Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

HERE HD Live Map oferă funcţionalităţi de condus semiautonom avansat, „hands-free”, în noul BMW Seria 7

BMW Group lansează condusul autonom Nivel 2+ cu HERE HD Live Map. +++ BMW Seria 7 este primul automobil care oferă condusul autonom SAE Level 2+ la o viteză de 130 km/h în SUA şi Canada. +++ Funcţionalitatea va fi extinsă la alte modele bazate pe aceeaşi platformă tehnică. +++ HERE oferă deja control predictiv pe traseu şi informaţii despre trafic în timp real pentru BMW Seria 7

Tehnologie
·
Sisteme asistenţă şofer
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~651,08 KB)
  
Photos(2x, ~17,3 MB)

Bucureşti/München/Amsterdam. HERE Technologies, principala platformă tehnologică şi de date privind geolocaţia, a anunţat că BMW Group utilizează HERE HD Live Map, harta de înaltă definiţie a HERE, pentru a permite condusul „hands-free” în SUA şi Canada. HERE este una dintre primele companii din lume care oferă hărţi de înaltă definiţie pentru capacităţile de condus autonom Nivel 2+ în automobilele de serie. Acesta este rezultatul unei colaborări de lungă durată între BMW şi HERE privind capacităţile de cartografiere de generaţie următoare.

 

Seria 7 este primul automobil de serie BMW care foloseşte HERE HD Live Map pentru condus „hands-free”

În 2018, BMW Group a introdus pentru prima dată condusul „hands-free” la o viteză maximă de 130 km/h. Acum, noul BMW Seria 7 este primul automobile de serie al producătorului premium care se lansează cu funcţionalităţi automate conform standardului SAE (Society of Automotive Engineers) Level 2+ la o viteză maximă de 130 km/h. Cu HERE HD Live Map la bord, această funcţie permite condusul „hands-free” pe autostrăzi, cu condiţia ca şoferii să rămână concentraţi şi să fie gata pentru a prelua controlul. În plus, platforma HERE oferă posibliitatea ca sistemul de navigaţie al automobilului să afişeze în timp real unde funcţia SAE Nivel 2+ poate fi activată în siguranţă. De-a lungul timpului, HERE HD Live Map va fi integrată şi la alte modele BMW, pe măsură ce capacităţile de condus autonom cresc pe automobile, drumuri şi regiuni.

 

"O hartă HD digitală este esenţială pentru condusul foarte automatizat. HERE HD Live Map este detaliată şi fiabilă: oferă geometria drumului, profilul traseului şi semnele de circulaţie - toate la scară globală", a declarat Dr. Nicolai Martin, vicepreşedinte executiv Experienţă de Condus la BMW Group. "Lucrăm cu HERE de mulţi ani pentru a aduce pe piaţă condusul foarte automatizat, iar acum suntem încântaţi să vedem că rezultatul colaborării noastre prinde viaţă în sfârşit. Împreună, facem un pas mai departe în îndeplinirea promisiunii noastre de a oferi clienţilor noştri o experienţă superioară de condus."

 

"Suntem încântaţi să vedem că HERE HD Live Map permite condusul autonom Nivel 2+ pentru automobilele de serie BMW. Această colaborare demonstrează valoarea hărţilor pentru conducerea foarte automatizat. Aşteptăm cu nerăbdare să sprijinim extinderea Nivel 2+ pe toate tipurile de drumuri", a declarat Fred Hessabi, vicepreşedinte executiv şi director executiv de clienţi la HERE Technologies.

 

HERE HD Live Map, o componentă-cheie pentru siguranţa condusului autonom şi confortul utilizatorului

HERE HD Live Map constă din straturi bogate, foarte precise şi actualizate constant de date pentru a ajuta automobilul să ştie exact unde se află pe drum şi ce caracteristici rutiere se află în faţă. Precizia datelor până la nivelul benzii servesc ca o sursă redundantă de informaţii pentru senzorii de bord, oferind asigurări suplimentare de calitate pentru sistem. HERE HD Live Map ajută un automobil să-şi ajusteze în mod proactiv comportamentul la caracteristicile viitoare ale drumului.

 

BMW Seria 7 utilizează controlul predictiv pe traseu şi traficul în timp real HERE

La fel ca BMW iX, noul BMW Seria 7 dispune şi de HERE Predictive Routing (control predictiv pe traseu), o funcţionalitate de control pe traseu bazată pe cloud care învaţă modele individuale de condus pentru a propune călătorii mai personalizate. În plus, noul BMW Seria 7 utilizează traficul în timp real HERE în 70 de ţări. Serviciul oferă conducătorilor informaţii detaliate despre congestionarea traficului cu precizie la nivelul benzii şi potenţialele pericole rutiere în faţă, cu capacităţi de redirecţionare automată, ajutând conducătorii să rămână în siguranţă şi să economisească timp.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare