Team RMG va înscrie BMW M6 GT3 pe Nordschleife

22.01.2021Comunicat de presă

An nou cu provocări noi: BMW Junior Team îşi continuă pregătirea în 2021 şi, după apariţii de succes la comenzile BMW M240i Racing şi BMW M4 GT4, acum urcă la clasa GT3. Dan Harper (Marea Britanie), Max Hesse (Germania) şi Neil Verhagen (SUA) vor concura întregul sezon competiţional de pe Nürburgring-Nordschleife (Germania), inclusiv cursa de 24 de ore, la comenzile unui BMW M6 GT3.

BMW Motorsport
·
Motorsport Juniors

Raliul Dakar 2021 - A şasea victorie MINI la general: recordmanul Stéphane Peterhansel s-a impus cu MINI JCW Buggy

18.01.2021Comunicat de presă

Top

Stéphane Peterhansel sărbătoreşte al 14-lea succes personal în clasamentul general al Raliului Dakar şi îşi extinde recordul de victorii la Dakar. +++ A doua victorie consecutivă pentru MINI în Dakar şi a şasea în clasamentul general în istoria participărilor mărcii. +++ Învingătorul de anul trecut, Carlos Sainz, a încheiat al treilea cu MINI JCW Buggy.

Dakar Rally
·
MINI Motorsport

Racing League Romania BMW GT Challenge: Motul eSports anunță culoarea printr-o prestație de top la Suzuka

12.01.2021Comunicat de presă

Top

Cristian Berindea și Andrei Bechir au conlucrat pentru o victorie matură în prima cursă de anduranță a noii ere din Racing League Romania, pe platforma Assetto Corsa Competizione. La finele a două ore în care s-a parcurs distanța unui Grand Prix, Aqirys Racing și Willi Motorsport au completat podiumul în nocturnă.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania BMW GT Challenge: Rivalitate sportivă și spectacol la un alt nivel cu Assetto Corsa Competizione

08.01.2021Comunicat de presă

Scena curselor virtuale turează deja motoarele în 2021, iar Racing League Romania răspunde cerințelor odată cu tranziția la o platformă de ultimă generație, dezvoltată în colaborare cu cel mai mare organizator de competiții GT din lume. BMW România se alătură RLR pentru al treilea sezon consecutiv și oferă cel mai spectaculos premiu din universul autohton de sim racing.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Cupele BMW SIM 2021 oferă o gamă mai largă de formate, modele BMW de curse şi platforme

08.01.2021Comunicat de presă

Top

În 2021, cupele BMW SIM au loc pe platformele de sim racing iRacing, rFactor 2 şi Assetto Corsa Competizione. +++ Noul BMW M4 GT3, BMW M8 GTE, BMW M4 GT4 şi BMW M2 CS Racing sunt disponibile ca maşini de curse. +++ Locurile de start la BMW SIM Live 2021 şi premiile financiare atractive sunt la dispoziţia învingătorilor din competiţiile de cupă. +++ Racing League România pregăteşte un progam spectaculos pe platforma Assetto Corsa Competizione.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Andretti Formula E va concura cu sistemul de propulsie BMW şi în Sezonul 8 (2022 - 2023) al Campionatului Mondial FIA Formula E ABB

03.01.2021Comunicat de presă

BMW Motorsport şi Andretti Formula E vor colabora şi după încheierea implicării oficiale la finalul Sezonului 7. +++ BMW Motorsport va furniza sisteme de propulsie echipei Andretti Formula E pentru competiţia privaţilor în Sezonul 8 al Formulei E. +++ BMW Racing eDrive03 reprezintă o îmbunătăţire suplimentară faţă de predecesoarea sa şi a fost omologată pentru Sezonul 7.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

BMW Junior Team 2020: un an extraordinar cu performanţe extraordinare

23.12.2020Comunicat de presă

Cu Crăciunul care se apropie rapid, BMW Junior Team poate privi retrospectiv la un prim an de pregătire plin de evenimente. Dan Harper (Marea Britanie), Max Hesse (Germania) şi Neil Verhagen (SUA) au depăşit provocările provocate de pandemie, care nu ar fi putut fi prevăzute la începutul anului, au crescut împreună ca echipă şi au realizat un succes sportiv important.

BMW Motorsport
·
Motorsport Juniors

Racing League Romania powered by BMW: Viitorul campionatului, definit în cadrul Gaming Marathon

14.12.2020Dosar de presă

Bogdan Moldovan și Andrei Bechir s-au impus la categoriile GT3, respectiv GT4, în cadrul echivalentului virtual al cursei de anduranță de la Kyalami organizat de Racing League Romania, într-o transmisiune ce a dat primele indicații referitoare la pasul evolutiv al scenei de sim racing autohton în 2021.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Schnitzer Motorsport şi BMW: retrospectiva unei jumătăţi de secol de istorie comună în motorsport

14.12.2020Comunicat de presă

Top

Istoria echipei originale Schnitzer datează din anii '60. +++ Turisme, Le Mans, DTM şi GT - lista lungă a succeselor comune ale BMW şi Schnitzer Motorsport. +++ Herbert Schnitzer Jr: "Ne place foarte mult să privim în urmă la tot ce am realizat alături de BMW."

BMW Motorsport
·
GT Racing
·
Customer Racing

Victoria din finala sezonului i-a dus pe Augusto Farfus şi Nick Catsburg către titlul piloţilor în Intercontinental GT Challenge

14.12.2020Comunicat de presă

Victorie şi titlu câştigat la finalul sezonului în Intercontinental GT Challenge (IGTC) de la Kyalami (RSA) pentru BMW M6 GT3: un final dramatic în "Kyalami 9 Hour" a făcut ca Sheldon van der Linde (Africa de Sud), Nick Catsburg (Olanda) şi Augusto Farfus (Brazilia) să se impună cu #34 BMW M6 GT3 al echipei Walkenhorst Motorsport. Catsburg şi Farfus, care au triumfat şi în cursa de 8 ore de la Indianapolis (SUA), au pbţinut titlul piloţilor în IGTC.

BMW Motorsport
·
GT Racing

Racing League Romania powered by BMW: participarea la ultimul Gaming Marathon al anului marchează lansarea unei noi platforme de racing

11.12.2020Dosar de presă

Top

Adaptarea echipei Racing League Romania la noile trenduri globale din sim racing este ilustrată în cadrul ultimului eveniment din 2020: o nouă platformă şi un nou server a fost configurat pentru a permite această primă reuniune oficială a ligii în Assetto Corsa Competizione.

BMW Motorsport
·
Sim Racing
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare