Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures investeşte în Upstream Security pentru a accelera dezvoltarea soluţiilor de securitate cibernetică a automobilelor conectate

Investiţiile vor fi folosite pentru a dubla creşterea şi extinderea globală a Upstream.

BMW i Ventures
·
Tehnologie
·
BMW i
·
BMW ConnectedDrive
·
Siguranţă

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 94,06 KB)

Bucureşti/München. BMW i Ventures, fondul de investiţii al BMW Group, a anunţat o investiţie strategică în Upstream Security, care îşi propune să accelereze dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de securitate cibernetică auto şi să promoveze proiecte strategice de securitate cibernetică a automobilelor conectate.

 

Upstream oferă o platformă de gestionare a datelor concepută special pentru automobilele conectate, oferind securitate cibernetică auto de neegalat şi aplicaţii avansate bazate pe date. Platforma utilizează datele despre automobile conectate pentru a securiza automobilele aflate deja pe şosele împotriva atacurilor cibernetice cunoscute şi necunoscute şi îi ajută pe producătorii de echipamente originale (OEM) să deblocheze valoarea datelor auto.

 

"În calitate de furnizor global de automobile premium conectate, securitatea cibernetică a automobilelor joacă un rol-cheie atât pentru BMW Group, cât şi pentru clienţii săi", a declarat Martin Arend, director general BMW pentru securitate auto şi servicii de date, Martin Arend. "Aşadar, susţinem, printre altele, dezvoltarea produselor Upstream în acest domeniu, demonstrându-şi angajamentul de a modela viitorul mobilităţii sigure prin platforma sa de securitate cibernetică şi de gestionare a datelor auto."

 

BMW este lider în industria mobilităţii inteligente, cu peste 14 milioane de automobile conectate care operează astăzi pe drumurile din întreaga lume. Parteneriatul dintre Upstream şi BMW oferă o platformă de afaceri şi tehnologie pentru a colabora la proiecte care îmbunătăţesc utilizarea analizei datelor şi a tehnologiilor disponibile pentru industria automobilelor conectate. Colaborarea cu Upstream a început în 2019, când Upstream s-a alăturat programului BMW Startup Garage şi a devenit furnizor al BMW Group. Proiectul-pilot a fost finalizat cu succes de Biroul de Tehnologie BMW din Israel. Utilizând programul BMW Startup Garage, Upstream poate valorifica resurse experimentate şi specializate pentru a-şi dezvolta şi a-şi testa tehnologia.

 

"Upstream se angajează să deschidă calea în dezvoltarea tehnologiilor actuale şi viitoare de securitate cibernetică şi de gestionare a datelor, permiţând clienţilor noştri să deblocheze valoarea datelor de mobilitate pentru a detecta şi a atenua ameninţările cibernetice, precum şi pentru a-şi îmbunătăţi serviciile", a declarat Yoav Levy, director executiv şi cofondator al Upstream Security. "Sunt încântat de oportunitatea de a colabora cu un lider al industriei precum BMW, prin BMW i Ventures şi BMW Startup Garage. Parteneriatul va contribui, fără îndoială, la viitorul industriei şi la asigurarea fiecărui conducător de pe şosele."

 

Upstream împuterniceşte părţile interesate din domeniul auto, inclusiv producători de echipamente originale (OEM), furnizorii de nivel 1 şi 2 şi furnizorii de servicii de mobilitate, să îşi valorifice datele, să îşi securizeze activele şi să respecte reglementările de securitate cibernetică.

 

Despre BMW i Ventures

BMW i Ventures este fondul de investiţii al BMW, care investeşte cu succes bani şi resurse în companii start-up din domeniile transportului, producţiei, lanţului de aprovizionare şi dezvoltării durabile. Fondul a făcut numeroase investiţii de succes de-a lungul anilor în companii precum Bright Machines, Blackmore, Chargepoint, Graphcore, Urgent.ly, Proterra, PureCycle, Solid Power, Tekion, Turntide, Xometry şi multe altele. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază până la companii în creştere, cu accent pe Series A/B.

 

Despre Upstream Security

Upstream Security oferă o platformă de gestionare a datelor bazată pe cloud, concepută special pentru automobilele conectate, oferind detectare şi răspuns (V-XDR) de neegalat în domeniul securităţii cibernetice auto şi aplicaţii bazate pe date.

 

Platforma Upstream deblochează valoarea datelor despre automobile, dând putere clienţilor să construiască aplicaţii pentru automobile conectate, transformând datele distribuite ale automobilelor în resurse de date centralizate, structurate şi contextualizate. Împreună cu AutoThreat Intelligence, prima soluţie de informaţii despre ameninţările de securitate cibernetică auto, Upstream oferă protecţie de vârf împotriva ameninţărilor cibernetice şi perspective acţionabile, integrate perfect în mediul clientului şi în centrele de operaţiuni de securitate a automobilelor (VSOC).

 

Printre clienţii Upstream se numără câţiva dintre cei mai importanţi producători de echipamente originale auto din lume, furnizori şi alţii, protejând milioane de automobile.

 

Despre BMW Startup Garage

BMW Startup Garage este unitatea de investiţii a BMW Group. Anual împărtăşeşte idei cu peste 1.000 de companii start-up din aproximativ 30 de ţări, căutând inovaţii care oferă beneficii reale pentru produsele, serviciile, sistemele şi procesele BMW Group. Acest lucru asigură companiei accesul timpuriu la inovaţii care pot fi personalizate înainte de a fi gata de comercializare. Companiile start-up obţin informaţii valoroase despre procesele auto şi sunt capabile să construiască o reţea în cadrul companiei. De asemenea, primesc asistenţă în perfecţionarea planului de afaceri. Obiectivul programului este de a evalua companiile start-up şi de a le permite să fie parteneri pe termen lung pentru BMW Group, ca o modalitate de a consolida poziţia de lider a companiei în inovaţie. Startup Garage are o prezenţă în întreaga lume în locaţiile BMW Tech Office: München, Mountain View, Shanghai, Seul, Tokyo şi, din 2020, Tel Aviv. Peste 100 de companii tinere au finalizat până în prezent programul BMW Startup Garage.

Article Offline Attachments.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare