Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Livrarea primelor exemplare BMW M4 DTM Champion Edition la BMW Welt cu participarea lui Marco Wittmann

BMW M4 DTM Champion Edition 2016 aniversează al treilea titlu al piloţilor obţinut de BMW în Campionatul de Turisme al Germaniei în ultimii cinci ani. Cel mai rapid model BMW de serie este produs într-o ediţie limitată de numai 200 de exemplare, din care unul este pregătit pentru România

F82
·
Corporativ
·
Sales şi marketing
·
BMW M
·
Automobile BMW M
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
BMW Welt
·
M4
·
Coupé
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,71 KB)
  
Photos(8x, ~100,8 MB)

Bucureşti/München. O herghelie de 7.000 CP şi o atmosferă ca la Nürburgring: campionul en-titre din DTM, Marco Wittmann, şi 13 clienţi BMW au participat, la BMW Welt, la livrarea primelor automobile din ediţia limitată la 200 de exemplare a modelului BMW M4 DTM Champion Edition. Echipate cu tehnologie de înaltă clasă din motorsport şi pregătite pentru prima călătorie, cele 14 exemplare ediţie specială şi-au aşteptat conducătorii în Premiere, zona de prezentare şi livrare a BMW Welt.

Unul dintre clienţi a experimentat preluarea modelului special şi a declarat: "A fost o zi extraordinară la BMW Welt, începând cu turul special prin fabrică, cu oprire la dinamometru, şi încheind cu prânzul în compania lui Marco Wittmann. Toate acestea şi imaginea celor 14 automobile BMW M4 DTM Champion Edition în Premiere vor rămâne mereu în amintirile mele şi ale fiului meu. Şi totuşi, punctul culminant a fost zgomotul, pentru că motoarele tuturor automobilelor au fost pornite simultan - un moment unic, care a creat multe emoţii."

Şi Marco Wittmann s-a arătat entuziasmat: "BMW M4 DTM Champion Edition 2016 este un automobil fantastic. În comparaţie cu Champion Edition din 2014, modelul 2016 este şi mai apropiat de o maşină de curse. Versiunea mea Champion Edition este perfectă pentru a fi utilizată pe circuit, dar nu aş merge până într-acolo. Pentru că este un unica pe care îl vor aprecia foarte mult colecţionarii. Mii de mulţumiri celor de la BMW M GmbH. Mă face să fiu foarte mândru că există deja două ediţii speciale care îmi poartă numele. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine".

După înregistrarea la BMW Welt, fanii motorsportului au fost conduşi de un BMW M4 exclusiv prin uzina BMW din München spre livrarea automobilelor lor. Impresii exclusive, care au putut fi discutat încă o dată cu Marco Wittmann la prânzul găzduit de braseria Bavarie a restaurantului Käfer - acesta din urmă se află chiar în incinta BMW Welt. Ulterior, Peter Quintus, director de vânzări şi marketing BMW M GmbH, şi Helmut Käs, director BMW Welt, au predat personal noilor proprietari automobilele proaspăt ieşite din uzină.

Marco Wittmann, în a cărui onoare a fost produs BMW M4 DTM Champion Edition după titlul DTM cucerit în 2016, şi-a pus autograful chiar pe carterul motorului de la maşina unui alt client. În final, clienţii au putut să-şi conducă noile automobile. Conform tradiţiei, primul drum după preluarea automobilului la BMW Welt duce din Premiere direct pe străzile din München - o încoronare a acestei zile speciale pentru un automobil special.

BMW M4 DTM Champion Edition 2016

Pentru a sărbători titlul DTM câştigat de Marco Wittmann în finala sezonului 2016 de la Hockenheimring, BMW M GmbH a creat o ediţie specială BMW M4 DTM Champion, limitată la 200 de exemplare. Pe lângă puterea crescută la 368 kW/500 CPS  şi cuplul motor al cărui maxim a ajuns la 600 Nm, calităţile dinamice au fost îmbunătăţite prin utilizarea vastă a elementelor de construcţie ultrauşoară inteligentă. La amortizoarele M cu arc elicoidal, ce pot fi setate individual în trei etape, se poate regla mecanic compresia şi detenta. Astfel, manevrabilitatea ediţiei speciale BMW M4 DTM Champion Edition se poate ajusta în funcţie de preferinţele personale şi caracteristicile circuitului. Modelul aniversar se distinge nu doar prin stopurile OLED, ci şi prin designul exterior BMW Motorsport, inspirat de la modelul de curse DTM, în nuanţă Alpine White şi cu autocolante suplimentare. La aspectul deosebit, ce aduce cu cel al maşinii de curse, contribuie diferitele componente aerodinamice finisate în carbon vizibil. Printre acestea se numără spliterul faţă, aripioarele aerodinamice poziţionate în faţa pasajelor frontale ale roţilor, capacele oglinzilor retrovizoare, prinderile şorţurilor laterale, difuzorul spate, precum şi aripa spate mare prinsă ferm de capota portbagajului. Modelul beneficiază de scaune-scoică M Carbon, acoperite cu combinaţia exclusivă de Alcantara şi piele Merino, precum şi de volan sport M, cu marcaj gri la "ora 12".

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare