Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Sport.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

BMW Team RLL a ocupat locurile al patrulea şi al şaptelea la clasa GTLM în cursa de 12 ore de la Sebring

Mon Mar 18 15:30:00 CET 2019Comunicat de presă

A doua etapă din IMSA WeatherTech SportsCar Championship a încheiat "BMW M Motorsport Super Weekend" la Sebring (SUA). După locul al doilea obţinut de BMW Team MTEK în cursa de vineri ce a contat pentru Campionatul Mondial FIA de Anduranţă (WEC), a fost rândul BMW Team RLL să trimită două modele BMW M8 GTE în acţiune pentru clasica de anduranţă de 12 ore de pe Sebring International Raceway.

BMW Motorsport
·
IMSA Series

"BMW M Motorsport Super Weekend" - Partea 1: BMW Team MTEK se clasează pe podium la Sebring

Mon Mar 18 14:30:00 CET 2019Comunicat de presă

La finalul primei părţi a "BMW M Motorsport Super Weekend" - incluzând cursele din Campionatul Mondial FIA de Anduranţă (WEC) şi IMSA WeatherTech SportsCar Championship -, cea de-a şasea etapă din Supersezonul WEC a adus clasări pe locurile al doilea, respectiv al şaptelea pentru BMW Team MTEK, care a înscris două BMW M8 GTE în categoria LM GTE Pro. A fost prima clasare pe podium pentru echipă de la etapa WEC desfăşurată la Fuji (Japonia).

BMW Motorsport
·
FIA WEC

Cursă plină de evenimente în condiţii dificile: Félix da Costa în puncte pe ploaie în Hong Kong

Mon Mar 11 12:45:00 CET 2019Comunicat de presă

BMW i Andretti Motorsport nu a putut continua performanţele impresionantă din cursele recente în condiţiile dificile ale celui de-al 50-lea E-Prix din istoria Campionatului FIA Formula E ABB. Cu toate acestea, echipa a reuşit să puncteze şi în cea de-a cincea cursă a sezonului, graţie locului al zecelea reuşit de António Félix da Costa (Portugalia). Alexander Sims (Marea Britanie) nu a ajuns la finalul Hong Kong E-Prix (China) după ce a deteriorat ...

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

BMW M Motorsport a continuat pregătirile din presezon: noul BMW M4 DTM cu motor turbo a fost pe circuit în Spania

Fri Mar 08 12:45:00 CET 2019Comunicat de presă

BMW M Motorsport a început faza critică a pregătirilor pentru sezonul 2019 din DTM cu primul test al anului la Jerez de la Frontera, în Spania. Testul de trei zile, desfăşurat de marţi până joi, i-a făcut pe inginerii BMW să-şi continue munca la BMW M4 DTM, care a fost nou dezvoltat în conformitate cu regulamentul Class 1. Timo Glock (Germania) şi Bruno Spengler (Canada) au fost piloţii care au urcat în cockpit.

DTM
·
BMW Motorsport

Program de teste pentru piloţii români pe faimoasele Spa-Francorchamps și Nurburgring

Mon Mar 04 07:45:00 CET 2019Comunicat de presă

Top

Gruparea românească West Competition Racing demarează în 2019 un program de promovare a piloților români de circuit, prima acțiune concretă fiind un test la Spa-Francorchamps cu un model BMW 325i venit din competițiile de pe temutul Nurburgring Nordschleife. Orice persoană interesată poate beneficia de acest program, în limita locurilor disponibile. Proiectul este deschis şi celor care nu au experienţă competiţională, participanţii beneficiind de ...

Automotive
·
BMW Motorsport

António Félix da Costa şi BMW i Andretti Motorsport ocupă locul al doilea în Mexico City

Mon Feb 18 12:05:00 CET 2019Comunicat de presă

António Félix da Costa (Portugalia) a încheiat Mexico City E-Prix (Mexic), a patra cursă din acest sezon al Campionatului FIA Formula E ABB, pe locul al doilea, obţinând a doua clasare pe podium din acest an, după victoria de la Ad Diriyah (Arabia Saudită).

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

BMW Team Schnitzer a încheiat pe locul al cincilea într-o ediţie plină de emoţie Bathurst 12 Hour în memoria lui Charly Lamm

Mon Feb 04 15:00:00 CET 2019Comunicat de presă

BMW M Motorsport şi BMW M6 GT3 au încheiat pe locul al cincilea cursa Bathurst 12 Hour de pe circuitul Mount Panorama într-o participare plină de emoţie pentru BMW Team Schnitzer. A fost prima apariţie competiţională a echipei după decesul lui Charly Lamm, cel care vreme îndelungată a fost directorul echipei.

BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
Automotive

BMW M Motorsport Media Guide, Bathurst 12H, 1-2 februarie

Thu Jan 31 16:38:09 CET 2019Dosar de presă

BMW Team Schnitzer şi Walkenhorst Motorsport vor înscrie fiecare câte un BMW M6 GT3 în cura de deschidere Intercontinental GT Challenge din Bathurst. BMW revine pe Mount Panorama Circuit după ce a dominat anul trecut dar a pierdut victoria în urma unor incidente în cursă.

BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
Automotive

Alexander Sims în puncte pentru BMW i Andretti Motorsport la Santiago - António Félix da Costa a trebuit să abandoneze

Mon Jan 28 12:05:00 CET 2019Comunicat de presă

Alexander Sims (Marea Britanie) a oferit o nouă performanţă impresionantă în etapa a treia a Campionatului FIA Formula E ABB. Locul al şaptelea din Santiago E-Prix (Chile) i-a adus puncte preţioase în clasamentul piloţilor.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Rămas bun, Charly Lamm

Mon Jan 28 10:33:00 CET 2019Comunicat de presă

Charly Lamm, cel care a fost timp de mai mulţi ani directorul echipei BMW Team Schnitzer, a trecut în nefiinţă la 24 ianuarie 2019, în mod neaşteptat, la 63 de ani, după o suferinţă foarte scurtă în urma unei boli grave.

Automotive
·
BMW Motorsport
·
Oameni
·
Alţi oameni la BMW Group

BMW Team RLL a câştigat cursa de 24 de ore de la Daytona şi îi dedică victoria lui Charly Lamm - Alex Zanardi a avut o apariţie inspiraţională în BMW M8 GTE

Mon Jan 28 09:40:00 CET 2019Comunicat de presă

Top

BMW a sărbătorit o victorie emoţionantă la Daytona 24h clasa GTLM, cu un final dificil, pe ploaie. +++ Alessandro Zanardi a reuşit să termine prima sa cursă de 24h cu o clasare pe poziţia a noua. +++ Jens Marquardt, directorul BMW Motorsport: "Charly Lamm ar fi vrut să luptăm până la ultimul tur. Am făcut acest lucru - şi am câştigat pentru el." +++ În acest moment, BMW M8 GTE şi-a adjudecat victorii în 3 din ultimele 4 curse disputate în IMSA.

Alessandro Zanardi
·
More Sports
·
BMW Motorsport
·
IMSA Series
·
24h Races

Istoria unui proiect unic în motorsport - dezvoltarea sistemelor de condus pentru Alessandro Zanardi, din 2003 până acum

Fri Jan 25 15:10:00 CET 2019Comunicat de presă

Top

Soluţii inovatoare de la BMW 320i la BMW M8 GTE au susţinut participarea lui Alex Zanardi în comeptiţii de motorsport, după ce acesta şi-a pierdut picioarele. +++ De la prima pedală de frână modificată la noua manetă de frână operată manual.

Alessandro Zanardi
·
More Sports
·
BMW Motorsport
·
IMSA Series
·
24h Races

Sheldon van der Linde completează lista piloţilor BMW pentru DTM 2019 şi este primul sud-african în DTM

Fri Jan 18 11:00:00 CET 2019Comunicat de presă

Sheldon van der Linde (Africa de Sud) îşi va face debutul în DTM 2019 alături de BMW Motorsport, completând lista piloţilor BMW. Când va începe sezonul la Hockenheim la 5 mai 2019, el va avea 19 ani şi 356 de zile, fiind "mai bătrân" cu doar 45 de zile faţă de vârsta pe care o avea pilotul oficial BMW Joel Eriksson (Suedia) când şi-a făcut debutul în urmă cu un an.

DTM 2019
·
DTM
·
BMW Motorsport

Raliul Dakar 2019 la final - Locul al doilea pentru Nani Roma

Fri Jan 18 08:32:00 CET 2019Comunicat de presă

+++ Şase echipaje MINI au încheiat Raliul Dakar 2019 - cinci au fost în Top 10. +++ Echipajul MINI John Cooper Works Rally format din Joan "Nani" Roma şi navigatorul Tom Colsoul au obţinut locul al doilea în clasamentul general. +++ Carlos Sainz şi MINI John Cooper Works Buggy au câştigat ultima etapă din Dakar +++

Dakar 2019
·
Sport
·
Automotive
·
MINI Motorsport
·
Dakar Rally

Raliul Dakar 2019 - Etapa 9, Pisco - Pisco

Thu Jan 17 12:55:00 CET 2019Comunicat de presă

• MINI John Cooper Works Rally şi echipajul Joan "Nani" Roma - Alex Haro au încheiat etapa a noua pe locul al doilea şi se menţine pe aceeaşi poziţie la "general". • Cinci echipaje MINI s-au clasat în Top 10. • Stéphane Peterhansel a abandonat în etapa a noua în urma unui incident de cursă.

Dakar 2019
·
Sport
·
Automotive
·
MINI Motorsport
·
Dakar Rally

Scena este pregătită pentru era Class 1: o privire în detaliu asupra noului BMW M4 DTM pentru cel mai puternic DTM din istorie

Wed Jan 16 15:50:00 CET 2019Comunicat de presă

2019 reprezintă începutul noii ere Class 1 în DTM. BMW M Motorsport a construit cel mai puternic model DTM din istorie: BMW M4 DTM a fost modificat în conformitate cu regulamentul Class 1. În centrul automobilului este nou dezvoltatul motor turbo BMW P48 cu capacitatea de 2,0 litri. Combinate cu o maşină semnificativ mai uşoară, datele de performanţă sunt impresionante şi permit viteze de până la 300 km/h.

DTM
·
BMW Motorsport

Raliul Dakar 2019 - Etapa 8, San Juan de Marcona - Pisco

Wed Jan 16 14:18:00 CET 2019Comunicat de presă

Echipajul Joan "Nani" Roma - Alex Haro şi MINI John Cooper Works Rally urcă pe locul al doilea al clasamentului general. +++ Patru echipaje MINI au încheiat etapa a opta în Top 10. +++ Jakub "Kuba" Przygonski şi Tom Colsoul au ocupat poziţia a treia a etapei.

Dakar 2019
·
Sport
·
Automotive
·
MINI Motorsport
·
Dakar Rally
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare