Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Măsuri de actualizare a gamei BMW pentru toamna 2018

Deput pentru BMW X5 şi BMW Seria 8 Coupe pe 24 noiembrie. +++ Noi variante de motorizare pentru BMW X1 şi BMW X2. +++ Peste 190 de modele BMW vor îndeplini acum standardul de emisii Euro 6d-TEMP. +++ Lansarea Edition M Sport Shadow pentru gama BMW Seria 1. +++ Linie nouă de echipare Advantage Plus pentru BMW X2.

F49
·
F39
·
G01
·
X1
·
X2
·
BMW M Sport Package
·
Seria 1
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~26,7 MB)
  
Photos(17x, ~177,06 MB)
Preţurile format PDF sunt ataşate.

Bucureşti. 24 noiembrie va marca lansarea a două noi modele mult aşteptate în portofoliul BMW – BMW X5 şi BMW Seria 8 Coupe.

Elementele noi de echipamente opţionale şi variantele suplimentare ale motorizări vor spori atractivitatea şi varietatea portofoliului de modele BMW în toamna anului 2018. O nouă variantă, propulsată de un motor diesel cu patru cilindri, va fi adăugată în gamele BMW X1 şi BMW X2 începând cu luna noiembrie 2018. De asemenea, vor exista apariţii noi şi în portofoliul de propulsoare BMW X3. Numeroase modele BMW suplimentare vor respecta standardul de emisii Euro 6d-TEMP cu începere din toamna anului 2018. Aceasta înseamnă că peste 190 de modele BMW se vor conforma de acum cu reglementărilor privind emisiile, care vor intra în vigoare pentru toate automobilele nou înmatriculate abia în septembrie 2019.

Edition M Sport Shadow disponibilă pentru gama BMW Seria 1 din noiembrie 2018 oferă o atracţie dinamică desoebită. Tot în noiembrie 2018, modelul Advantage Plus va fi adăugat în gama BMW X2.

Funcţionalitatea dotării opţionale Comfort Access va fi optimizată pentru multe modele BMW actuale. Din toamna anului 2018 vor exista mai multe modalităţi de utilizare a BMW Digital Key. Accesul fără cheie la automobil va fi posibil nu numai cu ajutorul unui telefon mobil compatibil, ci şi cu noua Key Card de la BMW. Sistemul Digital Key nu este încă disponibil în România.

Dinamism în segmentul de lux: noul BMW Seria 8 Coupé
Noul BMW Seria 8 Coupe debutează în România cu două motorizări, 840d xDrive (6 cilindri în linie diesel, 3 litri, 320 CP) şi M850i xDrive (V8 benzină, 4.4 litri, 530 CP).  Preţul de început este de 86050 Euro fără TVA (102339 Euro cu TVA) pentru versiunea 840d xDrive, în timp ce modelul M Perfromance este disponibil de la 107550 Euro fără TVA (127985 Euro cu TVA).

Automobilul combină calităţile dinamice ale unui automobil sport cu exclusivitatea unui coupé de lux. Noul limbaj de design, care se distinge prin claritate şi precizie, exprimă o estetică sportivă inconfundabilă. Structura caroseriei, tenul de rulare şi tehnologia şasiului ale modelului BMW Seria 8 Coupé sunt orientate corespunzător spre a oferi o experienţă remarcabilă a condusului cu intenţii sportive. Toate acestea oferă o iniţiere foarte dinamic în segmentul de lux pentru ofensiva de modele a mărcii. Portofoliul de echipamente foarte avansate pentru control şi afişare, asistare a conducătorului şi conectivitate de care dispune noul BMW Seria 8 Coupé contribuie la caracterul inovator şi exclusivist al automobilului.

Ca marcă a perfromanţelor sporive, noul model a fost dezvoltat în paralel cu versiunea de competiţie BMW M8 GTE şi debutul oficial l-a avut în ianuarie, în cadrul cursei de 24h Daytona. Prima prezentare BMW Seria 8 Coupe a fost făcută tot pe circuit, cu prilejul cursei de la 24h de la Le Mans.

Mai versatil şi mai inovator ca niciodată: noul BMW X5

A patra generaţie a fondatorului familiei BMW X excelează cu proprietăţi de condus ce garantează siguranţă şi numeroase dotări cu echipamente inovatoare. Noul limbaj de design exterior accentuează cu claritate prezenţa, autoritatea şi robusteţea noului BMW X5. Noul model este disponibil la start în 3 versiuni de motorizare, două diesel şi una benzină, toate de trei litri, cu şase clindri în linie. Preţul de start este de 57850 Euro fără TVA (68842 Euro cu TVA) pentru vesiunea X5 30d şi include o gamă largă de opţiuni sofisticate, inclusiv sistemul de navitaţie Live Cockpit Profesional cu cea mai nouă generaţie iDrive, faruri LED, controlul gesturilor sau o premieră mondială care se dovedeşte foarte utilă – Reverse Assistant pentru a manevra automobilul cu spatele în spaţii înguste, întorcând maşina pe ultimii 50 de metrii pe care s-a mers înainte.

Noul X5 construieşte pe un succes exemplar. Este cel mai de succes SUV premium din istorie şi cel mai bine vândut model pe piaţa din România, an de an, de mai bine de 10 ani. Deja cu mai bine de o lună înainte de lansare au fost înregistrate mai bine de 100 de comemnzi ferme pentru piaţa din România.

Noi variante de model pentru BMW X1 şi BMW X2
O nouă variantă, cu motor diesel cu patru cilindri şi tracţiune faţă, va fi adăugată în gamele BMW X1 şi BMW X2 cu începere din noiembrie 2018. Noile BMW X1 sDrive20d şi BMW X2 sDrive20d vor fi propulsate de un motor diesel de 2,0 litri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo şi sistem cu două turbine de dimensiuni diferite, a cărui putere de 140 kW/190 CP este transferată către roţile faţă prin intermediul transmisiei Steptronic cu opt trepte. Ambele modele accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,9 secunde. Acelaşi propulsor este disponibil şi pe sistemele de tracţiune integrală.

În plus, din toamna 2018, motorul diesel cu patru cilindri, ce dezvoltă 110 kW/150 CP, de asemenea în configuraţie cu 2 turbine, de la BMW X2 xDrive18d poate fi combinat opţional cu o transmisie Steptronic cu opt trepte. În această configuraţie, BMW X2 xDrive18d va sprinta de la 0 la 100 km/h în 9,4 secunde şi va avea un consum mediu mixt de 4,9-4,7 l/100 km şi emisii CO2 de 130-123 g/km. Acelaşi propulsor este acum disponibil şi pe BMW X1.

Peste 190 de modele BMW îndeplinesc acum standardul de emisii Euro 6d-TEMP
Aproximativ 190 de modele BMW au îndeplinit cerinţele standardului de emisii Euro 6d-TEMP - care intră în vigoare pentru automobilele nou înmatriculate în septembrie 2019 - încă din iulie 2018. Automobilele în cauză variată de la modelele cu propulsie convenţională, cu motoare pe benzină şi diesel, până la modele BMW i şi BMW iPerformance şi automobile sport de înaltă performanţă de la BMW M GmbH. Modelele cu motorizare pe benzină sunt echipate cu un filtru de particule de benzină pentru minimizarea emisiilor, în timp ce tratarea gazelor de eşapament pentru modelele diesel cuprind un filtru de particule diesel, un catalizator de stocare NOx şi un catalizator SCR cu injecţie AdBlue pentru reducerea emisiilor de oxid de azot.

Din toamna 2018, portofoliul de modele echipate pentru a îndeplini viitorul standard de emisii va fi extins din nou. BMW 530d Sedan şi BMW 530d Touring, BMW 530d xDrive Sedan şi BMW 530d xDrive Touring, BMW 540d xDrive Sedan şi BMW 540d xDrive Touring, BMW M550d xDrive Sedan şi BMW M550d xDrive Touring vor îndeplini acum şi reglementările mai dure. BMW 630d Gran Turismo, BMW 630d xDrive Gran Turismo şi BMW 640d xDrive Gran Turismo vor îndeplini şi ele standardul de emisii Euro 6d-TEMP.

Edition M Sport Shadow pentru gama BMW Seria 1
Cu motoare performante, distribuţia echilibrată de mase între punţi şi tracţiunea spate specifică mărcii sau sistemul inteligent de tracţiune integrală, modelele BMW Seria 1 oferă un nivel de performanţe sportivă specială în segmentul compact premium. Noua Edition M Sport Shadow disponibilă din noiembrie 2018 va evidenţia plăcerea condusului inconfundabilă oferită de BMW Seria 1 cu trei, respectiv cu cinci uşi. Edition M Sport Shadow înlocuieşte varianta M Sport în portofoliu şi adaugă o serie de dotări noi şi distinctive în designul specific al actualului model şi elemente de echipare pentru interior şi exterior. Acestea includ faruri LED cu inserţii negre, proiectoare de ceaţă LED în faţă, stopuri de culoare închisă, contur al grilei BMW a radiatorului în negru foarte lucios şi ţevi de eşapament în crom negru. Pachetul conţine şi jante M de 18 ţoli, din aliaj uşor, cu design twin-spoke de culoare Jet Black. În interiorul automobilului, aura de sportivitate este accentuată de capitonajul BMW Individual în Anthracite pentru acoperiş şi scaunele sport exclusive tapiţate cu material textil Corner Anthracite cu accente gri.

Linie nouă de echipare pentru BMW X2: modelul Advantage Plus
Personalitatea atractivă este o trăsătură caracteristică a gamei BMW X2. Iar gama de echipamente şi funcţii disponibile standard pentru modelul Sports Activity Coupé din clasa compactă se va extinde suplimentar în toamna 2018 odată cu apariţia modelului Advantage Plus. Noua linie de echipare adaugă pachetul de lumini, scaunele sport pentru conducător şi pasagerul din faţă, capitonajul BMW Individual în Anthracite şi benzile decorative de interior în negru lucios cu benzi de accent în crom perlat la controlul automat al climatizării (altfel, opţional), tempomatul cu funcţie de frânare, controlul distanţei de parcare (PDC) cu senzori în spate şi operarea automată a hayonului, oferite deja de modelul Advantage. Totodată, aspectul foarte atractiv al noii variante de model este accentuat de jantele de 18 ţoli - din aliaj uşor, cu design Y-spoke şi finisare lustruită - în nuanţă Ferric Grey, echiparea BMW Individual High-gloss Shadow Line, farurile LED cu funcţii extinse ţi proiectoarele de ceaţă LED în faţă.

Din noiembrie 2018, scaunele sport M şi centurile de siguranţă M cu benzin în culorile M vor fi disponibile ca opţiuni suplimentare pentru modelele BMW X2 comandate cu liniile de echipare M Sport sau M Sport X.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare