Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Vector Watch BMW i Limited Edition, ceas inteligent inspirat de automobilul electric

La un an de la lansarea pe piața din România a Vector Watch și a gamei de modele de mașini BMW i, cele două companii prezintă o ediție limitată a ceasului inteligent cu o autonomie de 30 zile. Vector Luna BMW i Limited Edition, un ceas exclusivist, este fabricat în doar 150 de unități.

BMW i
·
Brands
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~559,83 KB)
  
Photos(19x, ~65,46 MB)

La un an de la lansarea pe piața din România a Vector Watch și a gamei de modele de mașini BMW i, cele două companii prezintă o ediție limitată a ceasului inteligent cu o autonomie de 30 zile. Vector Luna BMW i Limited Edition, un ceas exclusivist, este fabricat în doar 150 de unități.

Produsul se distinge prin carcasa de culoare negru mat, numărul exemplarului fiind gravat pe lateral. Cureaua ceasului este ştanţată cu logul BMW i şi este realizată din aceeași piele folosită exclusiv în industria auto pentru modele BMW i. Aceasta se remarcă prin faptul că este tratată cu un extras natural din frunze de măslin, eliminând utilizarea de substanţe chimice. De asemenea, doar posesorii ceasurilor din această ediție limitată se vor bucură și de două fețe de ceas inspirate de designul BMW i3 şi BMW i8.

Prezentarea noului ceas a avut loc pe 9 noiembrie în cadrul unui eveniment organizat la showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa, singurul agent BMW i din Bucureşti.

”BMW i este mai mult decât un brand de automobile. BMW i este construit pe baza unui angajament pentru dezvoltare durabilă ce se regăsește în fiecare detaliu: fabricaţie, materiale folosite, aşa cum este şi pielea noastră tratată cu extras din frunze de ulei de măsline, structura automobilului, eficienţa, modelul de utilizare şi procesul de reparaţii şi reciclare. În acest sens, modele noastre funcțioanează ca cel mai bun ambasador, fiind un simbol apreciat de clienţi şi respectat de parteneri.”, explică Dana Popescu, Brand manager Romania pentru BMW i.

Colaborarea dintre Vector Watch și BMW i se bazează pe un set de valori comune. Ambele sunt produse premium, cu un design deosebit şi care se disting printr-o eficienţă remarcabilă.

”Parteneriatul alături de o companie de renume așa cum este BMW, cu o experiență de 100 de ani, ne validează încă o dată dorința și efortul de a oferi clienților noștri produse și servicii ce creează o experiență memorabilă.”, menționează Rareș Florea, EMEA Commercial Manager Vector Watch.

“Anul 2016 a adus pentru Vector o creștere susținută, produsul fiind lansant în total în 25 de piețe. Mai mult, constant echipa de dezvoltare a introdus noi funcționalități ce răspund atât nevoilor unui public generalist, cât și așteptărilor venite din partea comunităților sau a unor segmente de public de nișă. Introducerea unei colecții de ceasuri ediție limitată vine într-un moment potrivit, produsul aducând un suflu nou.”, continuă Rareș Florea.

Vector Watch este ceasul recunoscut pentru autonomia bateriei de 30 de zile, fiind compatibil cu sistemele de operare iOS, Android și Windows Phone. Cu peste 100 de fețe și aplicații ce se pot descărca în mod gratuit din magazinul virtual Vector Watch,  fiecare interfață se poate personaliza foarte ușor, cu informații relevante de la ultimele noutăți bursiere, până la starea vremii și evenimentele din calendar. Utilizatorii Vector Watch își pot urmări activitatea fizică sau somnul, pot alege melodia preferată direct de pe ceas sau își pot chiar comanda o nouă călătorie cu o mașină Uber, toate acestea fără a mai folosi telefonul mobil. Tot de pe ecranul ceasului, utilizatorii pot citi în timp real cele mai noi informații  de pe conturile de Facebook, Twitter sau Instagram și își pot vizualiza e-mailurile si mesajele primite pe WhatsApp sau prin SMS.

Ceasul Vector Luna BMW i Limited Edition va fi disponibil pentru precomanda începând cu data de 10 noiembrie în magazinele fizice sau online ale Orange România și eMAG. Livrarea ceasului se va realiza de la începutul lunii decembrie a acestui an.

Despre BMW i
Caracterul revoluţionar al BMW i se bazează pe conceptul general care a fost creat de la zero pentru a oferi mobilitate sustenabilă şi care încorporează un număr mare de inovaţii orientate spre o eficienţă maximă şi un impact real minim asupra mediului. Noul concept de mobilitate premium întruchipat de BMW i - "next premium" -, este concentrat şi dincolo de automobil. Când vine vorba de alegerea materialelor, procesul de producţie, lanţul de aprovizionare şi reciclare, BMW i stabileşte standarde unice pentru dezvoltarea durabilă în industria auto.

Strategia de design ultra-uşor, dezvoltată special pentru modelele BMW i, utilizează CFRP la scară largă - un material high-tech foarte uşor, rezistent la coroziune şi în caz de accident. Componentele CFRP sunt cu aproximativ 50% mai uşoare decât corespondentele lor din oţel, dar au proprietăţi comparabile. Şi sub acest aspect, BMW Group are rol de pionier - atât în utilizarea acestui material inovator, cât şi în producţie şi procesare.

Cele două modele ale mărcii BMW i3, un automobil compact de oraş, cât şi BMW i8, un hibrd sportiv, se remarcă printr-o masă deosebit de redusă. Aceasta are drept consecinţă o eficienţă remarcabilă cu impact asupra autonomiei şi consumului, dar şi o dinamică şi o agilitate de top. Inovaţiile realizate la BMW i au la bază arhitectura LifeDrive unică - celulă a pasagerilor produsă din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP) şi şasiu din aluminiu pentru montarea motorului, şasiului, acumulatorului şi structurilor de rezistenţă.

Despre Vector Watch
Compania Vector proiectează și dezvoltă tehnologii pentru dispozitive portabile care să simplifice stilul de viață. Ceasul inteligent Vector Watch, recunoscut pentru autonomia bateriei de 30 de zile și compatibilitatea cu cele mai populare sisteme de operare (iOS, Andoid și Windows Phone), combină designul impecabil și materialele excepționale cu o platformă software proprietară și cu o experiență unică de utilizare. Tehnologia Vector ofera informații discrete și relevante ce ajută la eficientizarea activităților de zi cu zi, păstrând în același timp estetica și eleganța unui ceas premium. Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul: www.vectorwatch.com .

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare