Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M3 Touring – Premieră naţională absolută la Poli Auto Fest

BMW M3 Touring dezvelit pentru prima oară în România la Poli Auto Fest. +++ Stand bogat cu cele mai noi modele M, prezntare de tehnolgie, motociclete BMW Motorrad şi maşini de curse. +++ Parteneriat cu Romania Driving Experience pentru de demonstraţii interactive.

G80
·
G09
·
Automobile BMW M
·
XM
·
M3
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti. După 5 generaţii BMW M3 şi 50 de ani de istorie BMW M, BMW M3 Touring este o noutate absolută pentru marcă. În premieră absolută pentru România, noul model va fi prezentat la Poli Auto Fest şi dezvelit oficial vineri, 19 mai, la ora 11:00, la standul BMW Group.

 

BMW M3 Touring este o expresie tipică a spiritului M – performanţe excepţionale pe circuit şi şosele. combinate cu un caracter practic şi versatilitate în utilizarea zilnică - un automobil de familie cu preformanţe de supercar.

 

Un model pur BMW M, este propulsat de un motor cu şase cilindri în linie, cu tehnologia clasică a mărcii: M TwinPower Turbo, cu două turbine mono-scroll, dar şi combinaţia sofisticată de sisteme cu injecţie directă 350 bar şi control al supapelor de admisie şi evacuare Valvetronic şi VANOS. Disponibil exclusiv în varianta M3 Competition, modelul vine echipat cu transmisie automată cu opt trepte ş sistem de tracţiune integrală inteligentă M xDrive.  Cifrele de performanţă sunt impresionante: 510 CP atinşi la 6250 RPM, 650 Nm între 2750-5500 rpm, 0-100 km/h în 3,6 secunde şi, pe circuit, 0-200 km/h atinşi în 12.9 secunde.

 

Standul BMW Group este completat de o altă premieră BMW M importantă – noul BMW XM, primul model dedicat M după legendarul BMW M1 lansat în 1978 şi totodată cel mai puternic model din istorie care poartă sigla M. Cu performanţe dinamice impresionate, dar şi un interior rafinat, cu finisaje excepționatele şi confortabilul M Lounge în spate, BMW XM reflectă perfect caracterul dual M de sportivitate pură combinată perfect cu utilizare practică.

 

Standul BMW Group va fi completat de o serie de modele de curse care participă în motorsportul românesc, o prezentare de motociclete BMW Motorrad, dar şi de o serie de invitaţi speciali, cu colaborarea Romanian Driving Experience pentru exerciţii de condus şi demonstraţii de tehnologie în prim plan.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare