Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group la Auto Shanghai 2017

BMW Group prezintă la Salonul Auto de la Shanghai 2017 o serie de noutăţi ale mărcilor sale BMW, MINI şi BMW Motorrad.

I12
·
F60
·
F56
·
R60
·
Saloane auto
·
Seria 5
·
MINI Countryman
·
John Cooper Works
·
MINI John Cooper Works Countryman
·
Scutere
·
Centenar
·
Autovehicule Vision
·
BMW ConnectedDrive
·
Comunicare de design, concept cars
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~104,09 KB)
  
Photos(59x, ~357,39 MB)

Bucureşti/München. Premiera mondială a noului BMW Seria 5 cu ampatament lung este una dintre atracţiile principale ale Auto Shanghai 2017. Noul sedan business este succesorul actualului lider din segmentul premium al pieţei auto din China şi vine cu toate calităţile necesare pentru consolidarea acestui statut de lider. De asemenea, va fi prima apariţie publică a celei mai noi ediţii speciale a automobilului sport hybrid plug-in BMW i8. În plus, Auto Shanghai 2017 găzduieşte premierele asiatice ale BMW Concept X2, ale modelelor revizuite BMW Seria 4 şi ale noilor servicii din portofoliul BMW Connected ce au fost create special pentru piaţa din China.

 

Legendara marcă MINI este şi ea reprezentată la Auto Shanghai 2017 cu o premieră mondială. Noul MINI John Cooper Works Countryman, un model versatil cu atribute de performanţă remarcabile, are prima sa apariţie în public. Iar BMW Motorrad declanşează ofensiva sa de modele din 2017 cu prezentarea versiunilor revizuite BMW S 1000 RR şi BMW S 1000 XR, precum şi cu un model nou ultraexclusivist.

 

Auto Shanghai este unul dintre cele mai importante saloane auto ale anului pentru industria auto mondială. Are loc anual cu începere din 1985, alternând, în calendarul expoziţiilor auto, cu Auto China de la Beijing. Centrul Naţional de Expoziţii şi Convenţii din parte de vest a Shanghai a fost inaugurat în 2015 şi invită producătorii de automobile, furnizorii de componente şi cei de service de pretutindeni să-şi prezinte produsele pe o suprafaţă expoziţională ce totalizează 400.000 de metri pătraţi. A 17-a ediţie a Auto Shanghai adună peste 1.100 de expozanţi care prezintă publicului, în perioada 21-28 aprilie 2017, modele noi, inovaţii tehnologice şi oferte de service.

 

Premieră mondială: noul BMW Seria 5 cu ampatament lung

În centrul atenţiei la standul mărcii BMW de la Auto Shanghai 2017 se află premiera mondială a noului BMW Seria 5 cu ampatament lung. Noul model este produs de BMW Brilliance Automotive Ltd. în exclusivitate pentru piaţa chineză la uzina Shenyang.

 

Datorită ampatamentului mai lung cu 133 de milimetri, exteriorul sedanului business beneficiază de proporţii extinse cu eleganţă, care se combină armonios cu aspectul modern. Trenul de rulare şi tehnologia şasiului de ultimă oră subliniază echilibrul excepţional dintre abilităţile de condus dinamic specifice BMW şi confortul suprem al călătoriei. Noul BMW Seria 5 cu ampatament lung este cu până la 130 de kilograme mai uşor decât predecesorul său şi se bucură de o aerodinamică îmbunătăţită.

 

Spaţiul generos la nivelul genunchilor, izolarea fonică optimizată şi seria de dotări cu echipamente inovatoare - precum scaunele de confort ajustabile electric, pachetul Ambient Air şi acoperişul de sticlă Sky Lounge Panorama - duc confortul de la bord la un nivel şi mai înalt pentru locurile din spate. Pe lângă sistemul iDrive şi un sistem de control vocal ce a fost îmbunătăţit suplimentar, conceptul de afişare şi control cuprinde, de asemenea, un monitor touchscreen şi control BMW prin gesturi.

 

Premieră mondială: BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition

BMW Group îşi consolidează şi succesul obţinut în domeniul mobilităţii sustenabile, acolo unde BMW i a jucat un rol semnificativ. Sistemul de propulsie BMW eDrive - tehnologie dezvoltată iniţial pentru modelul electric BMW i3 şi automobilul sport hybrid plug-in BMW i8 - poate fi experimentat acum în şase game de modele BMW şi una MINI. Concret, alimentat de popularitatea modelelor BMW i şi BMW iPerformance, BMW Group este în prezent cel mai de succes constructor de modele hybrid plug-in pentru segmentul premium global.

 

De exemplu, BMW i8 s-a transformat în cel mai bine vândut automobil sport hybrid plug-in din lume. Iar atractivitatea sa primeşte un nou imbold la Auto Shanghai 2017 prin prezentarea în premieră a variantei BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition. Cea mai nouă ediţie specială se evidenţiază prin culoarea exclusivistă Protonic Frozen Yellow, jantele de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design nou şi notele distinctive de design interior.

 


 

Premieră asiatică: BMW Concept X2

La expoziţia din Shanghai, BMW Concept X2 va avea premiera în Asia. Noul concept de automobil pentru segmentul premium al clasei compacte combină robusteţea şi funcţionalitatea unui BMW X cu proporţiile coborâte ale unui coupé. Printre celelalte elemente BMW X se numără suprafeţele musculoase, pasajele largi, aproape pătrate, ale roţilor, şi protecţia stilistică a podelei. Ampatamentul lung, consolele scurte, linia fluidă a acoperişului şi grafica geamurilor laterale conferă siluetei BMW Concept X2 o apariţie zveltă şi dinamică.

 

Premieră asiatică: noua gamă de modele BMW Seria 4

Noile modele BMW Seria 4 va fi prezentate în premieră publicului din Asia, gama venind cu revizii de detaliu ale designului şi cu tehnologie optimizată a şasiului. Acum, farurile şi stopurile LED sunt disponibile standard pentru BMW Seria 4 Coupé, BMW Seria 4 Cabriolet şi BMW Seria 4 Gran Coupé, aşa cum este şi ambianţa premium rafinată a interiorului. Dacă este comandat sistemul de navigaţie Professional - disponibil opţional -, sistemul de operare iDrive dispune şi de un nou design al meniului, tip panou, cu conţinut actualizat constant. Iar afişarea multifuncţională a instrumentelor (Multifunctional Instrument Display) poate fi comandată acum ca opţiune.

 

BMW Connected cu servicii dezvoltate special pentru China

Cu servicii de mobilitate, comunicaţii şi infotainment adaptate special pentru publicul ţintă al BMW din China, BMW Connected prezintă o oferă digitală premium de neegalat în ţara asiatică. Funcţionalitatea specifică pieţei chineze a asistentului de mobilitate personalizată BMW Connected include, printre alte servicii, suport pentru clienţi. BMW Connected permite utilizatorilor de smartphone-uri să-şi coordoneze comunicarea cu anumiţi dealeri BMW şi să-şi aranjeze programări în service. De asemenea, BMW Connected oferă utilizatorilor din China informaţii privind încălcarea normelor de circulaţie. Iar clienţii pot utiliza servicii online de lifestyle, social media şi entertainment selectate special pentru piaţa chineză şi cu funcţionalitate personalizată.

 

Premieră mondială: noul MINI John Cooper Works Countryman

Marca MINI îşi arată latura sportivă în cadrul Auto Shanghai 2017, prin premiera mondială a noului MINI John Cooper Works Countryman. Cel mai recent model John Cooper Works este cel mai mare şi mai versatil model de performanţă din portofoliul producătorului auto din Marea Britanie. Cel mai puternic motor al mărcii, transmisia sport Steptronic cu opt trepte (disponibilă standard în automobilele pentru piaţa din China), tracţiunea integrală ALL4 şi suspensia sport, plus caroseria optimizată aerodinamic şi aura de cockpitul sport se reunesc într-un pachet general sublim pentru a oferi performanţe remarcabile şi un sentiment de motorsport care va capta orice imaginaţie.

 

Noua generaţie MINI oferă constructorului britanic posibilitatea de a-şi consolida poziţia de lider al producătorilor de automobile premium în clasa mică şi cea compactă şi în China. MINI Hatch cu trei uşi, dar şi versiunea cu cinci uşi sunt disponibile în China cu o varietate de trei motorizări, iar în cazul MINI Cabriolet se poate alege una dintre cele două variante. În segmentul premium al clasei compacte, MINI Clubman poate fi comandat cu unul dintre cele trei motoare, iar MINI Countryman dispune de două motorizări, dar şi de tracţiune integrală ALL4 ca opţiune. Noul MINI John Cooper Works Countryman se alătură MINI John Cooper Works şi MINI John Cooper Works Clubman în categoria modelelor MINI de performanţă din China.

 

BMW Motorrad: succes recent, ofensivă de modele şi o premieră mondială pentru un model exclusiv

BMW Motorrad a înregistrat o creştere foarte dinamică în China în 2016, cu vânzări mai mari cu 52,7% faţă de anul anterior. Iar marca îşi continuă curba ascendentă şi în 2017, alimentată de ofensiva actuală de modele în segmentul motocicletelor şi maxiscuterelor premium. 14 modele noi sau revizuite vor fi lansate până la finalul anului 2017. În cadrul Auto Shanghai 2017, marca va prezenta diferite modele, inclusiv cele mai noi versiuni ale supersportivelor BMW S 1000 RR şi BMW S 1000 XR. Dar punctul de atracţie al standului BMW Motorrad este premiera mondială a unuia dintre cele mai exclusiviste modele oferite vreodată de BMW Motorrad, detaliile urmând a fi anunţat în curând.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare