Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă o investiţie la MacroFab

BMW i Ventures a anunţat o investiţie la MacroFab, o platformă de producţie cu tehnologie cloud, cu sediul în Houston, pentru construirea de electronice de la prototip, la producţie la scară mare. Pe măsură ce impulsul de recalificare se accelerează, MacroFab este poziţionat în fruntea companiilor care permit să-şi revizuiască lanţurile globale de aprovizionare şi să modernizeze producţia de electronice.

BMW i Ventures
·
Tehnologie
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 466 KB)
  
Photos(1x, 138,2 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures a anunţat o investiţie la MacroFab, o platformă de producţie cu tehnologie cloud, cu sediul în Houston, pentru construirea de electronice de la prototip, la producţie la scară mare. Pe măsură ce impulsul de recalificare se accelerează, MacroFab este poziţionat în fruntea companiilor care permit să-şi revizuiască lanţurile globale de aprovizionare şi să modernizeze producţia de electronice.

 

"MacroFab este pe cale să-şi continue creşterea rapidă pe baza puterii platformei sale software proprietare, a reţelei extinse de producţie şi a echipei de management experimentate", a spus Baris Guzel.

 

"Ne aflăm în primele etape ale repoziţionării lanţului de aprovizionare pentru a fi mai localizaţi şi concentraţi pe ceea ce contează cel mai mult pentru clienţi - capacitatea de a livra la timp şi de a ne adapta la cerinţele în schimbare ale afacerii cu o amprentă ecologică mai responsabilă. Tehnologia construită la MacroFab va fi fundamentală pentru construirea acestui nou model de operare", a declarat Misha Govshtevn, director executiv al MacroFab.

 

Cu această finanţare de creştere de 42 de milioane de dolari, MacroFab a strâns un total de 82 de milioane de dolari, permiţând companiei să continue să-şi accelereze creşterea pe fondul transformării continue a lanţurilor globale de aprovizionare.

 

Despre BMW i Ventures

BMW i Ventures este fondul de investiţii al BMW Group, care investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniile transportului, producţiei, lanţului de aprovizionare şi dezvoltării durabile. Fondul a făcut numeroase investiţii de succes de-a lungul anilor în companii precum AutoFi, Chargepoint, Graphcore, Urgent.ly, Proterra, PureCycle, Solid Power, Tekion, Turntide, Xometry şi Zum. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază până la companii în creştere, cu accent pe Series A/B.

 

Despre MacroFab

MacroFab operează cea mai mare platformă digitală pentru producţia de electronice, de la prototip până la producţie la scară mare, cu o reţea de peste 100 de fabrici în America de Nord. Oferind clienţilor săi viitorul soluţiilor de producţie EMS şi al lanţului de aprovizionare digital, platforma şi piaţa de producţie cu tehnologie cloud a MacroFab permit producţia de electronice mai rapid, mai eficient şi mai aproape de utilizatorii finali decât oricând, valorificând în acelaşi timp oportunităţile de aprovizionare activate de AI, echipe interne de experţi şi o platformă uşor de utilizat.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare