Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI la IAA Mobility 2021 München

MINI se prezintă ca un brand orientat spre viitor, care aduce o viziune modernă designul distinctiv, stabileşte impulsuri pozitive, combină emoţia cu dezvoltarea durabil lă şi plasează oamenii în centrul dezvoltării produsului său.

F60
·
F56
·
MINI
·
Europe
·
Munich
·
MINI Electric
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~83,84 KB)
  
Photos(14x, ~182,92 MB)

 

Bucureşti/München. Mobilitatea urbană, dezvoltarea durabilă, caracterul cosmopolit şi personalizarea se află în centrul dialogului mărcii în mai multe locaţii din München. MINI Brand Hub în pavilionul MINI din Lenbachplatz va fi unul din punctele centrale ale prezenţei mărcii la IAA 2021.

 

Mobilitatea urbană şi dezvoltarea durabilă sunt temele centrale ale Salonului Internaţional Auto (IAA) 2021, care va avea loc pentru prima dată la München, sediul BMW Group. Evenimentul va deveni pentru prima dată  un forum pentru conferinţe, prezentări şi discuţii despre viitorul transportului individual şi a vieţii în centrele urbane.

 

MINI îmbogăţeşte acest dialog la IAA Mobility 2021 cu inovaţii şi perspective despre condusul distractiv fără emisii locale, conservarea consecventă a resurselor, individualitate în design şi experienţe puternic emoţionale. Motto-ul #BIGLOVE ales de MINI se referă atât la protejarea climei şi a mediului, cât şi la contactele interumane.

 

La IAA Mobility 2021, MINI va căuta dialogul cu publicul în diferite formate şi în mai multe locaţii din capitala bavareză. La Summitul de la centrul expoziţional din München, accentul va fi pus pe subiectele electrificării şi digitalizării. În centrul "Open Space" din Max-Joseph-Platz, în centrul oraşului, serveşte drept scenă pentru noile concepte de mobilitate în transportul urban. La fel ca MINI Brand Hub, MINI Pavilion din Lenbachplatz va un loc de întâlnire într-o atmosferă relaxată. Expoziţia actuală de la BMW Welt prezintă întreaga gamă de modele a mărcii premium britanice.

 

Diferitele locaţii ale IAA Mobility 2021 vor fi conectate prin Blue Lane, care va trece prin zona oraşului şi va oferi vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de distracţie la volan fără emisii la nivel local cu modelul electric MINI Cooper SE. Un serviciu de streaming online va difuza digital cele mai importante momente ale IAA Mobility 2021 către întreaga lume, fie în direct, fie ca înregistrare.

 

Summit-ul de la centrul expoziţional

Centrul expoziţional din München este locul de desfăşurare al aşa-numitului Summit, unde activităţile expoziţionale tradiţionale sunt combinate cu noi forme de comunicare. MINI va fi prezent în pavilioanele expoziţionale, cu accent pe distracţia la volanul unui automobil electric. Punctul culminant va fi MINI Electric Pacesetter inspired by JCW. Cu caracteristicile sale de condus agil şi cu propulsia complet electrică, automobilul s-a dovedit remarcabil pe circuitele stradale strâmte ale Campionatului Mondial FIA Formula E ABB. Standul expoziţional, care poate fi experimentat interactiv şi este proiectat în stilul unui decor industrial din interiorul oraşului, oferă o imagine de ansamblu asupra istoriei mărcii, a gamei actuale de automobile cu sisteme de propulsie electrificate şi a viziunilor pentru viitorul mobilităţii urbane.

 

Modelul complet electric MINI Cooper SE şi modelul plug-in hybrid MINI Cooper SE Countryman ALL4 vor fi expuse acolo . Recent, popularitatea acestor două modele a asigurat că, în prima jumătate a anului 2021, automobilele MINI electrificate vândute deţin o cotă de peste 15% pe piaţa mondială, aproape 30% în Germania şi de peste 30% în România, cu un succes remarcabil pentru modelul integral electric MINI Cooper SE.

 

Pentru a-şi evidenţia caracterul versatil şi ca sursă de inspiraţie pentru călătorii în extraurbane, MINI Cooper SE Countryman ALL4 este prezentat la Summit cu un cort de acoperiş de la producătorul italian Autohome, armonizat cu designul MINI.

 

La Summit vor fi prezentate cea mai recentă colecţie MINI Lifestyle, serviciul digital MINI Sharing bazat pe smartphone şi cea mai recentă versiune a aplicaţiei MINI. Interfaţa digitală universală dintre MINI şi conducătorul său oferă funcţii noi pentru navigaţie convenabilă, precum şi suport de încărcare util pentru automobilele plug-in hybrid şi electrice.

 

MINI Vision Urbanaut va avea o prezentare digitală specială. O altă perspectivă asupra viitorului mobilităţii şi al coexistenţei în zonele urbane este oferită de programul URBAN-X, un accelerator pentru companii start-up de tehnologie fondat de MINI, ale cărui idei şi proiecte vor fi prezentate şi la Summit.

 

Open Space în centrul oraşului

MINI Vision Urbanaut va fi expus în Open Space din Max-Joseph-Platz, în imediata vecinătate a Operei de Stat şi a Rezidenztheater. Acolo, vizitatorii pot afla despre inovaţiile actuale şi conceptele de pionierat pentru mobilitate durabilă şi pot discuta cu experţi despre idei şi strategii pentru transportul urban de mâine. Crearea dialogului între expozanţi şi public este una dintre inovaţiile-cheie ale IAA în 2021 şi MINI Vision Urbanaut îşi doreşte să iniţieze conversaţii. Concept car-ul, care poate fi experimentat de public pentru prima dată ca un automobil real în MINI Urban Hub, întruchipează viitorul designului durabil şi o nouă interpretare a "utilizării inteligente a spaţiului" tipică pentru marcă. Acest vision vehicle complet electric nu numai că transmite libertatea mobilităţii individuale, dar poate fi folosit şi ca loc de retragere sau ca zonă de întâlnire cu prietenii.

 

MINI Pavilion în Lenbachplatz

Cu pavilionul MINI din Lenbachplatz, marca britanică are un loc de întâlnire atractiv în zona centrală a oraşului, care va deveni "place to be" absolut în timpul IAA Mobility 2021.

 

Acolo, accentul nu se pune pe automobile, ci pe atitudinea generală a mărcii, care se exprimă în deviza #BIGLOVE. Expoziţii, prezentări şi discuţii, precum şi un program cultural şi de divertisment divers aşteaptă vizitatorii în clădirea istorică, pe care MINI o împarte cu mai mulţi parteneri renumiţi din diverse domenii de life-style, designul şi tehnologie. Sunt planificate prezentări ale companiilor start-up tehnologice care se ocupă de designul viitor al spaţiilor de locuit urbane şi sunt susţinute de MINI ca parte a acceleratorului start-up URBAN-X. Un alt eveniment live cu lideri de gândire sub deviza "Oraşul de mâine este creat astăzi", platforma de dialog "The Sooner Now" este găzduită şi în Pavilionul MINI.

 

În plus, designul MINI Pavilion este dominat de o nouă colaborare între MINI şi designerul britanic Paul Smith. Obiectivul este de a proiecta împreună soluţii care se concentrează şi mai puternic pe tema dezvoltării durabile.

 

Sir Paul Smith este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de modă pentru bărbaţi din Marea Britanie. La sfârşitul anilor '90, el a creat designul unei serii speciale limitate a clasicului Mini într-o nuanţă de albastru special concepută, precum şi un unicat cu un finisaj coloristic în designul tipic cu dungi multicolore Paul Smith. Primul rezultat al noii colaborări este un model MINI unic, care poate fi admirat în MINI Pavilion la IAA Mobility 2021.

 

Gama de produse MINI expusă la BMW Welt

Un alt punct de atracţie pentru vizitatorii IAA Mobility 2021 este BMW Welt de lângă Parcul Olimpic. Centrul de experienţă proiectat futurist găzduieşte şi un univers al mărcii MINI în care sunt prezentate gama actuală de modele şi numeroase alte produse. În plus faţă de gama largă de modele actuale pentru automobilele premium din clasa mică şi compactă - de la MINI Cooper SE la modelele foarte sportive John Cooper Works - vor fi prezentate şi noile produse din colecţia MINI Lifestyle. De asemenea, MINI Vision Urbanaut şi iniţiativa URBAN-X sunt reprezentate în zona MINI cu prezentări digitale.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare