Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Istorie.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

103 de ani de BMW Group, 100 de ani de recorduri şi victorii

Fri Mar 08 10:00:00 CET 2019Comunicat de presă

Top

Curaj, independenţă şi mereu cătuarea de direcţii noi de dezvoltare - acestea au fost caracteristicile BMW Group încă de la început. Astăzi, BMW Group Classic priveşte retrospectiv spre o serie de evenimente, performanţe record şi inovaţii, de la recordul mondial de altitudine din 2019, trecând prin debutul Mini în urmă cu 60 de ani, până la inventarea SUV-ului modern, odată cu X5, în 1999.

BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Istorie corporate
·
Istorie marca MINI

Premieră magică BMW organizată în România - prima înregistrare modernă a "Marşului BMW" compus 1930

Fri Jan 18 11:01:00 CET 2019Comunicat de presă

Top

Una din rarele interpretări ale "Marşului BMW", într-un aranjament pentru coarde al lui Sabin Pena şi o interpretare susţinută de membrii festivalului SoNoRo, a fost înregistrată la finalul lui 2018 şi este o premieră mondială absolută - prima înregistrare modernă, de calitate, a misterioasei compoziţii.

8 Series
·
Istorie
·
Istorie marca BMW

Centenarul unui automobilist – legendarul Marin Dumitrescu împlineşte 100 de ani pe 19 ianuarie

Fri Jan 18 09:57:00 CET 2019Comunicat de presă

Top

Primul automobil care a marcat imaginea sportivă a mărcii BMW a fost legendarul BMW 328. Marin Dumitrescu este unul dintre piloţii români care a făcut să strălucească acest model pe circuit la începutul anilor '50 şi care, după o carieră de peste 30 de ani, păstrează încă o amintire specială pentru BMW 328. Marin Dumitrescu împlineşte mâine, 19 ianuarie 2019, 100 de ani.

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Oameni
·
Alţi oameni la BMW Group

Călătoria artistică prin istoria BMW Motorsport continuă - pictorul Adrian Mitu creează al treilea proiect, dedicat BMW M1, direct în Statele Unite

Wed Nov 07 10:54:00 CET 2018Comunicat de presă

Top

Pictorul român Adrian Mitu a obţinut deja faima internaţională prin proiectele sale inspirate de istoria BMW Motorsport. Acum, instalaţia de artă "Blue One", dedicată legendarului model BMW M1, a venit la timp pentru cea de-a 40-a aniversare a celebrului supercar şi a fost prezentată în premieră de BMW Car Club of America la Hilton Head Concours, în Statele Unite.

Adrian Mitu
·
BMW M1
·
Blue One
·
Istorie
·
Istorie marca BMW

Fascinaţia Motocicletelor La Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2019

Thu Oct 18 18:27:00 CEST 2018Comunicat de presă

BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d'Este prezintă nestematele moto din lumea întreagă. Pentru a noua oară, Concorso di Motociclette face parte din concursul de frumuseţe pentru modele de epocă de pe malul Lacului Como. Patru din cele cinci categorii au fost deja definite pentru motocicletele clasice, înscrieri suplimentare sunt binevenite. Proprietarii şi fanii se reunesc la Cernobbio, în nordul Italiei, în perioada 24-25 mai 2019.

Istorie
·
Istorie corporate
·
Evenimente automobile de epocă

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2019 sărbătoreşte sunetul celor mai frumoase clasice şi două aniversări

Thu Oct 18 14:37:00 CEST 2018Comunicat de presă

BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d'Este prezintă cel mai exclusivist şi tradiţional concurs de frumuseţe pentru automobile şi motociclete de epocă în perioada 24-26 mai 2019. +++ Motto-ul este "Simfonia Motoarelor - 90 de ani de Concorso d'Eleganza Villa d'Este & Automobile BMW". +++ Comitetul de Selecţie a definit primele trei categorii de premiere pentru automobile clasice şi acum primeşte înscrieri.

Istorie
·
Evenimente automobile de epocă
·
Istorie corporate
·
Istorie marca BMW
·
Istorie marca MINI

Modele legendare BMW se aliniază la startul unei competiţii cult - "Creme 21 youngtimer rally"

Fri Aug 31 13:28:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

BMW Group Classic îşi demonstrează angajamentul în calitate de sponsor principal al competiţiei youngtimer. Două coupé-uri emblematice, BMW M1 şi BMW 3.0 CSL, referinţa anilor '70 pentru BMW, vor conduce flota colorată de automobile. În premieră, a 17-a ediţie a evenimentului touring cult va include şi două clasice BMW Motorrad.

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Istorie marca MINI
·
Evenimente automobile de epocă

BMW la Goodwood Festival of Speed 2018

Wed Jul 11 16:53:05 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Premieră britanică pentru BMW Seria 8 Coupé. +++ BMW M8 GTE va evolua pe faimoasa coastă de la Goodwood. +++ BMW M8 Gran Coupé Concept prezentat în Marea Britanie. +++ Selecţie de automobile clasice vor fi în acţiune pentru a marca revenirea BMW în cursa de 24h de la LeMans.

G15
·
F87
·
FoS
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
8 Series
·
Coupé
·
BMW M Performance Parts
·
Automobile BMW M
·
M2
·
Goodwood Festival of Speed

Întâlnire între tradiţie şi viitor la Concursul de Eleganţă Sinaia 2018

Tue Jul 03 12:07:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Sinaia - scenă internaţională pentru automobile de excepţie +++ BMW Group România, partener de tradiţie al Concursului de Eleganţă Sinaia +++ Concursul a fost scena avanpremierei noilor BMW X4 şi BMW i8 pe piaţa din România +++ Aniversare BMW la Sinaia alături de pilotul Eduard Tonsch şi colecţia sa – 50 de ani de sportivitate BMW - „Noul şase” BMW şi BMW 2002 +++

I15
·
G02
·
BMW i Automobiles
·
BMW i8 Roadster
·
X4
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Evenimente automobile de epocă

Motor şi Acţiune: clasice cinematice la Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2018

Wed May 09 12:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Pe malurile Lacului Como, în perioada 25-27 mai, BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d'Este prezintă comori rare din toate erele istoriei automobilelor şi motocicletelor sub motto-ul "Hollywood on the Lake" +++ 51 de automobile şi 30 de motociclete şi modele cu ataş vor fi prezentate la tradiţionalul concurs de frumuseţe pentru vehicule istorice, cel mai exclusivist din lume +++ Clase suplimentare de premiere pentru Prototipuri şi Concept Cars creează o ...

Istorie
·
Evenimente automobile de epocă

O legendă în România: proiectul "Blue Hero" a fost lansat în prezenţa lui Jochen Neerpasch şi este confirmat pentru expoziţii în Statele Unite

Tue Apr 03 09:53:00 CEST 2018Dosar de presă

Top
Update

"Blue Hero", un proiect semnat de artistul Adrian Mitu, a debutat la Bucureşti în prezenţa legendarului Jochen Neerpasch şi este deja confirmat pentru expoziţii în Statele Unite. Proiectul urmăreşte cariera lui Neerpasch în motorsport, modul în care acesta a format mărci precum BMW sau Porsche şi legăturile lui cu alţi eroi emblematici precum Niki Lauda, Jean Todt, Michael Schumacher, Ayrton Senna şi Alain Prost.

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Evenimente automobile de epocă

Blue Hero, instalaţia poveste creată de Adrian Mitu pentru legendarul Jochen Neerpasch, debutează la Bucureşti în prezenţa lui Neerpasch

Mon Mar 26 12:51:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Joi, 29 martie, la Grand Entertainment din cadrul Băneasa Shopping City, are loc lansarea Blue Hero, o instalaţie dedicată vieţii lui Jochen Neerpasch semnată de artistul Adrian Mitu. La eveniment vor participa chiar Jochen Neerpasch, alături de Tim Hahne, regizorul şi producătorul "Adrenalin, The Touring Car Story", unul din cele mai emblematice documentare despre istoria BMW în motorsport.

Istorie
·
Istorie marca BMW

A început înscrierea "creme 21 youngtimer rally", unul din cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din Europa

Wed Jan 24 15:43:00 CET 2018Comunicat de presă

Arhivă

Noutate: 21 de locuri au fost alocate exclusiv pentru automobilele neincluse în regulament. BMW Group Classic face un nou angajament prin poziţia de sponsor principal al turului pentru modele clasice cult.

Istorie
·
Istorie marca MINI
·
Evenimente automobile de epocă
·
Istorie marca BMW

Un an "Blue Coffee", maratonul live de 101 picturi cu cafea dedicate 100 de ani istorie BMW – startul pentru un nou proiect

Fri Dec 08 13:43:00 CET 2017Comunicat de presă

Top
Arhivă

Artistul Adrian Mitu pornea în noiembrie 2016 într-un proiect unic – un maraton live de pictură de 30 de zile care explora istoria BMW. Lucrările au fost inspirate din cele mai spectaculoase momente ale mărcii în sporturile cu motor şi au fost realizate într-o tehnică specială cu acuarelă cu cafea. La un an după proiect, Adrian Mitu pregăteşte împreună cu BMW Group România un alt proiect special – o instalaţie despre viaţa legendarului Jochen Neerpasch.

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Automotive
·
Sport

279,5 km/h cu o motocicletă – 80 de ani de la recordul mondial de viteză al lui Ernst Henne

Tue Nov 28 13:25:00 CET 2017Comunicat de presă

Top
Arhivă

Ernst Jakob Henne a fost omul vitezei. Cariera lui de pilot este legată de BMW, reuşind unele din cele mai strălucitoare peformanţe ale mărcii în perioada interbelică, atât pe două, cât şi pe patru roţi. Astăzi, 28 noiembrie, se aniversează 80 de ani de la unul din cele mai spectaculoase rezultate ale sale – după ce a îmbunătăţit constant perfromanţa timp de 7 ani, reuşea să stabilească un record absolut pentru motociclete cu o viteză medie de 279,5 km/h, ...

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Milestones
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE 2019.

Here you can see the full length live stream of the Press Conference.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare