Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI LIVING - Breathe

MINI prezintă un concept vizionar pentru locuit la Salone del Mobile 2017

MINI
·
Brands
·
Lifestyle
·
Evenimente lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,52 KB)
  
Photos(2x, ~4,17 MB)

Bucureşti/Milano. MINI colaborează cu arhitecţii newyorkezi SO-IL pentru a prezenta instalaţia MINI LIVING - Breathe la ediţia din acest an a Salone del Mobile de la Milano. MINI LIVING - Breathe este o interpretare modernă a spaţiului urban de locuit, cu accentul pe o amprentă cât mai mică şi pe dezvoltarea durabilă. Instalaţia aduce în discuţie conceptele convenţionale de spaţiu de locuit şi demonstrează modul în care arhitectura poate rezolva în mod creativ la provocările viitoare prezentate de spaţiile de locuit tot mai mici şi de resursele limitate în zonele urbane. 

În conformitate cu aderarea MINI la principiile "Utilizarea creativă a spaţiului" şi "Amprentă minimă", instalaţia evocă spaţiile atractive de locuit pentru până la trei persoane într-o suprafaţă lată de doar cinci metri şi înaltă de zece metri. În acelaşi timp, MINI LIVING - Breathe aduce în prim-plan ideea "experimentării active", în acest caz prin conştientizarea mediului. Conceptul vede casa ca un ecosistem activ care poate avea o contribuţie pozitivă asupra mediului său - exprimată aici prin utilizarea inteligentă a resurselor esenţiale vieţii, cum ar fi aerul, apa şi lumina. Stratul exterior, transparent şi flexibil, filtrează aerul şi inundă instalaţia cu lumină naturală pentru a asigura o ambianţă luminoasă şi plăcută în interior. În plus, gradina de pe acoperiş contribuie la îmbunătăţirea calităţii aerului şi a microclimatului urban din jurul său. Tot pe acoperiş, o construcţie inteligentă colectează apa de ploaie pentru utilizarea ulterioară. Structura de bază a instalaţiei dispune de materiale reutilizabile, ecologice şi reciclabile, în conformitate cu ideea de dezvoltare durabilă.

Breathe este a treia instalaţie creată în cadrul MINI LIVING - o iniţiativă creativă, de împărtăşire a ideilor, lansată de MINI în 2016 şi evidenţiată de soluţiile arhitecturale pentru spaţii urbane de locuit din viitor. Anul trecut, MINI LIVING a prezentat concepte vizionare pentru locuit/lifestyle/lucru în comun şi colaborare în zone urbane prin instalaţiile MINI LIVING - Do Disturb (la Milano) şi MINI LIVING - Forests (la Festivalul de Design de la Londra).

Vizitatorii Salone del Mobile, pe Via Tortona 32 în Milano (Italia), pot experimenta instalaţia în perioada 4-9 aprilie 2017. Platforma de design şi cercetare A/D/O din New York a mărcii a realizat programul detaliat pentru Salone.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare