Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M Motorsport News - Numărul 01/20

BMW Team RLL în acţiune la Sebring - Podiumuri pentru BMW M6 GT3 în SUA şi Italia

M Motorsport Newsletter
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
BMW Customer Racing
·
IMSA Series
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,4 KB)
  
Photos(12x, ~50,18 MB)

Bucureşti. Nu contează că vorbim de DTM, de IMSA WeatherTech SportsCar Championship, de Campionatul FIA Formula E ABB sau de nenumăratele alte campionate: săptămână după săptămână, echipele şi piloţii BMW de pretutindeni se luptă pentru puncte, victorii şi titluri. Şi în afara circuitelor, membrii familiei BMW Motorsport sunt protagoniştii ştirilor principale. "BMW Motorsport News" ne permite să rezumăm constant acţiunea într-o manieră compactă şi informativă. Aşa vei fi mereu la curent cu toate informaţiile.

IMSA Series: podium pentru Turner Motorsport la Sebring
Turner Motorsport a reuşit o clasare pe podium în categoria GTD la cea de-a doua cursă după reluarea acestui sezon din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, desfăşurată la Sebring (SUA). Bill Auberlen şi Robby Foley (ambii SUA) au încheiat pe locul al treilea cu #96 BMW M6 GT3 la finalul cursei de două ore şi 40 de minute. Auberlen şi Foley au concurat pentru Turner Motorsport şi în Michelin Pilot Challenge, care a avut loc tot la Sebring. Ei au ocupat poziţia a cincea cu #95 BMW M4 GT4, fiind cea mai bine clasată echipă BMW.

În categoria GTLM din IMSA, cele două MOTUL BMW M8 GTE înscrise de BMW Team RLL au trecut linia de sosire pe locurile al patrulea, respectiv al cincilea. Bruno Spengler (Canada) şi Connor De Phillippi (SUA) au ocupat locul al treilea pentru cea mai mare parte a cursei şi păreau că vor obţine un podium, dar nu au putut rezista atacului dat de #912 Porsche în partea finală a întrecerii. John Edwards (SUA) şi Jesse Krohn (Finlanda), câştigători ai cursei de 24 de ore de la Daytona (SUA) în ianuarie, au fost pe locul al cincilea. Victoria a revenit #4 Corvette.

Campionatul GT al Italiei: BMW Team Italia pe podium la deschiderea sezonului
Începutul acestui sezon din Campionatul GT al Italiei putea fi cu greu mai interesant. BMW Team Italia a ratat victoria pentru numai 0,026 secunde într-un final ce a tăiat respiraţia la capătul cursei de trei ore de la Mugello (Italia). Pilotul oficial BMW Alexander Sims (Marea Britanie) a redus diferenţa faţă de modelul Audi din frunte şi pentru scurt timp a preluat conducerea într-un duel captivant care a ţinut mai multe tururi. Totuşi, Audi a contracarat cu succes de fiecare dată când a atacat. S-a ajuns la un sprint spre linia de sosire în ultimul tu, Sims şi #7 BMW M6 GT3 trebuind să se mulţumească cu poziţia secundă după cea mai mică diferenţă. În ciuda acestui fapt, a fost o demonstraţie impresionantă din partea lui şi a coechipierilor Stefano Comandini (Italia) şi Marius Zug (Germania). BMW Team Italia a ocupat locul al doilea şi în categoria GT4, cu tripleta formată din Francesco Guerra, Simone Riccitelli şi Nicola Neri (toţi Italia), la comenzile unui BMW M4 GT4.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2023.

Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare