Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Colaborare cu iRacing: BMW M Motorsport este primul producător care lansează versiunea virtuală a noului său prototip LMDh

BMW M Hybrid V8 va concura în paralel pe circuite reale şi pe platforma de simulare iRacing în 2023. +++ BMW M Motorsport şi iRacing se bazează pe colaborările anterioare de succes. +++ BMW M Hybrid V8 va fi prima maşină LMDh devenită accesibilă comunităţii de sim racing datorită producătorului.

Automotive
·
Motorsport Cars
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
LMDh
·
Sim Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 493,59 KB)
  
Photos(16x, 64,01 MB)

Bucureşti/München. Colaborarea de succes dintre BMW M Motorsport şi principala platformă de simulare iRacing intră în următoarea etapă în 2023. BMW M Motorsport urmează să devină primul producător din lume care va pune la dispoziţie noul său prototip LMDh, BMW M Hybrid V8, pentru comunitatea de sim racing. Ca şi în cazul BMW M4 GT3, dezvoltarea reală şi virtuală a maşinii s-a desfăşurat în paralel. Colaborarea a fost anunţată oficial la evenimentul BMW SIM Live de sâmbătă.

 

"Când vine vorba de introducerea maşinilor de curse BMW M reale în lumea virtuală, BMW M Motorsport şi iRacing au fost parteneri apropiaţi şi perfect adaptaţi de mulţi ani", a declarat Maurizio Leschiutta, lider de proiect LMDh la BMW M Motorsport. "Ca şef al unui proiect atât de important, confidenţialitatea este prioritatea mea numărul unu; ar fi o mare problemă ca detaliile tehnice ale maşinii noastre, pe care vrem să le păstrăm secrete, să fie descoperite de concurenţă. În acest sens, am fost foarte impresionat de profesionalismul iRacing. Punem la dispoziţia iRacing datele CAD şi concluziile din simulatorul nostru şi testele de pe circuite. Ele sunt folosite ca bază pentru a crea o versiune virtuală realistă. Acest lucru oferă fiecărui sim racer posibilitatea de a experimenta performanţa unui prototip de ultimă generaţie şi atractivitatea BMW M Motorsport."

 

"Suntem extrem de încântaţi să confirmăm că BMW M Hybrid V8 va veni la iRacing în lunile următoare", a declarat vicepreşedintele executiv iRacing, Steve Myers. "Aşteptăm cu nerăbdare clasa LMDh de câţiva ani, iar sprijinul BMW M Motorsport a fost indispensabil pentru a ne ajuta să aducem atât modelul lor, cât şi noua clasă la iRacing. Construirea acestei maşini în sim a fost o bucurie pentru echipa noastră şi abia aşteptăm să vedem răspunsul comunităţii la lansare."

 

BMW M Motorsport şi iRacing au conlucrat deja la mai multe proiecte de maşini. BMW M8 GTE a fost transferat şi el din realitate în lumea virtuală, la fel ca BMW M4 GT4 şi BMW M4 GT3 mai târziu. Acum, proiectul LMDh oferă următoarea oportunitate de a aduce o maşină pe circuitul de curse în două universuri. În România, cele mai importante campionate naţionale de sim racing pe circuit sunt organizate pe platforma Assetto Corsa Competizione folosind cele mai noi modele BMW – noile M4 GT3 şi GT4.

 

Premiera de cursă a BMW M Hybrid V8 la "24 Hours of Daytona" (SUA) din ianuarie 2023 se apropie. În prezent, maşina este supusă unor teste intensive în SUA. În timp ce maşina are un design special de camuflaj pentru teste, BMW M Hybrid V8 va avea un design oficial în culorile emblematice BMW M Motorsport de la începutul anului viitor. A fost dezvăluit la Los Angeles (SUA) în septembrie 2022 şi poate fi văzut acum şi pe versiunea virtuală a maşinii.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare