Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Sport.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Echipă de vis pentru o cursă de vis: Alessandro Zanardi este primul pilot BMW confirmat pentru cursa de la Fuji

25.09.2019Comunicat de presă

Un trio extraordinar de piloţi BMW Motorsport va participa la cursa comună a seriilor DTM şi SUPER GT de la Fuji (Japonia). Unul dintre piloţi este confirmat acum: pilotul oficial BMW şi ambasadorul mării BMW, Alessandro Zanardi (Italia).

DTM
·
Alessandro Zanardi
·
More Sports
·
BMW Motorsport
·
BMW Ambassadors

Următoarea misiune la Mugello: Alessandro Zanardi concurează în campionatul GT al Italiei

19.09.2019Comunicat de presă

Următoarea misiune a lui Alessandro Zanardi (Italia) este într-o maşină de curse BMW la începutul lunii octombrie. Pilotul oficial BMW va concura în penultima etapă din sezonul 2019 al campionatului GT al Italiei, la Mugello (Italia), alături de BMW Team Italia, la 4-6 octombrie. Zanardi va împărţi cockpitul unui BMW M6 GT3 modificat cu juniorul BMW Motorsport Erik Johansson (Suedia) şi cu Stefano Comandini (Italia).

Alessandro Zanardi
·
Automotive
·
More Sports
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
BMW Ambassadors
·
Motorsport Drivers

Pilot noul pentru Sezonul 6: Maximilian Günther va concura pentru BMW i Andretti Motorsport în Formula E

10.09.2019Comunicat de presă

O nouă figură în formula de piloţi a BMW i Andretti Motorsport: pentru sezonul 6 din Campionatul FIA Formula E ABB, Maximilian Günther (Germania) va reprezenta echipa. În vârstă de 22 de ani, pilotul a participat anul trecut la primul său sezon în Formula E - şi a impresionat.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Patru BMW M4 DTM în puncte sâmbătă la Lausitzring - duminică, Marco Wittmann şi Philipp Eng intră în Top 10 la cursa 500 din istoria DTM

26.08.2019Comunicat de presă

În fiecare dintre cele două curse desfăşurate la Lausitzring (Germania, cel mai bine clasat pilot BMW a fost Marco Wittmann (Germania, Schaeffler BMW M4 DTM). El a ocupat locul al patrulea în manşa de sâmbătă, pentru ca duminică, în ceea ce a reprezentat cursa 500 din istorie DTM, să fie al şaselea.

DTM
·
BMW Motorsport

Marco Wittmann a obţinut pole position şi victoria pentru BMW în cursa DTM de sâmbătă de la Brands Hatch

12.08.2019Comunicat de presă

Al patrulea pole position, urmat de victoria cu numărul patru: Marco Wittmann (Germania) şi-a continuat performanţele remarcabile de la Assen (Olanda) în cursa de sâmbătă de la Brands Hatch (Marea Britanie), unde a dus Schaeffler BMW M4 DTM către al şaselea succes stagional pentru BMW M Motorsport. Duminică, în a doua cursă, Philipp Eng (Austria, ZF BMW M4 DTM) a fost al cincilea - cel mai bine clasat pilot BMW.

DTM
·
BMW Motorsport

Două podiumuri pentru BMW i Andretti Motorsport în cursele New York City E-prix - Premieră pentru Alexander Sims

15.07.2019Comunicat de presă

Finalul sezonului din Campionatul FIA Formula E ABB a fost unul foarte bun pentru BMW i Andretti Motorsport. La capătul New York City E-prix, echipa a obţinut clasări pe podium prin ambii piloţi - câte una în fiecare cursă - şi pole position în a doua manşă, performanţă reuşită de Alexander Sims (Marea Britanie). Victoriile au revenit lui Sébastien Buemi (Elveţia, Nissan) şi lui Robin Frijns (Olanda, Virgin).

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Week-end de succes pentru BMW Team RLL şi Turner Motorsport la Canadian Tire Motorsport Park

08.07.2019Comunicat de presă

BMW Team RLL a încheiat pe locurile al doilea şi al patrulea în categoria GTLM a cursei din IMSA WeatherTech SportsCar Championship desfăşurată la Canadian Tire Motorsport Park (Canada). Victoria în clasa GTD a revenit modelului #96 BMW M6 GT3 înscris de Turner Motorsport şi pilotat de Bill Auberlen şi Robby Foley (ambii SUA).

BMW Motorsport
·
IMSA Series

Spengler câştigă cursa de duminică de la Norisring şi este recordman solitar al victoriilor pe circuitul stradal din DTM

08.07.2019Comunicat de presă

Patru victorii din opt curse disputate în sezonul 2019 al Deutsche Tourenwagen Masters (DTM). Duminică, Bruno Spengler (Canada) a trecut primul linia de sosire cu BMW Bank M4 DTM şi a triumfat pentru BMW Team RMG la capătul celor 70 de tururi. Astfel, cu cinci succese în palmares, canadianul este recordman solitar al victoriilor pe traseul urban din Nürnberg.

DTM
·
BMW Motorsport

FALKEN Motorsports obţine locul al şaselea la Nürburgring - dezamăgire pentru celelalte echipe BMW M6 GT3

24.06.2019Comunicat de presă

#33 BMW M6 GT3 înscris de FALKEN Motorsports a fost cel mai bine clasat BMW în cursa de 24 de ore de la Nürburgring (Germania). Jens Klingmann (Germania), Peter Dumbreck (Marea Britanie), Alexandre Imperatori (Elveţia) şi Stef Dusseldorp (Olanda) au încheiat pe locul al şaselea în clasamentul general. Victoria a revenit #4 Audi.

BMW Sports Trophy
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
24h Races

BMW i Andretti Motorsport a terminat Swiss E-Prix de la Berna în afara punctelor

24.06.2019Comunicat de presă

Odată cu etapa de la Berna (Elveţia), sezonul european al Campionatului FIA Formula E ABB s-a încheiat, iar BMW i Andretti Motorsport nu a reuşit să aibă aceleaşi performanţele bune ca la cursa de casă de la Berlin (Germania). António Félix da Costa (Portugalia) şi Alexander Sims (Marea Britanie) au terminat pe locurile al 12-lea, respectiv al 14-lea în Swiss E-Prix.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Victorie senzaţională la Misano: Marco Wittmann câştigat a cincea cursă a sezonului DTM după ce a plecat de pe ultimul loc pe grilă

10.06.2019Comunicat de presă

Tactică şi pilotaj de superclasă pentru Marco Wittmann (Germania) în prima cursă de la Misano (Italia). După o cursă de recuperare fantastică - el a luat startul de pe ultima poziţie a grilei ca urmare a unei probleme tehnice în calificări -, dublul campion DTM a reuşit să obţină al doilea succes al său din 2019.

DTM
·
BMW Motorsport

Ambii piloţi BMW i Andretti Motorsport în puncte la cursa Formula E de la Berlin

28.05.2019Comunicat de presă

BMW i Andretti Motorsport a încheiat în puncte cu ambii piloţi pentru prima dată în acest sezon la a zecea etapă din Campionatul FIA Formula E ABB. António Félix da Costa (Portugalia), aflat la comenzile BMW iFE.18, a trecut linia de sosire pe locul al patrulea în BMW i Berlin E-Prix presented by CBMM Niobium, după ce a luat startul de pe poziţia a şaptea.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Accent mai mare pe viitor şi clienţi în programul internaţional de motorsport al BMW Group

22.05.2019Comunicat de presă

BMW Group pune bazele programului său de motorsport pentru viitor cu un obiectiv clar. Baza este strategia BMW Group, NUMBER ONE > NEXT. Având această strategie, BMW Group ţine cont de tranziţia din industria auto. Motorsportul rămâne o parte integrantă a ADN-ului BMW şi continuă orientarea fermă spre viitor în acelaşi mod ca şi compania.

DTM
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
IMSA Series
·
24h Races
·
FIA Formula E
·
FIA WEC

BMW Team RBM triumfă pe teren propriu la Zolder - Philipp Eng obţine prima sa victorie în DTM şi devine lider în clasamentul piloţilor

20.05.2019Comunicat de presă

La 35 de ani după ce Harald Grohs (Germania) a câştigat prima cursă din istoria DTM, BMW Motorsport a avut parte de un week-end foarte bun, cu mai multe premiere, la revenirea competiţiei pe circuitul de Zolder. În cea de-a treia cursă a sezonului, Philipp Eng (Austria) a obţinut primul său succes în DTM cu ZF BMW M4 DTM. Locul al doilea i-a revenit lui Joel Eriksson (Suedia), care a completat dubla echipei BMW Team RBM în cursa de casă. Duminică, Sheldon ...

DTM
·
BMW Motorsport

"Partener Auto Oficial", BMW i a prezentat noul Safety Car din Formula E

13.05.2019Comunicat de presă

Cortina a fost ridicată pentru noul Safety Car pentru Campionatul FIA Formula E ABB: "Partener Auto Oficial", BMW i a prezentat noul BMW i8 Roadster Safety Car la "Yacht Club de Monaco" înaintea Monaco E-Prix (Monaco). Automobilul a fost modificat special pentru a fi utilizat pe circuit, iar designul este bazat pe celălalt model, BMW i8 Coupé Safety Car.

Motorsport Cars
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

IAA 2019.

Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference.

Open Streaming Page

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare