Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Racing MIMI, film printre lasere cu Horia Tecău

Circuit construit cu una din cele mai mari instalaţii de lasere din România, echipă de piloţi de drone de mare viteze, un regizor cu un portofoliu valoros de proiecte comerciale – un film spectaculos susţinut de UniCredit Leasing.

F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
MIMIEvo
·
Renovatio
·
UniCredit Leasing
·
Michelin
·
MINI Electric
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~491,26 KB)
  
Photos(60x, ~589,37 MB)

Related Links.

Bucureşti. Brand Minds, cea mai mare conferinţă de business education din Europa Centrală şi de Est, a fost gazda şi unei prezentări spectaculoase Racing MIMI. Cu susţinerea UniCredit Leasing, partener principal al evenimentului, dar şi al echipei Racing MIMI, primul MINI Electric de curse din istorie a făcut slalom printr-una dintre cele mai complexe instalaţii de laser indoor instalată vreodată în România.

 

Hala B2 de la Romexpo a găzduit conferinţa Brand Minds şi a fost organizată în două secţiuni - sala de eveniment care a acomodat peste 6.000 de persoane şi o zonă de primire, de peste 3.000 m2. Acest ultim spaţiu a găzduit una dintre cele mai complexe instalaţii de lasere indoor din România şi, în partea centrală, un singur exponat - Racing MIMI. Instalaţia, pregătită de expertul Alexandru Neacşu, a folosit 11 lasere de ultimă generaţie care au construit modele de lumină pe aproape toată suprafaţa sălii. Echipa MIMI a pregătit o prezentare cu accente de vopsea fluorescentă pe caroserie, puse în evidenţă de mai multe surse de lumini UV.

 

La închiderea evenimentului, cei 3.000 m2 şi instalaţia de 11 lasere s-au transformat într-unul dintre cele mai spectaculoase circuite de slalom construite vreodată. La comenzile maşinii a fost chiar inginerul din spatele transformării MINI în acest sezon - Horia Platona. Demonstraţiile au fost deschise cu un copilot special, prieten al proiectului, care tocmai a încheiat evenimentul de retragere din cariera activă - jucătorul de tenis Horia Tecău.

 

Experienţa a fost filmată de o echipă specială: Ali Grünner şi Mihai Arald, piloţi profesionişti de drone racing şi cei mai rapizi piloţi de drone din România, cu experienţe în competiţii internaţionale, aşa cum este Drone Champions League. Echipa a fost completată de patru cameramani.

 

Khaled Mokhtar, regizorul întregului eveniment Brand Minds, dar şi un regizor de film cu o experienţă comercială valoroasă, a realizat filmul evenimentului – aproape două ore de filmare cu şase operatori comprimate într-un minut de adrenalină.

 

Prezenţa spectaculoasă MIMI la Brand Minds vine după o jumătate de an în care proiectul s-a reinventat alături de trei parteneri importanţi: UniCredit Leasing, Renovatio e-charge şi Michelin. Cu o echipă tehnică nouă cu o experienţă de motorsport deosebit de valoroasă, Engage Engineering, proiectul a devenit acum MIMI EVO în urma unui pachet extins de pregătiri de performanţă.

 

Prima jumătate de an a marcat multe performanţe remarcabile pentru proiectul Racing MIMI EVO: primele puncte în clasamentul open în Cursa de Viteză în Coastă, şase clasări pe podium cu trei piloţi într-o cursă în Campionatul Naţional de Vehicule Electrice, îmbunătăţirea cu aproape jumătate de minut faţă de timpul anului precedent la Cursa de Viteză în Coastă de la Reşiţa.

 

Filmul poate fi vizionat aici:

https://youtu.be/BLPnJ74rePQ

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare