Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Istorie.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

"Best of Show": Duesenberg SJ câştigă Trofeo BMW Group la Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2023

23.05.2023Comunicat de presă

+++ Final festiv al celui mai tradiţional concurs de frumuseţe din lume pentru automobile de epocă, pe malul Lacul Como +++ Juriul internaţional de specialitate a desemnat Duesenberg SJ drept câştigător general +++ Pe parcursul a trei zile, festivalul de eleganţă şi frumuseţe atemporală pe patru roţi a sărbătorit entuziasmul pentru automobile, bucuria de a conduce şi excelenţa tehnică alături de un public numeros.

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie marca BMW

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023

17.03.2023Comunicat de presă

Concorso d'Eleganza Villa d'Este cuprinde opt categorii de automobile. +++ Zilele publice din incinta Villa Erba construite ca un festival. +++ BMW Group sărbătoreşte premiera unui unicat sport elegant. +++ Diverse faţete pentru prezenţa BMW Group. +++ Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht conferă evenimentului o aromă bavareză. +++ BMW Group Classic urmăreşte dezvoltarea prestigiosului eveniment de eleganţă.

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie marca BMW

50 de ani de la prezentarea primului automobil electric BMW

09.09.2022Comunicat de presă

Top

Olimpiada de la München din 1972 a oferit BMW o serie de oportunităţi valoroase de comunicare. Cu ocazia Olimpiadei, compania şi-a prezentat noua clădire inovatoare de birouri şi BMW Turbo, primul concept car din istorie care a purtat sigla alb-albastră. Tot în cadrul Olimpiadei, pe 10 septmebrie 1972, primul model electric al mărcii, BMW 1602 electric, se făcea cunoscut ca maşină pentru oficialii concursului. Aceasta nu era doar un demers de imagine, ci ...

I01
·
BMW i
·
BMW i3
·
Istorie
·
Istorie marca BMW

50 de ani BMW Turbo, primul concept car BMW din istorie - supercar pentru siguranţă

29.08.2022Dosar de presă

Top

Jocurile Olimpice de la München din 1972 au însemnat o transformare extraordinară nu doar pentru München, dar şi pentru BMW. Cu oportunitatea unui eveniment global organizat chiar în faţa fabricii, compania a găsit atunci resurse pentru un mare salt înainte la mai puţin de 15 ani după ce depăşea mari dificultăţi financiare. 1972 este anul lansării BMW M, inaugurării noi clădiri centrale de birouri, "Patru cilindri", lansării primului automobil modern care ...

BMW Turbo
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Comunicare de design, concept cars

Ihle - fascinaţia pentru grila dublă BMW a început anii 1930

24.08.2022Comunicat de presă

Top

Grila dublă BMW a debutat odată cu modelul BMW 303 în 1933. Se dovedea atât de apreciată, încât din 1934 carosierul Ihle oferea un kit de caroserie cu grila dubla pentru retrofit nu doar pentru modelele BMW mai vechi de 1933, dar şi pentru modelele altor mărci. Un astfel de model Ihle poate fi admirat în România la Ţiriac Collection.

Istorie
·
Istorie marca BMW

MINI îl comemorează pe Paddy Hopkirk, unul din marii piloţi ai mărcii

25.07.2022Comunicat de presă

Joi, 21 iulie 2022, Patrick Barron Hopkirk MBE, un idol britanic al sporturilor cu motor, a murit în linişte în Buckinghamshire. Născut la Belfast, la 14 aprilie 1933, Paddy - aşa cum era cunoscut cu afecţiune - şi-a început cariera de pilot de curse în anii 1950. Lumea motorsportului şi comunitatea MINI deplâng un erou special.

Istorie
·
Istorie marca MINI

50 de ani de BMW M: Muzeul BMW marchează această aniversare prezentând repere şi succese într-o expoziţie unică

06.06.2022Comunicat de presă

Deschiderea a avut loc în ziua în care BMW M GmbH a fost fondată. +++ Un circuit nou, spectaculos, vă ghidează prin opt camere diferite şi prezintă 26 de automobile speciale. +++ Tehnologia şi istoria curselor BMW M prezentată până la finalul anului.

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
BMW Museum

100 de ani de uzină BMW la München: "Această fabrică este originea noastră. Şi viitorul nostru"

26.05.2022Comunicat de presă

Top
Arhivă

Fabrica principală a BMW Group împlineşte 100 de ani. +++ Zipse: "Întotdeauna au existat oameni care au menţinut această locaţie în funcţiune". +++ Transformată cu succes în iFACTORY. +++ Cerere de anvergură pentru BMW i4. +++ Nedeljković: "Proporţia de automobile electrice fabricate la München va ajunge la 50% până în 2023."

Tehnologie
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Istorie
·
Producţie, reciclare
·
Istorie corporate
·
Munich

BMW M Race of Legends în cadrul programului complementar pentru cursa de 24 de ore de la Nürburgring

09.05.2022Comunicat de presă

Arhivă

BMW M şi BMW Group Classic aduc o formulă binecunoscută la Nürburgring +++ 50 de ani de BMW M, a 50-a cursă de 24 de ore la Nürburgring, vârsta minimă pentru a participa în cursă: 50 de ani +++ Spirit competiţional pur cu BMW M2 CS Racing identice +++

BMW Motorsport
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
BMW M2 Cup

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2022: toate informaţiile despre ediţia din acest an a concursului exclusiv pentru automobile istorice

05.05.2022Comunicat de presă

Arhivă

În perioada 20-22 mai 2022, BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d'Este prezintă aproximativ 50 dintre cele mai frumoase şi mai rapide automobile ale vremurilor lor, repartizate în şapte clase. +++ Aniversare jumătate de secol BMW M GmbH. +++ Premiera mondială a modelului BMW M4 CSL. +++ Premiera noului BMW i7 şi a celui de-al doilea Rolls-Royce Boat Tail. +++ Noul eveniment "Wheels & Weisswürscht Lake Como" pentru public. +++ Cluburile internaţionale de ...

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie marca BMW

"BMW M - 50 YEARS OF THE ULTIMATE DRIVING MACHINES" - o carte ce marchează un an aniversar important

19.01.2022Comunicat de presă

Top
Arhivă

"Blue Hero", un proiect de artă românesc semnat de artistul Adrian Mitu şi dedicat lui Jochen Neerpasch, este reprezentat şi el în primele pagini ale cărţii - o prezenţă locală unică într-o carte definitorie universală BMW M.

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Milestones

"Best of Show": Ferrari 250 GT TDF câştigă Trofeo BMW Group la Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2021

04.10.2021Comunicat de presă

Arhivă

Încheiere strălucitoare pentru unul din cele mai importante concursuri de frumuseţe de patrimoniu din lume pentru automobile de epocă pe malul Lacului Como. Juriul internaţional de specialitate salută maşina de curse de anduranţă din 1956 în calitate de câştigător general.

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Istorie corporate

Concorso d’Eleganza Villa d'Este 2021 are loc în acest an ca Ediţie Specială exclusivă

29.09.2021Comunicat de presă

Arhivă

În perioada 1-3 octombrie 2021, BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d'Este prezintă concepte auto tehnice şi estetice impresionante din opt decenii în opt clase +++ Faimosul artist Jeff Koons va oferi o primă perspectivă a modelului special BMW M850i xDrive Gran Coupé +++ Prezentarea unui concept de pionierat pentru mobilitate urbană durabilă - BMW i Vision Circular +++ Lacul Como este decorul perfect pentru Rolls-Royce Boat Tail, prezentat pentru prima ...

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Istorie corporate

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2021

16.06.2021Comunicat de presă

Top
Arhivă

Se reconfirmată desfăşurarea în perioada 1-3 octombrie 2021. +++ Deschiderea acreditărilor pentru presă la începutul lunii august. +++ Clasele de maşini au fost definite, platoul de concurs este complet. +++ Competiţia de motociclete de la Villa Erba şi ziua pentru public, în mod excepţional, nu vor fi organizate în acest an. Joi are lor Villa d'Este Prelude Tour de-a lungul Lacului Como.

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie corporate
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare