Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Conducere nouă pentru divizia Achiziţii a BMW AG: Joachim Post preia poziţia de la Andreas Wendt

La sfârşitul anului va exista o predare a responsabilităţilor în Consiliul de Administraţie al BMW Group: în cadrul şedinţei sale de astăzi, Consiliul Director al BMW AG l-a numit pe Joachim Post (50 de ani) ca nou membru al Consiliului de Administraţie. Cu începere de la 1 ianuarie 2022, Post, care are un doctorat în inginerie mecanică, va prelua divizia Achiziţii şi Reţea de Furnizori de la Andreas Wendt.

Membrii Consiliul de Administraţie BMW Group
·
Oameni
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Reithofer: "Viziune şi antreprenoriat pentru succesul viitor al BMW Group"

 

Bucureşti/München. La sfârşitul anului va exista o predare a responsabilităţilor în Consiliul de Administraţie al BMW Group: în cadrul şedinţei sale de astăzi, Consiliul Director al BMW AG l-a numit pe Joachim Post (50 de ani) ca nou membru al Consiliului de Administraţie. Cu începere de la 1 ianuarie 2022, Post, care are un doctorat în inginerie mecanică, va prelua divizia Achiziţii şi Reţea de Furnizori de la Andreas Wendt.

Joachim Post este alături de BMW Group din 2002 şi în prezent este directorul unităţii "Linia de produse BMW Clasa Medie". Anterior, el a fost managerul responsabil pentru strategia de automobile a BMW Group şi, în calitate de director al diferitelor linii de modele BMW, a susţinut electrificarea automobilelor BMW Group.

Andreas Wendt (63 de ani) este membru al Consiliului de Administraţie al BMW Group din octombrie 2018. Din 2002, Wendt, care are un doctorat în inginerie mecanică, a ocupat funcţii de conducere centrală la companie, inclusiv ca director al Uzinei de motoare din Steyr (Austria) şi al uzinelor bavareze ale BMW Group din Dingolfing şi Regensburg.

"În persoana lui Joachim Post, Consiliul de Administraţie al BMW Group câştigă un manager dovedit, cu o vastă competenţă în materie de produse. În calitate de director al strategiei de automobile, a jucat un rol-cheie în conceperea generaţiilor de modele viitoare. Pentru succesul viitor al companiei, ne bazăm pe directori cu viziune şi spirit antreprenorial pentru a conduce BMW Group prin transformare", a declarat, miercuri, preşedintele Consiliului Director al BMW AG, Norbert Reithofer.

El a adăugat: "În calitate de membru al Consiliului de Administraţie pentru achiziţii, Andreas Wendt a adus o contribuţie importantă la impunerea dezvoltării durabile pe întregul lanţ de aprovizionare. El a digitalizat cooperarea cu furnizorii şi a făcut-o mai eficientă. Împreună cu echipa sa, el a condus cu succes BMW Group şi prin perioada dificilă a deficitului de circuite integrate. Consiliul Director doreşte să-i mulţumească Dr. Wendt pentru activitatea sa dedicată. Îi dorim multă sănătate şi tot binele".

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare